Marin ihan eri tasolla

Anonyymi-ap

Marin on viestinyt ja puhunut aina asiallisesti ja sivistyneesti. Jos vertaa tän hetken räksyttäjiin niin eroa on kuin yöllä ja päivällä. Joillakin on vaan kauneutta ja karismaa ihan syntymälahjana.

12

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mairinhan ulkoluki toisten kirjoittamia juttuja, eikä suinkaan puhunut omia mielipiteitään. Emmehän me tiedä muuta!

      • Anonyymi

        Kyllä puhui toisinaan omiakin kirjoituksiaan , joten riippuen tilanteesta.pitkät puheet tehdään ihan niin että suoraan kirjoittaja korjaa mahdolliset virheet ja lisää jotain jos huomaa että sen pitää olla mukana ä joten niin on joka puolueessa ei se mitään uutta mitenkään ole. Joten luulitko sinä jotenkin että se on vaan Sanna kenen puheet läpikäymään ensin ennenkö ne puhutaan .
        Minun omainen kirjoitteli aikanaan toiste puheita , joten selvän idean kertoo puhuja ja suorakirjoittaja sitten pränttää sen puheeksi tarkoitetuksi dokumentiksi


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­N­y­m­­f­o­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17983612I

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Joo, me pidämme Sannasta, mutta ota huomioon tämä:


      Nyt alkavat hillat olla kerätty, että..: ”Olihan niitä nyt kuitenki taas löyvettävissä. Meki saimma kaksi saavillista kerättyä. Korpihillat noli parhaja ja isoommuksia.” ”Enkä mie nähny yhthän niitä tahalhan meijän aartheja rosvoamhan ijästä tuotuja.” … ennen hillastusaikaa: ”Ei niitä hilloja tänä vuona tulekhan. On ollu Lapissa niin kuivaa, että varvukki ovat ihan ruskeita ja hallaöitäki oli juuri ku niitten piti kukkia. Tietenki ne kaikki, tai no ainaki melkhen kaikki paleltuivat jo alkukesästä. Mutta puolukoja saattaa…”


      Nyt kun Kalaeemelikin on siirtynyt autuuhammille kalastusvesille, ei enää kuule hänen remakkaa nauruaankaan kertomassa esimerkiksi, että: ”Se oli kuule niin paljon kaloja siihen aikhan Lomajoessaki, että lohen selkiä pitkin juosthin joen yli.” -Hän oli kylän Kingi ja vahvin mies. Ja kaikin puolin tolkun mies. Täh? Kerran hän sanoi ystävällisesti etelään Lapista muuttaneelle: ”Etelhänhän ne likaveekki valluu.”


      Hänen talostaan puolen kilometrin päässä asui miehiä, joista yksi harrasti tuhopolttoja, eli ainakin kaksi kylän kauppaa ja yksi muu talo oli palanut, ja yritti murhata yhden taksia ajaneen vanhan miehen vaimoineen molotovin koktaililla. Ikkunan särkeminen teki kuitenkin haavan, jonka verijälkiä seuraamalla paikalle lähes 40 kilometrin päästä tilattu poliisi, talvi kun oli, löysi tekijän pian. Yksi heistä aikoi tappaa myös mainitun Kalaeemelin. Heidän tapanaan oli varastaa muidenkin pyydyksistä kalat lähijoessa. Yksi nainen meni vahtiin haulikon kanssa. Aili sanoi: ”Ko kutalhet tulevah, mie kyllä ammun.” Hän ampuikin varoituslaukauksen; ”naismies”, ”miesnainen”, naisoletettu, jonka sanottiin hakeneen lääkärintodistuksen siitä, että hänen kiusaamisensa, että olisi maannut miehen kanssa, oli vale. Haulivana ropisi veneen viereen veteen pitkäksi haulisuihkuksi ja osa niistä tuli myös rosvojen veneeseen. Noiden kolmen ”kiusankappaleen” (Miehen) kerrotaan saaneen ”hullun paperit” aikuistuttuaan.

      Juhanin ne kuulemma hakkasivat ja pakkojuottivat, kyläkiusasivat ja viimein Juhani kuoli nuorena.
      Kävin hattu ”kourassa” katsomassa Juhanin hautaa ja hiljaisena seisoin haudan vieressä muistelemassa yhteisiä kalastusreissuja ja puukeppi-keihäänheittohetkiä, ja hiiri- ja sopulileikkejä kun yhdessä teimme niille valjaat ja laskuvarjon ja pudotimme niitä katon harjalta testataksemme laskuvarjoliitämisen ominaisuuksia ja monia monia mukavia muistoja lapsuudesta. Hiihtomaat olivat ahkerassa käytössä talvisin… Jos olisin tiennyt Juhanin kohtalosta niiden petojen… Mutta olin muuttanut ”maalikyliin”, enkä tiennyt hänen kohtalostaan.

      Aili sen sijaan; hän löysi ja sai kokea elävän uskon ennen kuolemaansa ja hänestä jäi todistus, että hänen sielunsa kelpasi Jumalalle. Hän pääsi voittajana perille. Ei tarvitse hänen enää muistella sitäkään kertaa kun hän keittiön oven vieressä seisoi keittiöjakkaralla kirves pään yläpuolelle kohotettuna odotti, että kun uhkaavat etniset rosvot astuvat keittiön oviaukosta… Haulikon patruunoitakaan ei Ailin tarvitse metsästystä varten enää ostella. Punainen kotivalmentajakin, kuminen vetokumi, jota hän toisinaan kuulemma veteli käsi syleksi levitellen yhtäjaksoisesti 200 kertaakin kerralla yhteen menoon, ja jota useimmat miehet eivät jaksaneet vetää edes yhtä kertaa, sai nyt jäädä tarpeettomana roikkumaan eteisen naulaan. Bullworkerikin oli paljon helpompi puristaa tyveen saakka kuin vetää punainen, eli jäykin kotivalmentaja sylen leveydelle. Aili oli pidetty ja mukava persoona.


      Kun kävin tuttavien luona tuossa kylässä, sama koulukiusaaja ”molotovi”, metsurina silloin työskentelevä, sattui kylätiellä kävelemään vastaan ja ensi töikseen ehdotti: ”Alethanko tappelemhan?” Täh? – että no mitenkö vastasin? -Hän ei uskaltanut aloittaa. Sain rauhallisella puheella rauhoitettua hänet samoin kuin erään kerran sen yhden erittäin uhkaavasti käyttäytyvän huumemiehen Silja Serenaden 11 kerroksessa, kun yksikseni seurasin Ruotsin laivamatkalla lupautuneena valvojana ikkunasta alhaalla promenadilla käveleviä poikia, että kaikki oli hyvin. Aloin kertoa ja kysellä mummon ja vaarin asioista ja kysyin mitä hän muistaa mummonsa ja vaarinsa viime tapaamisestaan ja kuinka he nykyisin voivat jne.

    • Anonyymi

      Puheen sisältö on Marinella selkeää. Hän puolustaa heikompia. Jos ei ole tunneälyä, ei ymmärrä sisältöä. Maailmassa on vaan eriarvoisuutta, sekä sukupuolten että muiden seikkojen vuoksi.
      Joillakin puhetulvassa ei ole mitään muuta kuin sanoja. Sellaisia ne räksyttäjät on.

      • Anonyymi

        Avustajan kirjoittamaa katkopuhetta silmät isoina, liekkö jauhoilla osuutta?
        Puolustaa heikoimpia velkarahalla jonka muut maksaa!


    • Anonyymi

      Ihana että joku aidosti puolustaa heikompiosaisia ja rohkaisee naisia olemaan sellaisia kuin ovat, ei stereotypioita. Sanna on raikas tuulahdus tunkkaisessa puoluepolitiikassa. Obama oli aikanaan samalla tavalla uusi ilmiö.
      Sanomassa pitää olla sisältö, ei vain sanoja peräkkäin lausuttuna.

      • Anonyymi

        Ihan niin Sanna uskaltaa olla oma itsensä ja ei ole alistunut hörhöjen vaatimuksiin olla jokin tekoihmimen vaan hän on juuri sellainen kun on, ihan fiksu nainen joka uskaltaa olla oma itsensä , hyvin pidetty ulkomaillakin .
        Joten aika antaa hänen olla rauhassa ja lopettaa inhottavat kommentit hänestä sillä kukaan joka hänestä pitää ei lakkaa pitämästä jos jokuntakahikän nainen kateuksissaan päästele paskoja netissä


    • Anonyymi

      Kännissä sopertanut sekavia nenänalusta jauhosta valkoisena siinä Marinin "sivistys".

    • Anonyymi

      Voisiko joku ystävällisesti kertoa miksi demari on tyhmä? Kiitos kiitos.

    • Anonyymi

      Vasemmisto, jo nimikin viittaa vasemmalle, mitä vasemmalla on, Venäjä on !?!

    • Anonyymi

      Suomi on liian pieni ja ahdasmielinen maa kansainvälisen tason lahjakkuuksille. Marinin kannattaa jättää taakseen Suomi ja sen myrkyllinen ilmapiiri ja luoda menestyksekäs ura ulkomailla. Kysyntää tuntuu olevan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe