Harmi kun telvisio meni rikki

Anonyymi-ap

Meni TV rikki jo vuoden alussa, yritin nostaa sitä korkeammalle jossa se ensin pysyi kunnes alusta romahti. Ei se kallis TV ollut mutta ei ole viitsinyt ostaa uutta kun hyvin kaukana minulla on kaksi TV:tä. Nyt ollut vain tilanteita ettei ole päässyt sielä käymään.
Kökkö meininki katella asioita vain tästä kannettavasta josta ei näe kaikkia kanavia. Noin muutenki tulee kirjoiteltua turhia. TV on ollut kuin yksi perheen jäsen, sitä pitänyt monsti auki vaikka ei katsoisi.

Puolitoista vuotta ollut tyhjässä huoneistossa kun kaikki tavarat on siirretty sinne kauaksi välivarastoon. Oma lakimies ja sisko tekivät vanhempien perunkirjoitukset ja muut kesti vain noin
9-10kuukautta. Sen jälkeen tuli taloyhtiöön isoja korjaustöitä jota rajoitti liikkumista, niiden jäkeen laitettiin huoneisto myyntiin. Vaikka huoneisto on hyvällä paikalla, hyvässä kaupungin osassa ja kävöitä ollut ei nykyisen aikana asunnot mene helposti kaupaksi. Mikäli ymmärtänyt oikein oma lakimies ei suosittele lähtemään alihinnoitteleen, menetys olisi merkittävä vaikka siinä perintövero pienenisi.
Nyt vain jatkaa asumista huoneistossa lattialla paksulla patjalla, on yksi kova tuoli, ei juuri vaatteita, kertakäyttölautaset ja muuta pientä tavaraa peseytymiseen, siivoomiseen. Sitä kun luuli asioiden menevän nopeasti, eikä tavaraa voi pitää pajon kun muuten menisivät roskiin kun eivät mahtuisi autoon.
Nyttenki olisi tiedossa joitain omakotitaloja toisella paikkakunnalla. Joitain hyvin harvoja jo myyty, joita katseli. Ovat kaikki olleet pitkään myynnissä, monet niistä laskeneet hintaa. Uudet eri vuosina rakennetut talot eri puolella Suomen ylihinnoittelevat talojaa totesi kiinteistövälittäjä, odotukset heillä kuulemma epärelistiset näinä aikoina. Tätä asunnon hintaa ei pidä kiinteitövälittäjäkään pahana.
Monilla varmasti unelmat kadonneet kun hinnat laskeneet eivätkä saa myytyä, saattavat jotku olla jopa kahden asunnon loukussa kun ehkä jo ostanneet uuden? Näkee paljon taloja jotka olleet ilmeisesti tyhjillä pitkäänki kun piha hoitamatta?

3

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kotitalouksien tilanne pahentunut useilla sadoilla tuhansilla, poliittinen eliitti pitää tärkeämpänä sotaa, sotaa. Mistähän ne nekin rahat hankkii tulevina vuosina kun jo nyt tiedetään yritysten heikentynyt tilanne ostovoiman kadotessa. Jokunen viikko sitten kaupat eivät saa tyjennettyä varastoja kun ostajilla ei ole rahaa, vain ruokakaupat menestyneet. Huomaatteko tilanne on hyvin lyhyessä ajassa pahentunut kuin käsikädessä uuden hallituksen epävarmuutta tuovat tavoitteiden vuoksi, jonka tarkoituksena on merkittävä ostovoima heikentäminen tähän tilanteeseen vain jo hyvin varakkaiden ja rikkaiden hyväksi leikkaamalla sosiaalikuluja erittäin rajusti? Mikä on isänmaata korostavien puoluen tarkoitus Suomessa, hävittääkö niinsanotusti uskottava puolustustahto Suomesta? "MITÄ PUOLUSTETTAVAA IHMISILLÄ ENÄÄ ON JOS EI ENÄÄ OLE MITÄ PULUSTAA?"

      • Anonyymi

        Mikä on isänmaata korostavien puoluen tarkoitus Suomessa, hävittääkö niinsanotusti uskottava puolustustahto Suomesta? "MITÄ PUOLUSTETTAVAA IHMISILLÄ ENÄÄ ON JOS EI ENÄÄ OLE MITÄ PUOLUSTAA?"


    • Anonyymi

      Huoneistot, omakotitalot ja muut myyntikohteet jotka kadonneet myyntilistalta ei tarkoita sitä että ne olisi myyty. Lähes aina ne on edelleen myymättä pyrkivät tuomaan ne esille aivan uudella myynnillä usen reiluti alemmalla hinnalla ja monet vaihtavat siinä samalla välitystoimistoa. Usein hyvin heikot kohteet ihmiset myyvät itse, niissä kovin usein puutteelliset tiedot ja onko tiedot yleinsäkkään niin tai noin? Yksityisiä myyntikohteita ei katso tosissaan ollenkaan, erityisesti näinä aikoina pitää olla varma siitä mitä asuntokohde on monineen tietoineen (rasitteet, omistukset, onko rakennukseen aikoinaan tehty loppukatselmus ja monet muut asiat). Ilmalmpöpumputki monissa kohteissa näyttää olevan asukas itse asentaneen kun lepää usein jollain tuolilla tai laatikonpäällä. Tuollainen kohde on kutakuinki 100% :sti varmasti vesivahinkoinen riski? Nuo aurinkopanelitki katoilla aiheuttavan kovasti ongelmia ja kustannuksia kun joskus on katto uusittava. Jolloin joutuu ensin hankkimaan aurinkopanelien purkaajat ja sitten muut. Kaiken lisäksi auinkopaneleita uusittava viimeistään viiden vuoden kuluttua jotta niistä olisi hyötyä. Sekin tiedossa aika uusissa taloissa kun on niitä lämmöneristysvaatimuksia niin taloista tehty kuin pulloja. Sokkeli jos lattia ei ole tehty hiekkakerroksen päälle betonikerrosta vaan on jätetty tyhjäksi tilaksi? Olisi se tyhjä tila tarkistettava ja haisteltava kerran viikossa ettei ole tullut hometta alapohjiin, niin jossain kerrottiin. Siksipä (tulkinta) nykyisin vain ne talot tuolta osin voin olla parempia joissa on kellarikerros tehty, ne kun yleinsä on osittain maan alla ja lattia tehty betonista? Tietysti kellarikerroksessa on muita tekijöitä jotka on riski, jos ei ole kunnossa vedeneristylset talon ulkopuolella, halkeemat tai muuta.
      (eipä tässä opeta, miettii näitä asioita mitä pitäisi muistaa).

      Niin se miksi huoneistot ei oikein enää kiinnosta. Taloyhtiöille on tullut niin paljon velvollisuusia tehdä kalliita lisäyksiä ja korjauksia jotka ihan turhia (latauspisteet autoile jotka uusittava noin viiden vuoden kuluttua, huoneistokohtaisen vesimittarit ja muuta). Taloyhtiöissä asuvat joutuvat usein yllätys suuriin kustannuksiin. Tiedän tapauksia jossa asukat tehneet remontin kylpyhuoneeseen ja neljänvuoden kuluttua taloyhtiö päättää tehdä perinteisen putkiremontin jolloin kaikki piikataan pois (sukituksessa ei kylpyhuonetta rikota, uudet vesijohdot pinta asennetaan, korkeintaan seiniin läpivientejä putkille ja säköjohdoille).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe