Rasismi on taistelua sieluista.

Anonyymi-ap

Toisella puolella on vihervasemmisto kaikenmaailman sateenkaari afrikka halaus syleilyllä kukkaseppeleillä, käsi kädessä laulaen kun miljardi afrikkalaista vyöryy Suomeen veronmaksajien elätettäväksi. Toisella puolella on auringonsäde sädehtivä valaiseva Suomen pelastaja, itse Paavo Väyrynen joka rakkaudellaan pelastaa suomalaiset ikuiselta kadotukselta demonikultti vihervasemmistolta jonka ainut tarkoitus on tuhota Suomi neito. Onneksi Paavo Väyrynen ei salli tätä, mutta Paavo Väyrynen tarvitsee sinun apuasi. Sinun pitää antaa sielusi Paavo Väyryselle jotta hän voi pysäyttää vihervasemmiston ja heidän pimeyden voimien vyörtymisen Suomessa.

Muista siis Paavo Väyrynen on pelastus.

9

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä Paavo tietää

      • Anonyymi

        Yks kakkaa, kaks kakkaa!


      • Anonyymi

        Miks hallitus painottaa että mamujen pitää tuntea olevansa turvassa. Suomalaiset ei ole turvassa mamujen takia. Raiskaus ja ryöstöt yleistyy. Mamut edellä joka paikassa. Rasismi ei poistu ikänä jeeeeee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks hallitus painottaa että mamujen pitää tuntea olevansa turvassa. Suomalaiset ei ole turvassa mamujen takia. Raiskaus ja ryöstöt yleistyy. Mamut edellä joka paikassa. Rasismi ei poistu ikänä jeeeeee

        Mamut edellä joka paikassa? Mitä ihmettä tuo tarkoittaa? Itseäni ärsyttää suunnattomasti esim.ohi ajavien autojen musiikin huudattaminen. Musiikki soi täysillä niin että koko katu raikaa. Varsin usein autokuski ja mukana olevat ovat ulkomaalaistaustaisia. Mutta raivoani tai kiukkuani ei koskaan ole herättänyt se että kyseessä on juuri joku ulkomaalainen vaan se helvetillinen meteli ja se että musiikki ei ole makuuni vaan ärsyttää enemmänkin.
        Samoin tupakansavu ärsyttää, ihan sama minkävärinen ihminen sitä savua tuottaa.
        Ongelmana suomalaisissa ja joissain poliitikoissa on juuri se että heitä ärsyttää nimenomaan ärsykkeitä tuottavan henkilön kansallisuus, uskonto, ulkonäkö, vaatetus, ihonväri tai joku muu ominaisuus jolla ei ole mitään tekemistä ärsytyksen herättämiseen liityvän asian kuten tupakansavun kanssa . Enemmän ärsyttää se että naapuri joka metelöi on somali jne. Entä jos meteliä tuottava onkin kantasuomalainen? Ärsyttäisikö se vähemmän?
        Ei siis nähdä ihmistä ja hänen tekoaan tai toimntaa itsessään vaan muut tekijät painavat enemmän. Suomalaisia lasten hyväksikäyttäjiä on nimeltäkin mainittu mutta rikokset eivät herätä samanlaista raivoa kun jos tekijä on ulkomaalaistaustainen.
        Juuri se kertoo asenteista. Itseäni ärsytti akanaan kun lääkärini joka oli venäläinen, käyttäytyi mielestäni tökerösti , puhui rumasti, jonka seurauksena ryhdyin välttekemään ulkomaalaisia lääkäreitä, ei siihen muuta tarvittu. Mutta alkujaan ongelma oli lääkärin käytös ei se että hän oli venäläinen.
        Omassa työssäni alkujaan ärsytti se että ulkomaalaistaustaiset työkaverini eivät ymmärtäneet perusjuttuja, eli koulutuksen perillemenon esteenä oli ollut ilmeisesti kielitaidon puute.
        He itse olivat ihmisinä ihan kivoja, hauskoja ja ystävällisiä, mutta se etteivät he aina ymmärtäneet ärsytti ja se koettiin stressaavana. En silti inhonnut heitä. Mutta myönnän että heikko kielisito aiheutti valtavasti alkuun stressiä.
        Lopulta hekin oppivat suomenkieltä työskennellessään ja työn myötä oppivat myös uusia asioita. Ja todella he olivat hyviä työkavereita.
        Mutta huomasin itsessäni juuri niitä samoja asenteita mistä oli saanut lukea ja kuulla joka paikassa. Esim. nähdessäni somalitaustaisella työkaverilla uuden uutukaisen iphonen ajattelin heti että onko rahat saatu sossusta- kykenemättä ymmärtämään sillä hetkellä että ihan samalla tavalla hekin ostavat osamaksulla kännyköitä kuten kuka tahansa , minä itsekkin.
        Tarkoitan sitä kuinka helposti meistä itse kukin omaksuu virheellisiä ja negatiivisia asenteita muilta ihmisiltä, mediasta ja tutuilta ja kavereilta vaikka niillä ei olisi mitään tekemistä todellisten faktojen kanssa. Siihen riittää kun kaveri kertoo muka varmasti että naapurin maahanmuuttajaperhe sai kaiken sossusta huonekaluja myöden jne. Oikeasti tietämättä mistä perhe huonekalut oli saanut. On vain olettanut asian olevan kuten kuvitteli.
        Aika paljon maahanmuuttajia käy kirppareilla ostamassa vaatreita ja tavaroita tai saa lahjoituksina. Tai on itse säästänyt, on ostanut osamaksulla jne.


    • Anonyymi

      Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan, seksuaalisen suuntautumisen tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua, eli syrjintää. Muu ei ole rasismia.

      Esim. ikärasismi ei ole oikeaa rasismia. Pitääkin puhua ikäsyrjinnästä eikä rasismista. Samaten käytetään rasismi sanaa monen muunkin asian osalta virheellisesti.

      • Anonyymi

        Oletko miettinyt miten Paavo Väyrynen vaikuttaa elämääsi?


      • Anonyymi

        Aseksuaalit kokevat erityisen paljon syrjintää koska omnaisuus mielletään epänormaalimmaksi ja vieraammaksi kuin esim.homoseksuaalisuus. Samoin syrjintä voidaan liittää nimenomaan naissukupuoleen liittyvään ulkonäkö - ja ikäsyrjntään.
        Vain tietyn näköiset naiset, usein edustavat ja kauniit, pääsevät tiettyyn asemaan, toimeen ja virkaan ja tietyntyyppisiin työtehtäviin eli ulkonäkö on merkittävässä asemassa uravalinnan suhteen. .
        Uravalinta voi tyssätä naisen lyhyyteen ja ulkoisiin ominaisuuksiin. Media- alan töissä kaunis, virheetön ulkonäkö on perusedellytys.
        Miessukupuolen edustajilla ei tätä syrjinnän muotoa esiinny, miehiä kun ylipäätään arvoteta tai arvosteta eikä arvostella ulkoisten ominaisuuksien, komeuden ja maskuliinisuuden vuoksi vaan alan ammattitaidon, osaamisen ja lahjakkuuden vuoksi. Esim.jotkut ureiluselostajat ovat kamalan näköisiä, ylipainoisia, perunanenäisiä ja suorastaan ruman ja vastenmielisen näköisiä, silti ura on nousujohteinen ja menestys taattu juuri ammatillisen osaamisen johdosta. Lisäksi miehet voivat esiintyä julkisuudessa eläköityäänkin, aika harva nainen vielä vanhana otetaan julkisuuteen lööppien aiheeksi.
        Naiset tippuvat heti alkuunsa ulkonäkövaatimusten vuoksi eikä ura esim.laulajana, juontajana jne.missä joutuu yleisön eteen, julkisuuteen ja arvostelun kohteeksi , tule edes kysymykseen juuri siksi koska naisen ulkonäkö ei kaikkia miellytä ja se taas voi heikentää mm.ohjelman suosiota tai myyntiä, tulosta jne.


    • Anonyymi

      Lienee sarkasmia.....

      • Anonyymi

        Vain Suomen vihaaja sanoisi noin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe