Hurmahenkisiä lahkolaisia on aina ollut olemassa

Anonyymi-ap

Jer. 29:26

'Herra on pannut sinut, Sefanja, pappi Jojadan seuraajaksi valvomaan järjestystä Herran temppelissä ja toimittamaan jalkapuuhun ja kaularautaan kaikki hullut ja hurmahenget, jotka esiintyvät profeettoina.

Ei uutta auringon alla. Mitä on ollut ennen, sitä on nytkin.

61

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vem är sektare ? Förkalara, varför ?

      • Anonyymi

        Kirkot on kirkkoja ja lahkot on lahkoja.

        Kyllä kansa tietåå.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirkot on kirkkoja ja lahkot on lahkoja.

        Kyllä kansa tietåå.

        Ei näytä tietävän. sillä todellisia kristittyjä Jeesuksen opetuslapsia on aina pilkattu niinkuin aloittajakin pilkkaa.

        Apt,24:
        14. Mutta sen minä sinulle tunnustan, että kuljen sitä tietä, jota he sanovat lahkoksi, ja näin palvelen isieni Jumalaa ja uskon kaiken, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu.
        15. Minä pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskaiden että väärintekijöiden.


    • Anonyymi

      Yksi hellunlaisten lahkon haarauma muutti nimensä Helluntaikirkoksi, jotta ihmiset yhdistäisivät sen kristillisiin kirkkoihin, mitä se ei ole.

      • Anonyymi

        Olen aika vakuuttunut siitä, että helluntailaiset eivät kyllä halua, että heitä yhdistetään luterilaisiin vahingossakaan, joten selityksesi on aika hupaisa.

        Tietääkseni helluntaikirkko on kirkko, jonka tarkoitus on koota eri helluntaiseurakunnat oman emokirkon huomaan. Mutta kaikki eivät ole halunneet siihen liittyä, koska kirkko-sana tuo liikaa negatiivisia mielleyhtymiä.


      • Miksi ? Mikä on syy, ettei helluntai seurakunta kuulu kiristillisiin kirkkoihin ?

        Me uskomme Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen. Meillä on Raamattu, jota luemme ja se on se Raamattu, mitä luterilaisessa seurakunnassa luetaan.

        Me ihmiset olemme usein niin oikeaoppisia, että me luulemme omassa itsekkyydessämme, että vain itse on ainoana maailmassa oikeassa ja ne, jotka ajattelevat samoin kuin minä.

        Minä uskon, että Jeesus hakee seurakuntansa ennen antikristuksen aikaa, toiset sanovat, että puolessa väliä vaivan aikaa ja jotkut, että vasta loppupuolella vaivan aikaa Jeesus hakee omansa. No, kuka on oikeassa ? Itse vielä odotan, että Jeesus tulee ennen vaivan aikaa, mutta jos näen, että antikristus ilmestyy, niin silloin totean, että olin siinä väärässä ja rukoilen, että Jeesus siunaisi omiansa, että pysyisimme hänen ominaan.

        Meidän täytyy muistaa fariseukset, jotka tunsivat kirjoitukset, eivät tunnistanneet Jumalan Poikaa. He lukivat tooraa ja luulivat osaavansa sen ulkoa, mutta kuitenkin he eivät tienneet, kuka Jeesus oli. Heidän sormenpäistään tippui oikeaoppisuus, mutta kuitenkaan he eivät nähneet totuutta, vaan nielaisivat valheen.

        Mikä on tärkein ilmoitus Raaamatussa ? Minusta se, että Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden ristillä ja avasi kuolemallaan meille, jotka otamme hänet vastaan, tien Jumalan luo. Ei ole muuta tietä Isän Jumalan luo, kuin Jeesus. Jeesus on tie, totuus ja elämä.


    • Anonyymi

      Kirkko-sana tulee kreikan kielen sanasta Kyriakee, mikä tarkoittaa Herran omia, Kristuksen ruumiiseen kasteessa liitettyjen suuri joukko.

      • Anonyymi

        Kastamaton pakana ei kuulu Kristuksen ruumiiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kastamaton pakana ei kuulu Kristuksen ruumiiseen.

        Kaste ja pakanuus ovat kaksi eri kansiota!

        Hiekkalootalle suunnattu ilmainen tietoisku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kastamaton pakana ei kuulu Kristuksen ruumiiseen.

        Kastettuja pakanoita on kuitenkin kansankirkossa pilvin pimein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kastamaton pakana ei kuulu Kristuksen ruumiiseen.

        Meidät kaikki on jo kastettu ennen syntymää!vai väitätkö että olet kuiva sikiö?


    • Anonyymi

      Kyllä, hurmahenkisyyttä on aina ollut. Oikeaa hurmosta ja väärää. Jumalan kansassa ja jumalattomissa kansoissa.

      Kristikuntaan hurmahenkisyys tuli ensin luterilaisten kaatajapappien kautta.

    • Anonyymi

      Aloituksessa ei ole oikea käännös. Alla oikea käännös.
      Jer.24:
      24. Jeremia julistaa tuomion Semajalle
      "Puhu nehelamilaiselle Semajalle:
      25. Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Sinä olet lähettänyt kaikelle Jerusalemissa asuvalle kansalle ja myös pappi Sefanjalle, Maasejan pojalle, ja muille papeille omissa nimissäsi kirjeitä. Sefanjalle olet sanonut:
      26. 'Herra on asettanut sinut papiksi pappi Joojadan sijaan, jotta Herran temppelissä olisi järjestyksen valvojia kaikkien hullujen ja ennustajien varalle, niin että panisit sellaiset jalkapuuhun ja kaularautaan.
      27. Miksi et siis ole nuhdellut anatotilaista Jeremiaa, joka profetoi teille?
      28. Niinpä hän on saattanut lähettää meille Baabeliin tämän sanan: 'Tämä kestää vielä kauan. Rakentakaa taloja ja asettukaa niihin asumaan, istuttakaa puutarhoja ja syökää niiden hedelmiä.'"
      29. Pappi Sefanja luki tämän kirjeen profeetta Jeremialle.
      30. Silloin Jeremialle tuli tämä Herran sana:
      31. "Lähetä kaikille pakkosiirtolaisille tämä viesti: Näin sanoo Herra nehelamilaisesta Semajasta: Semaja on profetoinut teille, vaikka minä en ole lähettänyt häntä. Hän on saanut teidät turvaamaan valheeseen.
      32. Sen tähden, näin sanoo Herra: Katso, minä rankaisen nehelamilaista Semajaa ja hänen jälkeläisiään. Yksikään heistä ei tule asumaan tämän kansan keskuudessa eikä näkemään sitä hyvää, jonka minä teen kansalleni, sanoo Herra, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta."

    • Anonyymi

      Tällä palstalla tietämättömyys kukoistaa.
      Todellisuudessa pakanoita ovat kaikki muut kuin Juutalaiset.
      Pakatat voivat olla kristittyjä, jolloinka kieliopillisesti he ovat pakanakristittyjä.
      Jos juutalainen on kristitty, silloin hän on messiaaninen juutalainen.

    • Anonyymi

      Hurmos on luonnollinen kristityille.
      Jonkinlaisen kuvan siitä, mitä hurmos voisi merkitä, antaa 2Kor. 12:1-4, jossa Paavali kuvailee tempaamista »kolmanteen taivaaseen». Paavali sanoo, ettei hän tiedä, oliko hän sen tapahtuessa ruumiissaan vai ei. Toisin sanoen., silloin kun hän oli tietoisena siinä maailmassa, johon hän hurmoskokemuksen kautta joutui, hänellä oli selvästi ruumis, joka oli hänen tavallisen ruumiinsa kaltainen. Hän ei kuitenkaan kyennyt ratkaisemaan, oliko se hänen maallinen ruumiinsa vai ei. Kolmannessa taivaassa, paratiisissa, hän sai kuulla sanomattomia sanoja, joita ihminen ei saa lausua. Paavali oli kuunnellut noita valtavia ja pyhiä sanoja samalla peloissaan ja onnellisena. Kaikkia tällaisia yliluonnollisia kokemuksia suurempi on kuitenkin Herran armo, joka on tullut täydelliseksi inhimillisessä heikkoudessa, j. 9.

      Ap.t.11:
      5. "Minä olin Joppen kaupungissa ja rukoilin. Silloin näin hurmoksissa näyn. Taivaasta tuli alas astia, kuin suuri liinavaate, joka neljästä kulmastaan laskettiin alas, ja se tuli aivan minun eteeni.

      Ap.t.22:
      17. Kun olin palannut Jerusalemiin ja olin rukoilemassa temppelissä, jouduin hurmoksiin
      18. ja näin Herran. Hän sanoi minulle:

      4.Moos.24:
      4. Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan sanat, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa hurmoksiin avatuin silmin:
      5. Kuinka ihanat ovat sinun telttasi, Jaakob, sinun asuinsijasi, Israel!

      4.Moos.24:
      16. Näin puhuu hän, joka kuulee Jumalan puheen ja saa tietonsa Korkeimmalta, hän, joka näkee Kaikkivaltiaan näkyjä, joka lankeaa hurmoksiin avatuin silmin:.....

      1.Sam.10:
      10. Ja kun he tulivat sinne, Gibeaan, niin katso, joukko profeettoja tuli häntä vastaan. Silloin Jumalan henki tuli häneen, ja hänkin joutui hurmoksiin heidän keskellänsä.

    • Anonyymi

      Ylläpito sabotoi palstaa postaamalla työkseen solvauksia ja hullutuksiaan ja valheitaan palstalle. Ylläpidon tarkoitus on estää kaikki rauhallinen ja oikeamielinen keskustelu helluntailaisuudesta ja tuoda tilalle luterilaisuuden pakanalliset opit ja saatanan synagoogan valheet.

      • Anonyymi

        Ylläpito sabotoi palstaa postaamalla työkseen solvauksia ja hullutuksiaan ja valheitaan palstalle. Ylläpidon tarkoitus on estää kaikki rauhallinen ja oikeamielinen keskustelu luterilaisuudestaa ja tuoda tilalle helluntailaisuuden pakanalliset symboliopit ja saatanan synagoogan valheet.


    • Anonyymi

      Ei hurmahenkisyyttä kuitenkaan ole tuomittu missään Jumalan laissa eikä siitä määrätty mitään rangaistusta.

      Ei siitä ole määrätty kuolemanrangaistusta kuten vaikka sapatin rikkomisesta.

      Mehukaaminen siitä on tosi äärikristillisyyttä, joka menee jo ohi Raamatun. Tuomitaan asioita mitä Raamattu ei tuomitse.

    • Anonyymi

      Hengettömät luterilaiset muodostavat kirkon enemmistön.

    • Anonyymi

      Pitääpä körttipuku etsiä, että kelpaa aloittajan seurakuntaan.
      Ei passaa iloita, eikä soittaa torvia, eikä muutenkaan riemuita.

      Jorottajan raamatunpaikassa kirjoitetaan
      jakeessa 666

      Jurottakkaa hänttä omissa seuraa - kunnassa suun pauhaamisella, lähimmäistä vahtaamisella, ettei vain pääse hymy kasvoille. virsikanteleet olkoo seinällä. Alaleuka väärällä häntä saarnapöydän laitaa rummuttamma ja vahtimalla, ettei vain kukkaan ala karkelolla, ylistää eihän se millään suomalaiseen mentalitenttiin kuulu. Ei Häntä voi ylistää kielisoittimilla ja huiluilla. Eikä ensinkään ylistäkää häntä helisevillä kymbaaleilla, varsinkaan ylistää häntä kumisevilla kymbaaleilla. Kaikki, joista henki puuttuu, jurotetaan aloittajan jatkuvan toiston tapaan ettei Herra saa kansan suussa iloa ja karkeloa! On se niin perisyntistä, että!
      Ei kuulu meille, menee vikaan ja niiiiiiin synnilliseksi. (Psa 150:3-6)

      Aloittajan seurakunta on maan matosen syntinen, ettei hymyä huuleen. Eikö iloa.

      Muistetaan parkua, kun hän aina toitottaa tuota vainajahenkistä elämää.

    • Anonyymi

      Lakia sitä pitää lukea ja sen mukaa toimia. Jos hurmahengistä on laki ettei saa vaipua hurmokseen missään tilanteessa ja siitä vielä määrätty kuolemanrangaistus kuten sapatin rikkomisesta, niin silloin täytyy olla yhtä kärkkäänä hurmahenkien kanssa kuin sapatin kanssa ettei vain astu laittomuuden tielle ja joudu kuolemantuomituksi.

      Hurmahengeille pitää lukea lakia eikä omia päättömyyksiä.

      • Anonyymi

        Sinä ja sinun kuollut lakisi ja siihen Ellen hurmaantuminen- johti siihen, että armolahjat ovat haudassa.

        Lue vaikka lentoliikenteen pykäliä, sekin on jotain, kuin sinun lakilukusi.
        Tuossa jo yli 20- vuotta taaksepäin, suomalainen- Israelissa- kansalaisena siellä, juutalaisen kanssa naimisissa. Ko. valtion viranhaltia- hän naurasi sinun lain lukemiseesi.
        Sanoisi, että siinä sinä läksyä- läksyn päälle teet ja käskyä käskynpäälle.
        Eli pakanana- kun lakias luet, sinä et sinä ymmärrä Hengellisesti. Etkä edes Kosher- hengessä-
        Ts. älä leiki uskonnollisilla sivuilla kun armolahjat- jota ovat Pyhän Hengen lahjoja, olet sen tien sammuttanut läksykirjasi sisään ja kirjan kannet ovat kiinni.

        Sinun lakisi- on aivan samanarvoinen kuin vauvakasteen helvetti- jumalan lepytysseremoniat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä ja sinun kuollut lakisi ja siihen Ellen hurmaantuminen- johti siihen, että armolahjat ovat haudassa.

        Lue vaikka lentoliikenteen pykäliä, sekin on jotain, kuin sinun lakilukusi.
        Tuossa jo yli 20- vuotta taaksepäin, suomalainen- Israelissa- kansalaisena siellä, juutalaisen kanssa naimisissa. Ko. valtion viranhaltia- hän naurasi sinun lain lukemiseesi.
        Sanoisi, että siinä sinä läksyä- läksyn päälle teet ja käskyä käskynpäälle.
        Eli pakanana- kun lakias luet, sinä et sinä ymmärrä Hengellisesti. Etkä edes Kosher- hengessä-
        Ts. älä leiki uskonnollisilla sivuilla kun armolahjat- jota ovat Pyhän Hengen lahjoja, olet sen tien sammuttanut läksykirjasi sisään ja kirjan kannet ovat kiinni.

        Sinun lakisi- on aivan samanarvoinen kuin vauvakasteen helvetti- jumalan lepytysseremoniat.

        Ellen se opetti herjaamaan hurmahenkiä.

        Suuri taistelu ei ole mikään muu kuin suuri herjauskirja. Lähinnä herjataan katolista kirkkoa.


    • Anonyymi

      Ainut mitä Ellen ei silloin hallinnut oli homojen herjaaminen, mutta se villitys ei ollut vielä yleistynyt niin siihen ei ollut aihetta, mutta profeetan tai sellaisena esiintyvän olisi pitänyt nähdä minkä villityksen amerikan homot tulevat aiheuttamaan ja herjata homoja samalla innolla kuin katolisia.

    • Anonyymi

      Suomi24 on osallinen ja suomi24 harjoittaa järjestelmällistä kiihottamista kansanryhmää vastaan. Suomi24 on laittomien hallussa ja alusta laittomuuksiin.
      Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan. Yleensä kansanryhmällä tässä yhteydessä tarkoitetaan rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden määrittämää kansanryhmää.

    • Anonyymi

      Ambomaan kastamattomat lapset ovat pakanoita, kuten lahkolaisten lapset.
      Ne on vielä tässä maailmassa.
      Kaikki Kristityt ovat kastettuja Kristuksen sovintoveren osallisuuteen.

      Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?

    • Anonyymi

      Onko palstalla todella joku niin tomppeli että kuvittelee vauvakasteensa olevan jotain hyödyttämässä jumalattomasti (lue miljoonat luterilaiset ) elävää kirkkoveron maksajaa !?
      Ei kai sentään, 2000 luvulla lukutaidon kansa eihän @

      • Anonyymi

        Sehän on sodomiittikäkätys ja ka kitisee tuskaansa

        Sillä on taas vaavit ha verot mielessä aamutuimaan


      • Anonyymi

        Uskovat tietävät kasteen hyödyn, oli sitten lapsena tai aikuisena saatu


      • Anonyymi

        ei varmasti jumalattomasti elävää se auta, uskovia kylläkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei varmasti jumalattomasti elävää se auta, uskovia kylläkin

        Uskovia... eikös kasteenne tehnytkään kaikista uskovia, mitä se teki, luuletko että vauvakaste pelastaa jumalattoman hvetiltä ?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovia... eikös kasteenne tehnytkään kaikista uskovia, mitä se teki, luuletko että vauvakaste pelastaa jumalattoman hvetiltä ?!

        moni luotuu uskostaan mutta et sinä sitä tiedä. Kaste pelastaa uskovat, ei jumalattomia, et tiennyt noinkaan selvää asiaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        moni luotuu uskostaan mutta et sinä sitä tiedä. Kaste pelastaa uskovat, ei jumalattomia, et tiennyt noinkaan selvää asiaa

        Tarkoitatko että kun jumalaton pappi ja kummit tekee rituaalinsa, vauvasta tulee uskovainen, josta hän sitten luopuu kuten näkyy käyneen lähes sata prosenttisesti luttereille, niinkö se menee ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko että kun jumalaton pappi ja kummit tekee rituaalinsa, vauvasta tulee uskovainen, josta hän sitten luopuu kuten näkyy käyneen lähes sata prosenttisesti luttereille, niinkö se menee ?

        sinulla tuntuu olevan mielssä vain jumalaton pappi ja vauvat. Oletko jotenkin sairas?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko että kun jumalaton pappi ja kummit tekee rituaalinsa, vauvasta tulee uskovainen, josta hän sitten luopuu kuten näkyy käyneen lähes sata prosenttisesti luttereille, niinkö se menee ?

        pahameissa tuntuu sata prosenttia olevan noita vauvoisja vinkuvia epäuskoisia


    • Anonyymi

      Yksi hurmahenkisistä lahkolaisista on tuo sodomiittikäkätys joka juoksee rippilasten kimpussa
      khä khä sodomia, ala pedofilia

      • Anonyymi

        Jos opit valehtelemisen perintönä niin miksi et luovu isiltä peritystä turhasta vaelluksesta ?

        Ja jos opettelit sen ihan itse, miksi et tee siitä parannusta häh ?


      • Anonyymi

        Jos olt jo täysi-ikäinen, miksi kirjoitat tuollaista mieletöntä jumalatonta ja lakia rikkovaa tekstiä, kerrotko syyt koko mailmalle ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos opit valehtelemisen perintönä niin miksi et luovu isiltä peritystä turhasta vaelluksesta ?

        Ja jos opettelit sen ihan itse, miksi et tee siitä parannusta häh ?

        uuu khä khä sodomia! kerro taas siitä kun panit rippilapsia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olt jo täysi-ikäinen, miksi kirjoitat tuollaista mieletöntä jumalatonta ja lakia rikkovaa tekstiä, kerrotko syyt koko mailmalle ?

        vikinäsi on turhaa, täällä helluntailaisetkin tuomitsevat sinun sairaat ja jumalattomat kirjoituksesi ja korostavat että eivät jaa samoja pedoajatuksia kuin sinä

        että mieti sitä mitä täällä luterilaisten lapsista kirjoitat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vikinäsi on turhaa, täällä helluntailaisetkin tuomitsevat sinun sairaat ja jumalattomat kirjoituksesi ja korostavat että eivät jaa samoja pedoajatuksia kuin sinä

        että mieti sitä mitä täällä luterilaisten lapsista kirjoitat

        vaari on varri, eikä muuksi muutu. Luterilaisten vauvat on sen tähtäimessä.
        Jeesuksen omat on samalla tavalla sen vihan alla.


    • Anonyymi

      En liity helluntailaisiin.
      Se onJenkkilahko, jonka jumalattomat homppelimiehet perusti 100 v. sitten.

      • Anonyymi

        Et voikkaan liittyä ensin on uudestisynnyttävä jumalan hengestä ja otettava raamatullinen kaste, sitten voi palata liittymiseen kyselijänä!

        Aivan samoin kuin apostolien aikana.


      • Anonyymi

        Voit toki seurata kirkkoisien oppeja, älä sitten unohda oppejaan auringon kiertämisistä ja kellutuksista

        Voit myös muistella hartaana kun uskovia roviotettiin ja karkotettiin !
        Suomessakin useita kymmeniä.

        Oi sitä kirkkoisien hurskautta.


    • Anonyymi

      Keskeneräisiä prosesseja ei saa arvostella, joten turha kiire-pois se.

    • Putin on kastettu ja oikeassa uskossa.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      sellaista ei olekaan kuin "oikea usko" , raamatussa "yksi usko"
      , lahkot ne on keksineet omia lisäyksiään raamattuun ,
      "vahva usko , elävä usko, " kuollut usko" , melkein usko" . jne.

      Raamattu: "olkoon puheen , `On , on ` , tahi , `ei , `ei` , mitä siihen lisätään ,
      se on pahasta." Matt: 5: 37

      • Anonyymi

        Pieleen meni taas yrityksesi tehdä tyhjäksi todellinen usko ja tasapäistää se luulouskomisen kanssa !

        Miksi ei koskaan onnistu huh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieleen meni taas yrityksesi tehdä tyhjäksi todellinen usko ja tasapäistää se luulouskomisen kanssa !

        Miksi ei koskaan onnistu huh.

        helluntailainen sanoo : >pieleen meni > , "yksi usko" Ef: 4: 5

        raamattu on siis mennyt pieleen , sanoo helluntailainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        helluntailainen sanoo : >pieleen meni > , "yksi usko" Ef: 4: 5

        raamattu on siis mennyt pieleen , sanoo helluntailainen.

        Kyllä sinuun olisi hyvä pirskottaa vääristelevistä tarinoista puhdistavaa vettä !

        Laita silmät kiinni etteivät pirskotu piloille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinuun olisi hyvä pirskottaa vääristelevistä tarinoista puhdistavaa vettä !

        Laita silmät kiinni etteivät pirskotu piloille.

        siis RAAMATUN sana on helluntailaiselle "vääristävää tarinaa !!!

        Raamattu:
        "Puhdistaaksesi heidät : TEE NÄIN : Pirksoita heihin synnistä puhdistavaa vettä"
        4 Moos: 8: 7

        "Taivas ja maa katoavat , mutta minun sanani eivät koskaan katoa"


      • Anonyymi

        Raamatun ilmoitus todistaa kuolleesta uskosta, joten on myös elävä usko.

        26 Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.
        ( Jaak 2)

        Mutta yleistä on Raamatun ilmoituksen väärin käyttäminen ja omaan oppiin alistaminen tälläkin palstalla käydyissä keskusteluissa.

        Jos usko ei ole kuollut, niin silloin ko. uskova tunnustaa uskonsa Herraan Jeesukseen Kristukseen.

        Pelastuksen evankeliumin ja sydämen uskon puolesta.

        Usko Toivonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatun ilmoitus todistaa kuolleesta uskosta, joten on myös elävä usko.

        26 Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.
        ( Jaak 2)

        Mutta yleistä on Raamatun ilmoituksen väärin käyttäminen ja omaan oppiin alistaminen tälläkin palstalla käydyissä keskusteluissa.

        Jos usko ei ole kuollut, niin silloin ko. uskova tunnustaa uskonsa Herraan Jeesukseen Kristukseen.

        Pelastuksen evankeliumin ja sydämen uskon puolesta.

        Usko Toivonen

        Tuohon elävään uskoon liittyen vielä.

        Jos usko ei ole kuollut, niin silloin ko. uskova tunnustaa sydämestään uskonsa Herraan Jeesukseen Kristukseen.

        Uskohan on sydämen uskoa, eli uskoa, jossa sydän on mukana.

        Ei siis vain huulten kautta tapahtuvaa ulkokultaista uskonnollisuutta.

        8 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana ( Matt 15)

        Pelastuksen evankeliumin ja sydämen uskon puolesta.

        Usko Toivonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon elävään uskoon liittyen vielä.

        Jos usko ei ole kuollut, niin silloin ko. uskova tunnustaa sydämestään uskonsa Herraan Jeesukseen Kristukseen.

        Uskohan on sydämen uskoa, eli uskoa, jossa sydän on mukana.

        Ei siis vain huulten kautta tapahtuvaa ulkokultaista uskonnollisuutta.

        8 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana ( Matt 15)

        Pelastuksen evankeliumin ja sydämen uskon puolesta.

        Usko Toivonen

        helluntailaisuus - usko on juuri sitä kuollutta uskoa ,
        "usko ilman tekoja on kuollut"


    • Anonyymi

      Aloittaja, skitsofrenian diagnoosin määritelmät ovat vuosikymmenien kuluessa muuttuneet jonkin verran. Vanhaa ilmaisua "jakomielitauti" ei enää käytetä. Nykyisen määritelmän mukaan skitsofrenian diagnoosi (virallisen tautiluokituksen eli ICD-10:n diagnoosiryhmä F20) edellyttää, että henkilöllä on ilmennyt vähintään kuukauden ajan ainakin kaksi sairaudelle ominaisista viidestä oiretyypistä:

      Harhaluulot
      Aistiharhat
      Hajanainen puhe (esim. toistuva selvä puheen syrjähtely tai epäyhtenäisyys)
      Pahasti hajanainen tai outo käytös tai selvä motorinen jäykkyys tai kiihtyneisyys (katatonia)
      Niin sanotut negatiiviset eli puutosoireet (tunneilmaisujen selvä latistuminen, puheen selvä köyhtyminen tai tahdottomuus)
      Näiden oireiden lisäksi skitsofrenian diagnoosiin kuuluu, että sosiaalinen toimintakyky on heikentynyt merkittävästi ja yhtäjaksoisesti vähintään useiden kuukausien ajan.

      Skitsoaffektiivinen häiriö on jonkin verran harvinaisempi kuin skitsofrenia. Sen taudinkulku on varsin samankaltainen kuin skitsofrenian, joskin toimintakyky säilyy usein parempana. Skitsoaffektiivisessa häiriössä ilmenee kaikkia skitsofrenialle ominaisia psykoottisia oireita mutta myös vakavaa masennusta tai maniaa. Ennen kuin tilaa nimitetään skitsoaffektiiviseksi häiriöksi, skitsofrenialle ominaisia harhoja tulee esiintyä myös ilman vakavia mielialaoireita.

      Skitsofreniforminen häiriö on oirekuvaltaan samanlainen kuin skitsofrenia, mutta se on kestänyt vain muutamia viikkoja tai kuukausia. Hyvin usein se pitkittyy, jolloin diagnoosi vaihtuu skitsofreniaksi.

      Skitsofrenian oireet
      Skitsofrenian oireet vaihtelevat paljon sekä eri potilailla että samallakin potilaalla sairauden eri vaiheissa.

      Aistiharhoista eli hallusinaatioista yleisimpiä ovat erilaiset kuuloharhat, jolloin henkilö kuulee sanoja tai puhetta. Skitsofrenialle tyypillisessä kuuloharhassa puheääni kommentoi henkilön käytöstä tai toistaa hänen ajatuksiaan. Joskus kaksi ääntä keskustelee keskenään henkilön tekemisistä. Äänet voivat olla luonteeltaan uhkaavia tai syyttäviä. Ääniä kuuleva voi keskustella äänten kanssa tai naureskella niille. Kuuloharhojen lisäksi skitsofreniaa sairastavalla voi ilmetä näköharhoja tai harvemmin myös tunto-, haju- tai makuharhoja. Vaikea-asteiset ja henkilön totena pitämät kuuloharhat voivat haitata suuresti hänen ajatteluaan ja käytöstään. Usein kuuloharhoista kärsivä kykenee erottamaan aistiharhansa todellisuudesta.

      Harhaluulot eli deluusiot ovat itsepäisiä, jäykkiä, outoja (eli ns. bisarreja) ja perusteettomia uskomuksia, joista henkilö pitää itsepäisesti kiinni, vaikka tosiseikat puhuisivat niitä vastaan. Jäykkinä ja itsepintaisina erilaiset harhaluulot saattavat hallita henkilön koko ajatusmaailmaa ja vaikeuttaa monin tavoin hänen sosiaalista toimintakykyään. Hyvin yleisiä skitsofreniaan liittyviä harhaluuloja ovat erilaiset paranoidiset eli vainoharhaiset deluusiot.

    • Anonyymi

      aloituksessa on ainoastaan Raamatun sanaa.

      • Anonyymi

        Raamatulla ne pitäisi mätkäistä hurmahenget tainnoksiin. Kuten homot.


    • Putin on kastettu ja elävässä uskossa.
      😄😄😄😄😄

      • Anonyymi

        missä kohtaa raamatussa kirjoitettu : "OIKEA" usko ?

        Raamattu: "yksi usko" Ef: 4: 5


    • Anonyymi

      Olihan ev.luth. kirkon edessä aikoinaan jalkapuu pahantekijöille. Annettiinkohan niille edes vissyä eli katumusvettä..

    • Anonyymi

      Oikeasta uskosta Paavali ei suoraan kirjoista, mutta kylläkin oikeasta opista ja jos joku julistaa jotain muuta oppia kuin Paavalin ristiinnaulittua Kristusta, niin hän olkoon kirottu.

      On tärkeää että ihminen ei eksy uskossaan, että hänellä on selkeä näkemys siitä mihin hän uskoo, miten ja mitä siitä uskosta seuraa.

      Se oppi oli tärkeää, se oppi, mikä vie Kristuksen luo ja siten pelastukseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6033
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3665
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1945
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1611
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      12
      1430
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      25
      1341
    Aihe