Aikuisopintotuki aikoinaan jo kohdistettu väärin.

Anonyymi-ap

On olemassa etuisuuksia, joita ei ole alunperinkään kohdistettu heikompiosaisiin. Aikuisopintotukea on käyttänyt hyväkseen varakkaat jo ammatin omaavat ihmiset, joilla on ollut mielessä vain alanvaihto, kun oma ala jo aikaisemmin on opiskeltu ja alkanut kyllästyttää työnteko kyseisellä alalla.

Ne työttömät työnhakijat, jotka ovat olleet töissä ilman tutkintoa ja ovat olleet joutumassa työttömäksi tai joilla olisi ollut mahdollista työllistyä uudestaan, mutta joilta puuttuu koulutus, näitä hakijoita ei näy tilastoissa.

Ne, jotka päättivät ja tukivat tutkijoita myöten aikuisopintotuen lopettamista, joka tulee kalliksi yhteiskunnalle ovat oikeassa. Tilastoissa on sähköasentajia, jotka lukevat automaatioasentajaksi ja päinvastoin, sekä maistereita, jotka lukevat lisensiaatiksi ja lisensiaatteja, jotka lukevat tohtoreiksi. Merkonomeja, jotka lukevat kaupallisen tutkinnon uudestaan ammattitutkintona.

Sähkötekniikan perustuntemus on molemmilla sekä sähköasentajalla että automaatioasentajalla. Lisäksi henkilö, joka työskentelee alallaan, ei tarvitsisi kuin pienen lisäkoulutuksen automaatioasentajan pätevyyteen vaikka työpaikan lisäkoulutuksena alalle tai työvoimakoulutuksena.

Maisterin palkka ei välttämättä muutu vaikka saisi lisensaatin jatkokoulutuksen. Tohtoriksi lukua ei tarvitse aikuiskoulutuksella tukea, siihen on olemassa muitakin vaihtoehtoja.
Merkonomin voi kouluttaa työpaikkakoulutuksella sihteeriksi tai aulavahtimestariksi tai työvoimakoulutuksella.

On ollut ja tullut selväksi, että valtion kustannuksella on koulutettu varakkaita ihmisiä ja tämä tuki on kohdistettu vain niihin, jotka tulevat jo muutenkin toimeen hyvin palkallaan.

Jos ja kun aikuisopintotuki, joskus otetaan käyttöön uudestaan, niin siinä otetaan huomioon vain ne, joilla ei ole mitään koulutusta tai tutkintoa ja jotka pyrkivät pysymään työssään tai työmarkkinoilla tai jotka ovat pääsemässä työpaikkaan pysyvästi töihin, kunhan saavat tutkinnon alalla toimeen tai virkakelpoiseksi työntekijäksi.

Tämän olisi pitänyt olla lähtökohtaisesti myös Sosiaalidemokraattien ja SAK:n linja jo alunperin. Kokoomus ei ole toiminut väärin näiden perustelujen valossa. Eri tutkijatkin ovat olleet samoilla linjoilla kyseisen asian suhteen.

Jos te henkilöön katsotte, niin teette väärin, Jos hylkäätte lain, niin te tulette itse lainalaisiksi ja laki on osoittava teidät syyllisiksi. Jumalan Sanan mukaan teidän pitää huomioida ne ihmiset, jotka eniten apua tarvitsevat. Eikö se ole tasa-arvoista sosiaalipolitiikkaa, eikä päinvastoin. DEUS GLORIA MUNDI. AMEN.

2

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä katso henkilöön, muuten teet väärin ja Jumalan Sana osoittaa syyllisen.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­­N­­­y­m­­f­o­m­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18006294N

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe