Syrjintä ja häirintä ja väkivalta

Anonyymi-ap

Nyt on ollut pinnalla rasismi keskustelu kuten kaikki tietävät.
Aina sama juttu. Vaalea hipiäinen on pahis ja tummahipiäinen aina uhri vaikka oikeasti kuka tahansa voi saada syrjintää, häirintää ja väkivaltaa milloin vain.
Minun kimppuuni ovat käyneet ns. suomalaiset ja ns. ulkomaalaiset. Turpaan on siis tullut kaiken värisiltä ihmisiltä. Jokaiseen kansanryhmään kuuluu sekä väkivaltaisia että ei niin väkivaltaisia tyyppejä.
Kun terroristi hyökkäsi kimppuuni, poliisi päästi psyko terroristin menemään ja heitti minua putkaan päin. Tämä iso äijä valehteli poliisille, en tiedä mitä, mutta kytiltäkin voi tulla syrjintää, väkivaltaa jne. Monihan joutuu kuolemaan putkassa kun pollarit eivät edes tarkista ihmisen kuntoa. Poliisi saa tappaa ja kukaan ei puutu asiaan ..eli virkanimensä turvin ihminen saa riehua vapaasti.
Minua on syytetty liian valkoihoiseksi joten kyllähän meitä vaaleaihoisiakin haukutaan. Sitten kun rusketan itseäni niin haukutaan liian punaiseksi. Älä yritä miellyttää ihmisiä, ei siitä mitään tule.
Kun sinivuokot tappoivat tummaihoisen ihmisen Amerikassa, heti menivät tumman näköiset tyypit kaduille ja huusivat että oikeutta mustille, mutta jos vaaleaihoinen menisi kadulle huutamaan että oikutta valkoisille niin häntä pidettäisiin natsina eli kyllä on sekavaa sekoilua ihmisten toiminta.
Jos puhut vaan tummien puolesta, vastustat vaaleiden oikeuksia ja jos puolustat vain vaaleiden oikeuksia ,vastustat tummien oikeuksia...Eli mikä olisikaan kultainen keskitie tässä tekopyhässä rasismi keskustelussa? Ratkaisu olisi se, että ihmiset lakkaivat sen että ajattelisivat että ihminen on vain ihonväri. Sen sijaan pitäisi tajuta että ihminen on mieli, sielu ja sydän, eli ihminen on henkinen olento ja ulkonäöllä ei ole väliä.
Itse en kutsu itseäni vaaleaksi koska en ole ihoni. Ihmisiä vaivaa aivan kuin ihosairaus. Kun Obamasta tuli presidentti niin joka paikassa hehkutettiin että onpa ihanaa kun nyt on musta mies presidenttinä. Entä jos ensimmäinen punatukkainen pääsisi presidentiksi, ei siitä kukaan puhuisi eli ihmiset tekevät yhä ulkonäöstä numeron vaikka on itsestäänselvyys että kaikki ihmiset ovat täysin eri näköisiä, eikä siinä ole mitään uutta. Obamaa voisi sanoa mulatiksi koska puolet suvusta hänellä vaalean näköisiä ja puolet geeneistä Afrikasta. Lehdistö siis valehteli ja leipoi miehestä täysin mustan...Esimerkkejä ihmisten sekoiluista on lukemattomia.
Olen tasapuolinen kaikkia kohtaan. En nimittäin luota vaalean värisiin ja en luota tumman näköisiin ihmisiin. Kaiken sen väkivallan jälkeen mitä olen kokenut niin olisin hullu jos luottaisin ihmisiin.

5

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki syrjintä, häirintä tai väkivalta eivät kuitenkaan ole kaikki rasismia.

      • Anonyymi

        Vain jos sen syynä on ihmisen "rotu, uskonto, kansallisuus jne." Jos joku on ihan vaan paska ihminen niin eihän siinä mitään, niitä on kaikkialla, mutta jos alat hakkaamaan ihmisiä edellä mainittujen asioiden pohjalta niin rasismia se on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain jos sen syynä on ihmisen "rotu, uskonto, kansallisuus jne." Jos joku on ihan vaan paska ihminen niin eihän siinä mitään, niitä on kaikkialla, mutta jos alat hakkaamaan ihmisiä edellä mainittujen asioiden pohjalta niin rasismia se on.

        Juuri näin, Valkoihoinen kantasuomalainen ei voi olla rasisti toiselle valkoihoiselle kantasuomalaiselle. Syrjiä voi toki, kuten voi häiritä tai kohdella väkivalloin, mutta rasismista ei ole silloin kyse.


      • Anonyymi

        Jeeee rasismi poistuu nyt mamut ei saa enää huudella huoraa ja vittua. Eka sanat mitä oppivat suomessa. Kyllä mamuja harmittaa


      • Anonyymi

        Miks hallitus painottaa että mamujen pitää tuntea olevansa turvassa. Suomalaiset ei ole enää turvassa raiskaus ryöstö ym ym. Näitä nämä mamuta harrastaa. Onneksi on sana helinää rasismi keskustelu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7651
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4566
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3211
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      357
      1485
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe