Voi pyhä yksinkertaisuus! Vain täysin tollo uskoo, että velkaantumisen pysäyttämiseen ainoat keinot

Anonyymi-ap

Voi pyhä yksinkertaisuus! Vain täysin tollo uskoo, että velkaantumisen pysäyttämiseen ainoat keinot on lapsiperheiden köyhyyden lisääminen ja kaljan halpeneminen sekä lääkkeiden hinnan nostaminen. Tämä Orpon hallitus on aivan väärällä polulla, jos yritetään taloutta tasapainottaa.

Äänestä SDP

10

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei Suomi eikä moni muukaan maa, saa maksettua velkojaan ikinä pois.
      Vaikka kuinka kuinka kiristäisi veroja ym.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­­N­­­y­m­f­­o­­­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Nyt itetaan yeilyä klyhiltä työlöisiiltä,ja annetan suuryritykillemja miljonääreille
      Oiken avokätisesti kerrankin ek.ei,valita

    • Anonyymi

      Voi pyhä yksinkertaisuus! Vain täysin tollo uskoo, että velkaantumisen pysäyttämiseen ainoat keinot on lapsiperheiden köyhyyden lisääminen ja kaljan halpeneminen sekä lääkkeiden hinnan nostaminen. Tämä Orpon hallitus on aivan väärällä polulla, jos yritetään taloutta tasapainottaa.

      Äänestä SDP

      Mihin marin otti vekkaa 20 vuotta oikeiston rahan tuhlaamista yritystukiin ja johdon bonukset veoparatiiseihin ja koronana kun pititi elättäö yrittäjät jotka ei meneet töihin .
      Esim siivooman olis päässyt aina

    • Anonyymi

      Olisitte käynyneet äänestämässä niitä jotka on teidän työläisten ja kpyhien puolella

      SDP

    • Anonyymi

      Jos kerran työttömyysturvan leikkaaminen lisää työllisyyttä

      Niin silloin yritustukien poisto lisää yrittäjien aktiivisuutta ja yrittämistä ja tulos paranee

      Miksi hallitus ei käytä tätä keinoa kun valitaa ettäbaihtoehtoja ei ole kuin antaa eikkaille lisää köyhien rahaa

      Saa jakaa

    • Anonyymi

      SDP:llä ei ole munaa nostaa työllisyyttä ja leikata. Sen takia ei ole asiaa hallitukseen kahdeksaan vuoteen, kun vastuuntuntoiset osaajat laittavat Suomen taloutta kuntoon ja pelastavat hyvinvointipalvelut. Velaksi ei voi elää. Demareiden talouspolitiikalle nauravat variksetkin.

      SDP on vaalien huonona häviäjänä aloittanut kampanjan hallitusta vastaan. Se on demokratian häpäisy. Kampanja sisälsi koko kesän mustamaalaamista, nyt syksyllä on saatu opiskelijat valtaamaan yliopistoja. Muutama siellä pitää hallitus alas -plakaatteja.
      Pahempi hyökkäys kansanvaltaa vastaan on SAK:n valjastaminen lakkoihin ja ulosmarsseihin. Se on yhteiskuntaterroria. TES on voimassa ja sitä myötä työrauhavelvollisuus.

      Ay-demarien vetämät ammattiliitot rikkovat sopimuksia ja hyökkäävät Eduskuntaa vastaan. Se on trumpimaista toimintaa. Huonon häviäjän toimintaa. Kuka haluaa olla mukana tällaisessa poliittisessa liikkeessä?

      SDP hajoaa ja viisaat vaihtavat ei-sosilistiseen työväepuolueeseen persuihin ja kristillisdemokraatteihin. SDP on näyttänyt kasvonsa. Se on vanhoillinen ja terroristisiin toimintatapoihin taipuvainen liike.

      SAK:lla ei ole veto-oikeutta. Ei ole saavutettuja etuja. Kysymys on myös perustuslain määrittelemästä vallasta. Suomessa ei ammattiliitoilla ole valtaa lainsäätämiseen. Näin se on. Rikolliset toimet pitää tuomita.

      Ammattiliitot ovat jo aikaisemmin kävelleet kolmikannasta pois. Nyt vaarantavat TES-toiminnan. Ovatko TESit historiaa?

    • Anonyymi

      Eiks ookki

    • Anonyymi

      PERUSSUOMALAISTEN kansanedustaja Joakim Vigelius majoittui syyskuun alussa lakivaliokunnan matkalla tamperelaiseen hotelliin veronmaksajien rahoilla, vaikka Vigeliuksella on asunto Tampereella.

      Kaksipäiväisen valiokuntamatkan ohjelmassa oli muun muassa vierailut Hämeenlinnan naisvankilassa sekä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

      ILTA-SANOMAT pyysi eduskunnasta tiedot valiokuntamatkan kustannuksista.

      Valiokunnan matka maksoi kuljetuksineen, yöpymisineen ja virkamiesten päivärahoineen yhteensä 2 698 euroa. Valiokuntamatkalle osallistuneista kaikkiaan kymmenen henkilöä majoittui Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa. Majoitus­kustannukset olivat kokonaiskustannuksista noin puolet eli 1 350 euroa.

      IS:n eduskunnasta saaman matkaerittelyn mukaan lakivaliokunnan matkalle osallistui Vigeliuksen ohella myös toinen tamperelainen kansanedustaja, kokoomuksen Aleksi Jäntti. Jäntti ei matkaerittelyn mukaan yöpynyt Tammerissa.

      Radisson Blu Grand Hotel Tammeria kuvaillaan hotelliketjun verkkosivuilla ”historialliseksi boutique-hotelliksi”, jonka ”viihtyisissä huoneissa on tarjolla moderneja mukavuuksia” ja että ”yöpymisen kruunaa herkullinen aamiainen, joka nautitaan näyttävässä juhlasalissa”.

      IS.n tietojen mukaan Vigeliukselta udeltiin hotelliin kirjautumisen yhteydessä, että aikooko hän todella yöpyä hotellissa, vaikka hänellä on Tampereella oma koti. IS:lle on kerrottu, että Vigelius olisi viitannut oman asuntonsa tasoon perustellessaan, miksi haluaa mieluummin majoittua hotellissa.

      Oletko perustellut yöpymistäsi hotellissa sillä, että oma asuntosi on ”tosi ankea”?

      – En ole.

    • Anonyymi

      Velkaantuminen loppuu, kun menot ovat pienemmät kuin tulot. Vielä pitää maksaa velat ja niiden korot. Niin se on. Tappiota 11,5 miljardia. Se on aukko.

      Mitä enemmän saadaan työllisiä, jotka työllistyvät yrityksiin, ja maksavat veroja, niin sitä vähemmän pitää leikata kuluja eli palveluita. Väkeä pitää vähentää. Sosialistimaksuja pitää vähentää. Työllistyminen on tärkeintä. Ansiosidonnainen on liian antoisa, koska työttömänä on 250 000 enemmän ja vähemmän ammattitaitoista ihmistä, vaikka työpaikkoja on auki.

      Populistinen vasemmisto, sosialisti demarit ja vasemmistoliittolaiset ovat oppositiossa aina tarttuneet lakkoaseeseen Eduskuntaa vastaan. Se on samaa, mitä Trump teki USA:ssa. Paskapolitiikkaa. Hävetkää vasemmiston populistit. Ulosmarssit ja lakot ovat pelkästään kiukuttelua ja haitaksi yhteiskunnalle. Se on yhteiskuntaterroria ja rasismia, jolla hyökätään ihmisryhmää kohtaan.

      Lakoilla ei saavuteta mitään. Hyvä esimerkki oli UPM:n 112 päivän lakko. Sillä ei saavutettu mitään. Oikeasti. Vain Paperiliiton lakkokassa tyhjeni ja lakkoon osallistuneet joutuivat ottamaan velkaa. Lakkoiltiin liiketoimintakohtaisia sopimuksia vastaan. Liiketoimintakohtaiset sopimukset sopimukset tehtiin lakon jälkeen. Ne olisi voinut tehdä jo ennen lakkoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10596
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1878
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1636
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1438
    Aihe