Miten myynti vetää

Anonyymi-ap

Onko urpo hallitus yritäjän mieleen

Kansan rahat ainakin putsataan suuryritysten tasku
eikä nappikauppialle mitään anneta kun knsalla ei varaa ostaa
Roskaa.
Rikkaat ei kaikkee kerkee ruokkia eikä ne rahojaan halpaan makkaraan tuhlaa

Nyt köyhä

17

248

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syntyykö kauppaa ja tuleeko yulosta
      Millaiset näkymät on tulossa kun kansan rahat otetaan boitollisten reikaiden yritusten sosiaalietuuksiin

    • Anonyymi

      Käykö kauppa
      Tuleeko rahaa kassaan
      Minusta ei teille ole enää hyötyy vuosiin
      Kun ei rahaa .
      Köyhyys iski
      Irtisanoin kuntosalin ja bauvauinnin ja myyjäiset

      Toinen työmhaussa iltaan ja vkl

    • Anonyymi

      Yrittäjäthän rakastaa kokoomushallitsuta kutenn taksit keakusta hallitusta molemmat antaa huomattavia etuja pien yrittäjälle.

    • Anonyymi

      Mitäs uusia lakeja tai päätöksiä uusi hallitus on tehnyt sinun eduksi tai haitaksi? Hyvä, että kesäloman pitänyt. Köyhyytesi on seurausta sinun omista aiemmista valinnoista ja teoista.

      • Anonyymi

        Tylyä kamaa sanoo Työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja hallitusohjelmasta
        Työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja Irma Hirsjärveltä meni hallitusohjelmaa lukiessa yöunet, vaikka hän osasi jo ennakkoon arvioida ohjelmaa ankaraksi. Hän kertoo silti yllättyneensä.

        Irma Hirsjärvi on valtakunnallisen Työttömien keskusliiton jyväskyläläinen puheenjohtaja. Kuva:

        Valtakunnallisen työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja Irma Hirsjärvi (vas.) luki hallitusohjelmaa alkuviikosta niin tarkkaan, että yöunet jäivät muutamaan tuntiin.

        – Odotukset olivat, että tylyä kamaa tulee, Hirsjärvi kommentoi ennakkoajatuksiaan hallitusohjelmasta vieraillessaan Yle Jyväskylän aamulähetyksessä.

        Hän kuvaa hallitusohjelmaa ”merkilliseksi paketiksi”.

        Hirsjärvi vertaa hallitusohjelman ihmisten toimeentuloon liittyviä asioita Juha Sipilän (kesk.) hallituksen aktiivimalliin, jonka perustuslaillisuudesta tehtiin aikanaan kanteluita.

        – Aika kovalta hommalta näyttää. Pahimmillaan koko ohjelma saattaa lamauttaa suomalaista lainsäädäntöä aika paljon, Hirsjärvi pohtii hallitusohjelman tavoitteiden läpivientiä.

        Hän korostaa, että jokaisen lakiesityksen tulisi olla varmasti perustuslain mukainen, eikä suomalaisille vahingollinen, tai sellainen, että se heikentäisi ihmisten asemaa.

        Hallitusohjelmaan on kirjattu esimerkiksi tavoite leikata ansiosidonnaisesta sitä porrastamalla sekä tavoite leikata toimeentulotuesta tuomalla sen asumisosaan viiden prosentin omavastuu.

        Keskusjärjestöä kuultiin muttei kuunneltu
        Työttömien keskusjärjestö oli hallitusneuvotteluissa kuultavana ”pitkään ja huolellisesti”, minkä takia Hirsjärvi pitää yllättävänä sitä, millainen ohjelman sisällöstä työttömien kohdalla tuli.

        – Meillä on tosi hyvin järjestettyä tietoa ja aineistoa sille tiedolle, jota välitettiin puolueille. Ihan kuin sitä ei olisi ikinä luettu, Hirsjärvi kommentoi.

        Hirsjärven mukaan järjestössä tiedetään, että suurin osa työttömistä kokee terveydentilan suurimmaksi esteeksi työllistymiselle. Lisäksi koulutuksen puute on Hirsjärven mukaan suurin syy sille, miksi työnantajat ja yritykset eivät saa työvoimaa.

        Hallitusohjelmaan on silti kirjattu tavoite poistaa aikuiskoulutustuki.

        Hallitusohjelmassa on myös linjattu, että irtisanomisesta pitää tehdä helpompaa, minkä moni on pelännyt johtavan esimerkiksi lisääntyvään raskaussyrjintään.

        Hirsjärven mukaan iso ongelma työelämässä on myös nimen perusteella syrjiminen, vähemmissä määrin sukupuolisyrjintä sekä iän ja osatyökykyisyyden perusteella syrjiminen. Hän ihmetteleekin, miksi hallitusohjelmassa ei puututtu näihin.

        Vastuuministerin toiminta ihmetyttää
        Kovin paljon hyvää Hirsjärvi ei hallitusohjelmasta omasta vinkkelistään löydä. Hän ihmettelee myös, mihin perustuu ajatus siitä, että työttömyysturvan lapsikorotusten poistolla saataisiin 10 000 työllistä lisää.

        – Sen tutkimuksen haluaisin nähdä, mikä tämän varmentaa.

        Hirsjärvi ihmettelee myös sitä, että ensimmäinen sairauspäivä olisi hallitusohjelman mukaan palkaton jos työehtosopimuksessa ei muuta sovita.

        – Vastuuministerikin kertoo jo ennen kuin on työt aloittanut, että ammattiyhdistysliikkeen pitäisi nyt hoitaa tämä asia, Hirsjärvi ihmettelee.

        Tuore sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso (ps.) herätti hämmästystä kritisoimalla sairaspäivän palkattomuutta MTV:n haastattelussa tiistaina.

        Hirsjärven mukaan tämä herättää kysymyksen, ovatko neuvottelijat oikein ymmärtäneet mitä on päätetty.


      • Anonyymi

        Miksi kysyt jis tiedät että minä olen köyhä
        Tilin saldo 5 numeroo.
        En ole pelköstään oman etuni tavoittelua vaan myös ajattelen sinun etuasi, nappikauppias.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kysyt jis tiedät että minä olen köyhä
        Tilin saldo 5 numeroo.
        En ole pelköstään oman etuni tavoittelua vaan myös ajattelen sinun etuasi, nappikauppias.

        Kaysoin bäärin on siin 6 numeroo saldossa siis olen pienituloinen kokoomuslainen loinen


      • Anonyymi

        Tarkoitin mm. näitä
        Kuusi nostoa työelämästä
        1. Työntekijän irtisanomista helpotetaan
        2. Määräaikaisuus ei aina tarvitse perustetta
        3. Ensimmäisestä sairauspäivästä tulee palkaton
        4. Ansiosidonnaista työttömyysturvaa porrastetaan
        5. Lakko-oikeutta rajataan
        6. Paikallista sopimista edistetään
        Lähde https://yle.fi/a/74-20037354

        Lisäksi ay-liikkeen asemaa on tarkoitus heikentää poistamalla ay-maksun verovähennysoikeus. Samalla kokoomus on ovelasti laajentamassa leikkaamaansa ansiosidonnaista myös heillä, jotka eivät kuulu liittoon. Tällä liittojen jäsenmäärä halutaan painaa alas ja yhdessä paikallisen sopimisen lisäämisen ja lakko-oikeuden rajaamisella ay-liikkeen aikaansaamat palkankorotukset pyritään poistamaan.

        Mitä mieltä olet hallutuksen tavoitteesta? Heikkeneekö työntekijän asema?


    • Anonyymi

      Nyt uutisoidaan kun uuden hallituksen mieleen on
      Kansanmurhien ihannointi ja sellaisen selittely vitsailuksi aivan ok lähes jokaisen hallituspuolueen mielestä paitsi rkp n ja sdp n Kansanmurha hyväksytään kokoomus ja persut. oksettavaa, järkyttävää ja ihmisarvoa polkevaa. On hirveää, että meille hyväksytään ministeri, joka tällaista harjoittaa. Hänelle myönnetään täysi luottamus kokoomuksen ja perujen toimesta
      Seurataan nyt pitkään, rehellisesti ja suoraan kaikkia niitä tapahtumia, joista ministeri Junnila vitsailee ja pohtikaa sen jälkeen, annatteko tälle hassuttelijalle täyden luottamuksen. Minua kuvottaa kokookus ja persut

    • Anonyymi

      kokoomus haluaa romuttaa yleissitovan työehtosopimuksen

      Kokoomus tarjoaa kansalaisille/työntekijöille sopimista:

      Uudistetaan perusturvaa kannustavampaan ja velvoittavampaan suuntaan.
      Lyhennetään ansiosidonnaisen työttömyysturvan kestoa ja porrastetaan ansiosidonnaisen taso, jotta työn vastaanottaminen olisi kannattavampaa. Laajennetaan samalla ansiosidonnainen kaikille työssäoloehdon täyttäville.

      Parannetaan yritysten työvoiman saatavuutta tekemällä lyhyempienkin työkeikkojen vastaanottaminen houkuttelevammaksi (pakolliseksi).
      Varmistetaan, että perhevapaisiin ja lasten sairastamiseen liittyvät kustannukset eivät kohtuuttomasti rasita pienten lasten vanhempia työllistäviä yrityksiä ja tavoitellaan sitä, että osa sairaan lapsen hoitamisen kustannuksista siirtyisi yrityksiltä yhteiskunnalle (tämä se lisää lastenhankintaa Suomessa).

      Huolehditaan yrittäjien sosiaaliturvasta. Kokoomuksen yleistukimallissa joustavaan ja kannustavaan perusturvaan olisivat oikeutettuja myös itsensä työllistäjät sekä pienet yksinyrittäjät.

      Edistetään sopimisen vapautta kaikilla työpaikoilla
      Laajennetaan paikallisen sopimisen mahdollisuuksia poistamalla lainsäädännöstä paikallisen sopimisen kieltoja (työnantaja sanelee ehdot, jotka vaihtelevat somivasti).
      Muun muassa palkoista ja työajoista on oltava mahdollista sopia myös työehtosopimuksista poikkeavalla tavalla, jos työntekijät ja työnantaja yhdessä sopien näin haluavat (ota tai jätä, työnantaja määrää, sinut voidaan lomauttaa ilman mitään, milloin vain tai irtisanoa ilman mitään syytä).

      Sopimisen kiellot vaikeuttavat erityisesti järjestäytymättömien työnantajayritysten toimintaa (järjestäytymätön työnantaja tarjoaa sopimuksia, jossa ei yleissitovaa työsopimusehtoja tarvitse noudattaa).
      Mahdollistetaan sopiminen myös liittoon kuulumattoman luottamusvaltuutetun johdolla tehtäväksi.
      Edistetään työrauhaa yhteiskunnassa (poistetaan lakko-oikeus)

      Pidetään huolta, ettei yrittämisen ja omistamisen verotus kiristy (siirretään maksuja työntekijöille)
      Huolehditaan, ettei yritystoiminnan verotus ole poukkoilevaa.
      Siirretään verotuksen painopiste työnteosta ja yrittämisestä haittoihin ja päästöihin.
      Selvitetään tarpeita ja keinoja yrittäjyyden ja riskinoton verotuksen parantamiseksi (lisätään verottomien osinkojen ulottamista laajemmalle saajakunnalle).
      Lopetetaan julkisen talouden velkaantuminen, jotta veronkorotuspaine tulevaisuudessa helpottaa (lopetetaan sosiaaliturva ja mm. vuokratuet, toimeentulotuet, inflaatiotarkastukset tukiin, lopetetaan lapsilisien indeksidonnaisuus.

      Tehdään oppisopimuksesta yrittäjille houkuttelevampi vaihtoehto sallimalla palkan kehittyminen joustavammin osaamisen kertyessä (neljän euron minimipalkka tai ilmainen vuoden työharjoittelujakso).

      Tiivistetään yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä ja jatketaan ammatillisen koulutuksen kehittämistä (ilmaisia harjoittelijoita yrityksille).
      Helpotetaan ulkomaisen työvoiman saatavuutta ja luovutaan ulkomaisen työvoiman saatavuusharkinnasta (pienpalkkaisia ulkomailta töihin Suomeen ilman valvontaa).

      Kevennetään kansainväliseen rekrytointiin liittyvää byrokratiaa (kaikki pääsee töihin Suomeen).

      Annetaan Suomessa korkeakoulutuksesta valmistuneille pysyvä oleskelulupa (porukka tulee opiskelemaan ilmaiseksi ja saa oleskeluluvan ilman harkintaa).
      Autetaan yrityksiä kansainvälisen työvoiman houkuttelussa ja varmistetaan, että Suomella on maine maana, johon halutaan tulla töihin (avoimet ovet).

    • Anonyymi

      Miten myynti vetää

      Kokoomus

    • Anonyymi

      Kokomus on talouselämän osaaja
      Baltomen eiemosaa edes lakea omia vaalirahojaan

    • Anonyymi

      Koko läntinen maailma perustuu kapitalismiin eli rahan valtaan ja suuriin korporaatioihin, yksilö on siinä aina vain häviäjän roolissa.

      Liitot saa lakkoilla vaikka maailman tappiin asti, yritykset korvaa ne kuitenkin uusilla työntekijöillä muualta jotka tekee samat työt halvemmalla. Eli valtiota tai yrityksiä ei kiinnosta loppupelissä koskaan sun palkka tai mikään vaade.
      Aina löytyy maailmasta niitä velkaantuneita tai käyviä joiden on tehtävä työtä halvemmalla, siksi työnantajat ei koskaan lopeta mitään työperäistä maahanmuuttoa, vaikka kantikset niin haluaisikin taijoku puolue, esim vasemmisto tai perussuomalaiset.
      Valtion etu taas on että se saa edes jotain verotuloa koko ajan mutta tarvitsee maksaa kenellekään mahdollisimman vähän esim. mitään sosialitukia yms ja näin välttyy myös ylivelkaantumasta.
      Yritykset saa kyllä yrittää tehdä voittoa niin paljon kuin pystyvät, valtio ei siihen puutu.

    • Anonyymi

      Ajatellaan että yrittäjä tienaa yritysideallansa 200k vuosi. Niin tästä valtio ottaa puolet 100k progressio nousee hurjasti. Jos minä olisin yrittäjä kyllä pistäisin yrityksen Viroon tai USA puhtaasti verotuksellisista syistä. Tämä on ihan hirveää suomessa kuka hullu tällä yrittää?

    • Anonyymi

      Paljonko sai yeityatukeemja ikman alvimtavaraa kotiinsa ilmaist autot bensat
      Matkat kesälomamatkat

    • Anonyymi

      Miyen kauppa käy näkyykö jo lama silläkin saralla

    • Anonyymi

      Juonistimkun kansan rahat annettu rikkaille suuryrityksille,bietäväksi ulko paille beeoparatiiseihin pois suokentalouselmöstä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1659
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1461
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1129
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1091
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      950
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      944
    Aihe