Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Se Sonninmäki, edelleen.

Anonyymi-ap

Se, ovatko punakapinaan osallistuneiden vainajien entiset hautapaikat kuivalla ja karulla männikkökankaalla pyhäinjäännöksiä, joiden yli ei saa kuljeskella, jääköön viisaampien päätettäväksi.
Vaikkakin, onhan se kyseenalaisen varomatonta, jos ambulanssi kuljettaa elossa olevaa, pikaista hoitoa tai tutkimusta tarvitsevaa potilasta sairaalaan yli alueen jolla on ollut mahdollisesti joskus väliaikaisia hautoja.
Sonninmäkiliike voisi joskus miettiä asioiden tärkeysjärjestystä, vai haluaako tuo suppealla ajattelukyvyllä varustettu itsekäs ryhmä estää uusimaalaisen, pääkaupunkiseutuun tärkeästi liittyvän sairaalan toiminnan kehittymisen jarruttamalla hyvinkääläisen infrastruktuurin järkevää suunnittelua ja rakentamista.
Kuningasvuoren puiston puolustaja hokee reitityksistä, kertomatta mitä todellisia vaihtoehtoja hänellä on tarjolla.
Viimeinen vinkaisu oli ottaa vertailukyläksi Pariisi, jossa on 2.2 miljoonaa asukasta, ja asumistiheys yli 21000 henkilöä neliökilometrillä. Suuria sairaaloita Pariisissa on ainakin 45, ja ajoreititykset lienevät kunnossa. Toki sähköpotkulaudoista on sielläkin määrättyjä ongelmia, kuten monissa Suomen kaupungeissakin.

Milloinkahan Sonninmäen Hangonradan puoleiselta reunalta löytyy liito-oravapopulaatio? Nähtäisiin, saataisiinko Sonnimäkiliikkeeseen lisäväkeä.
Saisikohan Kiinasta tilaamalla hyvinkääläisen liito-oravan dna:lla höystettyjä liito-oravan papanoita tositteeksi paikallisesta pesimäalueesta?

6

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vuosikymmeniä sitten muistan nähneeni Hangon Ratapihan takaisella suolla kasan luita. Samoin perimätieto kertoo kivikaudella silloisten ihmisten asustelleen Metsä-Kaltevassa joen varressa. Samoin on oletus heidän käyneen Tehtaansuolla sienestämässä. Pitäisikö alueet laittaa rakennuskieltoon ja aloittaa argeologiset kaivaukset. Hyvin todennäköistä on myös että lähimmän sadan vuoden aikana liito-orava populaatio pesiytyy Sonninmäen ja Sveitsin rinteille. Näin ainakin kuuluu esimerkiksi Ranskassa tapahtuneen. Lienee järkevää jättää alueet rauhaan vaikka viideksikymmeneksi vuodeksi.

    • Anonyymi

      Tyypillistä itsekeskeisyyttä, nykyisin minulle ensin periaatteella toimivat henkilöt sabotoivat tahallaan toisten tarpeita päästä mahdollisemman nopeasti sairaalaan hoitoon. Todella raukkamaista toimintaa. Kuinkahan monta on jo kuollut ambulanssiin kun asiakasta ( potilasta ) kuljetettu huonojen yhteyksien takaa? Tässä tapauksessa tuon yhteyden mahdollinen estäminen on tahallista, ehkä lain vastaistakin, mutta onko sille jokin nimike? Esim. tahallinen estäminen kiireellistä hoitoa tarvitsevan pääsy sairaalaan. Ainakin raukkamaista tuollainen kiusanteko on kansalaisten silmissä.

      • Anonyymi

        Kyllä ambulansseille tulee saada nopeimmat mahdolliset yhteydet sairaalaan.


    • Anonyymi

      Kohta pyhän Sonninmäen kohkaajat kokevat lisää nykyaikaa kun radan varresta kaadetaan kaikki pitkät puut pois. Mahdollisen esim. myrskyn aikana eivät kaatuvat puut saa ulottua radalle. Virallinen kaatoilmoitus on julkaistu ilman valitusoikeutta. Se pyhä 1 % menee nyt pois valittajien reviiriltä, eivätkä sillekään mitään voi.

      • Anonyymi

        On se niin väärin tuhota täydellisesti se kaunista Hangonrataa reunustava upea puur
        Kerrankin, kun olin aikeissa lähteä sinne Sonninmäkeen kävelylle, kävi niin, etten sitten taaskaan lähtenyt. Kun se pölisevän kuiva mäntykangas on niin tylsä ja epäpuistomainen.
        Se Vehkojan ja Uudenmaankadun välinen metsäkin on monipuolisempi useine puulajeineen ja suolampineen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe