Nuoret ihmiset

Anonyymi-ap

Olen sitä mieltä ja uskon monen muunkin olevan, että nuorten käytös johtuu vapaasta kasvatuksesta saadaan elää kun pelossa, ei kieltoja ei kuria. Jos ojennat lasta niin kohta istut linassa. Raamatussa sanotaan joka kuritta kasvaa, kunniatta kuolee ja joka vitsaa säästää se vihaa lastaan. Oikea kuri ja ojentaminen kasvattaa selkärankaa ja kunnon kansalaisia. En käske eikä lapsia saa hakata ja vihata, mutta kuri olla pitää. Älkää hysytelkö vaan nyt olis jo muuttaa lakia niin että vanhanajan laki opettajille kouluun ja koteihin sekä kristillinen kasvatus jossa opetetaan kunnioittamaan. Suomessa nuoret voi ja koko kansamme voi huonosti nyt on aika tehdä jotain. Jos ei ole kunnon kuria ja kieltoja niin se aiheuttaa nuorissakin tuntemuksen ettei heistä välitetä. Suomi tarvitsee suunnan muutoksen eikä lässyn lässyn lakia joka tekee kaikista vastuuttomia.

3

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja viistoista vuotiaat jo vastuuseen teoistaan, vaikka nuoriso vankilaan. Kyllä 15 vuotias tietää mikä on oikein ja mikä väärin, ja mitä saa tehdä ja mitä ei. Koulu vaikka kesken ja vastuuseen. Kyllä rikokset vähenisi ja koulu kiusaamiset.

      • Anonyymi

        Miten voi tietää 15 vuotias , jos hän on totuudesta tietämättömän äidin lapsi. Totuudesta tietämättömän äidin, jolle uskoteltiin kuten koko kansamme naisille emävalhe , että äiti ei saa itse hoitaa , kasvattaa ja opettaa omaa lastaan kouluikään saakka? Vaikka RAAMATTU SELKEÄSTI KIRJOITTAA "ÄIDIN OPETUKSET JA ISÄN KURITUKSET" !

        Miksi Raamatun mukainen iänkaiken uskottu ja toteutunut totuus muutettiin maassamme valheeksi ja lapset piti jo 55 v sitten siirtää pois omista kodeistaan vieraan kasvatettaviksi. Ei puhumaton 2 kk:n ikäinen vauva voinut kertoa, että ei halua olla äidistä ja kodista erossa 5 pv viikoss n 10 tuntia. Vasta v. -74 sitä pidennettiin 1/2 vuodeksi!
        Näin kasvatetut lähes kaikki Suomen lapset ovat nyt n 55 vuotiaita. Heille luotiin täysin omalaatuinen perhekulttuuri. Vaikka se uusi keksintö rahanhankintaan kyhättiinkin maamme köyhyyden vuoksi lakeineen, niin köyhyys katosi jo heti -80-luvulla. Mikä esti palauttamasta äidit takaisin koteihinsa? Kaikki sen tietää - mammona - mutta se peitettiin sanalla "naisten tasa-arvo"!

        Kyllä äidit ovat nyt tarpeeksi "kurittaneet" lapsiaan isän päästessä vähällä.
        Kokopäiväansiossaan ylistressatut äidit menettävät liian usein itsekontrollinsa ja lastensa kiukutellessa kopäiväikäväänsä viimein äidin tavattuaan, ei äiti kestä. Edes normaalia ikävän purkausta ei lapselle suoda - joo se on vain huono käytös ja ja äitiähän pitää kunnioittaa, eli kuritus ja sanktiot ,omaan huoneeseen siirto, huuto , syyttäminen jne.

        Päivä-äiti jo sen kunnioituksen saikin nauttia, kun lapsi osasi käyttäytyä kuten vieraissa kuuluukin! Sitäpaitsi päivä-äiti hymyilee ja tekee virkeimmän päivänsä iloisena lapsista nauttien - hän pitää lapsista - vieraidenkin. Omistaan yleensä kaikki äidit pitää virkeimmän päiväajan varsinkin. Se vaan ei ole hänelle työtä, eikä edes sittenkään, vaikka lapsia olisi 3-4 alle kouluikäistä. Lapsi alistuu, alistuu alemmuuskompeksiin saakka tai ylivilkkaaksi, mutta osaa varoa äitiään ja päivä-äidille uskoutuu!

        Lapset eivät todellakaan tuon aikoinaan perustetun vinoutumaperheluonnin jälkeisessä 2- 3:ssa polvessa elä rangaistusta vailla. He ovat useimmiten vailla rakkaudellista oman äidin kasvatusta, rakasta kotiaan ja sen vapautta . Liian usein myös kokonaan ilta-äitiä tai ilta-isää vailla`?
        Lukuunottamatta harvoja maalaisperheitä!


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­­N­­­y­­­m­f­o­­m­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18011726q

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe