Jumala säätänyt ja ilmoittanut: Paavo Väyrynen on vielä Suomen presidentti.

Anonyymi-ap

@JoukoPiho
Paavo Väyrynen on vielä Suomen presidentti. Näin on Jumala säätänyt ja ilmoittanut.
12.32 ap. · 13. kesäk. 2022

Kaikkein luotettavimpiin profeettoihin kuuluva J. Piho ei voi olla väärässä, sillä hän on Herran tiedotusten välittäjä tämän maan kansalaisille.
Tästä on jo satoja, ellei tuhansia esimerkkejä kuinka milliilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti Piho on ennaltatiennyt tulevia tapahtumia. Osumatarkkuus ja oikeassa oleminen on siis samaa luokkaa Harri Veijosen kanssa, joka on maailman erehtymättömin ja tarkin profeetta omien sanojensa mukaan!
Siitä on paha laittaa paremmaksi!

42

824

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos toteutuu niin oli Jumalan antama sanoma. Onko Väyrynen ilmoittautunut ehdokkaaksi?

   • Anonyymi

    Minäkin Rukoilen että Väyrynen venkoilisi itsensä viimein Suomen presitentiksi


   • Anonyymi

    Olet ilmeisesti kuunnellut ääniä jotka kaikuu omassa päässäsi, tehokas lääkitys auttaa ?


  • Anonyymi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009650571.html

   Politiikka|Presidentinvaalit

   Paavo Väyrynen pyrkii presidentiksi valitsija­yhdistyksen kautta
   Paavo Väyrynen on ollut aiemmin presidenttiehdokkaana neljä kertaa.

   12.6. 15:33 | Päivitetty 12.6. 17:47

   PITKÄAIKAINEN keskustavaikuttaja Paavo Väyrynen kertoo pyrkivänsä presidenttiehdokkaaksi valitsijayhdistyksen kautta.

   ”Lupaudun asettumaan valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi tulevissa presidentinvaaleissa ja annan kannattajilleni luvan käynnistää kannattajakorttien kerääminen ehdokkuuteni varmistamiseksi”, Väyrynen kirjoittaa tiedotteessaan.

   Väyrynen kirjoittaa, että hän olisi halunnut pyrkiä keskustan ehdokkaaksi, mutta se ei hänen mukaansa ollut mahdollista.

   ”Olin valmis käymään ehdokkuudesta puolueen sisäisen esivaalin. Sitä ei kuitenkaan järjestetty.”

   Keskustan ohjesäännön mukaan jotta esivaaliin voi päästä mukaan, tulee ehdokkaasta olla kolmen piirijärjestön tai 20 perusjärjestön esitykset. Aikaa esitysten tekemiselle on heinäkuun loppuun.

   Väyrysen mukaan hänen kampanjakorttiensa kerääminen alkaa lähipäivinä. Ehdokkuuteen vaaditaan 20 000 allekirjoitettua kampanjakorttia.

   Väyrysen tukiyhdistys on nimeltään Suomen linja ry.

   KESKUSTAN presidenttiehdokas ei ole vielä selvillä, mutta Suomen Pankin pääjohtajan Olli Rehnin kampanjaa varten on perustettu kannatusyhdistys.

   Väyrynen kirjoittaa tiedotteessaan, että hän ja Rehn eivät ole jakaneet samaa käsitystä esimerkiksi Euroopan unionista ja Natosta, eikä Väyrynen tästä syystä tue Rehnin mahdollista ehdokkuutta.

   Väyrynen on ollut presidenttiehdokkaana aiemmin neljä kertaa. Vuosina 1988, 1994 ja 2012 hän oli keskustan ehdokas, ja vuoden 2018 vaaleissa hän oli ehdolla valitsijayhdistyksen kautta.

   Väyrynen kirjoittaa jättäytyvänsä kampanjan ajaksi sivuun keskustan puoluehallituksen työstä. Kaikkeen muuhun puoluetoimintaan hän kirjoittaa osallistuvansa edelleen normaalisti.

   Toistaiseksi presidenttikisaan ovat Väyrysen lisäksi lähteneet vihreiden Pekka Haavisto, joka pyrkii ehdolle valitsijayhdistyksen kautta, ja Liike Nytin Hjallis Harkimo.

   -----------------

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paavo-vayrynen-pyrkii-presidentiksi-viidetta-kertaa-mahdollisuudet-tulla-valituksi-ovat-nyt-hyvat-alan-vahitellen-olla-oikean-ikainen/8755976

   Paavo Väyrynen pyrkii presidentiksi viidettä kertaa: "Mahdollisuudet tulla valituksi ovat nyt hyvät – alan vähitellen olla oikean ikäinen"

   JULKAISTU 14.08.2023 08:57
   MTV kutsuu syksyn mittaan presidenttiehdokkaita haastatteluun. Toisena vuorossa oli politiikassa jo vuosikymmeniä mukana ollut, niin lukuisten hallitusten ministerinä kuin keskustan johdossa ja europarlamentissa toiminut Paavo Väyrynen.

   Paavo Väyrynen pyrkii presidenttiehdokkaaksi nyt viidettä kertaa, tällä kertaa valitsijayhdistyksen kautta. Väyrynen uskoo mahdollisuuksiinsa menestyä presidenttikisassa.

   – Mahdollisuudet tulla valituksi ovat nyt hyvät. Ja toisaalta minähän alan vähitellen olla oikean ikäinen. Olen nuorempi kuin Donald Trump ja paljon, paljon nuorempi kuin Joe Biden, Väyrynen sanoo.

   Alun perin Väyrynen olisi halunnut pyrkiä presidentiksi keskustan ehdokkaana ja oli valmis esivaaliinkin.

   – Uskon, että olisin voittanut sen esivaalin – sitä ei järjestetty. Kun kävi ilmi, että esivaalia ei tule, ilmoittauduin valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi.

   Keskusta on virallisesti asettunut tukemaanOlli Rehniä, joka Väyrysen mukaan on sekä ulko- että turvallisuuspolitiikassa täysin eri linjoilla kuin hän.

   • Anonyymi

    Kritisoi Venäjä-linjan jyrkkyyttä

    Väyrynen kirjoitti aiemmin blogissaan, että hänen mielestään Suomen pitäisi avata keskusteluyhteys Venäjän kanssa.

    – Pitäisi toimia niin kuin Sauli Niinistö toimi aikaisemmin. Hänhän vuoden 2014 (Krimin miehityksen) jälkeen piti yhteyksiä Venäjään hyvinkin paljon, vaikka oli yhteinen suositus, että vältetään yhteydenpitoa, Väyrynen sanoo.

    – Venäjän hyökkäyksen jälkeenkin oli vielä puhelinkeskustelu maaliskuulla. Sitten toukokuulla viimeisessä puhelinkeskustelussa Niinistö ilmoitti, että Suomi liittyy Natoon, mutta korosti, että rajanaapuruuteen liittyvät käytännönasiat hoidetaan asianmukaisesti. Mutta ei ole ollut mitään yhteyksiä sen jälkeen, ei presidentin tasolla, ei ulkoministerin tasolla. Kyllähän Ranskan presidenttikin pitää yhteyksiä Venäjään, ja monet muut.

    Lue myös: MT:n presidenttikysely: Pekka Haavisto selvässä kärjessä ennen Mika Aaltolaa
    Väyrynen kritisoi myös sitä, että Suomi on pannut Venäjän vastaisia pakotteita täytäntöön "kaikkein voimakkaimmin".

    – Suomen linja on ollut hyvin jyrkkä. Se on ollut hyvin lähellä Baltian maiden ja Puolan linjaa.

    – Pitkän rajan ja naapuruuden takia meillä olisi syy olla joustavampi näissä asioissa, Väyrynen sanoo.

    Väyrysen mielestä Suomen Nato-jäsenyys oli "historiallinen virhe".

    – Olin sitä mieltä, että ei olisi pitänyt liittyä. Päätöksentekoa olisi pitänyt lykätä rauhallisempaan ajankohtaan. Mutta kun päätös on tehty, niin pulinat pois.

    Lue myös: Politiikan tutkija kuvaa Mika Aaltolan kampanja-avauksen tyyliä populistiseksi – hän on korostanut omaa erityisyyttään

    Menneisyyden ehdokas?

    Väyrysen linjauksien ja hänen pitkän poliittisen historiansa takia moni mieltää hänet niin sanotusti menneisyyden ehdokkaaksi. Väyrynen itse sanoo katsovansa tulevaisuuteen ja edustavansa "aidosti keskustalaista linjaa", jonka taakse kansa on koottavissa.

    – Olen joutunut tässä matkan varrella aikamoisen taistelun keskipisteeseen ja kovien iskujen kohteeksi, ja sen takia minun maineeni tai imagoni on ehkä toisenlainen.

    – Mutta kunhan ihmiset saavat tietää totuuden, niin uskon, että saan laajojen kansalaispiirien kannatuksen, pääsen toiselle kierrokselle ja voitan sen.


  • Anonyymi

   https://www.joukopiho.fi/

   Mummon ennustus 1980-luvulla: Väyrynen valitaan presidentiksi

   Nimimerkin "Maanviljelijä" välittämä mummonsa uni 1980-luvun alussa

   Mummoni ennusti 1980-luvun alussa, että kun Suomen kansalla on kurjat oltavat, niin Paavo Väyrysestä nousee presidentti ja hän johdattaa Suomen kansaa parempaan.

   Niinistöstä voi tulla nyt presidentti, mutta se jää aika lyhytaikaiseksi, kuten hallituksen touhut, kunhan kansa ymmärtää mihinkä nämä johtajat ovat Suomea viemässä. Bilderberg-ryhmän eli supereliitin pyrkimyksenähän on vain saada koko maailma muutaman ihmisen haltuun ja nämä Suomen johtajat pelkäävät omien rakkaitten rahojensa menettämistä.

   Pitää olla kova johtaja kuten Väyrynen olisi ja ottaa se riski, että Suomen kansa kärsii siitä kun länsi kääntää vihansa meihin.

   Mutta suurempi kärsimys se olisi, kun oltaisiin maailman johtajan vietävänä kuin pässi narussa viivakoodit tai mikroprosessori kädessä. Joku päivä me tervehditään venäläisiä, kun ei muita ystäviä enää ole.

   - - - - - - -

   Jouko Pihon kommentti 9.1.2012

   Toimin sen hyväksi, että Paavo Väyrysestä tulee Suomen tasavallan seuraava presidentti. Jos näin ei käy, vaan presidentiksi valitaan Sauli Niinistö, niin on hyvin mahdollista, että käy kuten nimimerkki "Maanviljelijä" kirjoittaa, että Niinistön aika presidenttinä jää lyhyeksi niin, että hän ei ole presidenttinä koko kuusivuotiskautta.

   Sen jälkeen - vaikeiden aikojen keskellä - presidentiksi nousee Paavo Väyrynen.

   Tähän liittyy ennustus siitä, että myös nykyisen hallituksen aika on lyhyt eikä kestä koko nelivuotiskautta.

   Tai sitten Paavo Väyrynen valitaan suoraan presidentiksi näissä vaaleissa. Kävi niin tai näin, niin uskon, että Väyrynen on Jumalan valittu ja minä uskon, että hänen tehtävänsä on jossain vaiheessa toimia Suomen presidenttinä.

   • Anonyymi

    Olisin äänestänyt veijosta presitentiksi, ellei hän olisi kuollut bullaan.

    Nyt se lienee myöhäistä


  • Anonyymi

   Yksinkertainen huru-ukko Piho tai kuka tahansa muu vastaavanlainen, itsensä profeetaksi julistanut povari, voi satuilla kaltaisilleen yhtä yksinkertaisille huru-uskovaisille ihan mitä tahansa mistä tahansa, niin aina löytyy niitä jotka ovat valmiita uskomaan kaiken ilman pienintäkään kritiikkiä.
   Tämä on nähty tälläkin palstalla jo lukemattomia kertoja, kuten täydellisellä varmuudella tullaan näkemään myös tässäkin tapauksessa!
   En epäile hetkeäkään etteikö Piholla olisi selitykset jo valmiiksi keksitty, sillä vuosikymmenten kokemuksella hän osaa vääristellä asioita niin ettei joudu häpeämään uskovaisten joukossa mielipuolisia kirjoituksiaan, vaan muuttaa ne mukamas Herran tahdoksi joita ihminen ei voi ymmärtää.
   Mikäli Piholla olisi edes vähäisemmässä määrin oikeaa uskoa ja Jumalan kunnioitusta sekä pelkoa, ei hän vuodesta toiseen jatkaisi vääristelyjään. Mutta kun ei ole. Omatunto, rehellisyys ja oikean käsitys on kadonnut täysin, jos sitä on milloin ollutkaan, joten samat houreet jatkuu edelleenkin ilman vastuuseen joutumista.

   • Anonyymi

    "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia."

    Pitää täsmälleen paikkansa Pihon kohdalla ja piti täsmälleen paikkansa Veijosen kohdalla!


  • Anonyymi

   "Osumatarkkuus ja oikeassa oleminen on siis samaa luokkaa Harri Veijosen kanssa,"

   3.8.2023 Aamulehdessä oli kuolinilmoitus

   Harri Olavi Veijonen
   s. 8.1.1955
   k. 1.7.2023

   Yksi povari vähemmän!

   • Anonyymi

    Maailman tarkimman, varmasti rehellisistä rehellisimmän, eikä yhtään sairasmielisen profeetta Veijosen ennaltatietoja on hyvä palauttaa säännöllisin väliajoin mieleen vahvistamaan uskovaisten uskoa.
    Piho yltää vastaavanlaiselle tasolle kuten todistettavissa on, mutta tällä kertaa siis Veijonen sijansa saakoon!

    Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018,
    Gorba Jerusalemiin 11. 3. 2018 ja Messias seurakuntineen maapallolle 11. 9. 2021.
    (Harri Veijonen 28. 4. 2016)

    Putin putoaa ja Gorba tulee valtaan 11.9.2016
    Jerustalemin rauhan VALMISTELUT 11.9.2017
    Jerusalemin rauhan sopiminen 15.-21.1. 2018
    Seurakunnan ylösotto 25. - 28. 1. 2018
    Gorba HYÖKKÄÄ Jerusalemiin 11.3.2018
    Jeesus tulee maapallolle! 11.9.2021


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.joukopiho.fi/

   Tiina Nenosen näky muutaman vuoden takaa

   Olen saanut hengessä kehotuksen laittaa juuri nyt esille erään näyn, joka näytettiin muutama vuosi sitten.

   Näyssä Suomen presidenttinä oli Sauli Niinistö. Hän ilmoitti tiedotusvälineissä

   - jotenkin sivumennen, vähätellen ettei syntyisi mitään kohua - että Raamatun merkityksen tulisi olla sama kuin muidenkin TARUKIRJOJEN.

   Niinistön mielestä oli VANHANAIKAISTA, että Raamattua tulkittiin Jumalan Sanana.

   Hän painotti, ettei Raamattuja takavarikoitaisi, mutta se olisi vain "kirja kirjojen joukossa".

   Niinistö siis kielsi Raamatun PYHYYDEN ja JUMALISUUDEN.

   Koetelkaa tämäkin näky hengessänne.


   ----------------

   31.8.2023

   Uskovan naisen uni Raamatun merkityksen mitätöimisestä

   Vuosia sitten näin unen, jossa eteeni näytettiin televisio, jossa Sauli Niinistö oli antamassa lausuntoa. Siinä hän sanoi suunnilleen näin: ”Raamattuja ei toki kielletä, mutta sen merkitys on enää sama kuin muidenkin tarukirjojen.”

   Tämä on nyt ollut mielessä Päivi Räsäsen oikeudenkäynnin aikana. Toivon todella, ettei uni käy toteen. Käykö niin, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin saa tämän Raamattuun ja sananvapauteen liittyvän oikeudenkäynnin ratkaistua Raamatun pyhyyden mitätöimiseen?

   Jumala armahtakoon Suomen maata!

  • Anonyymi

   Matteus 13

   18 Kuulkaa siis te vertaus kylväjästä:

   19 Kun joku kuulee valtakunnan sanan eikä ymmärrä, niin tulee paha ja tempaa pois sen, mikä hänen sydämeensä kylvettiin. Tämä on se, mikä kylvettiin tien oheen.

   20 Mikä kallioperälle kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja heti ottaa sen ilolla vastaan;

   21 mutta hänellä ei ole juurta itsessään, vaan hän kestää ainoastaan jonkun aikaa, ja kun tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin hän heti lankeaa pois.

   22 Mikä taas orjantappuroihin kylvettiin, on se, joka kuulee sanan, mutta tämän maailman huoli ja rikkauden viettelys tukahuttavat sanan, ja hän jää hedelmättömäksi.

   23 Mutta mikä hyvään maahan kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja ymmärtää sen ja myös tuottaa hedelmän ja tekee, mikä sata jyvää, mikä kuusikymmentä, mikä kolmekymmentä."

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ihan kuin NP:n tekstiä.
   NP ei tietääkseni ole erehtynyt ainuttakaan kertaa, joten Väyrysestä tulee ensin pressa ja sitten varmasti Suomen ikiaikainen Kuninkas.

   Niilolujaa.

   • Anonyymi

    Ei pitäisi vähätellä Väyrysen kyvykkyyttä kohota jopa korkeimpien jumalien joukkoon asti!
    Ensin hänestä kuitenkin kuoriutuu tuo Suomen ikiaikainen kuninkas, mutta kesken virkakauden taivaallinen johdatus keskeyttää tehtävän ja kuljettaa hänet Venäjälle hoitamaan vastaavanlaista tehtävää.
    Väyrysellä kun on havaittu vahvaa myönteistä suhtautumista ko. valtiota ja sen valtaapitäviä kohtaan ja nyt sitten rajan tuollakin puolella viimein havahdutaan huomaamaan asia. Siitä ansiosta hänelle myönnetään kuninkaan virka, mitä ei ihan äskettäin ole Venäjän maassa ollutkaan, eikä Väyrysen jälkeen tule olemaan!
    Tämän unen näki sukuuni kuuluva mummo vuonna 1774 jouluaaton vastaisena yönä.. Vahvistus asialle tuli hieman myöhemmin kun oma isoisäni löysi pöytälaatikostaan isänsä kirjoittaman profetian minkä sisältö oli vastaavanlainen.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt kannattaa juhlia merkkipäivää kauan, sillä noita suurempia juhlia ei ole näköpiirissä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Putin on puhunut, äänestäjät saanut tiedoksi

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jumalaa ei siis ole, jos Väyrysestä ei tule presidenttiä. Lopputuloksen tiedämmekin jo.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sitä Qärrää ei olisi kannattanut kuvata lainkaan. On varoitettu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aino Kassinen oli kaikkien aikojen paras Suomalainen profeetta ja ennustaja.

   Yksikin nainen kysyi, että häneltä on kadonnut kultainen sormus.
   Siihen Aino vastasi, että tummatukkainen mies on vienyt sen, ei tule takaisin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010052165.html

   Paavo Väyryselle paha pettymys

   Presidenttiehdokkuus jäi Väyryseltä haaveeksi.

   12:01

   KONKARIPOLIITIKKO Paavo Väyrystä (kesk) ei nähdä presidentinvaaleissa ehdokkaana.

   Valitsijayhdistyksen kautta ehdokkaaksi yrittänyt Väyrynen ei saanut kasaan tarvittavaa määrää kannattajakortteja.

   – Valitsijayhdistykseni on saanut haltuunsa tänään postitse vastauslähetyksinä saapuneet kannattajakortit. Korttien kokonaismäärä jää selvästi alle 20  000 kortin rajan.

   – Tästä syystä valitsijayhdistys ei jätä kerättyjä kortteja Helsingin vaalipiirilautakunnalle. Kiitän kaikkia kannattajakortin täyttäneitä saamastani arvokkaasta tuesta, Väyrynen kertoi tiedotteessaan.

   Jos mielii ehdokkaaksi tammikuun presidentinvaaleihin, tänään on viimeinen päivä toimittaa vaadittavat 20 000 kannattajakorttia Helsingin vaalipiirilautakunnalle kello 16 mennessä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Paavo Väyrynen ja Jouko Piho eivät tule koskaan olemaan Suomen presidentti. Kuka teitä äänestäisi ? molemmat kehuvat itseään koko ajan, ovat omaan napaansa tuijottavia. Täyttä mielikuvitusta nämä Joukon visiot ja myös hänen profetointinsa. Kun ihminen asettaa itsensä profeetaksi ja kuninkaaksi ilman Jumalan valtuutusta, kuten Jouko on valokuvin ja sanoin itseään kutsunut, on heitä kutsuttava vääriksi profeetoiksi. Jouko ylistää omilla sivuilla vain itseään, mikä kertoo hänen itsekeskeisyyttä ja jopa narsistisia piirteitä. Jumala ja Jeesus ovat jääneet sivustolla taka-alalle. Olenkin lopettanut hänen sivujensa seuraamisen, niistä ei löydy enää oikeaa profetiaa eikä Jumalan sanaa meille syntisille suomalaisille, sitähän me kaikki olemme, vaikka kuinka pyhiltä näytämme. Joka päivä huomaan, että jos Kristus ei ole Jumalan ja minun välissä, minulla ei ole mitään toivoa eikä tulevaisuutta.

   • Anonyymi

    Juuri se, että Jouko puhuu vain itsestään estään, sulki Joukon mahdollisuudet päästä saarnapönttöön muuten kuin itse järjestämällä tilaisuuden. Hengelliset johtajat aistivat mikä henki Joukoa kuljettaa.


  • Anonyymi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ccef5f7a-89f2-40d0-9c16-2e0c3156708d

   POLITIIKKA

   Paavo Väyrynen ei pääse ehdolle

   Paavo Väyrysen (kesk) valitsijayhdistys: ”Ehdotamme, että tulevissa vaaleissa hyväksyttäisiin myös sähköisesti toteutettava omakätinen allekirjoitus. Tällöin ei oltaisi riippuvaisia postipalveluista.

   Tänään klo 12:44

   Paavo Väyrynen (kesk) ei onnistunut saamaan kasaan 20 000 kannattajakorttia, mikä on presidentinvaalissa minimimäärä kerättyjä kortteja valitsijayhdistyksen ehdokasehdokkaalle.

   Väyrynen julkisti keskiviikkona hänen valitsijayhdistyksensä viestin Helsingin vaalipiirilautakunnalle.

   – Kiitämme Helsingin vaalipiirilautakuntaa siitä, että meille tarjoutui tilaisuus täydentää ehdokashakemustamme toimittamalla lisää kannatuskortteja. Joudumme kuitenkin ilmoittamaan, että emme tässä onnistuneet, Väyrysen valitsijayhdistys viestittää.

   Väyrysen mukaan yksi ongelmista on ollut se, että sähköisesti toimitettua kannattajakortin allekirjoitusta ei hyväksytä.

   Paperisten kannattajakorttien keräämistä vaikeutti Väyrysen mukaan se, että hyvin harvoilla on nykyään käytössään tulostimia.

   – Tähän on ratkaisevalla tavalla vaikuttanut se, että myös viranomaistoiminnassa on pyritty eroon paperisten asiakirjojen käyttämisestä.   – Ehdotamme, että tulevissa vaaleissa hyväksyttäisiin myös sähköisesti toteutettava omakätinen allekirjoitus. Tällöin ei oltaisi riippuvaisia postipalveluista.

  • Anonyymi

   Laitetaan väyrynen päiväkotiin. Siellähän on muistaakseni päivä presidenttinä leikki:-jokainen saa sanoa, mitä tekisi presidenttinä. Näin profetia toteutuisi ja paavo eläisi hetken unelmaansa!

   • Anonyymi

    Vastaavalla kaavalla Joukon halu päästä kuninkaaksi voisi toteutua.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   548
   4848
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   61
   2169
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   48
   1551
  4. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   79
   1457
  5. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   88
   1377
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1222
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1176
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   909
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   58
   783
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   166
   707
  Aihe