Profetoimiseni on tuottoisaa

Anonyymi-ap

Tänään julkistettiin, että kirkkoon kuuluu enää alle 65% kansasta. Profetoin aikaisemmin että vuonna 2030 kirkkoon kuuluminen on kutistunut niin että siihen kuuluu alle 50% .

Yli 50 000 ihmistä eroaa vuosittain kirkosta. Mutta eroajien määrä on nousussa.

23

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa kuunnella tätä äänitettä, siinä selviää minne ne uskovaiset on menneet. Lähetyshiippakunta alpoitti yhdestä kirkosta muutamia vuosia sitten ja nyt niitä kirkkoja on jo 40 ja ohjelmassa vaikuttaa Pyhä Henki. https://www.youtube.com/watch?v=AWqip8J9rKA

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­­N­­­y­m­­­f­­o­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18020961c

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6cf86fb5-1f67-479e-806e-6780416775f7

      Intiassa leviää koronaa vaarallisempi virus – Kuolleisuus jopa 75 prosenttia
      Intiassa on lähtenyt leviämään huomattavasti koronavirusta vaarallisempi virus.

      Torstai 14.9.2023 klo 17:36

      Intian viranomaiset pyrkivät kuumeisesti saamaan Keralan osavaltiossa leviämään lähteneen nipah-viruksen kuriin. Tämänhetkisten tietojen mukaan kaksi ihmistä on kuollut harvinaiseen, mutta usein tappavaan tautiin.

      Viranomaiset ovat sulkeneet koulut ja testanneet satoja ihmisiä estääkseen viruksen leviämisen, uutiskanava CNN kertoo. Kaiken kaikkiaan yli 700 ihmisen on todettu olleen lähikontaktissa tartunnan saaneiden ihmisten kanssa, ja heistä 77:llä on ollut korkea riski saada tartunta.

      Osavaltion pääministerin Pinarayi Vijayanin mukaan virusta on toistaiseksi havaittu Kozhikoden alueella. Asukkaita on kehotettu varovaisuuteen ja noudattamaan terveysministeriön ohjeistuksia.

      Kyseessä on neljäs kerta vuoden 2018 jälkeen, kun viruksen havaitaan leviävän Keralassa. Keväällä 2018 puhjenneessa nipah-aallossa kuoli lopulta 17 ihmistä.

      – Meidän ei pidä pelätä, vaan suhtautua varovaisuudella tähän tilanteeseen, Vijayan sanoo.

      Eläimistä ihmisiin
      Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan nipah on zoonoottinen virus, eli se leviää eläimistä ihmisiin. Se voi myös tarttua kontaminoituneesta ruoasta tai tartunnan saaneista ihmisistä toisiin.

      Oireet alkavat yleensä päänsäryllä ja väsymyksellä, mutta tauti voi johtaa nopeasti koomaan. Se voi aiheuttaa akuutin hengitystieoireyhtymän, jossa tartunnan saaneen keuhkot eivät saa siirrettyä riittävästi happea verenkiertoon, ja mahdollisesti kuolemaan johtavan aivotulehduksen.

      Nipahia vastaan ei ole rokotetta. Myöskään varsinaista hoitoa ei ole, vaan potilaille voidaan tarjota vain elintoimintoja ylläpitävää hoitoa.

      WHO:n mukaan nipahin aiheuttamien tautitapausten kuolleisuus voi olla jopa 75 prosenttia, eli se on huomattavasti koronavirusta vaarallisempi. Kuolleisuusaste riippuu paikallisista olosuhteista, eli esimerkiksi kyvystä epidemiologiseen valvontaan.

      Nipah on nostettu WHO:n listaukseen yhdeksi suurimmista epidemiauhkista, minkä vuoksi terveysjärjestö katsoo lisätutkimuksen äärimmäisen kiireelliseksi.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/71a5a02f-c3d0-4bad-b76c-a74de04ee0ad

      Tällainen on tappava Marburg-virus, jota verrataan Ebolaan – Espanjassa tartuntaepäily

      Marburg-viruksen aiheuttaman verenvuotokuumeen kuolleisuus voi olla jopa 88 prosenttia. Hyväksyttyä lääkettä tai rokotetta tautiin ei ole olemassa.

      Lauantai 25.2.2023 klo 11:58 (päivitetty 25.2.2023 klo 16:29)

      Espanjassa on havaittu ensimmäinen Marburg-virusepäily, kertoo uutistoimisto Reuters Espanjan Valencian alueen terveysviranomaisten lähteisiin perustuen.

      Mahdollinen tartunta kerrotaan havaitun 34-vuotiaalla miehellä, joka oli hiljattain palannut Päiväntasaajan Guineasta, jossa ainakin yhdeksän ihmistä on kuollut verenvuotokuumeeseen Marburg-viruksen seurauksena.

      Mies on parhaillaan Valencian sairaalassa karanteenissa, ja tilanteen selvitys jatkuu.

      Marburg-virusta havaittiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna Päiväntasaajan Guineassa 13. helmikuuta. Ensimmäiset tartunnat yhdistettiin ihmisiin, jotka olivat hiljattain vierailleet hautajaisissa Kié-Ntemin provinssissa Nsok-Nsomon alueella.

      Sittemmin virus on johtanut yli 200 ihmisen karanteeniin maassa. Lisäksi Marburgia on epäilty havaitun myös naapurimaa Kamerunissa, jonka vuoksi Kamerun on rajoittanut rajojensa yli liikkumista lisätartuntojen välttämiseksi.

      Maailman terveysjärjestö WHO järjesti viime viikolla hätäkokouksen viimeaikaisten taudinpurkausten vuoksi. Järjestön mukaan epidemiologista valvontaa tullaan jatkossa lisäämään ainakin Päiväntasaajan Guineassa.

      Kuolettava tauti

      Marburg-virus kuuluu samaan filovirusten heimoon kuin Ebola-tautiakin aiheuttava virus.

      Taudit ovat keskenään kliinisesti hyvin samanlaisia. Molemmat virukset ovat harvinaisia mutta hyvin tarttuvia, ​​ja voivat aiheuttaa taudinpurkauksia, joissa kuolleisuus on korkea.

      Marburgin aiheuttamaa verenvuotokuumetta pidetään lähes yhtä tappavana kuin Ebolastakin seuraavaa tautia, ja Maailman terveysjärjestö WHO onkin arvioinut Marburgin kuolleisuuden voivan nousta jopa 88 prosenttiin.

      Virukseen ei toistaiseksi ole olemassa hyväksyttyä rokotetta tai lääkettä.

      WHO:n mukaan Marburg-viruksen aiheuttama sairaus alkaa äkillisesti korkealla kuumeella, voimakkaalla päänsäryllä sekä vakavalla huonovointisuudella. Myöhemmin taudin oireita ovat muun muassa nenäverenvuoto, verinen oksennus, ripuli, kuume, ja nivelkipu. Monille potilaille kehittyy vakavia verenvuoto-oireita seitsemän päivän kuluessa tartunnan saamisesta.

      Ihmisten keskuudessa Marburg leviää suorassa kosketuksessa tartunnan saaneisiin ihmisiin, ruumiinnesteisiin tai saastuneisiin pintoihin.

      Virus sai nimensä Saksan kaupungista Marburgista, jossa se havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 1967. Viruksen kantajina olivat tuolloin Ugandasta tuodut viherapinat. Taudin tiedetään lisäksi tarttuvan ihmisiin myös hedelmälepakoista.

      Satunnaisia Marburg-tapauksia on vuosien saatossa havaittu vuosien eri Afrikan maissa, jossa viruksen arvioidaan tappaneen yhteensä yli 3 500 ihmistä.

    • Anonyymi

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2023/09/uuden-plandemian-kasikirjoitus.html

      keskiviikkona, syyskuuta 20, 2023

      Uuden plandemian käsikirjoitus vuodettiin jo nettiin

      Maailman talousfoorumin (WORLD ECONOMIC FORUM, WEF) käsikirjoitus uudesta plandemista vuodettiin jo nettin ja tästä näkee nyt alustavan propaganda aikataulun.

      Tämän kyseisen käsikirjoituksen mukaan tämä uusi variantti virus havaitaan kohta läntisessä Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa.

      Alkusairastapaukset sitten tunnistetaan tarkoituksessa väärin yleisiksi tartuntataudeiksi niiden samankaltaisuuksien vuoksi, mikä sitten jälleen aiheuttaa julkisen terveydenhuollon ja terveyskeskuspäivystysten ruuhkautumisen.

      Italiasta tulee sen jälkeen jälleen plandemian keskus Euroopassa, jossa raportoidaan sitten yli 20 000 tartuntaa kuun loppuun mennessä.

      Sen jälkeen tämän maailman talousfoorumin kässärin mukaan Espanjan on sitten vuoro havaita ensimmäiset tartunnat maassaan mutatoidusta viruksesta.

      Kässärin on tarkoitus edetä sitten aina 2024 tammikuuhun,
      jolloin lopulta se sairaanhoitotapausten määrä saavuttaa huippunsa ja uuvuttaa jälleen terveydenhoitoalan työntekijöiden työssä jaksavuutta.

    • Anonyymi

      https://nwohavaintoja.blogspot.com/2022/07/who-julisti-apinarokon-kansainvaliseksi.html

      sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2022

      WHO julisti Apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi - Some ennustus osui kohdilleen tuntien tarkkuudella

      Eräs Suomen kansalainen oli muutamia viikkoja sitten kirjoittanut Twitter seinälleen, että "Sanokaa vaan foliohatuksi, mutta seuraavaa plandemiaa pukkaa 23.7, jolloin WHO julistaa apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi". Mainitsin tästä myös Youtubessa.

      Ja kuinkas kävikään 23.7-24.7 välisenä ajankohtana.
      Nyt apinarokko plandemiaa pukkaa.

      Ensimmäiset apinarokko rokotteet matkaavat Suomeen jo kohta.

      Tästä on enää vaikea olla ennustamatta, että mitä seuraavaksi on luvassa, sillä Suomi julistaa poikkeusolot viimeistään syyskuuhun mennessä. Koska uusi poikkeustila valmiuslaki tulee voimaan 1.8.2022

      Suomen THL ja terveysministeriö alkaa sitten taas päivittäin pitämään näitä koronasta tuttuja pelkoporno lähetyksiä, joissa jälleen viranomaisilla on maskit naamalla ja ilmoitellaan kuinka Suomessa on tänään havaittu 466 apinarokkotartuntaa ja näitä pelkouutisointeja toistetaan vuoden loppuun mennessä.

      Mutta tällä kertaa tämä ministeri Saarikon lipsautus eduskunnassa "Silloin kun tämä ennaltasovittu poikkeusaika loppuu vuoden 2022 loppuun mennessä"

      saattaisi ehkä tarkoittaa sitä, että se Marburg virussekoilu on ajoitettu seuraavaan vuoteen 2023 ?

      Mutta rajoitustoimet alkavat aika varmasti apinarokko sekoilun osalta jo tänä 2022 vuonna. Joka tarkoittaa jälleen sitä, että kulttuurialaa kohdellaan jälleen yhtä julmasti kuin koronaplandemia sekoilunkin aikana. Eli rajoitustoimet kohdistuvat siihen kovimmin.

      Maskisekoilu tuodaan takaisin ja maskeja aletaan taas suosittelemaan julkisilla paikoilla THL:n sekä Suomen terveysviranomaisten toimesta.



      Plandemian käsikirjoitus apinarokon ja Marburgin osalta päättyy vuonna 2025

      Kuitenkin meille, jotka on jo ottanut selville tämän korona plandemian jälkeisen Marburg ja apinarokkosekoilun aikataulun, niin sen olisi määrä loppua viimeistään vuoteen 2025 mennessä.

      Digitaalisen ID pisteytysjärjestelmän olisi määrä tulla käyttöön kaikissa EU-maissa viimeistään vuoteen 2025 mennessä,
      joka tarkoittaa jo että maailman taloudessa olisi nyt jo käynnissä viimeiset loppuvuodet.

      Senhän pitäisi käytännössä tarkoittaa sitä, että koko käteisen rahan tulisi poistua käytöstä näiden seuraavien 3 vuoden sisällä, joka jo yksistään kuullostaa aika hurjalta.

      Mutta yrittäjiähän on jo alettu painostamaan, että he ottaisivat käteisen käytön pois valikoimistaan.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      12.2.2009

      Annen uni "pedon merkistä" v. 2003

      Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli. Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu "pedon merkki" (Ilm.13:16-17).

      He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö ("uskovainen" hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

      Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

      Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

      Jotkut epäröivät kun siitä varoitin. Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

      Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.

      Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamatussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

      Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

      Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen. Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

      Tämän jälkeen otin aamulla Raamatun ja peukalopaikan, sillä mielellä että Herra vahvistaisi, oliko kyseinen uni Häneltä, vai mitä tuo tarkoitti. Silmieni eteen tuli ensimmäisenä seuraavat sanat:

      "Tämän kehottamisen minä aikaisempien, sinusta annettujen ennustusten mukaisesti uskon sinun tehtäväksesi, poikani Timoteus, jotta niiden nojalla taistelisit tuon jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat työntäneet luotaan ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."

      (1.Tim.1:18-19)

      _ _ _ _ _ _ _

      • Anonyymi

        Jouko Pihon kommentti 12.2.2009

        Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti.

        Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain uuden Maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

        Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan.

        Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa Pedon merkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin. Jos siis ottaa Pedon merkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen.

        Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreinä polttorovioille.

        Vähitellen Uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus.

        Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään, mutta lopulta pääsee vallalle
        täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä.

        Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

        Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

        Älä ota mitään merkkiä itseesi, jos se vaaditaan laittamaan siruna ihon alle. Se on se Pedon merkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta. Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon
        ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle.

        --------------

        14.2.2009

        Keijo Mustosen uni jouluna 2008

        Näin lyhyen, mutta selkeän unen jouluna 2008.

        Uskoville tarjottiin pedon merkkiä. Merkki sisälsi luvun 666.

        Olin unessa uskovan pariskunnan kanssa. Mies kysyi minulta, uskonko tuohon, johon vastasin, että uskon jokaiseen sanaan, joka on Raamatussa kirjoitettu. Hänen vaimonsa jotenkin vähätteli merkkiä.

        _ _ _ _ _ _ _

        Jouko Pihon kommentti 14.2.2009

        Näin tulee tapahtumaan. Uudessa maailmanjärjestyksessä myös uskovia pyydetään (sittemmin käsketään) ottamaan pedon merkki.

        Osa uskovista vähättelee koko asiaa, jopa naureskelee,

        ja ottaa merkin omaksi tuhokseen, vaikka Raamattu nimenomaan varoittaa ottamasta pedon merkkiä. Jokaisen olisi syytä lukea Ilmestyskirjan luvut 13 ja 14.

        _______________________________________________________________________________________________________________________

        14.2.2009

        Hannele Suortin uni helmikuussa 2009

        Koin (en siis vain nähnyt) viime yönä merkillistä unta, joka jatkui pitkään välillä herättyänikin. Olimme kovin kiireisiä, kuljimme ympäriinsä varoittaen ihmisiä, etteivät he ottaisi pedon merkkiä.

        Pyysin ja anomalla anoin ihmisiä olemaan ottamatta ja kerroin heille avoimesti ja suoraan, mikä ja millainen on se paikka, johon he joutuvat, jos he ottavat merkin. Sainkin monia kieltäytymään.


    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Bryan Huppertsin näky 3.11.1997 talouden kuolemasta

      Herra näytti minulle sairaalan vuoteella makaavan potilaan, jonka nimi oli Talous.
      Jalkopäässä oli hänen potilaskorttinsa, jossa erilaiset käyrät ja viivat menivät terävästi ylös- ja alaspäin.

      Potilas eli keinotekoisen hengityksen avulla, josta hän oli täysin riippuvainen. Monet asiantuntijat olivat ympärillä tekemässä monia asioita pitääkseen potilaan hengissä Juuri silloin ylilääkäri astui sisään, katsoi potilasta ja julisti:"Tämä potilas on kuollut.

      Antaa sen mikä on kuollut, kuolla." Ylilääkäri katkaisi oman sormensa liikkeellä kytkimestä elintoimintoja ylläpitävät toiminnot.

      Talous oli oksentamaisillaan, haukkoi henkeään ja kuoli hirveän kuoleman.

      Loppu.

      Uskon, että me olemme menossa kohti maailman talouden globaalia hajoamista.
      Tämä tuho tuo kaaosta ja raunioita.

      Samalla se irrottaa ihmiset väärän rahanjumalan palvelemisesta. Monet ihmiset tulevat Kristuksen luo.

      Jos me elämme Herralle tottelevaisina, meillä ei ole mitään pelättävää.

      Pyydä Herralta viisautta saadaksesi taloutesi kuntoon. Etsi ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä (aineelliset tarpeet) sinulle annetaan.

      ------------


      Thomas Gibsonin profetia 16.3.2002

      Nämä päivät ovat yltäkylläisyyden päiviä.

      Tulossa ovat päivät, jolloin runsasta yltäkylläisyyttä ei enää ole. Suuri taloudellinen romahdus, johon monetkaan eivät usko, on ovella.

      Kun romahdus on täysin tullut, monet kieltävät sen vieläkin sanoen, että talous palaa kyllä normaaliksi, me rakennamme kaiken uudestaan.

      Mutta joka kerta kun taloutta yritetään elvyttää, se tulee epäonnistumaan, sillä minun käteni on talouden päällä.

      Rakkaus rahaan on noussut minun eteeni, ja minä tulen tuhoamaan rahanhimon.

    • Anonyymi

      1. kirje Timoteukselle 6

      6 Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa.

      7 Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä;

      8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.

      9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.

      10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

      11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

      12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

      13 Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua,

      14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka,

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/


      Tauno Rantalan profetia 23.10.2007 Järvenpäässä

      Suomi, tuomiot tulevat, koska kansa ei ole kääntynyt Herran puoleen tässä maassa.

      YHDESSÄ YÖSSÄ NYKYINEN HYVINVOINTI AJETAAN ALAS

      Entiseen ei ole paluuta, vaikka ihmiset toivovat, että entinen hyvä aika palaisi, mutta se ei ole mahdollista.

      Mutta Jumala alkaa tehdä voimallisia ihmeitä: vaikeavammaisia parantuu ja ihmisille tulee hätä Herran puoleen, niin että ihmisiä tulee uskoon kaduilla ja kirkot täyttyvät.

      Tämä aika ei ole kaukana. Ihmiset sanovat, että onhan sitä puhuttu samoin ennenkin, mutta kaikki on pysynyt ennallaan.

      Tämän ilmoituksen toteutuminen on kuitenkin pian käsillä.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Penan kirjoitus lopunajan käännekohdista

      Bongasin tällaisen nettisivun kaverilta, joka on tietokoneohjelmoijan tarkkuudella tehnyt vuosikausia tutkimustyötä Raamatun lopunajan profetioiden parissa.

      http://www.escapeallthesethings.com/

      Hänellä on tarkka kuvaus lopunaikojen tapahtumista ja Ilmestyskirjan kuvauksista. Oleellinen löytö on, että nämä aikakausien käännekohdat tapahtuvat sapattivuonna.

      Tällaisia ovat 2009, 2016, 2023 ja 2030. Jeesuksen syntymäpäiväksi hän laskee 11.9. 03 eKr.

      Vanha teoria: 2000 vuotta Aatamista Abrahamiin, 2000 vuotta Abrahamista Kristukseen 2000 vuotta seurakunnan aikaa 1000-vuotinen valtakunta, sopii täsmällisesti yhteen tuon vuoden 2030 kanssa:
      Siis näin laskien: Jeesus aloitti työnsä 30-vuotiaana eli n. vuonna 27 ja sitä kesti 3,5 vuotta, jolloin Pyhän Hengen vuodatus ja seurakunnan aika alkoi vuonna 30 ja siis loppuisi vuonna 2030.
      Siitä antikristuksen aikaa 7 vuotta alkaen 2023, joka on sapattivuosi, niin kun Herran tuleminenkin 2030.
      Sitä edeltävät historian käännekohdat vuonna 2009 Jesaja 17:, Ps.83 -sota ja sitä seuraava ajanjakso, jota monet nimittävät ”maailma sellaisena kun sen nyt tunnemme, lakkaa olemasta”.
      Sitä seuraa 7 tai 14 vuoden mittainen ”maailman vallankumouksen” aika, jota kuvataan Ilmestyskirjan 6. luvussa Ilmestyskirjan hevosina: Hyvien valkoisen hevosen vuosien jälkeen tulee punaisen hevosen sotavuodet jne., jolloin ¼ ihmiskunnasta hävitetään.

      Nykyinen maailman kehitys on sellainen, että kokko maailma on ajautumassa talousromahduksen jälkeiseen sekasorron tilaan, "maailman vallankumoukseen", minkälainen on edeltänyt edellisiä antikristuksen malleja Napoleonia, Stalinia ja Hitleriä. Sellainen edeltää antikristustakin. Sitä emme ole vielä kokeneet, mutta tulossa on hyvää vauhtia.

      2016/2017 voi hyvinkin olla Googin sodan aika, kun Goog kokoaa liittokuntansa 2009 Israelin ydinaseilla käydyn Eesaun heimon täydellisen tuhoamissodan jälkeen.

      Sen jälkeen antikristus kokoaa uutta Rooman valtakuntaa 7 vuotta ja se alkaa vuonna 2023.

      Raamatun profetiat on tarkoitettu tutkittaviksi ja ymmärrettäviksi lopunajan seurakunnalle.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Rikun näky tammikuussa 2000

      Sain tammikuussa vuonna 2000 näyn, jossa olimme metsässä ikään kuin "sisseinä". Ympäröivä maailma oli lakannut olemasta, siis taloudellisesti, poliittisesti, sotilaallisesti jne.
      Ei ehkä kokonaan, mutta ainakin meille, jotka siellä olimme. Meitä oli paljon ja olin ikään kuin jonkinlainen johtohahmo sille meidän porukalle.
      Kuulin mainittavan nuorimman tyttäreni nimen( ei ollut vielä edes syntynyt silloin), että hän meni tiedusteluretkelle ja tulee kohta takaisin.

      Oli alkusyksy ja vettä satoi hiljalleen. Oli vuoden ensimmäiset pakkaspäivät ja hengitys jo huurusi. Oli aivan hiljaista. Kuului vain sateen ropinaa. Näin itseni ja olin siinä n. 45-50 -vuotias.

      Olen nyt 33, voisi hyvin olla vuodet 2026-2028, sitähän nyt h-hetkeksi profetoidaan.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      17.11.2009

      Raimo Hynysen Raamatun profetian selitystä Jeesuksen tulemuksesta

      Havaitsin muutama vuosi sitten erään asian joka voi olla piilotettu
      profetia. Kyseessä on Daniel 12:11-12, joka alla.

      11. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen
      kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
      12. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä
      viisi päivää.

      Päivät voidaan ymmärtää Raamatun profetioissa vuosina. Kun lasketaan 1290
      vuotta siitä eteenpäin kun Babylonia hävitti 586 eKr. Jerusalemin
      temppelin, niin tullaan vuoteen 705, sillä vuotta 0 ei ole. Jerusalemissa
      valmistui ensimmäisen kerran vuonna 705 nykyisen kaltainen Al Aqsa -
      moskeija. Sen historiasta on mm. Wikipediassa
      http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Aqsa_Mosque .
      Danielin profetiassa oleva odottaminen voidaan ymmärtää myös niin, että
      vuodesta 705 odotetaan 1335 vuotta. Tällöin on autuas se joka odottaa ja
      saavuttaa tämän ajan. Tämä tarkoittaa vuotta 2040.

      Mikäli profetia tarkoittaa tätä, niin Jeesus on tullut takaisin vuoden 2040
      loppuun mennessä. Tekstin mukaan se voi tapahtua myös aiemmin mutta
      viimeistään silloin.

      Tämä profetia on monen muun Jeesuksen takaisintuloa ennakoivan profetian
      kanssa samassa linjassa. Kaksi muuta tärkeää ovat Jeesuksen itsensä
      sanomat.

      1. Viikunapuu, Luukas 21

      Jeesus puhuu viikunapuun puhkeamista lehteen. Monet ymmärtävät sen Israelin
      valtion uudelleenperustamisena 1948. Jeesuksen profetia voidaan ymmärtää,
      että on ihmisiä jotka ovat nähneet Israelin itsenäistymisen ja he näkevät
      myös Jeesuksen takaisintulon. Voidaan arvioida, että tämä profetia on
      voimassa noin 100 vuotta eli vuoteen 2048 saakka.

      2. Jeesus myös profetoi, että nousee kolmantena päivänä ylös, Luuk. 18

      33. "ja ruoskittuaan he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee
      ylös.
      34. Mutta he eivät ymmärtäneet tästä mitään, ja tämä puhe oli heiltä niin
      salattu, etteivät he käsittäneet, mitä sanottiin."

      Tämä on mielenkiintoinen kohta, sillä Raamattu sanoo sen olevan salattu.
      Jeesus sanoo toisessa kohdassa, Matteus 12:40, olevansa haudassa kolme päivää
      ja kolme yötä, mutta tämä kohta ei ole salattu.

      "Sillä niinkuin Joonas oli meripedon vatsassa kolme päivää ja kolme yötä,
      niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä."

      Lisäksi Jeesus sanoo nousevansa kolmen päivän perästä, Mark. 9:31. Tämäkään
      kohta ei ole salattu, joskin kerrotaan etteivät opetuslapset käsittäneet
      puhetta.

      Sillä hän opetti opetuslapsiaan ja sanoi heille: "Ihmisen Poika annetaan
      ihmisten käsiin, ja he tappavat hänet; ja kun hän on tapettu, nousee hän
      kolmen päivän perästä ylös."

      Kuten edellä todettiin, niin Luukas 18 on salattu ja se on osittain
      toisenlainen kuin muut Jeesuksen profetiat omasta ylösnousemisestaan.
      Muissa on selvästi sanottu kuluvan kolme päivää ennen kuin Jeesus nousee
      kuolleista. Jeesuksen profetia Luukas 18 kohdassa voidaan myös käsittää,
      että Hän tulee takaisin vasta 2000 vuoden kuluttua kuolemastaan
      Jerusalemissa vuonna 30. Herralle yksi päivä voi olla kuin tuhat vuotta,
      jolloin Jeesuksen takaisintulo voisi olla vuoden 2030 jälkeen milloin vain.

      Edellä esitetyt kolme profetiantulkintaa ovat voimassa vuosien 2030 - 2040
      välillä.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2017/08/16/eiliselle-jutulle-omia-ajatuksia/



      16.8.2017

      Eiliselle jutulle omia ajatuksia
      Vajaat 10 vuotta sitten löydettiin ns. inkakalenteri, joka osoitti sen päättyvän vuoteen 2012 loppuvuoteen. Sitten sitä ”hypetettiin” aina Hollywood leffaan saakka joka kuvasi maailmanloppua. Kumma vaan ettei osata puhua mistään muusta kuin maailmanlopusta. Eikö ole muuta vaihtoehtoa kuin maailmanloppu? Onko tämä maailma niin tyhmä vai miksi kaikki puhuu aina vaan maailmanlopusta, kun tällaisia ilmiöitä esiintyy?

      Noh, tuo vuosi 2012 oli viisi vuotta sitten ja minä en puhu maailmanlopusta. Ei maailma loppunut Nooankaan päivinä, vaan alkoi uusi aika. Eikä se loppunut Lootinkaan päivinä, vaan hän ja hänen perhekuntansa pelastettiin tuholta, kuten Nooankin päivinä. Maailma kastetaan ensin vedellä ja sitten tulella.

      Luukas 17:26-30 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

      Nyt pitää tietää miten oli Lootin päivinä? Olen kirjoittanut tästä jo aiemmin mutta teen sen uudelleen tässä yhteydessä. Aletaan laskea vuodesta 2012 eteenpäin sillä ajatuksella että Abraham oli se joka rukoili lakkaamatta Lootin puolesta, joka asui Sodomassa.

      Jo useita vuosia ennen vuotta 2012 Jumala ilmoitti palvelijoilleen että tuona vuonna hän aikoo tuhota Sodoman. Nyt alkoi Abrahamin ja Jumalan välinen keskustelu. Abraham on siis Jumalan luon tänäkin päivänä rukoilemassa meidän puolestamme ja silloin 2012 Jumala siis ensimmäisen kerran aikoi antaa maan päätyä tulen valtaan ja viimeiset vitsaukset alkaisivat mutta Abraham alkoi kysellä, aivan kuten viittaan Jeesuksen sanoihin, ”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä…” ja ”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä…”

      1. Mooses 18:20-24 Niin Herra sanoi: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: ”Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa? Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden? Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?” Ja Herra sanoi: ”Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan”.

      Elettiin siis Lootin päiviä ja vuotta 2012 kun Jumala meinasi ensimmäisen kerran hävittää Sodoman. Abraham rukoili ja vetosi vanhurskaiden vuoksi jolloin Jumala säästi vielä Sodomaa. Jumalan armo tuli väliin ja mentiin vuoteen 2013 jolloin tilanne uusiutui…

      Dialogi siis jatkuu vuonna 2013 seuraavasti:

      1. Mooses 18:27-28 Aabraham vastasi ja sanoi: ”Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?” Hän sanoi: ”En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi”.

      Niinpä Jumala antoi armonsa vielä vuodesta 2013 vuoteen 2014 käydä Sodoman asukkaiden takia…

      1. Mooses 18:29 Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: ”Entä jos siellä on neljäkymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä”.

      Niinpä mentiin armossa vielä yksi vuosi, vuodesta 2014 vuoteen 2015 ja sitten taas…

      1. Mooses 18:30 Aabraham sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?” Hän vastasi: ”En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä”.

      Edelleen mentiin armossa siis vuodesta 2015 vuoteen 2016 saakka ja Sodoman asukkaat saivat jatkoa…

      1. Mooses 18:31 Mutta hän sanoi: ”Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä”.

      Ja vielä kerran saatiin armoa vuodesta 2016 vuoteen 2017 asti ja sitten ”Lootinpäivien” dialogi jatkuu Jumalan ja Abrahamin välillä…

      • Anonyymi

        1. Mooses 18:32-33 Ja hän sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?” Hän vastasi: ”Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä”. Ja Herra lähti pois, senjälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.

        Niin Loot otettiin pois ja sen jälkeen kun määräaika, vuosi 2017 oli kulunut loppuun, päästettiin vitsaukset valloilleen, eikä Jumala enää kuunnellut Abrahamia. Loot on siis morsian ja lootin vaimo on penseä uskova joka pelastuu kaupungista mutta muuttuu suolapatsaaksi kaupungin ulkopuolelle. Tämä on tärkeä vertauskuva, nimittäin Lootin vaimo on se seurakunta joka jää kun morsian lähtee.

        Sitten yksi juttu on myös hyvä muistaa, ettei Lootkaan lähtenyt juuri ennen kivisateen tuloa, vaan vain hieman aikaisemmin jotta ehtii hyvin turvaan. Elikkä kun verrataan sitä tähän päivään, niin viikko tai kuukausi on aika hyvä aika tähän tarkoitukseen.

        Juutalainen kalenteri tässä asettaa nämä vuodenvaihteenajat kohdalleen, nimittäin se vuodenvaihde on 21.9.2017 jolloin Israelissa otetaan vastaan vuosi 5778 ja tästä vain pari päivää, niin tapahtuisi tuo hurja juttu, mikä edellisessä jutussa on puhuttu. Se menisi 1:1 tämän jutun Lootin päivien vertauksen kanssa. Se tarkoittaisi myös sitä että kun maailman ylimykset, kuninkaat, niin rikkaat kuin köyhät ja kaikki sotapäällikötkin pelkää ja painuu maan alle piiloon, se tarkoittaa kuudennen sinetin avaamista. Koetuksen hetki joka käy yli koko maan piirin.

        Viides sinetti on morsiamen ja kuolleiden pyhien sinetti (3. Mooses 23. luvun kaksi kakkua)

        Kuudes sinetti on koetuksen hetki josta Herra pelastaa omansa:

        Joh.ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: ”Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?”

        Tähän voidaan hyvin lisätä myös se että kun koetuksen hetki on ohi ja maailma huokaa helpotuksesta että elämä jatkuukin, niin sitten astuu esiin pahuuden ruhtinaat, peto ja väärä profeetta.

        Kaikki päätyisi rauhaan tammikuussa 5.1.2018 +1290 pv =Tish’a B’Av Su 18.07.2021 +1290 pv = 28.1.2025 olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika.

        Häävieraat pääsisivät pois noin 45 päivää tuon 18.7.2021 jälkeen viimeisten vitsausten alkaessa, elikkä myös valtavan suuren hädän keskeltä. Silloin alkaa se aika josta Raamattu puhuu sanoin ”siellä on itku ja hammasten kiristys” Jumalan vihan maljoja lasketaan maan päälle. Loot saa vaimonsa takaisin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1. Mooses 18:32-33 Ja hän sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?” Hän vastasi: ”Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä”. Ja Herra lähti pois, senjälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.

        Niin Loot otettiin pois ja sen jälkeen kun määräaika, vuosi 2017 oli kulunut loppuun, päästettiin vitsaukset valloilleen, eikä Jumala enää kuunnellut Abrahamia. Loot on siis morsian ja lootin vaimo on penseä uskova joka pelastuu kaupungista mutta muuttuu suolapatsaaksi kaupungin ulkopuolelle. Tämä on tärkeä vertauskuva, nimittäin Lootin vaimo on se seurakunta joka jää kun morsian lähtee.

        Sitten yksi juttu on myös hyvä muistaa, ettei Lootkaan lähtenyt juuri ennen kivisateen tuloa, vaan vain hieman aikaisemmin jotta ehtii hyvin turvaan. Elikkä kun verrataan sitä tähän päivään, niin viikko tai kuukausi on aika hyvä aika tähän tarkoitukseen.

        Juutalainen kalenteri tässä asettaa nämä vuodenvaihteenajat kohdalleen, nimittäin se vuodenvaihde on 21.9.2017 jolloin Israelissa otetaan vastaan vuosi 5778 ja tästä vain pari päivää, niin tapahtuisi tuo hurja juttu, mikä edellisessä jutussa on puhuttu. Se menisi 1:1 tämän jutun Lootin päivien vertauksen kanssa. Se tarkoittaisi myös sitä että kun maailman ylimykset, kuninkaat, niin rikkaat kuin köyhät ja kaikki sotapäällikötkin pelkää ja painuu maan alle piiloon, se tarkoittaa kuudennen sinetin avaamista. Koetuksen hetki joka käy yli koko maan piirin.

        Viides sinetti on morsiamen ja kuolleiden pyhien sinetti (3. Mooses 23. luvun kaksi kakkua)

        Kuudes sinetti on koetuksen hetki josta Herra pelastaa omansa:

        Joh.ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: ”Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?”

        Tähän voidaan hyvin lisätä myös se että kun koetuksen hetki on ohi ja maailma huokaa helpotuksesta että elämä jatkuukin, niin sitten astuu esiin pahuuden ruhtinaat, peto ja väärä profeetta.

        Kaikki päätyisi rauhaan tammikuussa 5.1.2018 1290 pv =Tish’a B’Av Su 18.07.2021 1290 pv = 28.1.2025 olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika.

        Häävieraat pääsisivät pois noin 45 päivää tuon 18.7.2021 jälkeen viimeisten vitsausten alkaessa, elikkä myös valtavan suuren hädän keskeltä. Silloin alkaa se aika josta Raamattu puhuu sanoin ”siellä on itku ja hammasten kiristys” Jumalan vihan maljoja lasketaan maan päälle. Loot saa vaimonsa takaisin!

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2017/04/11/paasiainen-lahestyy-ja-pitkaperjantai-sama-paiva-kuin-titanicin-tuhon-paiva/



        11.4.2017

        Pääsiäinen lähestyy ja pitkäperjantai on sama päivä kuin Titanicin tuhon päivä
        Sekin on melkoinen yhteensattuma tälle samalle vuodelle 2017 —> Katsokaas: 1912+100 (kaks riemuvuotta 50+50) +armonluku 5 = 2017 Abraham pyysi Jumalaa säästämään Sodoman viidesti ja viidesti Jumala Sodoman säästi, muttei enempää:

        1. Mooses 18:20-26 Niin Herra sanoi: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: ”Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa?

        Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden?

        Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?” Ja Herra sanoi: ”Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan”.

        1. ARMO 2012-13

        1. Mooses 18:27-28 Aabraham vastasi ja sanoi: ”Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?” Hän sanoi: ”En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi”.

        2. ARMO 2013-14

        1. Mooses 18:29 Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: ”Entä jos siellä on neljäkymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä”.

        3. ARMO 2014-15

        1. Mooses 18:30 Aabraham sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?” Hän vastasi: ”En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä”.

        4. ARMO 2015-16

        1. Mooses 18:31 Mutta hän sanoi: ”Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä”.

        5. ARMO 2016-17

        1. Mooses 18:32 Ja hän sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?” Hän vastasi: ”Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä”.

        Sen jälkeen ei tullut armoa ja 14.4.2017 Titanic ajaa jäävuoreen…

        1. Mooses 18:33 Ja Herra lähti pois, sen jälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2017/04/11/paasiainen-lahestyy-ja-pitkaperjantai-sama-paiva-kuin-titanicin-tuhon-paiva/



        11.4.2017

        Pääsiäinen lähestyy ja pitkäperjantai on sama päivä kuin Titanicin tuhon päivä
        Sekin on melkoinen yhteensattuma tälle samalle vuodelle 2017 —> Katsokaas: 1912 100 (kaks riemuvuotta 50 50) armonluku 5 = 2017 Abraham pyysi Jumalaa säästämään Sodoman viidesti ja viidesti Jumala Sodoman säästi, muttei enempää:

        1. Mooses 18:20-26 Niin Herra sanoi: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: ”Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa?

        Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden?

        Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?” Ja Herra sanoi: ”Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan”.

        1. ARMO 2012-13

        1. Mooses 18:27-28 Aabraham vastasi ja sanoi: ”Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?” Hän sanoi: ”En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi”.

        2. ARMO 2013-14

        1. Mooses 18:29 Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: ”Entä jos siellä on neljäkymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä”.

        3. ARMO 2014-15

        1. Mooses 18:30 Aabraham sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?” Hän vastasi: ”En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä”.

        4. ARMO 2015-16

        1. Mooses 18:31 Mutta hän sanoi: ”Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?” Hän vastasi: ”Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä”.

        5. ARMO 2016-17

        1. Mooses 18:32 Ja hän sanoi: ”Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?” Hän vastasi: ”Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä”.

        Sen jälkeen ei tullut armoa ja 14.4.2017 Titanic ajaa jäävuoreen…

        1. Mooses 18:33 Ja Herra lähti pois, sen jälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2022/10/31/tulossa-pitka-kylma-talvi/



        31.10.2022

        Tulossa pitkä kylmä talvi?

        Tämän olen monesti sanonut, että kun profetiat alkavat toteutua ja tulla rintarinnan tämän hetken kanssa, niin se on merkki siitä, että messiaamme saapuu pilviin aivan hetkenä minä hyvänsä:

        Profetia kuuluu, että kun Suomeen astuu laki homoavioliittojen sallimisista (ja nyt vielä translaki päälle), niin seuraavan kovan pakkastalven jälkeen Venäjä hyökkää Suomeen.

        Toinen tärkeä tähän rinnalle on se vanha Krimin profetia, että kun Venäjä miehittää Krimin, alkavat messiaaniset ajat ja askelet kuulua. (toteutui 2014 helmikuussa) Mutta kun Venäjän joukot saavuttavat Istanbulin, niin silloin pukekaa sapattivaatteet päälle, älkääkä niitä enää riisuko.

        Seurataan Venäjän armeijaa, mihin se liikkuu keväällä helmikuun jälkeen. Nähdäänkö venäjän joukot Istaenbulissa ja millä asialla?

        Tähän kun liitämme vielä Matteuksen kirjoituksen, Jeesuksen huudosta ristillä, ”Jumalani, miksi hylkäsit minut”, jonka voi oikein hyvin liittää tänne jäävien suuhun, kun he pettyneenä huutavat Jumalle, kun ovat kuin syntipuuhun naulittuna ja puu maahan juntattuna jääneet tänne.

        Tähän kun lisätään laskelma, joka on kuin nenä päähän koronatautien ja kaikkien muidenkin ongelmien kasautuessa niskaamme, sanoilla pimeys laskeutuu.

        Covid19 alkoi juurikin tasan helmikuussa 2020, joka on tasan kuudes hetki vuodesta 2014 helmikuusta.

        Siitä 2020 helmikuusta maailma lähti heti välittömästi pimenemään pimenemistään lockdowneineen ym. koronapakkoineen, rokotteineen, energia- ja polttoainehintoineen, maatalous, ym. turvealan alasajoihin. Totaaline pimeys kävi päälle ja sitten vielä nämä Ukrainat ja muut sodanuhat ja lietsonnat siihen, niin pimeys laskeutui totaalisesti.


        Näin olemmekin jo kohta tulossa yhdeksänteen hetkeen 2023 helmikuuhun,

        joka tarkoittaisi, että silloin pimeys päättyisi ja jotain mystistä tulisi tapahtumaan. Astuuko maailman rakastama ”pelastava messias” esiin ja korjaa kaiken?

        Haluan kuitenkin muistuttaa, että antikristus on hieman eri asia, vaikka toimiikin samassa hengessä, antikristuksen hengessä, jonka Johannes kuvaili. Tämä siksi, ettei asiayhteys katoaisi ja emme eksyisi luulemaan.

        Ilo ja laulu jatkukoon… sanoo se ensimmäinen peto, jolle on kadotustuomio jo ennustettu Johanneksen ilmestyksen kautta. Johon Jesaja 5. luku ennustaa näin: Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta (ylösotto) ja sen jälkeen tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.

        Siitä siis Matteuksen 27. luvun jae jatkuu luontevasti: ”ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi…” nuo sanat, miksi minut hylkäsit?

        Elikkä katkeraa huutoa, miksi jäin tänne, kun morsian lähti. Miksi en ollutkaan morsian, vaan se penseä? Siinä toteutuu ilemstyskirjan 3. luvun sanoma Laodikean seurakunnalle.

        Huomaatteko mikä ketju alkaa, kuin dominopalikat kaatuisivat. Tulikin yhtäkkiä hädän hetki, joka kävi yli koko maan piirin. Hädän hetki! ”Toinen otetaan ja toinen jätetään.”

        Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

        Kuolleet, poisnukkuneet Pyhät saavat ensin Taivaassa pitkät valkoiset vaipat, taivasruumiin ja…

        1. Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

        Olkaa siis valveilla, katsotaan vaalit ja pian helmikuun lopulla 2023 pitäisi olla kaikki ainakin morsiammelle selvää.

        Sillä se päivä ei meitä yllätä, koska olemme valon lapsia, emmekä pimeyden. Valvotaan siis ja pidetään kruunuistamme kiinni, ettei meiltä sitä viedä.

        -jarmo-


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Alpo Purasen näky v. 2005

      Kirjoitin tämän hengellisen näyn noin kymmenen vuotta sitten. En uskaltanut sitä silloin julkaista, koska pelkäsin sanoman ankaruutta. Nyt kun astumme harppauksin kohti Babyloniaa, rohkaisen mieleni ja julkaisen mitä silloin näin.

      Valkopukuinen sanoi minulle: "Nouse sielu, nouse. Avaa silmäsi ja näe. Nouse yläpuolelle Sodoman ja Gomorran torien. Sieluja myydään ja ostetaan. Elämän kultainen malja on häväisty, maahan tallataan heikkojen henki. Ihminen, ei sinulla ole arvoa - on vain henkesi ja sielusi saldo.

      Hallitusmiehet väsyvät ja nääntyvät, paha on päässyt irti eikä ole ketään, jolla olisi voima sanoa SEIS!

      Nouse sielu, nouse ja astu valoon.

      Sodomaan valmistetaan temppeli ja Gomorraan alttari. Ahneuden uhrit uhrataan ja savu nousee Jumalan tykö.

      Ensimmäinen voi-huuto on tullut. Autuas on se, joka näkee, eikä anna pimeyden vallata sieluaan. Maasta sinut luotiin ja sinulle annettiin valta hallita sitä. Hyvä ja paha asetettiin eteesi ja sinä sait valita. Pahan valitsit.

      Maa itkee ja valittaa. Sen kauniit vaatteet on turmeltu. Meri huokaa raskaasti ja sen asukkaat menehtyvät.

      Sodomaan kylvettiin turmelus. Gomorran savuista sikiää vitsaus.

      Jumala itkee lapsiaan. Paluuta ei enää ole.

      Kedon eläimet, niistä pienimmät, valmistetaan kantamaan vitsaukset, eikä pakopaikkaa ole.

      Tuskaan nääntyy autettava ja kipuun auttaja. Ahneuden alttarilla tämä valmistettiin.

      Sodomaan valmistettiin temppeli ja Gomorraan alttari, eikä pelastajaa ole.

      Näin sanoo valkopukuinen: "Kauniin maan minä annoin asuttavaksi, hyvän ja pahantiedon valittavaksi. Ihminen, sinä halusit tietää mitä paha on. Se näytti niin suloiselta. Valtaa hallita halusit. Nyt on aikasi täyttymässä. Tuomiolle asetetaan pienet ja suuret hallitsijat. Kauhunhuudot kaikuvat: "Vuoret kaatukaa päällemme, kätkekää meidät Kaikkivaltiaan vihalta.”

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Antti Jaatisen Aamurukouksessa saatu sana Etelä-Pohjanmaalta. Syyskuu 2011

      Sinä joka rukoilet, älä rukoile enää armoa, sillä armoni tätä kansaa (Suomi)
      kohtaan on käynyt vähiin.

      Katso, rukoile että Minun kansani tekee parannuksen synneistään.
      Rukoile, että Minun seurakuntani pesee vaatteensa Karitsan Veressä!

      Katso, pian on aika, jolloin Minun tuomioni kaatuvat tämän maan päälle.
      Tuomioni kaatuvat oikealle ja vasemmalle.

      Älkää peljätkö, en Minä unohda omiani. Minä pidän huolta jokaisesta
      joka turvaa Minuun.

      Katso, viettäkää aikaa Minun edessäni. Oppikaa se mitä Henkeni ja Sanani opettavat.
      Juurtukaa Sanani kalliolle, sillä kaikki muu tulee koetelluksi.

      Älkää loukkaantuko Minuun, sillä olenhan tästä kaikesta varoittanut.
      Älkää sanoko etten ole varoittanut, sillä totisesti olen sen tehnyt.

      Antakaa anteeksi toisillenne, ahkeroikaa parannuksen hyviä hedelmiä,
      sillä siten valmistaudutte siihen mitä on tulossa.

      Älkää peljätkö sitä mitä näette tapahtuvan, vaan peljätkää syntiä
      ja sitä että ette ole kuuliaisia Minun Sanalleni.

      Tulkaa Minun siipieni suojaan.
      Minä se olen se hyvä Paimen loppuun asti.
      Älkää peljätkö, tulkaa Minun tyköni.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe