Rasismi tässä tuhoutuvassa Kaupungissa

Anonyymi-ap

Rasismi on vakava ongelma, joka vaikuttaa meihin kaikkiin, ja sen vastustamiseksi tarvitaan yhteistyötä ja aktiivisia toimia. Emme voi sallia rasistisia asenteita ja tekoja, koska ne ovat kuin "Ohio" - outoja ja kummallisia, ja ne saavat meidät tuntemaan olomme "grimaceksi".

Rasismi ei ole "gyatt", se ei ole "bomboclaat" - se ei ole cool eikä hyväksyttävää millään tavalla. Meidän on "slapsattava" rasismia vastaan voimakkailla ja myönteisillä teoilla. Emme voi antaa rasistisen ajattelun elää "rent-free" yhteiskunnassamme, vaan meidän on "vibe checkattava" asenteemme ja toimintamme.

Meidän on ymmärrettävä tehtävämme ja toimittava hyvin - "let him cook" - rakentaessamme tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Rasismi ei ole "lit", se ei ole "boujee", ja sen vastustaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Aika on "goated with the sauce", kun taistelemme rasismia vastaan, ja meidän on oltava vahvoja ja päättäväisiä.

Yhdessä voimme tehdä muutoksen ja varmistaa, että rasismille ei ole sijaa yhteiskunnassamme. "Sheesh", annetaan voimamme yhdistyä ja luoda maailma, jossa rasismi on historiaa. #EiRasismille #YhtenäisyysRasismiaVastaan

13

830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On sulla ongelmat

    • Anonyymi

      Aika sekasin oot

    • Anonyymi

      Pysäyttäkää rasis mennen. Ei oo salee lit fam vaan pikemminkin cap. Tahvanaisen Eero ei tiä salee bilettäjänx rosis reissust

    • Anonyymi

      Mitä on rasismi.Eikö se ole toisen loukkaamista puheissa ja teoissa.Ei se ole sitä ,että sanoo työnantajalle jos toinen vie sinulta työtunteja mutta saa itse täydet tunnit.Työntekijä joka osaa hymyillä työnantajalle ja kertoa kaikki toisista työntekijöistä. Ja jos valitat hänestä muutut rasistiksi.

    • Anonyymi

      Suksi helvettiin.. n''''eri.

    • Anonyymi

      Rasismi on usein järkevää realismia. Haitallisen maahanmuuton vastustaminen
      ei ole rasismia vaan jokaisen velvollisuus.

      • Anonyymi

        Mutta se ei oo lit ja se on ainut millä on väliä


      • Anonyymi

        JUURI NÄIN!


    • Anonyymi

      Rasismiksi/rasistiksi nimetään nykyisin kaikki jotka sanovat ääneen, tosiasioita tämän sekopäisen maahanmuuton aiheuttamista ongelmista! On se vittua jos sitä ei saa sanoa ääneen mitä se on aiheuttanu, ja minkälaista porukkaa tänne toivotettu tervetulleeksi. Jos nuo piipertäjät, vassarit ja sdp olisi saanut puikoissa pysyä, tämä maa olisi ajettu tilanteeseen josta ei olisi ollut paluuta.

      Toivottavasti palautukset alkaa toimia ja vastaanotto estetään, kunnes niitä ihmisiä osataan oikeasti seuloa oikein. Suuri osa elintasosurffaajia, ja mielellään suomeen kun tämän maan hallitus tuon kaiken paskan salli! Sipilän aivokuollut oli tarjoamassa asuntoaan maahanmuuttajille, kyllä loi hienon kuvan irakiin, että tänne vaan vaikka ei olis tarvekaan, laitetaan kelan tilit kuntoon. Uskomatonta tyhmyyttä ja välinpitämättömyyttä!! Jos nyt tulisi stoppi ja tässä maassa lapset saavat käydä rauhassa koulua ja uskaltavat poiketa ostarilla iltakuudenkin jälkeen! Ei kukaan ole niin pihalla että ei tätä tajua ja ole jo todennut.

      Kiitos vielä että sdp, vihreät ja vassarit suksivat kuuseen tuolta hallituksesta. Perussuomalaisille annoin äänen, puhtaasti maahanmuuttopolitiikan ansiosta.

      • Anonyymi

        JUURI NÄIN.


    • Anonyymi

      katkeraksi tulee kun katselee mamumiehiä täällä , kuljetaan kaduilla päivät pitkät, ei taida työnteko kiinnostaa

    • Anonyymi

      Tänäänkin 100 m osuudella 15 ukrainalaista pyörillä ja kävellen kassit täynnä ruokaa. Ei ole rahahuolia kun sossu maksaa asunnot, ruuat, vaatteet, pyörät, vaunut, tulkit. Julkisia menoja vastaanottotilat henkilökuntineen, terveydenhuolto, lapsilisät, koulutukset, päivä hoidot, kelpaa elellä suomalaisten kontolla vailla mitään vastiketta saamistaan eduista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe