Puhdistettua vettä

Anonyymi-ap

Vanha lehtijuttu uudelleen esitettynä: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c7d99b37-5969-4a60-96e7-65c3f9411ef2
Nähtävästi on uutisaiheista puutetta?
Tuosta "puhdistetusta vedestä", jota Fukushimassa on hirveästi varastoituna. Propaganda valehtelee sen olevan puhdistettua. Miksi se on varastoitu, jos se kerran on puhdistettu ja siis puhdasta? Puhtaasta vedestähän on paikoin suurikin pula - juomavedeksi ja viljelyksille. Ei puhdasta vettä kannata tuhlata vaan ottaa käyttöön.
Ei sitä vettä ihan oikeasti saa puhtaaksi nykytekniikalla. Ei pystytä järkevin keinoin erottelemaan radioaktiivisia isotooppeja ei-radioaktiivisista.
Ei puhuta mitään siitä vedestä, mikä valuu vuorilta voimalaitosalueen alapuolelta mereen ja kuljettaa liuottamiaan radioaktiivisia saasteita mereen. Voimalathan on rakennettu täyttömaalle ja sen takia alusta on huokoisempaa kuin luonnon perusta, joka sekin läpäisee veden virtausta.
Tämä radioaktiivinen vesi on tuhonnut Tyynenmeren kalat ja mmut eliöt lähes sukupuuttoon. Jo vuosia sitten raportoitiin, että USA:n kalastusalukset palaavat mereltä tyhjänä. Ei ole kalaa! Tyyni valtameri on kuollut meri.
Eteläisen Tyynenmeren kalakantojen valehdeltiin tuhoutuneen tautiepidemian takia. Totuus on toinen. Ja nyt rikkaat öMeriKKäläiset ostavat taalaniouillaan kaiken kalan, mitä saavat. Norjalaiset kassilohen kasvattajat menevät hymyillen pankkiin. Ja suomalaisen rahvaan ruokapöydästä on kala kadonnut, lopullisesti edellisen sosialistidemonkraattisen hallituksen kansalaisten kurjistamisen takia. Kalan hinta on nyt Suomessa 300-400 % kalliimpaa kuin muutama vuosi sitten.
Tuosta alkutapahtumastakin valehdellaan. Virallisen valheen mukaan tsunami tuhosi voimalat. Eikä ydinräjähdystä tapahtunut, sehänon täysin mahdotonta, laitoksethan ovat turvallisia...
Aikuisen oikeasti IMF tarjosi Japanille suurta lainaa. Japni sanoi, ettei se tarvitse. Sitten päätettiin vähän varoittaa pullikoijaa. Räjäytettiin vedenalainen ydinlataus voimaloitten lähellä. Paikassa, missä on kolmen mannerlaatan risteys. Ja tuhohan oli valtava: jo räjäytyksen triggeröinyt maanjäristys tuhosi paikallisten kertoman mukaan laitokset. Myöhemmin sapunut tsunami viimeisteli katastrofin. Ja yhdessä (numero 3?) reaktorissa tapahtui ydinräjähdys. Ei reaktorilaitoksen kattorakenteet muuten lennä niin vauhdikkaasti ja niin korkealle, kuin julkaistuissa videoissa näkyy.
Ei ole kerrottu, ottiko Japani sen lainan. Puola tiettävästi otti sen jälkeen, kun sen koko hallitus murhatiin "lento-onnettomuudessa", jossa henkiin jääneet ammuttiin. Ampumisen videoinut kaverikin murhattiin 2 viikon kuluttua. Sekin ampumisvideo oli netissä.
Tämän pallon todellinen, salainen kasaarien jälkeläisistä koostuva siionistihallitus ei kaihda mitään keinoja oman valtansa lisäämiseksi. Sehän muutenkin omistaa kaikesta tällä pallolla vain 98 % ja eihän se mihinkään riitä!
Kaikki ylläkirjoitettu on faktaa ja tarkistettavissa, mutta eihän faktat silmäänkustuja opetuslapsia estä uskomasta heille uskoteltuja satuja. Eihän saksalaisetkaan uskoneet Hitleriä pahaksi enempää kuin nyvenäläiset vaikkapa Leniniä, Stalinia tai Putinia. Ja Suomenkin valtaeliitti tekee meidän rahvaallemme vain pelkkää hyvää eikä ole pahimpia sisäisiä vihollisiamme vaikka faktat muuta todistaisivatkin.
Taannoiset pari ja muutama tulossa oleva plandemia on tarkoitettu myrkkyruiskeitten pakottamisella tapahtuvaan depopulaatioon äkkikuolemien, hedelmättömyyden, uusien sairauksien kautta. Meneillään oleva Venäjän ja Ukrainan välinen sota hoidetaan tasapainottamalla molempia osapuolis niin, että kuolleitten määrä maksimoituisi. Ensi vuodeksi on suunniteltu maailmalaajuinen kato ja vuodelle 2025 Venäjän räjäyttämä ydinpommi. Kohde vain ei ole minun tiedossani.
Faktahan on, että tämä pallo on infektoiyunut ihmisistä. Populaa pitää saada alas, mutta olisi niitä järkeviäkin vaihtoehtoja, mutta ikiaikaisen kasaariperinnön mukaan raaka väkivalta on ainut vaihtoehto. Ja valkoinen vähemmistö on fiksuimpana tuhottava ensimmäisenä, että kasaarit jäisivät fiksuimmiksi jäljelle jääneistä. Loppu eli varsinaisen tuhotyön tekijät kyllä sitten tuhoavat toinen toisensa. Ainakin vähän autettuna.
Kaikki tämä on kaikkien löydettävissä ja totuus punnittavissa tapahtumia seuraamalla, mutta uskooko lammaslauma tätä vai kauniita satuja?
Valitettavasti.

2

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suuruusluokat taas sinulla hukassa. Otapa selvää kuinka paljon vettä on merivedellä laimennettava jotta se kelpaisi talouskäyttöön.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1520
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1267
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1237
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      772
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      765
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      738
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      696
    Aihe