Taloudenhoito ei ole mielipideasia, eikä politiikkaa.

Anonyymi-ap

Vasemmiston talouspolitiikka ei anna tilaa hyvinvointipalveluille. No money. no honey. Valtion lainojen korkoihin menee jo kolme miljardia vuodessa, lyhennykset päälle.

SDP:stä ei ole talouden kuntoon saattajaksi. Neljä viimeistä vuotta veivät maatamme pahempaan suuntaan. "Rahaa on", "raha ei maksa mitään", ovat paskapuhetta, joille Purran sanoin variksetkin nauravat.

Talouden kuntoon saattaminen ei ole mielipideasia, eikä politiikkaa. Velaksi ei voi elää. Asiat pitää hoitaa. Siinä on ay-liikkeen turha nipottaa. Ei ole saavutettuja etuja. Ammattiliitoilla ei ole veto-oikeutta.

Valtion talouden kuntoon saattaminen vie ainakin kaksi vaalikautta. Sinä aikana tarvitaan osaajia ja vastuunkantajia. Orpon kykyhallitus otti viestikapulan. Hallitusohjelma on hyvä. Siinä ei ole mitään radikaalia. Jotkut talousihmiset toivoivat uskaliaampia toimia. Joka tapauksessa, talouden ja hyvinvoinnin pelastustoimien häiritseminen on vastuustonta toimintaa.

Aikooko Super ja Tehy toteuttaa ulosmarssit teho-osastoilta? Pitäisikö hoitajien taas peruuttaa ammattipätevyystodistuksensa? Sellaista Tehy ajoi joku aika sitten. Jotkut tulivat aivopestyiksi ja heittivät osaamisensa roskakoriin, jotkut näistä yrittävät palauttaa ammattioikeutensa ja palata töihin.

Työikäisten pitää tehdä töitä, eikä olla kortistossa. TE-toimistojen "sisäilmaa"-peli ei työllistä. Valitse yritys ja mene suoraan kysymään töitä yrityksestä, ja seuraavana maanantaina töihin.

1

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos Orpon hallitus kaatuu, niin Orpo neuvottelee uuden hallituksen. Asiat on hoidettava. Valtion talouden korjaaminen, tappion muuttaminen voitolliseksi ja lainojen poismaksu kestää ainakin kahdeksan vuotta. Mitkä puolueet ovat kykeneviä asian hoitamaan? Viime vaalikaudella liuttiin pahempaan suuntaan.

   Uudet vaalit ovat neljän vuoden päästä. Sitä ei vasemmiston ja ammattiyhdistysliikkeen kiukuttelu muuta miksikään. Kiukuttelu heikentää Suomen maakuvaa ja innokkuutta investoida tänne. Pallo on SDP:llä ja SAK:lla, ei hallituksella. Hallitus ei nostanut rasismikeskustelua, hallitus ei järjestä ulosmarsseja ja lakkoja. SDP ja SAK järjestävät - aina kun SDP on oppositiossa. Eikö se ole kummallista demokratiaa? Se on paskapolitiikkaa suomeksi sanottuna. KD ei koskaan tekisi tuollaista isänmaalle ja lähimmäisilleen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   116
   2141
  2. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   89
   1591
  3. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   246
   1548
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   130
   1101
  5. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   61
   1074
  6. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   65
   1017
  7. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   35
   1016
  8. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   68
   932
  9. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   69
   881
  10. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   183
   880
  Aihe