Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ne ihanat lemmikit.

Anonyymi-ap

Kerrostaloyhtiössämme asuu naishenkilö jolla on lemmikkinä kissa.Kyseinen rouva päästää kisuliinin keittiön ikkunasta pihalle,alakerroksessa kun asuu. Iitse kaupungille ja mirri jää saalistamaan oravanpoikia ja lintuja.No niitähän riittää.Mutta ongelmaksi onkin muodostunut herttaisen kisuliinin tarpeitten teko.Mikäs sen mukavampaa kuin vääntää rusetti tai lorauttaa pikku pissi lasten hiekkalaatikkoon tai keinukentälle.Vaihtelun vuoksi voi tietysti käväistä myös naapuritaloyhtiön pihalle.Kun omistajalle huomautetaan asiasta niin hän vain nauraa ivallisesti ja kertoo ettei ole hänen kissansa. Mikä avuksi.Lakihan sallii kissan oleskelun vapaana.

13

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kissathan pitävät kalasta. Kunnon siivu anjovista arsenikki kastikkeessa.

    • Anonyymi

      Vastuullinen kissan omistaja ulkoiluttaisi lemmikkiänsä valjaissa. Heitteillejättö tuollainen toiminta, kun antaa kissansa liikkua missä huvittaa.,ja vielä kaupungin melskeessä. Eläin pois tuollaiselta ihmiseltä. 😡💩

    • Anonyymi

      Kissa oppii kyllä kulkemaan valjaissa , kokemusta on. Jos kissan omistaja on laiska lyllerö niin sitten se on vähän vaikeata.

    • Anonyymi

      Lasten hiekkalaatikoissa pitää olla siirrettävät kannet, sanoi kaupungin tarkastaja kun asiaa kyseltiin. Eri lemmikit käyvät kuulemma jättämässä jätöksiään.

      • Anonyymi

        Niin pitää olla. Mutta silti kissat täytyy pitää joko sisäkissoina tai ulkoiluttaa valjaissa.


    • Anonyymi

      12 kal. Vihtavuori Royal. Yksi annos tehoaa.

      • Anonyymi

        Tehoaako myös räksyttäviin rakkeihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tehoaako myös räksyttäviin rakkeihin?

        Toki tehoaa.Mutta jos ajattelit tehdä kintaita niin jokin muu menetelmä on parempi.


    • Anonyymi

      Joka kerta kun kissa todistettavasti käy tarpeillaan hiekkalaatikolla niin hiekka vaihdatetaan huoltoyhtiön toimesta.Lasku katin omistajalle.Se on helposti sellainen 500 erkkiä/kerta. Varoitus asukkaalle/ asunnon omistajalle.

    • Anonyymi

      Kissa pidettävä kiinni! Tappaja, tappaa ja leikkien kiduttaa saalistaan, pikkulinturessukoita ja muita elämään oikeutettuja. Ottakaa se katti kiinni jos näette ja viranomaisille.

    • Anonyymi

      Taidan tietää tapauksen. Tuulettelee myös asuntoaan rappukäytävään aina pitsa paisto päivinä. Myös joulun alla naapurit nauttivat sulotuoksuista kun hapankaali ja lipeäkala valmistuu. Lipeäkala jäähtyy pellavapyyhkeen alla. Pyyhkeet tietysti kuivataan taloyhtiön kuivaushuoneessa,, aivan ihanaa. Näin toimii pohjoisesta tullut kansankynttilä.

      • Anonyymi

        ei ongelmaa.Jos omistaja niin kaksi varoitusta ja haltuunotto.Jos vuokralainen niin varoitukset omistajalle.Luulenpa että noutaja tulee.


      • Anonyymi

        Ah niin ihanat, lipeäkala, kaalisoppa, lanttulaatikko, ja paistetut silakat, siinä tuoksujen sinfonia. Eikä tässä vielä kaikki, näihin sekoittuu myös kissan pissa. Vähän liippaa asian vierestä mutta menköön... joillakin on tapana tuulettaa portaikkoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe