Kitisijät muualle

Anonyymi-ap

Ei kuulu tälle Yrittäjyys - palstalle Wahlroosin asiat tai hintojen nostot katkeraan sävyyn sanottuna tai rikkaiden pienemmät leikkaukset. Painukaa muualle kitisemään.

Tiedättekö, jokainen on jollain tavalla ansainnut rikkautensa, on tehnyt TODELLA lujasti töitä, vähän onnenpotkua, joku harva perinyt omaisuuksia. Tärkein asia on että ihminen yleensä on toiminut saadakseen jotain. Siellä kotisohvalla ruikuttaminen ei varmasti tuo rikkauksia.

6

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yritystukiin uppoaa jopa 8–9 miljardia vuodessa
      Työ- ja elinkeinoministeriö arvioi yritystukien määräksi neljä miljardia euroa. Noin miljardi on suoraa yritystukea, jota on muun muassa Tekesin avustukset yrityksille ja uusiutuvan energian tuki syöttötariffi. Kolme miljardia menee erilaisiin verohuojennuksiin tietyille elinkeinoille ja kohderyhmille.
      Suorat tuet rahoitetaan valtion budjetista, kun taas verotuet eivät yleensä näy valtion menoissa mutta vähentävät valtion keräämiä veroja.
      TEM ei sisällytä laskelmaansa noin kolmen miljardin alennettuja arvonlisäverokantoja eikä miljardin tukea maa-, metsä- ja kalataloudelle.
      Valtiovarainministeriö arvioi pelkästään yritysten verotukien määräksi noin seitsemän miljardia. Se käyttää leveämpää pensseliä yritystukien määrittelyyn kuin TEM.
      VM katsoo alennettujen alv-kantojen lisäksi muun muassa listaamattomien yhtiöiden osinkojen verohuojennuksen ja yrittäjävähennyksen kuuluvan tuen piiriin.
      Laskentatavasta riippuen yritystukiin voi katsoa uppoavan jopa 8–9 miljardia. Vertailun vuoksi Suomen valtion tämän vuoden budjetti on 55,7 miljardia.
      TEM:n yritystukiraportin mukaan noin 10 prosenttia yritystuista on uudistavia ja loput vanhaa säilyttäviä.

    • Anonyymi

      Töä,ö,on kuulemma keskusteluoalsat ei sinun mainoskanava

      Liity mukaan keskusteluihin
      Meidän mielestämme keskustelu kuuluu kaikille. Jos haluat apua ongelmaasi, jakaa ajatuksiasi tai kysyä mielipiteitä, aloita keskustelu! Anonyymisti tottakai.

    • Anonyymi

      Laskentatavasta riippumatta tuo sinun yritystuista vauhkoaminen joka ketjussa on aika puuduttavaa ja sisällötöntä.

      Suurin osa suorasta tuesta menee siihen, että voit lähteä halvalle Tallinnanristeilylle. Eli on tehty poliittinen päätös, että laivamatkan hinta pidetään edullisena tuen avulla. Tämä tukimuoto ei vaikuta keskimääräiseen yrittäjään/yritykseen sillä lailla, että valtio antaisi heille rahaa. Suomi on maantieteellisesti tällä hetkellä lähes saarta vastaava, joten ihan kiva, että täältä on kohtuuhintainen yhteys eurooppaan, vai onko? Kaikelle tavaralle toki saataisiin mukavasti lisää hintaa, jos kaikki pitäisi kuskata lentorahtina. Ja vienti voitaisiin lopettaa kokonaan.

      Jos alennettuja alv-kantoja haluaa pitää yritystukena, niin kenen etu se sitten olisi, jos ruoka (14% tai lääkkeet 10%verokanta) maksaisi täyden alv24% erotuksen verran enemmän. Yrittäjän? Vai kuitenkin sen, joka ostaa ko tuotteita?

      Koronatuet toki olisi voinut jättää täysin jakamatta, mutta sillä ehdolla, että valtio ei olisi myöskään puuttunut liiketoiminnan harjoittamiseen. Sellainen meininki, että käsketään sulkemaan liike ja kerrotaan sen olevan liiketoiminnan riski, että valtio voi koska vaan pyytää sinua lopettamaan kuuluu vanhaan Neuvostoliittoon.

    • Anonyymi

      Yritystuki on sosiaalietuutta ja komunismia ja kommareiden hommaa
      Samaa valtion rahaa jinka vaan palkansaajt maksaa.

      Miksi ei yrittäjölle kela raha olis eiittänyt kun sen on eiitettävä muillekin

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, painukoot tuonne sosialismi-palstalle möykkäämään.

      Onnella on aina osansa menestyksessä, mutta suurin osa on uskallusta ja raakaa työtä. Palkka tulee, jos on tullakseen, mutta suurin osa yrittäjistä elää puolittain köyhyydessä, ei eroa duunarista muuten kuin ettei yrittäjä saa palkkaa.

      Jotkut riskinottajat pärjäävät hyvin, luoden sitä unelmaa onnesta, joka kannustaa kaikkia muita yrittämään yhä enemmän. Se on se kapitalismin sydän, ahneus ja tavoitteellisuus rikkauksista, vallasta ja kunniasta.

      Tämä on kuitenkin se tapa, jolla yhteiskuntamme toimii. Sen mukaan on elettävä ja sen mukaan töitä tehtävä. Raukkojen ja laiskojen ruikuttaminen ja kitinä on normaalia, se on kuin voiteluaine kilpailuyhteiskunnalle.

    • Anonyymi

      Älä ota enää
      Yritys tuki on sosiaali etuuta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4618
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      128
      4060
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      34
      2624
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      200
      1653
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1306
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1279
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1238
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1223
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1183
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1095
    Aihe