Miettikää miten huono toi HJK oikein onkaan?

Anonyymi-ap

Että Azerbaizhanin tilkkutäkkiarmeijakin on parempi kuin Suomen "lippulaiva".

Kyllä se jalkapallo on sopimaton laji suomalaisille. Lopettaisivat Suomesta sarjatoiminnan kokonaan niin ei tartteis lukea tästä paskasta.

4

130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Montako suomalaista oli Klubin avauksessa?

   • Anonyymi

    Mitä väliä sillä on montako suomalaista on kokoonpanossa. Isoa menestystä ei ole tulossa ikinä tolle paskajoukolle. Onhan se päivän selvää, että kun vuodesta toiseen jo oman pääsarjan joukkueet alkavat olla oikeasti uhka klubin voittokululle niin ei ole lupa odottaa euroopassakaan menestystä. Onko klubi oikeasti niin köyhä, että esim. eivät saa taitavia brassipelaajia värvättyä enää rinkiin? Aasiassa taitavat maksaa paremmin kun brassien pääsarjasta mennään mieluummin pelaamaan japaniin tai koreaan.

    Ei suomijalkapallolla ole mitään tulevaisuutta.


  • Anonyymi

   Häpeällistä! Slovenialainen vierastyöläinen tarvitaan Suomen "ykkösjengiin", että päästään jatkoon C-kategorian eurojämäpeleihin.

   Luulisi Klubin omissa junioreissa olevan ne kyvykkäimmät suomifutiksen lahjakkuudet. Vai onko sittenkään. Taitavat rahan perässä lähteä ulkomaille jo 15-vuotiaina. Sitten kuluttavat penkkiä jossain belgian 3.divisioonassa ja suurimmasta osasta ei kuulla koskaan enää mitään.

   Tossa ohimennen vilkaisin eurooppaliigan tulokset ja katsoin, että jopa Ajax oli saatu lahjottua häviämään pelinsä jämä-bulgarialaisliigan joukkueelle. Oli varmaan Ajaxin pelaajat itse pelanneet vedonlyönnissä bulgarialaisten voittoa. Nimittäin sikäli passiivista oli pelaaminen, tuskin yhtään maalipaikkaa olivat luoneet. Todella epä-Ajaximaista pelaamista. Kyllä on vilungin teko mieluista roistoille.

  • Anonyymi

   Suomalaisten ongelma jalkapallossa on se, että tuloksen tekoon tarvittavaa luonteen lujuutta ei tästä kansasta löydy. Suurin osa maajoukkuemiehistäkin on ns. apupoika-Markkuja, jotka kyllä tykkäävät taustalla puuhastella ja puhaltaa yhteen hiileen, mutta kun pitäisi ottaa joukkue reppuselkään ja pamauttaa verkot tötterölleen niin jotakin tapahtuu ja suomipoika menee kipsiin. Monella pelaajalla olisi taitoa, mutta aniharva saa sen käyttöön kovassa paikassa niin maajoukkue kuin seurajoukkuetasolla. Jari Litmanen on ylivertainen tässä suhteessa. Jalkapallossa ei vastaavaa suvereniteettia ole ollut kellään muulla suomalaisella pelaajalla.

   Onhan vastaava ilmiö nähtävissä myös suomalaisessa jääkiekkoilussa - varsinkin maajoukkuepeleissä. Yhden maalin tekemiseen tarvitaan usein järjetön ponnistelu kun jenkkipoika pamauttaa tarkalla rannekudilla ensimmäisellä laukauksella kiekon sisään. Suomalainen jääkiekkoilja tarvitsee ilmiömäisen valmennuksen selkänsä taakse, jotta peli voidaan taktisesti voittaa. Ns. teknisellä tasolla voittaminen on käytännössä aina hankalampaa kuin muilla top-6 mailla maailmassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   76
   7049
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   369
   3909
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   2063
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   137
   1853
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1763
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   139
   1441
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   291
   1288
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   87
   956
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   873
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   97
   867
  Aihe