Miettikää miten huono toi HJK oikein onkaan?

Anonyymi-ap

Että Azerbaizhanin tilkkutäkkiarmeijakin on parempi kuin Suomen "lippulaiva".

Kyllä se jalkapallo on sopimaton laji suomalaisille. Lopettaisivat Suomesta sarjatoiminnan kokonaan niin ei tartteis lukea tästä paskasta.

4

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Montako suomalaista oli Klubin avauksessa?

      • Anonyymi

        Mitä väliä sillä on montako suomalaista on kokoonpanossa. Isoa menestystä ei ole tulossa ikinä tolle paskajoukolle. Onhan se päivän selvää, että kun vuodesta toiseen jo oman pääsarjan joukkueet alkavat olla oikeasti uhka klubin voittokululle niin ei ole lupa odottaa euroopassakaan menestystä. Onko klubi oikeasti niin köyhä, että esim. eivät saa taitavia brassipelaajia värvättyä enää rinkiin? Aasiassa taitavat maksaa paremmin kun brassien pääsarjasta mennään mieluummin pelaamaan japaniin tai koreaan.

        Ei suomijalkapallolla ole mitään tulevaisuutta.


    • Anonyymi

      Häpeällistä! Slovenialainen vierastyöläinen tarvitaan Suomen "ykkösjengiin", että päästään jatkoon C-kategorian eurojämäpeleihin.

      Luulisi Klubin omissa junioreissa olevan ne kyvykkäimmät suomifutiksen lahjakkuudet. Vai onko sittenkään. Taitavat rahan perässä lähteä ulkomaille jo 15-vuotiaina. Sitten kuluttavat penkkiä jossain belgian 3.divisioonassa ja suurimmasta osasta ei kuulla koskaan enää mitään.

      Tossa ohimennen vilkaisin eurooppaliigan tulokset ja katsoin, että jopa Ajax oli saatu lahjottua häviämään pelinsä jämä-bulgarialaisliigan joukkueelle. Oli varmaan Ajaxin pelaajat itse pelanneet vedonlyönnissä bulgarialaisten voittoa. Nimittäin sikäli passiivista oli pelaaminen, tuskin yhtään maalipaikkaa olivat luoneet. Todella epä-Ajaximaista pelaamista. Kyllä on vilungin teko mieluista roistoille.

    • Anonyymi

      Suomalaisten ongelma jalkapallossa on se, että tuloksen tekoon tarvittavaa luonteen lujuutta ei tästä kansasta löydy. Suurin osa maajoukkuemiehistäkin on ns. apupoika-Markkuja, jotka kyllä tykkäävät taustalla puuhastella ja puhaltaa yhteen hiileen, mutta kun pitäisi ottaa joukkue reppuselkään ja pamauttaa verkot tötterölleen niin jotakin tapahtuu ja suomipoika menee kipsiin. Monella pelaajalla olisi taitoa, mutta aniharva saa sen käyttöön kovassa paikassa niin maajoukkue kuin seurajoukkuetasolla. Jari Litmanen on ylivertainen tässä suhteessa. Jalkapallossa ei vastaavaa suvereniteettia ole ollut kellään muulla suomalaisella pelaajalla.

      Onhan vastaava ilmiö nähtävissä myös suomalaisessa jääkiekkoilussa - varsinkin maajoukkuepeleissä. Yhden maalin tekemiseen tarvitaan usein järjetön ponnistelu kun jenkkipoika pamauttaa tarkalla rannekudilla ensimmäisellä laukauksella kiekon sisään. Suomalainen jääkiekkoilja tarvitsee ilmiömäisen valmennuksen selkänsä taakse, jotta peli voidaan taktisesti voittaa. Ns. teknisellä tasolla voittaminen on käytännössä aina hankalampaa kuin muilla top-6 mailla maailmassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe