Nyt presidentin valta pitäisi olla jo inhimillistä vaikuttamista

.. ja toivottavasti se uuden ensi vuonna 2024 valittavan Suomen tasavallan presidentin myötä sitä oikeasti olisikin ---

Kohtalokkaat virheet, joiden korjaaminen jää uuden presidentin harteille, jos oivaltaa - lopulta nuo virheet tuulevat koko kansan otsaan ja "ruumiit pesevät aivan eri ihmiset kuin niiden tekijät -päättäjinä"!

__ __
Nykyinen eläkkeelle jäävä TP Sauli Niinistö vei osaltansa Suomen ja meidät suomalaiset Natoon - yhdessä aiemman PM Sanna Marin' in kanssa

Tämä joukko- ja sotapsykoosin vaipuneiden valtiojohtajien päätös liittymisestä lännen sotakoneeseen luuloteltujen ja todisteettomien uhkien ryydittämänä oli suuri virhe, jonka tulokset ja hinnan tulevat maksamaan nykyiset lapset ja nuoret;

.. sillä he tulevat ymmärtämään mitä merkitsi ryhtyä niin sanottuun 1941-uhoon |1 täältä Venäjän - sen toisen ydinasesuurvallan - viereltä |2!

__ __ __
Ilo Oppia ja Ilo Vaikuttaa!
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/eu-tasoinen-ilo-oppia-mentaliteetti.html - "EU-tasoinen ilo oppia mentaliteetti - stoppi koulukiusaamiselle ja -väkivallalle" --

Jo nyt kummankin niin, Niinistön kuin Marin' in olisi toivonut osallistuvan yhä vaikeampaan lasten ja nuorten tilanteeseen - koulukiusaaminen |3 ja -kouluväkivalta |4 ovat lisääntynyt ilmiö.

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/kouluvakivallasta-katujengeihin.html -
"Kouluväkivallasta katujengeihin!"

Päälle painaa myös "Ruotsintauti" - jengirikollisuus |5, mikä rakkaassa naapurissamme on täyttä arkipäivän totuutta, paljolti epäonnistuneiden kotouttamiskokeilujen osalta. Emme voi nyt ottaa mallia lahden takaa, kuten monesti aiemmin. Nyt voimme olla tiennäyttäjiä - tehdä toisin kuin ruotsalaiset.

|5 ~ https://yle.fi/a/74-20052478 -
"Jengeille tarjoutui Ruotsissa äkisti ”valtava valikoima poikia ja tyttöjä” tekemään raakaa väkivaltaa"

__ __
Valmistaudumme presidentinvaaleihin 2024

Innokkain puolueväki ja osa arvioitsijoista on jo aloittanut spekuloinnin tulevista presidentinvaaleista. Nykyistä viranhaltijaa saatetaan kulisseissa "istuttaa" jo kansainvälisiin tehtäviin antamaan inhimillistä aloitetta uudenajan maapalloistumiseen, joka on kääntynyt kouristellen entistä jyrkempään lännen ja idän vastakkainasetteluun |6, jossa ihmispopulaatiollinen suurenemmistö haluaa jo moninapaista ja -arvoista maailmankuvaa |7 huomioimaan erilaiset ihmiset.

..
Lännen äidinmaidosta perimä kolonialismin ja sen jälki-ilmiöiden perinne ei voi enää hauduttaa maailmaamme harvainvaltaisen us-sotakoneen ikeeseen - tällä tarkoitetaan maailmanpoliisi USA' n määräävyyttä toisen omiin sisäisiin asioihin |8.

__
Ehkä YK saa yllätyspääsihteerin ylimenokaudeksi, kun maailmaamme saatetaan moniarvoisen arvoyhteisön piiriin - ?

__ __ __
Kautta aikojen presidentti-instituutio Suomessa on ollut kansalaisten kestopuheenaihe - presidentti Urho Kekkosen valtakausilla tämän arvioiminen oli vain harvoilla ja tarkasti piilossa.

Kekkosen aika muistetaan voiman valtakautena, jossa presidenttiys identifioitui väkevään vaikuttamiseen ja jalustalla oloon, jossa arvioita annettiin vain yhteen suuntaan.

Kansa muistelee vieläkin noita aikoja (enimmäkseen positiivisesti). Suomi alkoi tuolloin muistuttamaan isäntäänsä ja jälkeenpäin todettuna voi sanoa rehdisti:

Vaikeina aikoina tarvittiin henkilöä, jolla oli karismaa!

Inhimillisyys nostaa myös päätään, maapalloistuminen on suuri mahdollisuus ja taitamattomasti hoidettuna uhka.

__
Meillä on nyt viimeisten toimiensa osalta vinoon ymmärtävä aikakausipresidentti

Nyt monia ennen mahdottomia asioita on voitu nostaa julkisuuteen, monia aivan uusia näkökulmia on saatettu julkiseen tarkasteluun.
Suomen kansa oli osannut valita itselleen ensiaalloksi "omantunnon", jolla olisi nyt tie kansainvälisyyteen ja näin jo osaltansa Niinistö voisi korjata aikaansaamiaan virheitä..

On hyvin kannatettavaa, että tuemme vielä piilossa olevaa spekulaatiota tulevista kansainvälisistä tehtävistä arvohenkilöllemme, sille on juuri nyt myöskin tilaus.

Uusi globaali maapallo tarvitsee "omaatuntoa" ja inhimillistä lämpöä, jolla voidaan levittää vastuuntunnon politiikkaa sekä oikeasti yhteisten asioiden hoitoa. Meillä on kunnia osoittaa siihen tehtävään kansainväliset mitat täyttävä uudelleen humaani toimija, jota myös mahdollisesti kuunnellaan.

__ __ __
Seuraavissa presidentin vaaleissa Suomen kansa taas valitsee itselleen parhaan aikakausipresidentin

Olemme kulkemassa kansainvälisyyden myötä jälleen uuteen tilanteeseen, jossa tarvitaan kykyä tarjota rauhanmahdollisuuksia sotaisuuden sijasta, liiketoiminnallista yhteistyöominaisuutta ja -taitoa, kun kulutusvoimaa ja työnteonmahdollisuutta jaetaan maailmanlaajuisesti uudelleen.

Meidän on todellisuudessa pakko saada suhteet kuntoon itään ja nykyisistä ehdokkaista vain yhdellä on kyky tuohon hyvin vaativaan tehtävään!

Kuka hän olisi - tästä alkaa melkoinen debatti pitkin koko mediakenttää, unohtamatta nousevaa kansalaisten suoramediaa ja sen viestinviennin taitoa todellisuudesta!
__
129014

105

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paavo Väyrynen arvattavasti, kokenein ulkopolitiikasta.

      • Anonyymi

        Entinen keskustalainen ulkoministeri Keijo Korhonen kuvaa Paavo Väyrystä kirjassaan Sattumakorpraali:

        "Väyrysen hellittämätön kunnianhimo näytti vuosien mittaan muodostuvan rasitukseksi hänen psyykelleen. Syksyllä 1986 YK-vierailun aikana oli ulkoministeri Väyrysessä havaittavissa ilmeisiä megalomanian, suurudenhulluuden, merkkejä.
        ..
        Alkoholilla oli varmaan osuutta asiaan, mutta tiedä oliko syynä vai seurauksena.
        Mutta ulkoministeri Väyrysen puheet, käytös ja suhtautuminen koko muhuhun, Paavo Väyrysen mahdin ulkopuolelle jäävään maailmaan yltivät joskus sille rajalle, jossa edustuston päällikkönä jouduin huolestumaan ulkoministeristä valtakunnan etujen takia.
        ..
        Henkilökohtaiset edut yhdistivät Väyrysen ja Ahon. Maalaisliiton aatteista oli tullut pelkkiä kepun broileripolitiikkojen vaatteita.
        ..
        Ahti Karjalainen joka oli nostanut Väyrysen apulaisekseen, ehti vielä katkerasti kokemaan Väyrysen politiikanlaadun. Sairas Karjalainen työnnettiin armotta syrjään ja rotkon pohjalle, kun susilauman uudet johtajat sen näkivät itselleen edulliseksi. Hengenvoimiltaan heikentyneenäkin Karjalainen kyllä tajusi Väyrysen osuuden lopullisessa tragediassaan."


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      "Kohtalokkaat virheet, joiden korjaaminen jää uuden presidentin harteille, jos oivaltaa - lopulta nuo virheet tuulevat koko kansan otsaan ja "ruumiit pesevät aivan eri ihmiset kuin niiden tekijät -päättäjinä"!"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Tarkoitat varmasti teidän presidentti Putinia, joka tuhosi Venäjän armeijan hyökkäämällä oikeudettomasti Ukrainaan. Nyt Putin kerjää aseita jopa Pohjois-Korealta.

      • Anonyymi

        Tuhosi armeijansa, no millä se käy nyt sitten tätä slaavisotaa Ukrainassa?


      • Anonyymi

        Mistä se Ukraina kerjää? Suomestakin ja näin olemme sodan epäsuora osapuoli jo nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuhosi armeijansa, no millä se käy nyt sitten tätä slaavisotaa Ukrainassa?

        Sale pelaa lätkää Vladon kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sale pelaa lätkää Vladon kanssa.

        Vlado lla on nyt uudet kaverit. SALElle jäi Käpylän höntsäkiekko.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      "Nykyinen eläkkeelle jäävä TP Sauli Niinistö vei osaltansa Suomen ja meidät suomalaiset Natoon - yhdessä aiemman PM Sanna Marin' in kanssa"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Älä valehtele! Eduskunta päätti Suomen NATO-jäsenyyden

      • Anonyymi

        Oletko ymmärtänyt mitä kausaliteetti tarkoittaa?


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      "Tämä joukko- ja sotapsykoosin vaipuneiden valtiojohtajien päätös liittymisestä lännen sotakoneeseen luuloteltujen ja todisteettomien uhkien ryydittämänä oli suuri virhe, jonka tulokset ja hinnan tulevat maksamaan nykyiset lapset ja nuoret;"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Nuo valtionjohtajat ovat Putin ja Valko-Venäjän Lukashenka, jotka masinoivat sodan Ukrainaa vastaan.

    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      ".. sillä he tulevat ymmärtämään mitä merkitsi ryhtyä niin sanottuun 1941-uhoon |1 täältä Venäjän - sen toisen ydinasesuurvallan - viereltä |2!"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      1941 Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
      Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.

      • Anonyymi

        Etkö ole koskaan lukenut historiaa, koska siteeraat luvatta mummolehden mielipidekirjoitusta? Eihän siinä edes kerrota miten ja kuka jatkosodan aloitti.

        Faktaa:

        Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.

        Mauno Jokipii; Jatkosodan synty; 1987; sivu 589


        Helsingin Sanomat 23.6.1941:

        "Venäläiset lentokoneet pommittaneet Suomen alueita

        Törkeitä alueloukkauksia useissa paikoin maatamme varhain eilen aamulla - - Klo 6.05 useat neuvostovenäläiset lentokoneet pommittivat kahtena ryhmänä suomalaisia panssarilaivoja. -- Klo 6.15 neljä neuvostovenäläistä lentokonetta pommitti Alskärin rannikkopuolustuslaitteita. Muutamia tulipaloja syttyi. Klo 6.45 useat neuvostovenäläiset lentokoneet pommittivat suuresta korkeudesta suomalaisia laivoja Turun saaristossa."

        Neuvostoliiton ilmavoimat aloittivat sotatoimet Suomea vastaan 22.6. klo 6.15 pommittamalla suomalaisia aluksia Korppoon vesillä ja Alskärin linnaketta Lounais-Suomen saaristossa. Ohto Manninen, Miten Suomi valloitetaan, 2008, sivu 146


        "Hitlerin hyökättyä Neuvostoliittoon 22.6.1941 Suomi vedettiin pian mukaan sotaan, kun Neuvostoliitto hyökkäsi suunnitelmiensa mukaisesti; se ei ollut luopunut Suomen valloittamistavoitteestaan. Suomi eli näinä vuosina veitsi kurkulla, totaalisen tuhoutumisen uhan alla. Neuvostoliiton ilmavoimat aloittivat sotatoimet Suomea vastaan samana päivänä 22.6. jo kello 6.05 aamulla pommittamalla suomalaisia panssarilaivoja Sottungan luona. Kello 6.15 tapahtui ilmahyökkäys Alskärin linnaketta vastaan ja kello 6.45 koneet tulittivat suomalaisaluksia Korppoon luona. Neuvostoliitto aloitti samana päivänä sotatoimet myös Petsamon alueella. Kaikki tapahtui ennakkosuunnitelmien mukaisesti,"

        Jukka Seppinen, Hitler, Stalin ja Suomi, 2009, sivu 153


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Ilo Oppia ja Ilo Vaikuttaa!
      ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/eu-tasoinen-ilo-oppia-mentaliteetti.html - "EU-tasoinen ilo oppia mentaliteetti - stoppi koulukiusaamiselle ja -väkivallalle" --"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Mistäs tiedät? Väitetään, että jätit peruskoulunkin kesken.

      • Anonyymi

        Lisää linkkejä kloakkiisi. Oletko ylpeä sontakirjoituksistasi?


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Jo nyt kummankin niin, Niinistön kuin Marin' in olisi toivonut osallistuvan yhä vaikeampaan lasten ja nuorten tilanteeseen - koulukiusaaminen |3 ja -kouluväkivalta |4 ovat lisääntynyt ilmiö."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Et selvästi seuraa mediaa ja asioihin on kyllä puututtu.

    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/kouluvakivallasta-katujengeihin.html -
      "Kouluväkivallasta katujengeihin!"

      Päälle painaa myös "Ruotsintauti" - jengirikollisuus |5, mikä rakkaassa naapurissamme on täyttä arkipäivän totuutta, paljolti epäonnistuneiden kotouttamiskokeilujen osalta. Emme voi nyt ottaa mallia lahden takaa, kuten monesti aiemmin. Nyt voimme olla tiennäyttäjiä - tehdä toisin kuin ruotsalaiset."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Jengirikollisuus ei ole mikään "ruotsintauti" vaan sitä on esiintynyt monessakin maassa. Venäjällä rikolliset perustivat jopa Wagner- taisteluyksikön, joka diktaattori Putinin käsikassarana on tehnyt sotarikoksia monissa maissa.

      • Anonyymi

        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009887238.html

        Ruotsin hallitus selvittää, miten armeija voi auttaa poliisia jengi­rikollisuuden torjunnassa
        Pääministeri Kristersson kertoi torstai-iltana kutsuneensa Ruotsin poliisijohtajan ja puolustusvoimien komentajan puheilleen.

        Melkoinen tauti!


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Valmistaudumme presidentinvaaleihin 2024"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Siis siellä Pietarin trollitehtaalla? Eipä ollut yllätys.

    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Innokkain puolueväki ja osa arvioitsijoista on jo aloittanut spekuloinnin tulevista presidentinvaaleista. Nykyistä viranhaltijaa saatetaan kulisseissa "istuttaa" jo kansainvälisiin tehtäviin antamaan inhimillistä aloitetta uudenajan maapalloistumiseen, joka on kääntynyt kouristellen entistä jyrkempään lännen ja idän vastakkainasetteluun |6, jossa ihmispopulaatiollinen suurenemmistö haluaa jo moninapaista ja -arvoista maailmankuvaa |7 huomioimaan erilaiset ihmiset."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Mitä tarkoittaa sana "maapalloistuminen"? Onko se käännöskukkanen venäjän kielisestä lähdeteksistä?
      Pietarin trollitehdas räkyttää vastakkainasettelua, jolla yritetään pehmentää Venäjän jatkuvia hyökkäyssotia. Sehän on hyökkäilyt naapurimaihinsa synnyinvuodesta 1991 saakka, minkä luoma uhka on juurisyy Suomen NATO-jäsenyyteen.

    • Anonyymi

      Katsohan, hymiö-jauhopetteri herännyt ...

      • Anonyymi

        Itätrollia harmittaa kun hänet on jauhotettu.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Lännen äidinmaidosta perimä kolonialismin ja sen jälki-ilmiöiden perinne ei voi enää hauduttaa maailmaamme harvainvaltaisen us-sotakoneen ikeeseen - tällä tarkoitetaan maailmanpoliisi USA' n määräävyyttä toisen omiin sisäisiin asioihin "

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Kolonialismia ovat harjoittaneet lukuisat maat mm Venäjä ja Kiina joidenkin länsimaiden lisäksi.
      Ainakin Venäjä puuttuu naapurimaiden ja muidenkin asioihin sotilaallisilla operaatioillaan Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

      • Hyytävin kolonialismi tapahtui Belgian kuninkaan Leopold II aikana Kongossa 1800-luvulla.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Hyytävin kolonialismi tapahtui Belgian kuninkaan Leopold II aikana Kongossa 1800-luvulla.

        Entä Kiinan kolonialismi nyt Afrikassa?


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Ehkä YK saa yllätyspääsihteerin ylimenokaudeksi, kun maailmaamme saatetaan moniarvoisen arvoyhteisön piiriin - ?"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Kukaan ei ole moisesta kuullutkaan. Onko tuokin trollin omaa keksintöä vai käännöskukkanen venäläispropagandasta?

    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Kautta aikojen presidentti-instituutio Suomessa on ollut kansalaisten kestopuheenaihe - presidentti Urho Kekkosen valtakausilla tämän arvioiminen oli vain harvoilla ja tarkasti piilossa.

      Kekkosen aika muistetaan voiman valtakautena, jossa presidenttiys identifioitui väkevään vaikuttamiseen ja jalustalla oloon, jossa arvioita annettiin vain yhteen suuntaan."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Tuosta rähmälläänolon ajasta käytetään häpeällistä nimeä suomettuminen.
      Diktaattori Kekkosen motto oli "sitä kuusta kuuleminen" - Kekkosen kuusi oli Moskovassa.

      • Molemmat ovat aikakausituotteita. Kekkonen oli lopulta puolueettomasti itsenäisyysmies, jolla oli suuri tehtävä, joka toteutui vain osaksi - ETYK 1975. Niinistön suurta tehtävää EU-Brysselin varjosta emme tiedä. Sen sijaan viitteitä EU- ja Nato-kytkeytymiseen on jo olemassa [B3.

        Kekkonen piti Neuvostoliiton varjoa todellisuudessa loitolla, hakien sieltä liki täydet hyödyt Suomelle ja suomalaisille [B4 - puolittaisena demokraattisen ja itsenäisen valtion "itsevaltiaana". Niinistön kaudella Suomi ei ole enää itsenäinen [B5, tässä verkostoituneessa maailmassa [BE.

        Molemmat presidentit nauttivat eilen ja tänään suurta kansansuosiota. Kekkonen valittiin tässä äskettäin eräässä kansalaiskyselyssä* kaikista, myös elossa olevista presidenteistä kaikkein arvostetuimmaksi.

        * ~ https://www.ksml.fi/kotimaa/Nyt-se-on-tutkittu-Kekkonen-arvostetuin-presidentti/1091503 -


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Molemmat ovat aikakausituotteita. Kekkonen oli lopulta puolueettomasti itsenäisyysmies, jolla oli suuri tehtävä, joka toteutui vain osaksi - ETYK 1975. Niinistön suurta tehtävää EU-Brysselin varjosta emme tiedä. Sen sijaan viitteitä EU- ja Nato-kytkeytymiseen on jo olemassa [B3.

        Kekkonen piti Neuvostoliiton varjoa todellisuudessa loitolla, hakien sieltä liki täydet hyödyt Suomelle ja suomalaisille [B4 - puolittaisena demokraattisen ja itsenäisen valtion "itsevaltiaana". Niinistön kaudella Suomi ei ole enää itsenäinen [B5, tässä verkostoituneessa maailmassa [BE.

        Molemmat presidentit nauttivat eilen ja tänään suurta kansansuosiota. Kekkonen valittiin tässä äskettäin eräässä kansalaiskyselyssä* kaikista, myös elossa olevista presidenteistä kaikkein arvostetuimmaksi.

        * ~ https://www.ksml.fi/kotimaa/Nyt-se-on-tutkittu-Kekkonen-arvostetuin-presidentti/1091503 -

        Kaikkea voi väittää - jossakin toisessa mielipidekyselyssä Ryti oli suositumpi kuin Kekkonen.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Kansa muistelee vieläkin noita aikoja (enimmäkseen positiivisesti). Suomi alkoi tuolloin muistuttamaan isäntäänsä ja jälkeenpäin todettuna voi sanoa rehdisti:"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Tuskin muistaa. Tuona aikana Suomen väkiluku pieneni, koska suomalaiset olivat pakotettuja menemään työn perässä lähinnä Ruotsiin.

      • |5 ~ https://areena.yle.fi/1-4254825 -
        "Urho I Suuri -Kekkonen on valtansa huipulla 75-vuotiaana. Suomessa kukaan ei kyseenalaista Kekkosen valtaa. Tämän suuruuden huipentuma on Helsingissä järjestetty ETY-kokous."


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        |5 ~ https://areena.yle.fi/1-4254825 -
        "Urho I Suuri -Kekkonen on valtansa huipulla 75-vuotiaana. Suomessa kukaan ei kyseenalaista Kekkosen valtaa. Tämän suuruuden huipentuma on Helsingissä järjestetty ETY-kokous."

        Kekkonen käveli perustuslain yli, koska mitään perustuslain muikaista presidentinvaaleja ei pidetty

        Elävän presidentin kuvan painaminen seteleihin ja postimerkkeihin oli kuin jostain banaanimaasta.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Inhimillisyys nostaa myös päätään, maapalloistuminen on suuri mahdollisuus ja taitamattomasti hoidettuna uhka."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Onko trollintollikka keksinyt uuden sanan: maapalloistuminen.

      • Globalisaatio eli globaalistuminen, globalisoituminen tai maapalloistuminen tarkoittaa valtioiden välisiä taloudellisia suhteita koskevien kattavien maailmanlaajuisten kuvioiden kehittymistä sekä päätöksentekojärjestelmien, markkinoiden ja viestimien asteittaista muuttumista koko maailmaa käsittäviksi.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Globalisaatio eli globaalistuminen, globalisoituminen tai maapalloistuminen tarkoittaa valtioiden välisiä taloudellisia suhteita koskevien kattavien maailmanlaajuisten kuvioiden kehittymistä sekä päätöksentekojärjestelmien, markkinoiden ja viestimien asteittaista muuttumista koko maailmaa käsittäviksi.

        Globalisaatiolla tarkoitetaan asioiden ja ihmisten maailmanlaajuista keskinäistä riippuvuutta.
        Maapalloistumisesta ei kyllä puhu kukaan.


    • Anonyymi

      "Nyt presidentin valta pitäisi olla jo inhimillistä vaikuttamista

      .. ja toivottavasti se uuden ensi vuonna 2024 valittavan Suomen tasavallan presidentin myötä sitä oikeasti olisikin ---"

      Ainoa, joka tulevista ehdokkaista tulisi käyttämään presidentinvaltaa inhimillisesti vaikuttaen, on Paavo Väyrynen.

      Varmaankin yhdyt vannoutuneena väyrysläisenä mielipiteeseeni.

      • Anonyymi

        Kirjailija ja entinen ulkoministeriön virkamies Juhani Suomi (kesk.) kertoo lukinneensa silloisen ulkoministeri Paavo Väyrysen tämän hotellihuoneeseen Puolan-matkalla.

        Keskustan Suomenmaa-lehden mukaan Suomi sanoo lukinneensa myöhäisillan tunteina ulkoministeri matkalla olleen Väyrysen hotellihuoneeseen "estääkseen tätä tekemästä hallaa itselleen ja maansa eduille".


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Meillä on nyt viimeisten toimiensa osalta vinoon ymmärtävä aikakausipresidentti"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Näin on - siis siellä Venäjällä. Kalsarimyrkyttäjä Putinin aikakautta tullaan vertaamaan Stalinin hyytävään valtakauteen.

    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Nyt monia ennen mahdottomia asioita on voitu nostaa julkisuuteen, monia aivan uusia näkökulmia on saatettu julkiseen tarkasteluun.
      Suomen kansa oli osannut valita itselleen ensiaalloksi "omantunnon", jolla olisi nyt tie kansainvälisyyteen ja näin jo osaltansa Niinistö voisi korjata aikaansaamiaan virheitä.."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Ainoa Niinistön virhe oli, että hän ei ymmärtänyt Putinin pahuutta aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Miten Niinistö ymmärsi amerikkalaisten useiden hyökkäyssotien pahuuden vuosina 2001-21?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Niinistö ymmärsi amerikkalaisten useiden hyökkäyssotien pahuuden vuosina 2001-21?

        Mihin muka USA ylipäätään hyökkäsi? No jaa. Jos tarkastellaan jenkkien sotimisia, niin Afganistanin sodassa Yhdysvallat puolustautui ja hyökkääjä tuli Afganistanista - se siis oli oikeutettu puolustussota. Afganistanista tehtiin lukuisia terroristi-iskuja ympäri maailmaa, joissa kuoli tuhansia viattomia siviilejä.
        Irakin jatkuvan sotimisen syy oli Saddam. 2003 Irakissa Saddam oli rikkonut tulitaukosopimusta yli 10 vuotta. USA oli joutunut sopimuksen valvojana puuttumaan asioihin jatkuvasti. Irakin sodalla oli lopulta laaja kannatus, mikä näkyi vapaaehtoisen koalition koossa.Rauhannobelisti Martti Ahtisaari hyväksyi Saddamin kaatamisen sanoilla : ”Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse.”


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Seuraavissa presidentin vaaleissa Suomen kansa taas valitsee itselleen parhaan aikakausipresidentin"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Se todennäköisimmin on Alexander Stubb. Hän puhui viisaasti NATOn puolesta jo vuosia sitten.

      • Anonyymi

        ÄLÄ VALEHTELE!!!

        Ei tuossa linkissä kerrota Stubbin sanoneen "Me pommitamme - me tuhoamme"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ÄLÄ VALEHTELE!!!

        Ei tuossa linkissä kerrota Stubbin sanoneen "Me pommitamme - me tuhoamme"

        Ymmärrätkö lukemaasi, tai et lue lainkaan; hökäiset vain hätäpäissäsi röyhtäisyn :-) ?

        Syy-yhteys

        Hornet ja katumus -saa nähdä meneekö jakeluun ;-)


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Olemme kulkemassa kansainvälisyyden myötä jälleen uuteen tilanteeseen, jossa tarvitaan kykyä tarjota rauhanmahdollisuuksia sotaisuuden sijasta, liiketoiminnallista yhteistyöominaisuutta ja -taitoa, kun kulutusvoimaa ja työnteonmahdollisuutta jaetaan maailmanlaajuisesti uudelleen."

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      YKn yleiskokous tuomitsi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja tämän vuoksi YK:n peruskirjan 51.artiklan mukaan mikä tahansa YK:n jäsenmaa voi vapaasti auttaa Ukrainaa.
      Näin myös Suomen kansa on yksimielisesti tehnyt.

      • Anonyymi

        Miten EU avusti US:n hyökkäyksien kohteiksi joutuneita Afganistania, Irakia, Somaliaa, Jemeniä ja Syyriaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten EU avusti US:n hyökkäyksien kohteiksi joutuneita Afganistania, Irakia, Somaliaa, Jemeniä ja Syyriaa?

        Muistellaan: Neuvostoliitto aloitti Afganistanin sodan joulukuussa 1979 hyökäten maahan ja teloitti koko valtiojohdon.

        Afganistania tukialueenaan käyttänyt Al Qaida teki lukuisia terrori-iskuja ympäri maailmaa ja Afganistanin talebaanit jopa tukivat heitä. 911 -iskussa hyökättiin jopa USAan, mikä oikeutti USAn vaatimaan syyllisiä tilille. Talebaanit eivät suostuneet, mutta ns Pohjoinen liitto Afganistanin sodan osapuolena rupesi lännen liittolaiseksi ja Al Qaida nujerrettiin.


    • Anonyymi

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅


      "Meidän on todellisuudessa pakko saada suhteet kuntoon itään ja nykyisistä ehdokkaista vain yhdellä on kyky tuohon hyvin vaativaan tehtävään!"

      😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

      Venäläiset itse päättävät milloin lopetavat hyökkässotansa. Silloin myös pakotteet poistuvat.

      • Anonyymi

        EU:n asettamat Venäjän pakotteet tuovat ongelmia lähinnä Suomelle!


      • Anonyymi

        US lopetti hyökkäyssotansa 20 vuoden jälkeen Afganistaniin, ja vetäytyi mitään aikaan saamatta maasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EU:n asettamat Venäjän pakotteet tuovat ongelmia lähinnä Suomelle!

        Heh heh! Eipä ole näkynyt niitä ongelmia. Venäläisenergiakin on korvautunut kokonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        US lopetti hyökkäyssotansa 20 vuoden jälkeen Afganistaniin, ja vetäytyi mitään aikaan saamatta maasta.

        Afganistanin sodan aloitti Neuvostoliitto 1979.

        USA vedettiin sotaan 911 -iskuilla - tiedätkö mitä ne ovat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        US lopetti hyökkäyssotansa 20 vuoden jälkeen Afganistaniin, ja vetäytyi mitään aikaan saamatta maasta.

        Afganistanin sodan aloitti Neuvostoliitto 1979.

        USA vedettiin sotaan 911 -iskuilla - tiedätkö mitä ne ovat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heh heh! Eipä ole näkynyt niitä ongelmia. Venäläisenergiakin on korvautunut kokonaan.

        Sunila ja raakapuu, et seuraa uutisia?


    • Anonyymi

      Hymiö-petteri jauhotettu totaalisesti, mutta opastaen ystävällisesti.

      • Anonyymi

        Kommenttikentän korjaus aloitetaan ystävällisellä ja opastavalla neuvonnalla, ei riekkumisella ja todisteettomilla tyhjyyden huuteluilla. Sana on kuitenkin vapaa ja kaikille on sijansa, mutta oppi huomaavaisuudesta ei pahenna ketään.


      • Anonyymi

        Kommenttien perusteella hän on jauhottanut sinut.


    • Venäjän inperiumin putinistinen eliitti aivopesee Venäjän kansaa vainoharhaisiksi muuta maailmaa kohtaan. Demokraattisista valtioista kehitellään viholliskuvaa. Suomi näyttää nyt olevat yksi tärkeimmistä kohteista.

      Aivan Hitlerin Saksan malliin venäläisiä koulitaan sotilaiksi jo lapsista alkaen. Vihaa lietsotaan naapurimaita kohtaan. Propaganda on läpikotaisin valheellista. Asiat käännetään päälaelleen. Kun Venäjä hyökkää niin propaganda väittää Venäjän olevan hyökkäyksen kohde.

      Sota loppuisi kuin seinään jos diktaattori Putin päättäisi lopettaa sen, Venäjän tarvitsisi vain vetää miehitysarmeijansa pois Ukrainasta. Ei läntisessä maailmassa ole ketään Napoleonia tai Hitleriä, joka haluaisi hyökätä Venäjälle ja vallata Moskovan.

      Rauha olisi äärimmäisen helppo saada aikaan jos Putin vain niin haluaisi. se kuitenkin vaatisi täyskäännöksen Venäjän politiikassa. Se vaatisi Venäjältä tosiasioiden tunnustamista. Putin on kuitenkin tehnyt tosiasioiden tunnustamisen itselleen mahdottomaksi. Hän on polttanut sillat takanaan.

      Nyt henki Putinin & kavereiden kesken tuntuu olevan, että loppuun asti mennään tuli mitä tuli. Putin & kaverit ovat nyt maailmalle lähes yhtä vaarallisia kuin Hitler natsikavereineen olisi ollut jos Saksa olisi saanut ydinaseen käyttöönsä ennen sodan loppumista.

      • Anonyymi

        Julmin aivopesu tapahtuu Suomessa viemärimedian toimesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julmin aivopesu tapahtuu Suomessa viemärimedian toimesta.

        Juu - tämä avauskin on löyhkäävää viemärimediaa linkitettynä suoraan ajatusten kloakista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu - tämä avauskin on löyhkäävää viemärimediaa linkitettynä suoraan ajatusten kloakista!

        Oletko joutunut aivopesun uhriksi, ostatko paljon näitä viemärimedian tuotteita kaupan kassoilta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko joutunut aivopesun uhriksi, ostatko paljon näitä viemärimedian tuotteita kaupan kassoilta?

        TÄH! Luoma jakaa niita somessa ilmaiseksi!


    • Anonyymi

      Muistakaa !!!! Kekkonen oli ainoa joka piti politiikot edes jossain kurssissa / tasossa , verraten näihinaikoihin jolloin vain suurisuisin on uskottava . .

      • Anonyymi

        Kekkonen uhkaili Moskovalla, jonka marionetti hän oli.


    • Anonyymi

      Totta. Niinistö suhtautui aivan liian sinisilmäisesti Putiniin. Putinin verenhimoisuus olisi pitänyt olla ilmiselvää viimeistään 2007.

    • Anonyymi

      Miksi vanha mies viitsii käydä olemattomia mielikuvitussotia ja hokea loppuunkulunutta venäläispropaganaa ?

      Eikö vanhalla miehellä ole ajan täytettä vaan tuhlaa aikansa tällaiseen humpuukiin kertoilee jo maailmasta hävinneen ja olemattoman neuvostoliiton vuoden 1939 hyökkäyksestä Puolaan niin ikään nykyisin olemattoman natsisaksan liittolaisena jolloin Hitleri ja Stalin liittolaisina jakoi Euroopan ja aloitti toisen maailmansodan .

      Vaikka oletkin vanha mies ja elämäsi ehtoossa ja kuolema varmaan hyvin lähellä et kuitenkaan varmaan edes elänyt aikana 1939 josta kirjoittelet ja johon olet jumiutunut.

    • Anonyymi

      Lapset ja nuoret keskiöön - unohtamatta aitoja opiskelijoita.

      • Anonyymi

        Entä sinun tapainen syrjäytynyt vanhus?


    • Anonyymi

      Väyrynen?

      • Anonyymi

        Putin suosittelee Väyrystä Suomen tasavallan presidentiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin suosittelee Väyrystä Suomen tasavallan presidentiksi.

        En usko, mutta ottaa vastaan Paavon Kremliin ja siitä voisi alkaa Suomen talouden helpottuminen ja rauhan takautuminen ainakin meidän osalta. Tätähän kansa lopulta haluaa.

        Hanhikivi toteutetaan
        Kaasu alkaa virtaamaan meille mukavalla hinnalla
        Ensi talven kovilla pakkasilla taas saadaan halpaa venäläistä sähköä
        Uraanin hinta Loviisaan laskee
        Raakaöljy ja diesel halpenevat

        Kiittääkö kansamme?

        Kyllä, varsinkin kun Paavo estää amerikkalaisten sotilastukikohdat Suomeen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En usko, mutta ottaa vastaan Paavon Kremliin ja siitä voisi alkaa Suomen talouden helpottuminen ja rauhan takautuminen ainakin meidän osalta. Tätähän kansa lopulta haluaa.

        Hanhikivi toteutetaan
        Kaasu alkaa virtaamaan meille mukavalla hinnalla
        Ensi talven kovilla pakkasilla taas saadaan halpaa venäläistä sähköä
        Uraanin hinta Loviisaan laskee
        Raakaöljy ja diesel halpenevat

        Kiittääkö kansamme?

        Kyllä, varsinkin kun Paavo estää amerikkalaisten sotilastukikohdat Suomeen!

        Meinaatko, että Väyrynen haluaa Suomen Valko-Venäjään rinnastettavaksi hylkiövaltioksi!

        Sillälailla!!!

        Jos tarkastellaan keväällä valittua uutta eduskuntaa, niin kaikki puolueet ovat NATOn ja EUn kannattajia. Ei Suomessa ole kannatusta Kekkoslovakian reliikille.


    • Anonyymi

      On suorastaan surkuhupaisaa seurata Luoman taistelua Venäjän pönkittämistä. Kun hän puhuu demokratiasta tarkoittaa hän esim. Pohjois-Korean kansandemokratiaa tai Saksan Demokraattista Tasavaltaa eli ”todellista, oikeanlaista” demokratiaa.
      Hänellä on suuri luottamus epäjumalaansa Putiniin eikä hän näe kuinka loppu lähenee vääjäämättä ja Venäjä taantuu pitkäksi ajaksi. Siinä ei auta vaikka ”tohtorismiehet” Visuri ja Patomäki väittäisivät päinvastaista. Nämäkään miehet eivät näe Suomen Natoonliittymisellä ja Venäjän hyökkäyksellä Ukrainaan mitään syy-yhteyttä vaan Suomen päätös oli, heh, ”West-trolling manipulationia”. XXX

      • Anonyymi

        Niin Visuri kuin Patomäki ovat tohtoreita, ei vain "tohtoreita". Vieläpä sangen älykkäitä, osaavat kaikki asiakäsittelyjen tulokulmat, eli huomaavat ymmärtää myös eri kulmaisia näkökantoja, eikä vain yhden tuutin "totuutta" !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Visuri kuin Patomäki ovat tohtoreita, ei vain "tohtoreita". Vieläpä sangen älykkäitä, osaavat kaikki asiakäsittelyjen tulokulmat, eli huomaavat ymmärtää myös eri kulmaisia näkökantoja, eikä vain yhden tuutin "totuutta" !!

        Reilusti yli puolet suomalaisista ovat sinua älykkäämpiä, mikä on juurisyy heikkoon menestykseesi elämässäsi. Narsismi ei lisää älykkyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Visuri kuin Patomäki ovat tohtoreita, ei vain "tohtoreita". Vieläpä sangen älykkäitä, osaavat kaikki asiakäsittelyjen tulokulmat, eli huomaavat ymmärtää myös eri kulmaisia näkökantoja, eikä vain yhden tuutin "totuutta" !!

        Aivan kuten Luomakin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Visuri kuin Patomäki ovat tohtoreita, ei vain "tohtoreita". Vieläpä sangen älykkäitä, osaavat kaikki asiakäsittelyjen tulokulmat, eli huomaavat ymmärtää myös eri kulmaisia näkökantoja, eikä vain yhden tuutin "totuutta" !!

        Ymmärtävätkö? Eivät ainakaan puheissaan tee muuta kuin yhden kulman totuutta. Perustelet heidän näkemyksiään sillä että he ovat tohtoreita ja ovat siksi oikeassa mutta Venäjää kritisoivat tohtorit ovatkin sitten väärässä. Heihin on mielestäsi vaikuttanut, heh, ”West-trolling manipulation”!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan kuten Luomakin

        EI se ole tohtori vaan peruskoulukin jäi kesken.
        Syrjäytyi työelämästä viime vuosituhannen lopulla ja elelee nyt ns kansaneläkkeellä.


    • Anonyymi

      Toivottavasti seuraava presidentti valitsee avustajiaan myös tavallisten kansalaisten joukosta, jotta säilyisi edes jonkinlainen ymmärrys yhteiskunnasta ja elämästä. Ei ole puolueisiin sidonnaista terveydenhuoltoa, oikeusjärjestelmää, sosiaaliturvaa vaan ne tuottavat palveluja tavalliselle kansalaiselle. Emme me elä mitään henkilöpalvonnan aikakautta ja ekonomistien talousidealismikin on ajamassa karille.

      • Anonyymi

        Eihän presidentin toimenkuvaan nuo kuulu! Ota asiosta selvää - miten joku voikin olla noin tietämätön!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän presidentin toimenkuvaan nuo kuulu! Ota asiosta selvää - miten joku voikin olla noin tietämätön!

        Presidentti on Suomessa merkittävä mielikuvavaikuttaja ja esimerkin antaja ja opastaja! Tämän ymmärtänet?


      • Anonyymi

        Napakymppi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presidentti on Suomessa merkittävä mielikuvavaikuttaja ja esimerkin antaja ja opastaja! Tämän ymmärtänet?

        Voi kun olet tyhmä! Ei presidentti voi vaikuttaa oikeusjärjestelmäämme, mitä huutelet väitteissäsi eikä puuttua sisäpolitiikkaan.


      • Anonyymi

        ÄLÄ VALEHTELE!!!

        Ei Niinistö ole tuollaista sanonut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun olet tyhmä! Ei presidentti voi vaikuttaa oikeusjärjestelmäämme, mitä huutelet väitteissäsi eikä puuttua sisäpolitiikkaan.

        Vaillinainen kehitysprototyyppi? Evoluution seuraava toimenpide prototyyppikehityksessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ÄLÄ VALEHTELE!!!

        Ei Niinistö ole tuollaista sanonut!

        https://yle.fi/a/3-6437854

        "Työyhteiskunta vastaan oleskeluyhteiskunta
        Sauli Niinistön uudenvuodenpuheen uudissana "oleskeluyhteiskunta" juuttui työelämää ammatikseen seuraavien korviin."


      • Anonyymi

        Arkijärkinen tavallisen, rehdin ja vastuullisen suomalaisen ulostulo. Kiitos asiapitoisesta kommentista, näitä lisää niin laatu koko palstalla paranee!

        Öyhöt erikseen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arkijärkinen tavallisen, rehdin ja vastuullisen suomalaisen ulostulo. Kiitos asiapitoisesta kommentista, näitä lisää niin laatu koko palstalla paranee!

        Öyhöt erikseen!

        Hehkutat omaa vääristelyäsi - säälittävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://yle.fi/a/3-6437854

        "Työyhteiskunta vastaan oleskeluyhteiskunta
        Sauli Niinistön uudenvuodenpuheen uudissana "oleskeluyhteiskunta" juuttui työelämää ammatikseen seuraavien korviin."

        Et edes tiedä mistä kirjoitat. Niinistö sanoi puheessaan, että jokaisen pitää omalla panoksellaan olla hyödyksi yhteiskunnalle. Ei hän perusturvasta puhunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaillinainen kehitysprototyyppi? Evoluution seuraava toimenpide prototyyppikehityksessä?

        Otahan ensin selvää mikä on evoluutiö. EI evoluutiolla ole "toimenpiteitä".


    • Anonyymi

      Mitä tarkoitat "joukko- ja sotapsykoosilla"?

      Viittaatko mm. Kremlin venäläisnatsien psykoosiin ja sotauhoon sekä välinpitämättömään luonteeseensa kylvää tarpeetonta kuolemaa?

      • Anonyymi

        Missähän psykoosissa Luoma on? Hänhän edustaa hyökkäävää osapuolta.


    • Anonyymi

      Tämä avaus ei tasavarmasti lisää Väyrysen kannatusta.

    • Anonyymi

      Tämä avaus lisää Väyrysen kannatusta!

    • Anonyymi

      Tämä avaus lisää Väyrysen vastustusta!

    • Anonyymi

      Ymmärtiköhän Sale mitä teki Suomen kansalle?

    • Anonyymi

      Rauhan tekijällä olisi nyt kysyntää.

    • Anonyymi

      JUTTA palauttaa ITSENÄISYYDEN Suomelle. Niinstö sen hukkasi.

    • Anonyymi

      Sale sössi naapurisuhteet ja Itsenäisyys Suomelta meni.

    • Anonyymi

      Harmi, että tolokku ehtii vielä kyykyttää köyhiä kokmus ohjelman mukaan.

    • Anonyymi

      Tyhjiön 12 vuotta jälkeen on tilaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1247
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      84
      841
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe