Tiede kumoaa evoluution yhdellä havainnolla

Tomi Aalto jälleen kertoo hyvin,
Tiede kumoaa evoluution yhdellä havainnolla
Evoluutiolla ei ole mekanismia eikä edes mahdollisuuksia. Jokaisessa eliöryhmässä genomin GC-sisältö vaihtuu väistämättä AT-sisällöksi, koska yksi korjausmekanismi puuttuu. Tämä johtaa geenien säätelyalueiden hajoamiseen, jolloin geenit lakkaavat toimimasta. Seurauksena on 'non functional genes' eli pseudogeenejä. Lue lisää hakusanoilla 'methylated cytosine to thymine bias'.
Metyloituneen sytosiinin muuntuminen tymiiniksi liittyy termodynamiikan lakeihin. Ilmiöön liittyy myös lämpötilan nousun aiheuttama suurempi C>T-mutaatioaste. Ilmaston lämmetessä (tilapäisestikin) luontokato kiihtyy.
Ilmiö on havaittavissa koko luonnossa ja myös meissä ihmisissä. Erityisesti CpG-saarekkeet hajoavat, jolloin geenien säätelyalueet lakkaavat toimimasta. Evoluutio ei ole voinut rakentaa jokaiseen eliöryhmään järjestynyttä GC-materiaalia. Siihen ei ole olemassa mekanismia.
Geenien lakatessa toimimasta eliöt järjestelevät DNA:ta uudelleen, mikä voidaan havaita vaihteluna fenotyypissä, jolloin voimme havaita ns. lajiutumista. Informaation häviämisestä johtuva muuntelu ei ole evoluutiota.
Evoluutiouskovaiset vaikenevat tämän biologisen tosiasian edessä. Heillä ei ole jäljellä kuin pilkka kreationisteja kohtaan.

7

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Monesko kerta tämä oli kun evoluutio kumottiin?

      Tällä palstalla se tehdään kerran viikossa, mutta yksikään biologiaa ammattimaisesti tutkiva yliopisto ei jostain syystä ole huomannut tätä Jeesuksen pikku soturien koko modernin biologian mullistavaa havaintoa, vaan edelleen biologiaa tutkivien yliopistojen johtopäätös on yksimielisesti että evoluutioteoria selittää tyhjentävästi sen, miksi maapallon elokehä on sellainen kuin sen on.

      Nyt pitäisi päättää että onko sadat yliopistot ja niiden tuhannet tutkijat ihan kujalla vai olisiko kuitenkin niin että öyhöttävät uskovat jotka eivät IKINÄ ole osallistuneet yhteenkään biologiaa koskevaan tutkimushankkeeseen ovatkin oivaltaneet jotain mullistavaa, joka vain ihan sattumalta sopii heidän ääriuskonnollisiin näkemyksiinsä?

      Kumpaa veikaatte?
      a) Kaikki biologiaa ammattimaisesti tutkivat yliopistot ja niiden tuhannet tutkijat ovat väärässä?
      b) pieni joukko kiihkouskovia, jotka eivät ole edes biologian jatko-opiskelijoita ovat väärässä?¨

      • Anonyymi

        Niin no, lähes kaikki yliopistot ovat ehdottomasti sitoutuneet evoluutioon ja tutkijoilla on siinä leipä lujasti kiinni, siis, kenen leipää syöt sen lauluja laulat pätee tähänkin. Oletuksena evoluution etenemiselle on miljardit vuodet, mutaatiot sekä luonnon valinta ja siitä on pidetty kiinni koska ei ole tiedetty biologian lainalaisuuksia riittävän hyvin. Epigenetiikka on tuonut tähän lisää valoa ja orpogeenien sekä singletonit.

        Jokaisella lajilla on yli sata singletonia jotka ovat vain sille lajille ominaisia jossa ne ovat. Siten Niilin ahventen nopea muutos Tanganyika järvessä ei ollutkaan mutaatio-luonnonvalinnan seuraus vaan epigeneettinen reaktio muuttuviin olosuhteisiin koska ne ovat edelleenkin geneettisesti identtisiä, tämä vain yhtenä esimerkkinä ei-evolutiivisesta sopeutumisesta.

        Mutaatio - luonnonvalinta oletus on siis vanhentunutta tietoa lajien sopeutumisesta muuttuviin olosuhteisiin ja voisin tässä kysyä miljardin vuoden aikana kertyneen geneettisen kertymän varastoinnista kromosomeihiin. Pakkohan se informaatio on mahduttava johonkin, bakteerista sinivalaaseen, kromosomeja pitäisi olla, vaikka nyt ihmisessä, tuhansia tai sitten koripalloa suurempia tai kumpiakin.

        Jos evoluution edellyttämiä rakenteita olisi lajista toiseksi niin ei olisi mitenkään ongelmallista johtaa geneettisiä polkuja lajista toiseen ja palauttaa niitä rakenteita miljardin vuoden ajalta siitä geneettisestä kertymästä. Sen enempää fossiilifaunasta kuin geeneistäkään ei ole vielä toistaiseksi löydetty evoluution edellyttämiä lajista toiseksi polkuja.

        Evoluutioteoria on nyky tieteen valossa vanhanaikaista eikä vastaa havaintoja biologiasta. Menneen ajan tieteen tragedia on ollut ja on epäilemättä vieläkin jähmettyminen dogmeihin, Ptolemaioslainen maailmankuva hallitsi tiedettä 1500 luvulle asti eikä sitä kyseenalaistettu ilman vakavia seuraamuksia mutta tiede etenee,

        Valistusaika muutti maailmankuvan Herakleios - Hegel - Darwin ketjun kautta viime aikaiseen evoluutiomalliin joka on nyttemmin kyseenalaistettu kun tiede etenee. Keskiajalla katollinen kirkko piti ptolemaioslaisesta tieteestä kynsin hampain kiinni ja täsmälleen samalla tavalla materialistinen akateeminen maailma pitää kynsin hampain kiinni evoluutioteoriasta vaikka siihen ei enää ole tieteellisiä perusteita.

        Kuten katollinen kirkko sitoutui sen aikaiseen tieteelliseen maailmankuvaan niin tämän päivän kirkkolaitos on sitoutunut evoluutioteoriaan "teistisellä evoluutiollaan" joka on räikeässä ristiriidassa Raamatun kanssa eikä siten ole sovitettavissa millään tavalla yhteen.

        Ongelmana on systemaattinen ja täsmällinen informaatio ja sen käsittely DNA molekyylissä tai siis solu kokonaisuudessaan, se on kaikki tai ei mitään periaate, eikä siten primitiivistä solua ole koskaan voinut syntyä mistään substanssista eikä evoluutio malli olisi siten koskaan käynnistynyt.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­­N­­­y­­m­­­f­­­o­m­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17964500q

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Olemme kohta niin rappeutuneita että meidän pitää ryhtyä kutsumaan Tomi Aaltoa profeetaksi!
      Ainoa henkilä joka kykenee vielä näkemään rappeutumisen koko kuvan ennen maailmanloppua!
      Kohta mennään ,Tomi ja muut!!

    • Anonyymi

      Göögle-Töhtöri Aalto kumoaa evoluution. Jälleen kerran. Ilman mitään alan koulutusta, osaamista tai suhteellisuudentajua.

      Tekeekö kreationismi ihmisistä idiootteja, vai tuleeko lähinnä idiooteista kreationisteja? Kas siinäpä "pulma". :)

      • Anonyymi

        Taitaa toimia molemmin päin. Todistetusti ateistit ovat älykkäämpiä kuin uskovaiset, joten syntyjään älykkäät henkilöt valitsevat todennäköisemmin ateismin. Toisaalta taas ihan pätevä tiedemies voi hurahtaa kreationismiin ja sen seurauksena muuttua saarnaavaksi houkaksi, esimerkkinä vaikka James Tour.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa toimia molemmin päin. Todistetusti ateistit ovat älykkäämpiä kuin uskovaiset, joten syntyjään älykkäät henkilöt valitsevat todennäköisemmin ateismin. Toisaalta taas ihan pätevä tiedemies voi hurahtaa kreationismiin ja sen seurauksena muuttua saarnaavaksi houkaksi, esimerkkinä vaikka James Tour.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17975479/veda-oppi-ja-evoluutio

        "Human Devolution: A Vedic Alternative to Darwin's Theory"
        (Ihmisen Devoluutio: Vedalainen vaihtoehto Darwinin teorialle)

        Kansainvälinen arkeologisten poikkeavuuksien asiantuntija ja Bhaktivendanta-instituutin tutkimusosaaja, joka on erikoistunut tieteen historiaan ja filosofiaan. Hänen kirjojaan on käännetty 13 kielelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe