Vihatunnusten ja lippujen kielto Suomessa

Anonyymi-ap

Miten SKP reagoi jos suvaitsevaiston esittämät vaatimukset menevät läpi ja hallitus tulee kieltämään sirppi ja vasara vihatunnusten julkisen käytön että punaisen fasistilipun heiluttelun vapunpäivänä?

47

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SKP / Vasemmisto / Äärivasemmisto / Punikit ilmoittaa, että Jos heidän "Työkalulippu" kielletään, niin ne korjaa sen. Työkalulippuun jätetään Vasranvarsi ja Sirpinkahva pelkästään ja Terät Poistetaan !

      Heeeeeeh heheheheh heeee

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­y­­­m­f­­­o­m­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17982636h

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Siitä pedonmerkistä kun vielä eroaa niin sitten.

    • Anonyymi

      Hakaristi oli itse asiassa laajalle levinnyt symboli Venäjällä neuvostovallan ensimmäisinä vuosina. Ihmiset eivät osanneet kuvitella, millaista vihaa se herättäisi heissä vain 20 vuotta myöhemmin.

      Ennen kuin natsit häpäisivät tämän ikivanhan graafisen symbolin, hakaristi oli ollut yleinen näky kaikkialla maailmassa. Sitä saattoi nähdä muun muassa latvialaisissa ja suomalaisissa hävittäjälentokoneissa (joilla ei varmasti ollut mitään yhteyttä Luftwaffeen), Yhdysvaltain armeijan 45. jalkaväkidivisioonan tunnuksessa ja jopa Coca-Colan ja Carlsbergin olutpulloissa.

      Venäjän vallankumousta edeltävinä vuosina hakaristiä saattoi nähdä ikonissa, vaatteissa ja ruokalautasissa sekä Romanov-dynastian autoissa. Muinaisina aikoina se näkyi usein Kaukasuksen kulttuureissa. Vuonna 1917 Neuvosto-Venäjä oli seuraava, joka käytti symbolia.

      Kun helmikuun vallankumous maaliskuussa 1917 syrjäytti itsevaltaisen monarkian, yksi väliaikaisen hallituksen ensimmäisistä päätöksistä oli painattaa uutta rahaa. Hakaristi näkyi seteleissä.

      Uusi hallinto kaatui kuitenkin saman vuoden marraskuussa lokakuun vallankumouksen seurauksena, joka toi Vladimir Leninin ja hänen bolshevikkiensa valtaan. Sitä seuranneen sisällissodan kaaoksessa heillä ei ollut aikaa eikä teknisiä valmiuksia suunnitella ja painaa uusia seteleitä, joten väliaikaisen hallituksen rahat olivat edelleen käytössä. Niinpä hakaristillä varustettuja seteleitä oli liikkeessä lähes viisi vuotta, vuoteen 1922 asti.

      Jossain vaiheessa sisällissodan aikana marraskuussa 1919 Kaakkoisrintaman komentaja Vasiliy Shorin antoi "käskyn 213", jonka mukaan kaikkien kalmukkiosastojen (jotka olivat vakaumukseltaan buddhalaisia) oli käytettävä hakaristillä varustettuja käsivarsilappuja.

      Asiakirjassa hakaristiin viitattiin nimellä "lyungtn", joka on virheellinen kirjoitusasu buddhalaisesta termistä "lungta" ("tuulihevonen"), joka symboloi ihmisen elämänvoimaa.

      Hakaristi esiintyi usein neuvostoliittolaisissa asiakirjoissa 1920-luvulla. Useat neuvostomaalarit käyttivät sitä teoksissaan. Yhdysvaltain äärioikeisto oli kuitenkin alkanut käyttää sitä yhdistävänä symbolina, ja hakaristi poistui vähitellen muodista Neuvostoliitossa.

      • Anonyymi

        Minulla on kirjahyllyssä sininen pienoislippu, jonka hallitsevana kuviona on siipipyörän keskellä oleva hakaristi. Tangon puoleisessa reunassa on yläkulmassa soihtu, josta lähtee neljä salamaa.

        En pidä kyseistä standaarina natsistisena.


    • Anonyymi

      "Kansanedustaja Ben Zyskowicz sanoo esittäneensä, että sirppi ja vasara -tunnusten käyttö olisi kiellettävä laissa."

      Tukeekohan vai vastustaakohan SKP ja Suomen muuta kommunistit (luen tähän myös vasemmistoliiton osittain) juutalaisen kansanedustajan tekemää ehdotusta.

      • Anonyymi

        NL:n lippu oli syvästi symboolinen.
        Vasaralla päähän.
        Sirpillä kaula poikki.
        Henki tähtien taa.


    • Anonyymi

      Pystytkö sinä selittämään mikä tuossa symbolissa on vihaa, toisin kuin natsien käyttämässä käännetyssä hakaristissä?

      • Anonyymi

        No ehkä voidaan aloittaa siitä että sirpin ja vasaran nimissä on murhattu satoja miljoonia ihmisiä, pelkästään neuvostoliiton sisällä arviolta kymmiä miljoonia omia neuvostokansalaisia.
        Kommunismin musta kirja niminen tietoteos avaa kauheuksia yksityiskohtaisemmin, suosittelen tutustumaan. Stalin, Mao ja pol-pot ovat ehkä tuttuja nimiä historiasta? Castrot ainakin? Ehkä myös Perun loistava polku? Euroopassa vaikuttaneet punaiset armeijakunnat? Viattomia uhreja kymmenkertainen määrä swastikan heiluttajiin.


      • Anonyymi

        Punalippu edustaa diktatuuria ja sellaista ihmisyyden vastaista ideologiaa, että sen käyttöä pitäisi rajoittaa yleisissä tilaisuuksissa. Punalippujen ja natsilippujen liehutus kuuluu samaan kategoriaan.
        Sirppi ja vasara tunnus, jos Suomi olisi kokenut kyseisen vallan omakohtaisesti, suhtautuminen olisi meillä erilaista.


      • Anonyymi

        Neuvostoliitto oli kommunismidiktatuuri, jonka päämäärä oli valloittaa koko Eurooppa, Suomi mukaan lukien, ja alistaa kansat oman diktatuurinsa orjuuteen.

        Vjatsheslav Molotov Liettuan ulkoministerille Vincas Krėvė-Mickevičiukselle Kremlissä 30. kesäkuuta 1940, kolme ja puoli kuukautta talvisodan rauhan solmimisen jälkeen:

        ”Teidän on ymmärrettävä, että pienet kansat tulevat häviämään tulevaisuudessa. Teidän Liettuanne ja muiden Baltian kansojen, Suomi mukaan luettuna on liityttävä kunniakkaaseen neuvostokansojen perheeseen. Sen vuoksi teidän tulisi nyt alkaa perehdyttää kansaanne neuvostojärjestelmään, joka tulevaisuudessa tulee hallitsemaan kaikkialla Euroopassa ja jota tullaan toteuttamaan nopeammin joissakin paikoissa, kuten Baltian maissa ja myöhemmin muualla.”

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri teki itsemurhan, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua ovat edelleen itsenäisiä valtioita, ja kommunisteja kyrsii.


    • Anonyymi

      Natomaat, etenkin USA on aloittanut laittomia sotia koko olemassaolonsa ajan. Nato-USA ja suorittanut lukuisia salamurhia ja suorittaa edelleen. Se tukee milloin mitäkin terroristiryhmää ja seuraavana päivänä toista alkaen parjata tukemaansa.
      Persupuolue julistaa avoimesti vihalinjaa tiettyjä kansanryhmiä vastaan.
      Tulisiko persujen ja naton liput asettaa kieltoon julkisilla paikoilla!

      • Anonyymi

        Liehuvat punaliput ovat kaikkialla maailmassa merkinneet vapauden riistoa diktatuuria ja kansojen alistamista.
        Valtaa pitävien kommunistien väkivalta koneistojen avulla on hallittu kansalaisia yhden puolueen aatteelle.
        Kuten ovat tämän päivän kommunistivaltiot.
        Pelkkiä vallanhaluisten diktaattoreiden diktatuureja.
        Siksi suomalaiset eivät kannata punaista lippua.
        Suomi on demokraattinen sinivalkoisen lipun maa, siitä me kaikki hyödymme.


    • Anonyymi

      Punainen lippu on työväenliikkeen tunnus. Se syntyi 1800 lopulla Yhdysvalloissa Chigagossa, kun poliisi ja sotilaat ampuivat lakkoilevia työläisiä..
      Kapitalismin ollessa vaakalaudalla, sen on aina käyttänyt väkivaltaa työläisiä ja demokraatteja vastaan

      • Anonyymi

        Kommunistivallat ovat käyttäneet todellista väkivaltaa työläisiä kohtaan, vapaat ammattiyhdistykset ovat kiellettyjä, kansalaisten vapaudet rajattuja, oikeus on vain kumartaa kommunistipuoluetta.
        Punalippu on aina käytännössä merkinnyt diktatuuria sitä käyttäville maille ja kansoille.
        Kommunistit ovat aivan itse tahranneet lippunsa vereen.


    • Anonyymi

      Eduskunnan ”tiettävästi ainoa kommunisti” Anna Kontula arvostelee kommunismin tunnusten kiellon selvittämistä

      https://yle.fi/a/74-20048181

      • Anonyymi

        Kommunismi on aina ollut pienen kommunistieliitin harvainvaltaa. Oppositio kitketään vankilalla tai teloittamalla, molemmat ovat peloitteita, jotka varmistavat sen, ettei valtaa uskalla vastustaa.


    • Anonyymi

      Kommunismi on aina merkinnyt vihan lietsontaa ja yhteiskunnallista anarkiaa jolla ollaan haluttu saamaan aikaan sekaannusta yhteiskunnassa. Kontula puhuu stalinisteista Venäjällä, mutta unohtaa tarkoituksellisesti maamme omat stalinistit jotka kritiikittömästi ihailivat sirppiä ja vasaraa ja edelleen surevat tuon kaamean valtion hajoamista. SKP/KTP/KL

    • Anonyymi

      Natsien ja kommunistien symbolien kieltämisajatus yhtyy EU:n poliittiseen päätökseen samaistaa fasismi ja marxilaisuus. Perustarkoitus on kieltää marxilainen maailmankatsomus ja jota 1930 luvulla porvarit laajasti ajoivat mm. Suomessa, Suomessa kommunistinen puolue oli kielletty.
      Myöskään aloitus ei keskity symboleihin vaan porvarillisten aatteiden yksinvaltaan. Hän yhdistää fasismin ja marxilaisuuden yhdeksi ja samaksi. Sota Euroopassa on edistänyt äärioikeistoa.
      Aloitus lähti liikkeelle yhteiskuntakehityksen pysäyttämisen linjalla, väkivaltaisen kapitalismin vallan ikuistamistielle. Symbolien poistaminen edesauttaisi äärioikeiston ja jopa fasismin aatteen etenemistä.

      • Anonyymi

        Mitä kommunismi tunnuksineen edustaa muuta kuin harvainvaltaa ja diktatuuria.
        Liikkeellä ei ole muuta tarjottavanaan muuta kuin harvainvaltaa.
        Kommunismi ja demokratia ovat täysin vastakkaisia, Suomi on demokraattinen maa, kommunistiset valtiot diktatuureja. On täysin selvää että kannattamme sinivalkoista Suomea.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Suomessa työläiset ovat hankkineet sitkeällä työllä paljon enemmän demokratiaa kuin Yhdysvalloissa ja monissa muissa kapitalistimaissa. Orvon hallitus aikoo ohjata pois hyvältä tieltä ryhtymällä sotaan työväenliikettä vastaan.
      Timo Soinin, Jussi Halla-ahon ja perussuomalaisten ydinjoukon yhdistää Adolf Hitleriin viha kommunisteja, sosialisteja ja ammattiyhdistysliikettä kohtaan.
      Pääministeri Petteri Orpo aikoo murskata ay-liikkeen, tehdä sen ensin rammaksi vedoten valtionvelkaan. Orvon hallituksen esitykset lähenevät fasismia.
      Mallia lienee otettu Ukrainasta 2014 vallankaappauksen jälkeen kun istuva presidentti ajettiin virastaan. Vallankaappauksen jälkeen Ukraina kielsi kommunistisen puolueen, ammattiliitot ja rauhanliikkeet. Punaista väriäkään ei hyväksytty urheilijoiden vaatteissa kilpakentällä.

      • Anonyymi

        Suomessa työläiset ovat hankkineet sitkeällä työllä paljon enemmän demokratiaa kuin Yhdysvalloissa ja monissa muissa kapitalistimaissa.

        Pohjoismainen demokratia on hyvä malli muille maille, sitähän ihaillaan maailmalla.
        Mutta kommunistit haluavat sen kaataa meillä ja muuttaa järjestelmä kommunistien hallitsemaksi diktatuuriksi.
        Onneksi kom-diktatuurin kannatus on 0 prosenttia.


    • Anonyymi

      On olemassa vallankaappauksia oligarkkien toimesta kuin myös demokratian laajentamisen puolesta.
      Afrikassa Nigerissä tapahtui vallankaappaus, jota suurin osa väestöstä tukee. Niger on entinen natomaa Ranskan siirtomaa. Maassa on edelleen n. 1500 ranskalaista sotilasta. Kansa haluaa vieraan sotavoiman pois maastaan. Ranska kieltäytyy.

      Naton tulisi asettaa natomaa Ranskan täydelliseen kauppasaartoon. Kukin kansa päättäköön itse hallinnostaan.

      • Anonyymi

        Hmm..Rahatta ja vajavisin työkaluin voi tottevaisuuden laaksossa elää intesiivisimmin....


      • Anonyymi

        Partacus !
        Miten tuo em kommenttisi liittyy palstan aiheeseen : vihatunnusten ja lippujen kielto Suomessa. ?


    • Anonyymi

      Hieno suunnitelma! Miksi sallia vapaasti liehuttaa enempää mustan kuin punaisen fasismin tunnuksia? Niiden tunnusten esilläpitäjä antaa hyväksyntänsä massateloituksille.

    • Anonyymi

      Tuo punaverilipun kielto olisi ehdottomasti askel oikeaan suuntaan ja vihdoinkin sen tunnustaminen että tuon lipun alla on kokenut moni ihmispolo karmean kohtalon.
      Esimerkiksi n.30000 suomalaista työläistä jotka atteen alkuvuosina muuttivat vienankarjalaan rakentamaan uutta työläisten paratiisia.
      Suomen työläiset olivat liian ahkeria ja työläitä, tämä ei käynyt kateellisille neuvostokansalaisille. Siksipä -30 luvulla ahkerimmat tapettiin paikanpäällä ja loput vietiin siperiaan kuolemaan pakkotyöleireille. Tähän kun lisätään kommunisti neuvostoliiton terroristi hyökkäys Suomeen jossa kuoli lähes 100000 suomalaista, on tuo aate tappanut n.130000 suomen kansalaista.
      Lisäksi en voi ymmärtää Suomen kansalaisia jotka ihannoivat otto-ville kuusista ja hänen isanmaan petturi hallitusta.
      Eritoten ihannointi Hertta Kuusista kohtaan ihmetyttää, täysi neuvostoliiton kätyri joka päällimmäisenä oli vaatimassa suomen kansalis-sankarien, Risto Ryti ja kumpp. tuomitsemista sotasyyllisyys oikeuden käynneissä. Kuitenkin nuo herrat pelastivat Suomen ja sen itsenäisyyden.
      Enkä voi ymmärtää kuinka Suomen tasavallan kerrallinen presidentti on niin tietämätön historiallisista tapahtumista, että osallistui tuon kyseisen rouvan muistotilaisuuteen....
      Hertta oli niin aatteen palonsa sumentama ettei paloa sammuttanut edes oman poikansa kuolema 18vuotiaana pakkotyöleireillä stalinin vainoissa.

    • Anonyymi

      Kommunistit voivat pitää punalippujaan kotona muistonaan mönkään menneestä vallankumoushaaveistaan "sosialistiseen suomeen", tuollaisen väkivaltaan johtaneen ideologian mainostaminen tulee tehdä rikolliseksi touhuksi, joku voi oikeasti lähteä puuhaamaan puheiden kautta väkivaltaista kumousta Suomeen.

    • Anonyymi

      Suomalaisten kommunistisen puolueen päämäärä oli ensin aseellinen vallankumous ja sen lopputuloksena kommunismidiktatuurin pystyttäminen Suomeen, ja tietysti sen Suomen liittäminen osaksi bolshevikkien Neuvosto-Venäjän kommunismidiktatuuria.

      Suomalaisen Kommunistisen Puolueen perustamislausunto.
      Moskova, elokuu 1918.

      "Näillä perusteilla Suomalainen Kommunistinen Puolue lausuu:

      1. Työväen on tarmokkaasti valmistauduttava aseelliseen vallankumoukseen, eikä suinkaan pyrittävä palaamaan siihen vanhaan eduskunnalliseen, ammatilliseen ja osuustoiminnalliseen taisteluun, jonka kannalla Suomenkin työväenjärjestöt olivat ennen vallankumousta.

      2. Ainoastaan sellainen työväenliike ja toiminta, josta on takeita, että se edistää kommunismin leviämistä sekä työväen tulevan vallankumouksen voitolle pääsyä on hyväksyttävää ja sellaista on tarmokkaasti ajettava — toisellaisella kannalla esiintyvää toimintaa työväen keskuudessa on jyrkästi tuomittava, paljastettava ja vastustettava.

      3. Vallankumouksen kautta on otettava työväenluokan omiin käsiin kaikki valta ja perustettava rautainen työväen diktatuuri, — on siis pyrittävä porvarillisen valtion hävittämiseen, eikä suinkaan kansanvaltaan, ei ennen vallankumousta, eikä vallankumouksen kautta."

      -

      • Anonyymi

        Mikään totalitarismi ei kuulu Suomen kaltaiseen maahan, niille pitää laittaa aina stoppi. Neuvostoliitto vaati aikanaan Suomeen kommunistien toiminnan kun maa yritti levittää kommunismiaan kaikkialle maailmaan.
        Suomi ei voinut mitenkään vaatia Neuvostoliitolle vapaita puolueita jotenka kommunistinen puolue jäi Suomessa NKP:n etäispäätteeksi Suomen muuttamiseksi kommunistivaltioksi. Punalippu merkitsee vapauden menetystä missä sellainen liehuu valtion punaisena lippuna.
        Puna liput pois näkyvistä.
        Kansalaisille oikeus hävittää jos sellaisen näkevät.


    • Anonyymi

      "Puna liput pois näkyvistä.
      Kansalaisille oikeus hävittää jos sellaisen näkevät."

      Vain natsi voi tuollaista barbariaa levittää.

      • Anonyymi

        Todellista barbariaa on ollut toimia sirpin ja vasaran juoksupoikina Suomessa, murhaajavaltion kätyreinä Suomen saamiseksi OttoVillen Stalinin ja Leninin oppien mukaan hallittavaksi maaksi.
        SKP-KTP-KL NKP.n p...een nuolijat.


    • Anonyymi

      Kohti syksyä näkyy nousevan sotainen äärioikeistolainen propaganda. Tappoesitykset lisääntyvät internetissä. Ilmeisesti Orvon-Purran hallitus on takuuna vihaviestinnälle.
      Haaviston Vihreiden sotainto edesauttaa äärioikeistoa.

      • Anonyymi

        Niin tosin rehellisyyden nimessä nehän olivat äärivasemmistolaisia jotka vaativat viime sunnuntainan Helsingissä Orvon ja Purran mestaamista.

        Mutta se oli varmaan sinun mielestäsi sitä kuuluisaa "parempaa vasemmistolaista väkivaltaa ja uhkailua", eikö niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tosin rehellisyyden nimessä nehän olivat äärivasemmistolaisia jotka vaativat viime sunnuntainan Helsingissä Orvon ja Purran mestaamista.

        Mutta se oli varmaan sinun mielestäsi sitä kuuluisaa "parempaa vasemmistolaista väkivaltaa ja uhkailua", eikö niin?

        Kommunistit eivät uhkaile väkivallalla. Hyvää käytöstä tukevat porvarit eivät uhkaile tappamisella.
        Avoimeen mielenosoitukseen on soluttautunut väkivaltaisia oikeistolaisia saadakseen oikeutusta rasismilleen. Oikeistoporvarien toimenpide koki mahalaskun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistit eivät uhkaile väkivallalla. Hyvää käytöstä tukevat porvarit eivät uhkaile tappamisella.
        Avoimeen mielenosoitukseen on soluttautunut väkivaltaisia oikeistolaisia saadakseen oikeutusta rasismilleen. Oikeistoporvarien toimenpide koki mahalaskun.

        Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva nimimerkki Partacus:

        "Kommunistit eivät uhkaile väkivallalla."

        Niinkö?

        No miksi sitten Venäjän federation kommunistinen puolue tukee fanaattisesti Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, miksi suomalaiset Kommunistien liitto, Kommunistinen Työväenpuolue ja osa Suomen kommunistisen puolueen jäsenistöstä tukee Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotapolitiikkaa Ukrainassa, miksi Pohjois-Korean kommunismidiktatuuri tukee niin ikään Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotaa Ukrainan kansaa vastaan ja miksi Kiinan kommunismidiktatuuri tekee aivan samaa kuin edellä mainitut, ja sen lisäksi uhkailee jatkuvasti asevoimillaan Taiwania ja muita naapurivaltioitaan?
        Miksi Suomen Kommunistinen Puolue ei ole esittänyt moitteen sanaakaan näille erittäin aggressiivisille kommunistitovereilleen?
        Voisitko vastata näihin selkeästi esittämiini väitteisiin, jotka ovat täysin totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva nimimerkki Partacus:

        "Kommunistit eivät uhkaile väkivallalla."

        Niinkö?

        No miksi sitten Venäjän federation kommunistinen puolue tukee fanaattisesti Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, miksi suomalaiset Kommunistien liitto, Kommunistinen Työväenpuolue ja osa Suomen kommunistisen puolueen jäsenistöstä tukee Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotapolitiikkaa Ukrainassa, miksi Pohjois-Korean kommunismidiktatuuri tukee niin ikään Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotaa Ukrainan kansaa vastaan ja miksi Kiinan kommunismidiktatuuri tekee aivan samaa kuin edellä mainitut, ja sen lisäksi uhkailee jatkuvasti asevoimillaan Taiwania ja muita naapurivaltioitaan?
        Miksi Suomen Kommunistinen Puolue ei ole esittänyt moitteen sanaakaan näille erittäin aggressiivisille kommunistitovereilleen?
        Voisitko vastata näihin selkeästi esittämiini väitteisiin, jotka ovat täysin totta?

        Suotta kyselet; kommunisti ei keskustele, kommunisti saarnaa puolueen kulloisenkin virallisen linjan kantaa.


    • Anonyymi

      Kommunisti-liput ja tämän äärijärjestön tunnukset tulee kieltää Suomesta.
      Kommunistien pitää tuomita aiempi toiminta laillisen yhteiskunta järjestelmän kaatamiseksi ja hyväksyä laillinen kansanvaltaan perustuva järjestelmä, sallia oppositio ja hyväksyä parlamentarismi. Sallia yksityinen yrittäjyys.
      Puolueen pitää tuomita ja hyljätä "proletariaatin diktatuurin" valtakäsitykset joka perustuu yhden puolueen ehdottomaan valtaan.
      Liike tarvitsee täydellisen ideologisen puhdistuksen .
      Lähtisiköhän liike puhdistuneena nousuun. ?

    • Anonyymi

      Sirppi ja vasara punaisella kankaalla oli Neuvostoliiton lippu, kommunismidiktatuurin lippu, jota Suomen Kommunistinen Puoluekin kumarsi ja palvoi.
      Lipun punainen väri on nyt sen valtion verihuuruisen historian symboli.

      Suomessa ei tiedetä vieläkään kaikkien niitten Neuvostoliitossa olleiden suomalaisten kohtaloa, jotka maan diktatuurihallinnot teloittivat ja vangitsivat, murhasivat ja tuhosivat heidän elämänsä.
      Kaikki tämä piilotettiin Neuvostoliiton aikaan, mutta nyt se on vähän kerrassaan alkanut paljastua.
      Ja silti kommunistit palvovat edelleen tuon diktatuurin symbolia, sirppiä ja vasaraa punaisella kankaalla.

      https://suomenkuvalehti.fi/kotimaa/suomessa-tunnetaan-holokausti-muttei-stalinin-vainoissa-surmattujen-suomalaisten-kohtaloita-tutkija-sanoo/?shared=1267158-e19e7dc9-500

      • Anonyymi

        Se on just noi, holokausti tunnetaan mutta Venäjän holokausti on vielä pahasti kesken. Rutsev sitä aikanaan vähän raotti, se mitä raotti torpattiin pian ja asia haudattiin vuosikymmeniksi, se oli vaan neukku vastaista propagandaa. Aivan sairasta.
        Sama pimitys jatkuu Venäjällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on just noi, holokausti tunnetaan mutta Venäjän holokausti on vielä pahasti kesken. Rutsev sitä aikanaan vähän raotti, se mitä raotti torpattiin pian ja asia haudattiin vuosikymmeniksi, se oli vaan neukku vastaista propagandaa. Aivan sairasta.
        Sama pimitys jatkuu Venäjällä.

        Tuosta holokaustista tuli mieleen kun eilisiä Hamas videoita katsoo ja reaktioita niihin. Tuntuu että eurooppalaisen vasemmiston mielestä antisemitismi tuntuu olevan vieläkin täysin hyväksyttävää. Siis lisää syitä kieltää punaiset liput vihatunnuksina.


    • Anonyymi

      Saksassa ja Ranskassa on myös käsittääkseni palestiinalaisten liput kielletty mielenosoituksissa samasta syystä.

    • Anonyymi

      Ajankohtainen aihe kun punaista kommunistilippua ollaan määrittelemässä vihatunnukseksi.

    • Anonyymi

      Äärioikeisto vihaa kristinuskosta poikkeavia uskontoja. Äärioikeisto vihaa myös kristinuskon sisäisiä erilaisia lahkoja.
      Marxilaisuus kieltää uskonvihan. Uskonnot kuoleutuvat jo itsestään. Niiden vetovoima maailman olemisessa kuihtuu kuin lehmän häntä. Erilaiset uskonlahkot ovat suurimpia uskontojen vihollisia.
      Todellisuuden tutkimiselle ei enää ole mitään apua mistään uskonnosta. Suomessa kirkot tyhjentyvät. Monikaan ei usko pappien jorinoihin kiukkuisista jumalista

    • Anonyymi

      Orpoko kieltämässä työväen punaiset liput! Ei laisinkaan. Orpo tietää ettei kannata hypätä sulaan avantoon. Siellä voi tulla pipi päähän.

      • Anonyymi

        Tuohan kuulostaa liki äärivasemmistolaiselta uhkaukselta maamme demokraattisilla ja vapailla vaaleilla valittua pääministeriä kohtaan?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1698
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1086
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      144
      1039
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      885
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      75
      885
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      851
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      822
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      749
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      735
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      711
    Aihe