Saatanalähetys...

Anonyymi-ap

Saatana vaatii ihmistä katumaan syntymäänsä. Sitä, että elämme tällä planeetalla Tämän takia oli Jeesuksen tehtävä raain teko itseään kohtaan ja hän uhrautui ristillä vapauttakseen ihmisen vaatesta katua että on ihminen.

Tätä vaadetta käyttäen Saatana ihmisyksilöitä hävittää... Olemme hänen silmissään pelkkää karjaa. Sieluenergiaa hän käyttää ravintonaan. Perisynnin valetta ja vaatimattomuuden hyvettä ovelasti käyttäen hän ovelasti alistaa ihmisen vaikka ravinnokseen...

Jeesus ei vapauttanut meitä pahojen tekojenmme taakasta vaan siitä, että meillä olisi tarvetta katua syntymäämme...

3

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syntien sovitus Jeeuskselta voisi hyvinkin olla sitä, että hän suostuu puolustamaan meitä Saatanaa vastaan ja ottaa meidät joukkoihinsa tätä taistelua varten.

      Ruusutarhaa hän ei lupaa meille, kuitenkin hän on luvannut säilyttää ihmiselämän planeetallamme, jos ihmiskunta ei tee pimeää liittoa Saatanan kanssa.

      Saatana ei säilytä elämää tällä planeetalla mutta, jos hylkäämme Jeesuksen, hän jättää meidät Saatanan käsiin ja lähtee pois maailmastamme. Tämän jälkeen Saatana kenenkään estämättä ja oikeastaan kuin ihmiskunnan omalla suostumuksella hävittää elämän maailmastamme.

      Tätä Jeesus ei meiltä kiellä mikäli hyväksymme Saatanan tarjoukset ja päätämme valita tuhomme...!!!

    • Anonyymi

      Hei kuka minulle puhuu? Sitä et tiedä, jos ajattelet vain uskovasi Jumalaan. Asettumalla Jeesuksen leiriin on sinulla nimi, joka viitoittaa sinut Jumalan luo, joka ei vaadi sinua katumaan syntymääsi.

      Perkele vaatii sinua aina katumaan syntymääsi, tämä ajatus on hänen keksintönsä.

      Silloin voit olla tilanteessa jossa et mitään voi edes toivoa, koska Perkele kieltää sinua toivomasta ja kiittämästä... Jos toivot saat rangaistuksen vaikka ajatuksesi ei olisikaan mikään toive Perkele ellet tai hänelle jota luulet Jumalaksi, et voi toivoa mielessäsi, että ystäväsi paranee sairaudestaan, et muutakaan vastaavaa vaikka osoittaist toiveesi vain ilmaan, kuten ateisti tekee, et ilman, että sinulla on pelko, että sinua perisyntikäsityksellä rangaistaan toiveestasi.

      Silloin ymmärrät miksi Jeesusta uskovat pitävät Vapahtajanaan..

      Hän ei vapauta meitä ryöstömurhasta, ei naksuvälineoetoksesta jne.. Vaan siitä, että perkele voisi käyttää perisyntiä. käsikassarana rankaisemaan kaikesta mitä mielikuvitus keksii...

    • Anonyymi

      Antikristilliset ihmiset puhuvat toisinaan siitä miten entisajan konservatiivisina aikoina kristinuskon tullessa Euroopassa yleisesti hyväksytyksi typeryyden voimat survasivat ihmisiä. No kyllä tuo osittain totta on mutta kristilliset voimat yrittivät pitää ihmiset elossa typeryyden voimien syöstessä ihmisiä rovioille ja pyrkien usuttamaan ihnmiset käymään toistensa kurkkuun kiinni.

      Typeryyden voimat ovat saaneet jalansijaa myös nykymaailmassa.

      Ne uskottelivat ihmisille, että maailma antiikkisena aikana ennen kristinuskoa oli turvallisempi ja järjestäytyneempi joskus varhaisella rautakaudella kuin nykyaikana.

      Kerrotaan, että tuohon aikaan oli valvottuja tieverkostoja joilla oli turvallista liikkua matkalaisen ryöstäminen tuohon aikaan oli kiellettyä, oli turvallisia rantautumispaikkoja joille laiva saattoi luvallisesti rantautua tai haaksirikkoutua. Typeryyden voimat kutistavat ihmisen pään ja saavat näillä jorinoilla ihmiset uskomaan vaikka Asatruun (on virallinen nimitys ns. viikinkiuskolle) Jeesuksen sijasta.

      No kuinkas nykyajassa on Kristillisessä maailmassa? Saako Suomessa tai Keskieuroopan autobaanoilla ryöstömurhata ketään nykyaikanakaan???

      Laiva saa haaksirikkoutua ja rantautua mihin tahansa ilman, että sitä on luvallista ryöstää, ei suinkaan vain sovituille paikoille, kuten muinaisella rautakaudella!!!

      Onko nykyaika muka turvattomampaa??? Edes lähi-idässä ja Aasiassa missä Kristinusko on vähemmistö uskonto ole enää noita käytäntöjä esim. haaksirikkoisten laivojen suhteen. Se on paljon senkin ansioita mitä tuo maapallon osa on sopinut kansainvalisesti maapallon kristillsen osan valtioiden kanssa...

      Typeryyden voimat saavat ihmisen uskomaan, että Kristinusko on jotain rodunjalostususkoa natsimielessä, jossa pikkutarkat säännöt ruokailun, työnteon ja intiimielämän suhteen ratkaisevat sen mikä on ihmisen elinikä tai kohtalo muussa mielessä...Kristinusko ei määrittele kuinka hyvä ihminen on sen perusteella mihin vuorokauden aikaan hän lähettää sähköpostia sinulle...Ei suoraan myöskään tuomitse meitä siitä, jos olemme lyhyen hetken jonkun sylissä ja vaihdamme toiseen huomatessamme, että tuo toinen ei ollut meille oikea kumppani perheen perustamiseen...jne. Typeryyden voimat uskottelevat ihmisellen Jeeusuksen määrittelevän kaiken tuon vain paperille kirjoitettujen pykälien ka pilkuntarkkojen sääntöjen perusteella olevan ihmisen tuho...

      Todellisuudessa näin toimii Saatana, joka kiusaa ihmistä hänen inhimillisillä tarpeillaan ja säätää hanat niin tiukalle, että ihminen tukehtuu ja jää kiinni mahdottomien sääntöjen kautta...Näin Saatana saa uhrinsa joilta imee sielunenergian omaan ravinnontarpeeseensa.

      Onko enemmän niin, että todellisia syntejä ovat petokset, murhat varkaudet, lähimmäisen näännyttäminen eri tavoin omien tarkoitusperien saavuttamiseksi. Intiimielämän tarpeiden käyttäminen houktuslintuna tai kiristimenä petosten, murhien, varkauksien ja muun näännyttämisen päämäärien saavuttamiseksi ovat enemmän esim seksuaalisyntiä, kuin noiden tarpeiden inhimillinen toteuttaminen ja tyydyttäminen kahden osapuolen molempien onnellisuudeksi.

      Tätä typeryyden voimat (Saatana) ei selitä ihmiselle vaan vaanii häntä sekunnintarkkojen sääntöjen avulla ja omassa valtapiirissään häntä joko tietoisesti tai häntä sokeana palvovan ihmisen lopulta tekemään edellämainittuja syntejä pitääkseen itsensä pystyssä ja ihmiselle oikeamielistä Jumalaa esittäen.

      Muista myös Kristityn Jumalan oikea nimi puhuessasi hänestä...Jeesus. Puhuessaasi vain Jumalasta ja kieltäessäsi hänen nimensä Jeesuksena saatat tahtomattasi ohjata puheesi ja toiveesi Saatananalle, joka myös esiintyy ihmiselle Jumalana ja hän on toiveet kieltänyt ja ihmistä puhumasta itselleen. Jotain toista nimeä käyttäen voit tämän erehdyksen tehdä...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      424
      1839
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      189
      1491
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      163
      1372
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe