Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

En yllättynyt yhtään

Anonyymi-ap

Mukavaa luettavaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4dc19b06-c515-4c94-89eb-cb77dab53aad

7

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paljon on äänestäjiä persuista ja kokoomuksesta siirtynyt takaisin demareihin

      • Anonyymi

        Höpsistä pussiin. Perrussuomalaiset ovat suoraselkäistä väkeä jotka eivät loikkaa aate-vihollisen leiriin. Demukoilla totuuskäsitykset (3) on sama kuin Neuvostoliitossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpsistä pussiin. Perrussuomalaiset ovat suoraselkäistä väkeä jotka eivät loikkaa aate-vihollisen leiriin. Demukoilla totuuskäsitykset (3) on sama kuin Neuvostoliitossa.

        Fasistisia natseja persut nyt aina vain ovat, vaikka voissa paistaisi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Fasistisia natseja persut nyt aina vain ovat, vaikka voissa paistaisi.

        Sen takia persut ihailevatkin Venäjää.


    • Anonyymi

      Myös Ylen Taloustutkimuksella toteuttamassa, elokuun alussa julkaisemassa kyselyssä SDP oli noussut kannatuksessa suosituimmaksi puolueeksi Suomessa. Ylen mittauksessa SDP:n kaula kokoomukseen oli suurempi kuin nyt HS:n gallupissa.

    • Anonyymi

      Ja se ero vain kasvaan entistä suuremmaksi demareiden eduksi.

    • Anonyymi

      Julkisen talouden BMI on yli 40, sairaalloisen lihava. Edellinen hallitus ahmi 40 miljardia lisää velkaa. Hei haloo. Valtio tekee tappiota 10 miljardia vuodessa. Menoja on leikattava. On ryhdyttävä laihduttamaan. BMI tasolle alle 35. SDP:llä ei ollut osaamista leikata. Biletettiin vaan. Marinin hohto on katoavaa.

      Työllisyyden kestävän kehityksen tavoite on 80%. Marinin hallitus pääsi 73%:sta 74,2%:iin. Ei kehuttava tulos. Työttömyyden kustannus on monta miljardia.

      Työttömyyden ylläpito eli kärjistäminen ja kurjistaminen sopii vasemmistopuolueille. Sen luullaan satavan heidän laariin. Totuus on, että työväenkin tietoisuus lisääntyy. Emme enää ole Venäjän ikeen alla. Emme ole myöskään enää SAK:n saneltavissa. Ammattiliittojen jäsenyys laskee, YTK kasvaa, Ansiosidonnaisturvan saa kassasta. Sama palkka on liitossa tai ei. Netto on liiton jäsenille pienempi joka kuukausi, koska jäsenmaksu peritään suoraan palkasta. SDP on matkalla samoihin lukuihin kuin muutkin yhden asian puolueet, Vihreät ja Vasemmistoliitto.

      Nykypäivänä työläisellä on omakotitalo, kaksi autoa ja kesämökki. Hän ei tykkää sosialismista. SDP:n kannatus laskee pitkällä tähtäimellä. Hyvä vaihtoehto Kristillisdemokraatit ei ole sosialistinen puolue. Sillä on kristilliset arvot. Toinen vaihtoehto Persut on työväenpuolue ja SMP:n jatkaja ilman sosialismia. Enemmän maanviljelijän asialla kuin Kepu. Monet demarit ovat vaihtaneet Kokoomukseen, kykypuolueeseen, jonka nytkin on laitettava Suomen talous kuntoon hyvinvointivaltion pelastettavaksi. Suomi ei kestä enää toista demaripääministeriä, että se ottaisi taas 40 miljardia lisää velkaa. Nikottele mitä nikottelet. Näin se vaan on. Se on totuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe