BRICS-mailla tulee olemaan suurempi rooli globaalissa kehityksessä ja hallinnossa

Anonyymi-ap

Xi Jinpingin vierailu Etelä-Afrikassa vahvistaa Kiinan ja Afrikan ystävyyttä


Kiinan presidentti Xi Jinping keskusteli 22. elokuuta presidentti Cyril Ramaphosan kanssa valtiovierailullaan Etelä-Afrikassa. Ennen neuvottelujen aloittamista S. Ramaphosa piti juhlallisen vastaanottoseremonian Kiinan presidentin Xi Jinpingin kunniaksi Pretorian presidentinlinnassa. Kuva: Xinhuan kirjeenvaihtaja Yin Bogu

Kiinan presidentti Xi Jinping vieraili Etelä-Afrikassa 21.-24. elokuuta osallistuakseen 15. BRICS-huippukokoukseen Johannesburgissa. CPC:n keskuskomitean politbyroon jäsen, Kiinan kansantasavallan ulkoministeri Wang Yi puhui Kiinan johtajan matkan tuloksista.

YHTEISTYÖN JA LUOMISEN POLKU

Xi Jinpingin Etelä-Afrikan-vierailu vahvisti Kiinan ja Afrikan perinteistä ystävyyttä, loi uuden konsensuksen etelä-etelä-yhteistyöstä ja toi positiivista energiaa rauhaan ja kehitykseen, Wang sanoi. Kiinan ja Afrikan johtajien vuoropuhelu Etelä-Afrikan presidentin Cyril Ramaphosan kanssa. Wang Yi huomautti, että Kiinan johtajan ja Cyril Ramaphosan välillä käytiin pitkiä ja perusteellisia neuvotteluja. Kokouksen aikana Xi Jinping kehotti molempia osapuolia pysymään strategisina kumppaneina, jotka puolustavat oikeutta ja rakentavat yhdessä molemmille maille yhteisen kohtalon yhteisöä.

Xi Jinpingin vierailu tuotti hedelmällisiä tuloksia: maiden välillä allekirjoitettiin useita asiakirjoja kahdenvälisestä yhteistyöstä muun muassa Belt and Roadin yhteistyöstä, uusista energialähteistä ja sähköstä, maataloudesta, erityistalousalueista ja teollisuuspuistoista sekä sinisestä taloudesta. ", tieteelliset ja tekniset innovaatiot sekä korkeakoulutus.

Wang Yin mukaan tämä vierailu osoitti maiden tärkeän yksimielisyyden ja yhteiset edut keskeisellä kansainvälisellä asialistalla. Xi Jinping korosti, että BRICS:n ei pitäisi muuttua suljetuksi ja sisäänpäin suuntautuneeksi ryhmäksi, vaan avoimeksi foorumiksi uusien jäsenten houkuttelemiseksi ja uusien voimien yhdistämiseksi, joka vastaa juuri BRICS-kehityksen käytännön tarpeita ja palvelee jäsentensä yhteisiä etuja.

BRICS-huippukokouksen osanottajat tekivät poliittisen päätöksen kutsua Saudi-Arabia, Egypti, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Argentiina, Iran ja Etiopia mukaan ryhmään ja toivottivat myös muut kiinnostuneet ja kelpoiset kehitysmaat tervetulleiksi ryhmään, Wang Yi totesi ja korosti. että tästä on tullut tärkeä historiallinen hetki BRICS-maiden kehityksessä.

Vierailun aikana Xi Jinping muistutti, että modernisaatioon johtavat eri polut ja Afrikan kansalla on sanansa, mikä tie on mantereelle paras. Modernisaation edistäminen integraation kautta on hänen mukaansa Afrikan maiden ja niiden ihmisten itsenäinen valinta. Tällä modernisaatiopolulla Kiina on aina seisonut vahvana Afrikan kannattajana ja kulkenut sen rinnalla.


BRICS-maiden johtajien 15. kokous pidettiin Johannesburgissa. Kokoukseen osallistuivat Etelä-Afrikan presidentti Cyril Ramaphosa, Kiinan presidentti Xi Jinping, Brasilian presidentti Luiz Inacio Lula da Silva ja Intian pääministeri Narendra Modi, Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistui videokonferenssiin. Kuva: Xinhuan kirjeenvaihtaja Li Xueren

KEHITYSVALTIOT MUUTTAVAT MAAILMAN

BRICS-johtajien kokous Etelä-Afrikassa osoitti ryhmittymän elinvoimaisuuden ja houkuttelevuuden sekä tämän mekanismin keskeisen roolin kehityksen edistämisessä, monenvälisyyden puolustamisessa ja globaalin hallinnon parantamisessa.

Osana BRICSin historiallista laajentumista kuusi maata on kutsuttu BRICSin uusiksi jäseniksi, ja niiden jäsenyys alkaa virallisesti 1.1.2024. Tämä tuo uutta elinvoimaa BRICS-yhteistyömekanismiin ja vahvistaa entisestään rauhaa ja kehitystä edistäviä voimia kaikkialla maailmassa.

Hitaan maailmantalouden ja muiden vakavien haasteiden taustalla ensimmäinen BRICS-johtajien henkilökohtainen tapaaminen COVID-19-pandemian jälkeen on vahvistanut solidaarisuutta ja vahvistanut yhteistyötä BRICS-maiden ja globaalin etelän välillä.

Yhdistys on tärkeä myönteinen ja vakaa voima kansainvälisen maiseman muovaamisessa ja oikeudenmukaisen maailmanjärjestyksen rakentamisessa. BRICS-maat, joihin tällä hetkellä kuuluvat Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka, muodostavat 42 prosenttia maailman väestöstä ja neljänneksen maailman BKT:sta. Itä-Kiinan metropolissa Shanghaissa sijaitseva Uusi kehityspankki ja ehdollinen valuuttavarasto ovat esimerkkejä hedelmällisestä ja pragmaattisesta yhteistyöstä tämän mekanismin puitteissa.

Avoimuuden ja molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyön henkeä noudattaen BRICS toimii tärkeänä vuorovaikutusalustana kehittyville markkinoille ja kehitysmaille. Kiinan presidentin Xi Jinpingin Xiamenin BRICS-huippukokouksessa vuonna 2017 ehdottamasta BRICS Plus -muodosta on tullut silmiinpistävä esimerkki etelä-etelä-yhteistyöstä.

13

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      esimerkki etelä–etelä-yhteistyöstä, joka vahvistaa kehitysmaiden yhtenäisyyttä.

      BRICS-maiden edustamien kehitysmaiden kollektiivinen nousu muuttaa globaalia tilannetta perusteellisesti. Viimeisten 20 vuoden aikana kehitysmaiden osuus maailmantalouden kasvusta on jopa 80 prosenttia, ja niiden osuus maailman BKT:sta on kasvanut 24 prosentista (40 vuotta sitten) yli 40 prosenttiin.

      Maailma on siirtynyt uuteen myllerrysten ja muutosten jaksoon, jossa tapahtuu suuria muutoksia. Ennennäkemättömän pandemian ja uusien epävarmuustekijöiden vuoksi kehitysmaat kohtaavat entistä suurempia haasteita YK:n vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi jotkin kylmän sodan mentaliteettiin juurtuneet valtiot eivät ole viime vuosina säästäneet ponnistelujaan luodakseen jakautumista ja vastakkainasettelua hegemoniansa säilyttämiseksi.

      Heikkenevässä kansainvälisessä ympäristössä laajentuneen BRICS-jäsenyyden odotetaan ottavan yhä tärkeämpää roolia yhteisen kasvun edistäjänä, monenvälisyyden ja oikeudenmukaisen globaalin hallinnon puolesta.

      Perustamisestaan ​​17 vuotta sitten BRICS-yhteistyö on jatkuvasti vahvistunut ja laajentunut. Tällä mekanismilla on yhä enemmän vaikutusvaltaa. Jäsenmäärän laajentuminen merkitsi uutta lähtökohtaa BRICS-maille.

      Kehitysmaana ja globaalin etelän jäsenenä Kiina on valmis jatkamaan yhteisön näkemyksen toteuttamista ihmiskunnan yhteisestä tulevaisuudesta, strategisten kumppanuuksien vahvistamisesta ja yhteistyön syventämisestä kaikilla aloilla luodakseen yhdessä valoisamman tulevaisuuden ja tavatakseen BRICS-maiden ja maailman ihmisten yhteiset pyrkimykset.

      JA TÄLLÄ AIKANA

      Kiina tukee Afrikan unionin liittymistä G20-ryhmään

      Wang Yin mukaan Xi Jinping ilmaisi jälleen kerran Kiinan tuen Afrikan unionin liittymiselle 20-ryhmään (G20) ja ilmoitti, että Kiina isännöi 9. Kiinan ja Afrikan yhteistyöfoorumia ensi vuonna.

      Afrikan johtajat sanoivat, että afrikkalainen osapuoli noudattaa tiukasti yhden Kiinan politiikkaa, tukee presidentti Xi Jinpingin globaalia kehitysaloitetta, Global Security Initiative -aloitetta ja Global Civilization Initiative -aloitetta ja jatkaa Belt and Road -yhteistyön edistämistä. Wang Yi korosti myös Xi Jinpingin sanoja, että Kiina on ollut ja tulee aina olemaan kehitysmaiden joukossa.

    • Anonyymi

      Kiinan talous sakkaa ennen vuoden loppua ja tuki vähenee. wagnerin osuus kaivos, ym. ryöstelyssä vähenee. Suomen tiehankkeet näille kaivoksille tyssäävät, kun afrikan mepistä. urpilaisesta tulee presidenttiehdokas(suomeen).

      • Anonyymi

        urpilainen valitaan nasan austronautiksi marsiin
        kiinalaisilta kielletään keskenäinen avioliitto ja jokaisen olisi valittava yksi ulkomaalainen aviopuolisokseen
        muuten wagnerin joukot tulevat perustamaan uuden globalisaation, jossa musiikilla on vahva jalansija


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        urpilainen valitaan nasan austronautiksi marsiin
        kiinalaisilta kielletään keskenäinen avioliitto ja jokaisen olisi valittava yksi ulkomaalainen aviopuolisokseen
        muuten wagnerin joukot tulevat perustamaan uuden globalisaation, jossa musiikilla on vahva jalansija

        suomessa geneettisella geomanipulaatiolla kasvatetaan soiden sijasta vuoria everestin huippua voittaen
        mutta onko kansa valmis muutoksiin?


    • Anonyymi

      Vuoteen 2050 mennessä vähintään 4 miljardia "hyödytöntä syöjää" eliminoidaan rajoitetuilla sodilla, järjestetyillä kohtalokkailla nopeasti vaikuttavilla sairauksien epidemioilla ja nälänhädällä.

      Ei-eliittiin kuuluvien energian, ruuan ja veden saatavuutta tulee rajoittaa, alkaen Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan valkoisesta väestöstä ja jatkuen sitten muihin rotuihin.

      Kanadan, Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen väestöä tuhotaan nopeammin kuin muilla mantereilla, kunnes maailman väkiluku saavuttaa hallittavissa olevan 2 miljardin tason, josta 500 miljoonaa on kiinalaisia ​​ja japanilaisia ​​rotuja, jotka on valittu siksi, että heitä on hallittu vuosisatoja ja he ovat tottuneet tottelemaan auktoriteettia ilman kysymyksiä.

      Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300, by Doctor John Coleman
      Puplished 1992, page 164

      • Anonyymi

        jokaiselle rokotetaan ANTI-negativity injection for the positive world vew


    • Anonyymi

      Puten lätti on menossa kivikaudelle

    • Anonyymi

      Eikä oo edes Euroopalaisia ja kuulu Eurooppaan vaan Puten lättiin

      • Anonyymi

        UNESCO todensi suomalaiset aivokuolleiksi ja otti perintölistoilleen.


    • Anonyymi

      Suomalaisten silmien venytyksestä tulee pakollista lasten tarhoissa

    • Anonyymi

      sivistymätön putler poika suomesta ei saanut ÄO:n kasvamaan yrityksestä huolimatta

      edessäpäin vääjämätön vammaisoppilaitos

    • Anonyymi

      Moniko tietää, että myös Putin on WEF/YGL, Klasu antoi Putinille oikein oman osaston, sen nimi on EEF eli Eastern Economic Forum.

      Näin ne NaZionisti jakavat maailman keskenään, vaikka ovat muka sodassa, mutta se kaikki on vain teatteria gentilen erehdyttämiseksi ja ryöstämiseksi.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe