Richard Dawkinsin väite suunnittelun puutteesta luonnossa on väärä

Geologi Casey Luskin kirjoittaa aiheesta Evolution News -sivustolla 15.5.2023. Luskin on kirjoittanut kirjasen viidestä tärkeimmästä suuunnittelun todisteesta. Sen voi tulostaa ilmaiseksi: Top Five Evidences For Intelligent Design (https://luominen.fi/ohjaa_muualle/Y3ApkzMt).
Richard Dawkins on agressiivinen ateisti
Se selviää tästä haastattelusta: Richard Dawkins vs Piers Morgan On Religion and Gender (https://luominen.fi/ohjaa_muualle/sTfgDkx2). Siinä Dawkins kertoo kohdasta 39 min eteenpäin olleensa pedofilian uhri. Tämä on saattanut vaikuttaa hänen ajatusmaailmaansa, sillä hän oli nuorena mukana seurakunnan toiminnassa. Dawkins kääntyi evoluutiouskoon, kun hänelle opetettiin yliopistossa uusdarvinismia.
Dawkins on kirjoissaan perustellut ateismia tieteellä
Tieteellinen tutkimus voi myös osoittaa perustelut vääriksi, ja näin tieteessä usein käykin. Asiat ovat tieteessä "totta vain toistaiseksi". Tästä voi myös koitua vakavia seuraamuksia.
Esimerkki Dawkinsin tieteellisestä totuustestistä
Dawkinsin mukaan uusdarvinismi on totta, koska eri eläinryhmissä, jokaisesta geenistä voidaan rakentaa samansuuntainen elämän puu.
Mutta jos Älykäs suunnittelu on totta, suunnittelija on valinnut parhaan mahdollisen proteiinin kunkin eri eläinryhmän rakenteeseen ja toimintoon. Tällöin geeneistä ei aina saa samasta alkuperästä kertovaa puuta.
Dawkins piti perusteluaan "äärimmäisen oleellisena evoluution todisteena". Hän uskoi, että jokaisesta geenistä voitaisiin rakentaa sama puu:
"Evoluution oikeaksi osoittava todistusaineisto saadaan vertaamalla DNA-jaksoja ja proteiineja, joista selviää myös, ovatko eliöt lähisukulaisia vai etäämmällä toisistaan. Tästä syystä tämä todistusaineisto on äärimmäisen vahvaa, sillä sama voidaan toistaa jokaisen geenin kohdalla. Ja tärkeä lopputulos on, että jokainen geeni antaa suunnilleen samanlaisen puun. Jälleen kerran nähdään, että tämä vahvistaa elämän kehityksen puun olemassaolon. Tämä todistaa samalla suunnittelua vastaan, sillä se antaisi vaikutelman, että suunnittelija olisi "lainannut" kullekin eliöryhmälle parhaat proteiinit pengottuaan kaikkien eliöiden geenit".
Dawkins on ennustanut muutakin
Hän totesi haastattelussa vuonna 2009:
"Tärkein yksittäinen tosiasia, johon voi tukeutua, on geenien vertailussa nähtävä samanlaisuus ... minkä tahansa kahden eläimen vertailussa ... ja tulokset muodostavat täydellisen evoluutiohierarkian, täydellisen puun. Ja ainoa vaihtoehto sukupuulle on, että älykäs suunnittelija olisi tahallaan häikäilemättömästi petkuttanut meitä".
Ja jälleen haastattelussa vuonna 2010
"Aina saadaan sama sukupuu. Se saadaan myös geeneistä, jotka eivät ole enää toiminnassa, vestigiaalisista jäänteistä ... Tämä edustaa murskaavan väkevää todistusaineistoa. Evoluution kieltäminen onnistuu vain väittämällä, että älykäs suunnittelija, Jumala, tahallaan huijasi ja valehteli meille."
Testi on helppo
Dawkins tarjosi kaksi kilpailevaa ennustetta, toisen evoluution todistamiseksi ja toisen suunnittelijan todistamiseksi. Hän väittää, että evoluutio ennustaa "täydellistä" yhteensopivuutta elämän sukupuuhun - ja todistusaineisto olisi niin "murskaavaa", että hänen mielestään se "osoittaa evoluution tosiasiaksi". Toisaalta Dawkinsin mielestä geneettisten sukupuiden mahdollinen yhteensopimattomuus osoittaisi evoluution vaihtoehdon, älykkään suunnittelun" todeksi.
Mitä todistusaineisto osoittaa?
Vuosien tutkimus on tuottanut suuren määrän täydellisesti avattuja perimien koodeja. Nyt voidaan todeta, että Dawkins oli väärässä. Eri geenit eivät osoita "suunnilleen samaa sukupuuta". Äidittömiä ja isättömiä orpogeenejä löydetään jatkuvasti lisää, eikä niiden koodaamista singleton -proteiineista voida rakentaa uusdarvinismin mukaista elämän sukupuuta, vaan luomisen puutarha, missä jokaisella luodulla lajityypillä on oma puunsa, joka kertoo tehdasasennetusta mahdollisuudesta sopeutua nopeasti ilmaston ja ravinnon muutoksiin.
Geenien todistusvoima ja merkitys on muuttunut
Luonnontieteissä on parhaillaan tapahtumassa valtava vallankumous. Kaikki entinen on mennyt. Tämä selviää Tomi Aallon ja Matti Leisolan uutuuskirjoista, joihin olen viitannut aikaisemmissa blogeissani. Richard Dawkinsin kymmeniä miljoonia kappaleita myyneet kirjat edustavat tänä päivänä menneen ajan disinformaatiota.

44

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto777 tekee sitä mitä parhaiten osaa ja mihin hänellä on suurin into.
      Eli hän valehtelee.

      Biosfäärin hierarkinen taksonomia on loogisesti selitettävissä AINOASTAAN sillä, että lajit ovat syntyneen vaihteittaisen lajiutumisen kautta.

      Kreationismi kaatuu hyvin yksinkertaiseen kysymykseen:
      Mikä on looginen selitys sille, että kaikki linnut ovat niin ilmiselvästi lintuja eli jakavat valtavan määrän yhteistä perimää ja ominaisuuksia, vaikka niitä ei yhdistä koko, ravinto, elinympäristö eikä edes liikkumistapa?

      Väärä vastaus on Jumalan käsittämätön oikku, jota ihminen ei saata käsittää.

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­­N­y­­m­f­o­m­­a­­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18013546q

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Mitäh onko Tomi Aalto kirjoittanut kirjan?

    • Anonyymi

      Missä tähän blogiisi saa tutustua?

      • Anonyymi

        Artsi näyttää olevan siis Pekka Reinikainen.


    • Anonyymi

      Vain epätoivoinen narsisti kuvittelee itselleen Jumalan joka antaisi hänen elää ikuisesti.
      Vähän fiksumpi elää sen ainoan elämänsä tässä ja nyt ilman tuollaista säälittävää rimpuilua.

      • Anonyymi

        Tämä on hyvin sanottu. Ajatus ikuisesta elämästä on hirvittävä ja se vie ajatuksen pois tästä elämästä.


    • Anonyymi

      Mitä ne Luskinin todisteet sitten ovat? Aloitat kertomalla, että tämä geologi kirjoitti viidestä suunnittelun todisteesta, mutta heti sen jälkeen hyppäät selostamaan Dawkinsista etkä ollenkaan kerro mitä Luskin on todistanut.

      • Anonyymi

        Ei kreationisteilla tai ID-hörhöillä ole oikeasti mitään todisteita. Kaikki perustuu virheelliseen evoluutioteorian arvosteluun.

        Netissä oli ainakin aikoinaan video "Luomisen todisteet". Yhtään todistetta ei esitetty, evoluutioteoriaa vain arvosteltiin, vaikkakin virheellisesti. Luomisesta ei ollut mitään sanottavaa...


    • Anonyymi

      Mutta siltikään sinun jumalasi ei vieläkään ole luonut mitään, vaan kaikki on alkanut sotkanmunista.

      • Anonyymi

        Ehdottomasti näin. Aina olemassa ollut Sotka, kaiken alku. Lisäksi Sotka on lähes äärettömästi ei-niin-monimutkainen kuin tämä kuviteltu jumala. Joka tekee Sotkasta lähes äärettömästi todennäköisemmän. Joten Sotka on todistettu matemaattisestikkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehdottomasti näin. Aina olemassa ollut Sotka, kaiken alku. Lisäksi Sotka on lähes äärettömästi ei-niin-monimutkainen kuin tämä kuviteltu jumala. Joka tekee Sotkasta lähes äärettömästi todennäköisemmän. Joten Sotka on todistettu matemaattisestikkin.

        Ja sotkan voi nähdä luonnossa, jumalaa ei missään. Joten selvästi kaiken alku on sotka.


    • Anonyymi

      Casey Luskin ? Jälleen yksi Discovery Instituten patologinen valehtelija, kuten James Tour, Stephen Meyer, Michael Behe, Günther Bechly ja Jonathan McLatchie ? Et sitten löytänyt epäluotettavampaa lähdettä ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kävin selailemassa Luominen.fi-sivustoa - jossa "tiede" - sanaa viljellään ja siihen vedotaan ahkerasti. Minusta seuraava tekstinpätkä kiteyttää oivallisesti kreationistien (pakotetun) kyvyttömyyden sisäistää tieteellisen tutkimuksen periaatteita:

      "Ensisijainen auktoriteetti Luominen ry:lle ja Creation Ministries Internationalille (CMI) on Jumalan erehtymätön Sana, Raamattu. Kaikki tieteelliset teoriat sen sijaan ovat erehtyväisiä, ja usein uudet tutkimustulokset kumoavatkin aiemmin hyvinä pidettyjä teorioita. Evoluutioon uskovat korjailevat jatkuvasti teorioitaan uusien tutkimustulosten myötä, joten kenenkään ei pitäisi olla yllättynyt tai huolissaan luomiseen uskovien tehdessä tieteellisille teorioilleen samoin."

      Mykistävää tekstiä. Mitä ihmisen päässä pitää tapahtua, että pystyy ilmeisen tosissaan kirjoittamaan tuollaista?

      • Anonyymi

        Sairastuneet Jeesus-virukseen. Toipuminen on mahdollista, joskin melko epätodennäköistä.


      • Anonyymi

        Mutta myös se, että tuollaisen ylipäätään kirjoittaa ja samalla yrittää perustella omaa agendaa muka tieteellä. Eikö tuo itse näe paradoksia, joka tuohon sisältyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta myös se, että tuollaisen ylipäätään kirjoittaa ja samalla yrittää perustella omaa agendaa muka tieteellä. Eikö tuo itse näe paradoksia, joka tuohon sisältyy.

        Uskovainen ei vaan näe siinä mitään ristiriitaa. Tai, vaikka näkeekin, unohtaa sen saman tien.


        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kognitiivinen_dissonanssi


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Oletko sitä mieltä että malarialoinen on niin nerokkaan tehokas lapsien tappaja, että sen täytyy olla rakastavan Jumalan huolella suunnittelema eikä evoluution myötä syntynyt?

    • Anonyymi

      Evoluutioksi kutsuttu perustuu alla olevaan. Dawkins ja ateistit on vielä jähmeitä hiilipohjaisia valaistumattomia otuksia. Jumalia ei tarvita, tarvitaan valoa, jotta voi nähdä itsensä oikeassa valossa.

      Ihmisen genomi on täynnä vähintään neljä miljoonaa geenikytkintä, jotka sijaitsevat DNA-osissa, jotka aikoinaan hylättiin "roskaksi", mutta käy ilmi, että niin kutsutulla roska-DNA:lla on ratkaiseva rooli solujen, elinten ja muiden kudosten käyttäytymisen hallinnassa. Löydöllä, jota pidetään suurena lääketieteellisenä ja tieteellisenä läpimurtona, on valtavat vaikutukset ihmisten terveyteen ja tietoisuuteen, koska monet monimutkaiset sairaudet näyttävät johtuvan pienistä muutoksista sadoissa geenivaihteissa.

      Kun tutkijat tutkivat "roskaa" - DNA:n osia, jotka eivät ole varsinaisia geenejä sisältäviä ohjeita proteiineille - he löysivät monimutkaisen järjestelmän, joka ohjaa geenejä. Vähintään 80 prosenttia tästä DNA:sta on aktiivista ja tarpeellista. Toisella 15-17 prosentilla on korkeampia toimintoja, joita tutkijat vielä purkavat.
      Työn tuloksena on annektoitu tiekartta suuresta osasta tätä DNA:ta, jossa mainitaan, mitä se tekee ja miten. Se sisältää kytkinjärjestelmän, joka toimii kuten valojen himmentimet, ohjaa, mitä geenejä solussa käytetään ja milloin niitä käytetään, ja määrittävät esimerkiksi, muuttuuko solu maksasoluksi vai hermosoluksi.Lääketieteen mukaan ihmisillä on 2 DNA-juostetta, ja loput 10 juostetta kutsutaan "roska-DNA:ksi".

      Muiden 10 DNA-säieemme uudelleenkohdistaminen, yhdistäminen ja aktivoiminen on prosessi, jolla saavutamme tilan, jossa tulemme tietoisiksi olevamme moniulotteisia, jossa fyysiset kykymme heräävät uudelleen ja jossa olemme kehittäneet toisen hermoverkon eetteritasolla. Tämä toinen hermoverkko antaa meille mahdollisuuden elää useissa ulottuvuuksissa kerralla. Voimme kuulla, nähdä ja kommunikoida muiden kanssa näissä ulottuvuuksissa.

      Koko aurinkokuntamme ja Linnunradan galaksi on nyt saapunut erittäin varautuneeseen avaruuteen. Olemme upotettuina fotonivyöhykkeeseen (Menasic Radiation), voimakkaan valon jaksoon, johon astuimme ensimmäisen kerran 1990-luvun lopulla ja jossa pysymme 2000 vuoden ajan. Tänä merkittävänä aikana fotonivyöhykkeen energiat käynnistävät täydellisen elämän uudelleenjärjestämisen sellaisena kuin me sen tunnemme. Tämä johtuu siitä, että fotonivaloenergialla on kyky nostaa koko elämä korkeamman taajuuden ulottuvuuteen, koska se kuljettaa siemeniä kaikkien valaistumista varten. Kehomme solujen atomirakenteet virittyvät hitaasti uudelleen vastaamaan näitä nousevia taajuuksia. Olemme siirtymässä kolmannen ulottuvuuden hiilipohjaisesta kappaleesta (josta, joka vastaa hiilen atomitaajuutta ja spiniä) viidennen tai korkeamman ulottuvuuden kidekappaleeseen tai valokappaleeseen (kehon, joka vastaa kiteen atomitaajuutta ja spiniä). Samoin myös eläinten ruumiit, kasvit ja kaikki maan päällä ja sisällä ovat tekemässä tätä muutosta, kuten koko galaksimme.

      Kun valokehomme jälleenrakennusprosessi jatkuu, alamme hitaasti havaita vaikutukset, jotka tulevat täysin tietoisiksi moniulotteisuudestamme. Tämä tila syntyy, kun 12 DNA-säietämme on vihdoin fuusioitu, yhdistetty ja aktivoitu. Sitten koemme elämän moniulotteisuuden tietoisuudessa. Tällä tietoisuustasolla voisimme elää kolmannessa ulottuvuudessa säilyttäen samalla yhteytemme ja suhteemme korkeampien ulottuvuuksien olentoihin. Meitä ei enää eroteta muista ulottuvuuksista, kuten nyt olemme, ja toimimme sydämen keskitetyn myötätunnon tilasta, jota kutsutaan myös "Kristustietoisuudeksi". Tämä tapahtuu riippumatta siitä, missä ulottuvuudessa asumme. Lopulta opimme elämään menestyksekkäästi galaktisessa yhteiskunnassa ja lopulta universaalissa yhteiskunnassa. Tällä hetkellä useimmilla ihmisillä on kaksi aktiivista DNA-juostetta, joita edustaa kietoutunut kaksoiskierre. Jotkut ihmiset ovat kehittäneet ja integroineet kolme tai useampia juosteita, ja suurella määrällä parhaillaan syntyviä uusia vauvoja (kristallilapsia) on monia aktiivisen DNA:n juosteita.

      Jokainen 12 DNA-säikeestä edustaa yhtä moniulotteisen tietoisuuden kahdestatoista aspektista. Kolme DNA-säiettä edustaa ja hallitsee fyysistä kehoa, toiset kolme liittyvät tunnekehoon, toiset kolme mentaalikehoon ja loput kolme henkikehoa. Kaikki nämä aspektit ovat edustettuina kehossamme uusina hermopolkuina aivoihin. Ne ovat yhteydessä ja ravitaan hormonaalisen umpieritysjärjestelmän kautta. Nämä rauhaset toimivat yhdessä kehomme energiapyörteiden kanssa, jotka tunnetaan chakrajärjestelmänä. Kun kaikki hermopolut toimivat vapaasti chakrajärjestelmämme kanssa, ne tarjoavat kanavan korkeampiin ulottuvuuksiin, mikä johtaa moniulotteisen tietoisuuden kokemukseemme.

      • Anonyymi

        Just joo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just joo

        Hiilipohjainen Tahvo ei ymmärrä korkeampaa todellisuutta. Eli olet ihan oikeassa, siinä omassa suppeassa, jämähtäneessä tilassasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiilipohjainen Tahvo ei ymmärrä korkeampaa todellisuutta. Eli olet ihan oikeassa, siinä omassa suppeassa, jämähtäneessä tilassasi.

        Ne, jotka on esim. Jeesukseen uskomisen kautta kokeneet heräämisiä, ovat aktivoineet omia valojaan, DNA säikeitään. Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen.


      • Anonyymi

        Nyt ovat jonkun lääkkeet loppuneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ovat jonkun lääkkeet loppuneet.

        Taas tämä lääkeheppu, joka turvautuu lääkkeisiin, vaikka voisi aktivoida oman valoverkkonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ovat jonkun lääkkeet loppuneet.

        Juuri näin!

        Avohoito on epäonnistunut eikä lääkitys ole tällä "valoverkko" hepulla kohdallaan. Ei edes sinne päin.


      • Anonyymi

        Pelkkää tietämättömän ihmisen harhaista kirjoitusta, toivottavasti saat apua henkisiin ongelmiisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää tietämättömän ihmisen harhaista kirjoitusta, toivottavasti saat apua henkisiin ongelmiisi.

        Hiilipohjaisten Tahvojen pelkoa siitä, että ovatkin valo-olentoja🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ne, jotka on esim. Jeesukseen uskomisen kautta kokeneet heräämisiä, ovat aktivoineet omia valojaan, DNA säikeitään. Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen.

        "Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen."

        Tämä onkin aivan uusi tieto minulle. Missä pääsisin tutustumaan tieteellisiin todisteisiin siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään?


      • Anonyymi
        siare kirjoitti:

        "Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen."

        Tämä onkin aivan uusi tieto minulle. Missä pääsisin tutustumaan tieteellisiin todisteisiin siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään?

        Jeesus on vain yksi tapa valaista mieltään. Kyllä sinäkin pystyt käyttämään mieltäsi valokytkiminä. Valoisat ajatukset tuottaa terveyttä.

        Olet tunnettu jankuttaja, joten tämä tästä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on vain yksi tapa valaista mieltään. Kyllä sinäkin pystyt käyttämään mieltäsi valokytkiminä. Valoisat ajatukset tuottaa terveyttä.

        Olet tunnettu jankuttaja, joten tämä tästä.

        "Jeesus on vain yksi tapa valaista mieltään. Kyllä sinäkin pystyt käyttämään mieltäsi valokytkiminä. Valoisat ajatukset tuottaa terveyttä."

        "Olet tunnettu jankuttaja, joten tämä tästä."

        Eli ilmeisesti sinulla ei ole antaa vastausta kysymykseen. Minä nimittäin jankutan vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että kysymykseeni ei vastata. Jos minä jankutan, se johtuu siitä ettet sinä halua vastata omiin väitteisiisi liittyviin kysymyksiin.

        Jos et kerro, että missä pääsisi tutustumaan tieteellisiin todisteisiin siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään, toteamuksesi siitä että tuo on tieteellisen totuuden mukainen asia, paljastat valehdelleesi. Jos kyseessä olisi ollut erehdys, sinulla oli tilaisuus korjata se, mutta valitsit väistää kysymyksen.


      • Anonyymi
        siare kirjoitti:

        "Jeesus on vain yksi tapa valaista mieltään. Kyllä sinäkin pystyt käyttämään mieltäsi valokytkiminä. Valoisat ajatukset tuottaa terveyttä."

        "Olet tunnettu jankuttaja, joten tämä tästä."

        Eli ilmeisesti sinulla ei ole antaa vastausta kysymykseen. Minä nimittäin jankutan vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että kysymykseeni ei vastata. Jos minä jankutan, se johtuu siitä ettet sinä halua vastata omiin väitteisiisi liittyviin kysymyksiin.

        Jos et kerro, että missä pääsisi tutustumaan tieteellisiin todisteisiin siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään, toteamuksesi siitä että tuo on tieteellisen totuuden mukainen asia, paljastat valehdelleesi. Jos kyseessä olisi ollut erehdys, sinulla oli tilaisuus korjata se, mutta valitsit väistää kysymyksen.

        Viestin 2023-09-16 12:29:49 alku on kopioitu netistä, eri paikasta kuin kolme viimeistä kappaletta. Liittyy Nibiruun, googlaa jos haluat.

        Linkitin noihin saitteihin, mutta S24 teko"äly", poisti viestin syystä, jota en tiedä. Ylläpitokaan ei kysyttäessä osaa syytä kertoa viestien poistoihin, palauttaa kyllä viestin, mutta nyt en jaksa.

        Kolmea viimeistä kappaletta väitetään(?) australialaisen kirjailijan, harpistin ja säveltäjän Mary Mageaun (1934–2020) tekstiksi.

        Jos noilla oli tarkoitus debunkata "Dawkins ja ateistit", tai osoittaa Dawkinsin väite suunnittelun puutteesta vääräksi, yhteys jäi ainakin minulle hämäräksi.

        Linkit seuraavassa viestissä, joka ei kauaa tuossa pysy.


      • Anonyymi
        siare kirjoitti:

        "Jeesus on vain yksi tapa valaista mieltään. Kyllä sinäkin pystyt käyttämään mieltäsi valokytkiminä. Valoisat ajatukset tuottaa terveyttä."

        "Olet tunnettu jankuttaja, joten tämä tästä."

        Eli ilmeisesti sinulla ei ole antaa vastausta kysymykseen. Minä nimittäin jankutan vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että kysymykseeni ei vastata. Jos minä jankutan, se johtuu siitä ettet sinä halua vastata omiin väitteisiisi liittyviin kysymyksiin.

        Jos et kerro, että missä pääsisi tutustumaan tieteellisiin todisteisiin siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään, toteamuksesi siitä että tuo on tieteellisen totuuden mukainen asia, paljastat valehdelleesi. Jos kyseessä olisi ollut erehdys, sinulla oli tilaisuus korjata se, mutta valitsit väistää kysymyksen.

        Tässä linkkejä aiheesta:

        https://nibiruancouncil.com/dna-recoding-process-overview/
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Nibiru
        https://www.kyhote.com/planetaryascension/Planetary_ascension/Recoding_our_DNA.htm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiilipohjaisten Tahvojen pelkoa siitä, että ovatkin valo-olentoja🤣🤣🤣🤣

        Kommenttini ei perustunut pelkoon vaan sinun tietämättömyyteen. Olet oikeasti kouluttamaton ja nähtävästi henkisesti sairas yksilö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiilipohjainen Tahvo ei ymmärrä korkeampaa todellisuutta. Eli olet ihan oikeassa, siinä omassa suppeassa, jämähtäneessä tilassasi.

        Esitähän yksikin näyttö korkeammasta todellisuudestasi, jotta voidaan punnita sen faktuaalisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne, jotka on esim. Jeesukseen uskomisen kautta kokeneet heräämisiä, ovat aktivoineet omia valojaan, DNA säikeitään. Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen.

        Aktivoineet DNA säikeitään? Tämä on minulle aivan uutta, vaikka olen DNA:sta lukenut paljonkin. Mitä säikeitä mahdat tarkoittaa ja miten aktivoitu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas tämä lääkeheppu, joka turvautuu lääkkeisiin, vaikka voisi aktivoida oman valoverkkonsa.

        Valoverkko? Kas kun ei muikkuverkko.
        Täyttä new ages hömppää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiilipohjaisten Tahvojen pelkoa siitä, että ovatkin valo-olentoja🤣🤣🤣🤣

        Valo-olento?

        Valo (näkyvä sellainen) on osa sähkömagneettista spektriä, jonka välittäjänä toimii nollamassainen mittabosoni, fotoni. Valo-olento on siis hyvin kevyt tai paremminkin kokonaan ilman lepomassaa.
        Valosta muodostunut olento liikkuu tyhjiössä 299 792 458 metriä sekunnissa ja väliaineessa vähän hitaammin, mutta aika haipakkaa kuitenkin. Hiilipohjainen ihminen on valo-olentoon verrattuna varsin hitaan sorttinen, joten näiden kahden asustaminen samassa palttoossa kävelee yli ymmärrykseni kuin täi konsanaan.

        T: Ulko-olento, eli adessiivi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valo-olento?

        Valo (näkyvä sellainen) on osa sähkömagneettista spektriä, jonka välittäjänä toimii nollamassainen mittabosoni, fotoni. Valo-olento on siis hyvin kevyt tai paremminkin kokonaan ilman lepomassaa.
        Valosta muodostunut olento liikkuu tyhjiössä 299 792 458 metriä sekunnissa ja väliaineessa vähän hitaammin, mutta aika haipakkaa kuitenkin. Hiilipohjainen ihminen on valo-olentoon verrattuna varsin hitaan sorttinen, joten näiden kahden asustaminen samassa palttoossa kävelee yli ymmärrykseni kuin täi konsanaan.

        T: Ulko-olento, eli adessiivi.

        V*ttu kun menin juuri ostamaan uuden otsalampun syysretkeilyä varten. Olisi pitänyt tajuta olevansa valo-olento, niin olisi nekin rahat säästyneet!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Viestin 2023-09-16 12:29:49 alku on kopioitu netistä, eri paikasta kuin kolme viimeistä kappaletta. Liittyy Nibiruun, googlaa jos haluat.

        Linkitin noihin saitteihin, mutta S24 teko"äly", poisti viestin syystä, jota en tiedä. Ylläpitokaan ei kysyttäessä osaa syytä kertoa viestien poistoihin, palauttaa kyllä viestin, mutta nyt en jaksa.

        Kolmea viimeistä kappaletta väitetään(?) australialaisen kirjailijan, harpistin ja säveltäjän Mary Mageaun (1934–2020) tekstiksi.

        Jos noilla oli tarkoitus debunkata "Dawkins ja ateistit", tai osoittaa Dawkinsin väite suunnittelun puutteesta vääräksi, yhteys jäi ainakin minulle hämäräksi.

        Linkit seuraavassa viestissä, joka ei kauaa tuossa pysy.

        Eli kyse on puhtaasti perusteettomia uskomuksista, joita mikään tieteellinen näyttö ei tue, toisin kuin tuo anonyymi valehteli.


      • Anonyymi
        siare kirjoitti:

        Eli kyse on puhtaasti perusteettomia uskomuksista, joita mikään tieteellinen näyttö ei tue, toisin kuin tuo anonyymi valehteli.

        Ei tietenkään tiede tue, kun tieteentekijöillä ei ole omaa kokemusta siitä miten ylösnoustaan:))).

        https://www.researchgate.net/publication/371594986_CAODAISM's_Supreme_Meditation_and_Activation_of_12_Strand_DNA_to_Be_Born_Again


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietenkään tiede tue, kun tieteentekijöillä ei ole omaa kokemusta siitä miten ylösnoustaan:))).

        https://www.researchgate.net/publication/371594986_CAODAISM's_Supreme_Meditation_and_Activation_of_12_Strand_DNA_to_Be_Born_Again

        "Ei tietenkään tiede tue"

        No miksi sitten pitää valehdella että tiede muka tukee väitettä siitä miten Jeesukseen uskomalla saa muutettua DNA-säikeitään?

        En ymmärrä linkkisi pointtia. Siinä vain toistetaan samat väitteet, jotka olet esittänyt, ilman että yritteisiin osoittaa niitä paikkansapitäviksi tai että edes esitettäisiin keino testata niiden paikkansapitävyyttä. Saman väitteen hokeminen ei tee siitä sen perustellumpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietenkään tiede tue, kun tieteentekijöillä ei ole omaa kokemusta siitä miten ylösnoustaan:))).

        https://www.researchgate.net/publication/371594986_CAODAISM's_Supreme_Meditation_and_Activation_of_12_Strand_DNA_to_Be_Born_Again

        "Älä myöslåän vähättele heidän kokemuksia, koska ne perustuu ihan tieteelliseen totuuteen."

        Ihmisten - mukaan lukien tieteentekijät - omilla kokemuksilla ei tieteessä ole todistusvoimaa. Opiskele tieteen alkeet jos aiot vedota siihen.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe