Miksi on mitään?

Anonyymi-ap

Maailman historia on täynnä pohdiskelijoita ja tieteen avulla ihminen on saanut selville miten erilaiset mekanismit maailmassa toimivat. Kuitenkin kaikki nämä pohdiskelijat ja tutkijat ovat jääneet vaille lopullisia vastauksia. Tavallinen työmies muinaisessa Egpytissä oli yhtä lähellä ratkaisua kuin tämän päivän älykkäimmät tiedemiehet. Tekoäly ei osaa kertoa meille mikä elämän tarkoitus on, tai miksi maailma on. Se voidaan toki jonkin uskonnon mukaan laittaa niin tekemään tai se voi kertoa eri pohdiskelijoiden antamia arvauksia. Tiedemiehet tietävät kuinka asiat toimivat, mutta eivät miksi ne ovat. Me jotka uskomme Jeesukseen ja siten myös Raamattuun olemme saaneet vastauksen. Ja vastaus kysymykseen "miksi?" on suurempi kuin vastaus kysymykseen "kuinka?"

Johanneksen evankeliumi 1:1-2
"Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on."

1 Korinttolaiskirje 8:5-6
"Sillä vaikka olisikin niin sanottuja jumalia, olipa heitä sitten taivaassa tai maassa, ja niitä on paljon semmoisia jumalia ja herroja, niin on meillä kuitenkin ainoastaan yksi Jumala, Isä, josta kaikki on ja johon me olemme luodut, ja yksi Herra, Jeesus Kristus, jonka kautta kaikki on, niin myös me hänen kauttansa."

Kolossalaiskirje 1:16
"Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja,kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa."

Heprealaiskirje 2:10
"Sillä hänen, jonka tähden kaikki on ja jonka kautta kaikki on, sopi, saattaessaan paljon lapsia kirkkauteen, kärsimysten kautta tehdä heidän pelastuksensa päämies täydelliseksi."

Kaikki on olemassa Jumalaa ja Herraa Jeesusta Kristusta varten, kaikki on luotu hänen kauttaan. Meille jotka uskomme, Jumala on armossaan ilmoittanut tämän. Me tiedämme että kipukin ja kuolema ovat olemassa sitä varten että Jeesus saattoi kärsiä meidän puolestamme rangaistuksen ristillä ja kuolla, olkoonkin että kipu tuli maailmaan synnin kirouksena.

Mikään oppi tai usko ei anna näin selkeitä ja yksinkertaisia vastauksia elämän suurimpiin kysymyksiin. Jokainen joka pysyy pohdiskelijana tai jumalankieltäjänä loppuun asti, tulee jäämään ilman vastauksia. Kiitos Jumalalle hänen armostaan Herran Jeesuksen nimessä siitä, että meillä kristityillä on vastaukset, joita muut eivät halua uskoa, koska muuten joutuisivat häpeämään syntejään kuten mekin.

9

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jeesuskin oli tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Raamatusta ei mainittavaa viisautta löydy minkään asian suhteen vaikka hipillä olisi pitänyt olla kaikki tieto hallussa.

    • Anonyymi

      Hieno aloitus, siunausta sinulle!

      • Anonyymi

        Löytyyhän täältä vastauksista yksi, kenellä on usko. Siunausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyyhän täältä vastauksista yksi, kenellä on usko. Siunausta.

        Kaksi löytyy


    • Anonyymi

      Mitä oli ennen jumalaa?
      Ja miten se vanha ukko sai alkunsa?

      • Anonyymi

        Miksi Jumalaa ennen pitäisi olla jotain? Olet katsonut liikaa Simpsoneita ja muita lastenohjelmia.


    • Anonyymi

      alussa oli on ja off , alussa oli bitti ja siitä kehittyi kone .

    • Anonyymi

      Jeesus oli vain kävelevä bakteerien kasvatusastia 🤣 siinä sinulle elämän tarkoitus

    • Anonyymi

      Tässä on esimerkki suuresta tiedemiehestä, joka etsi totuutta, mutta videolla vanhoilla päivillään, myöntää ettei hänellä ole vastauksia:

      https://www.youtube.com/watch?v=P-Qdl6Gbx0k

      Richard Feynman ymmärsi maailman lainalaisuuksia luonnontieteen näkökulmasta paremmin kuin kukaan tässä palstakeskustelussa. Mutta mitä Jeesukseen ja Jumalaan tulee, hän, kuten kaikki muut viisaat maailmassa, oli täysin pihalla. Hän ei ollut sellainen mellakoiva ateisti, joka luuli tietävänsä kaiken kieltämällä Jumalan, vaan hän yritti yksinkertaisesti ymmärtää vain sitä, miten asiat toimivat, ei syytä sille, mitä tai ketä varten ne toimivat. Hän olisi uskonut Jumalaan vain jos hän olisi voinut olla suurempi kuin Jumala (mahduttaa Jumalan oman järkensä alapuolelle), ainakin video kuvaamisen aikaan.

      Videolla hän toteaa että kyseenalaistaminen oli keskeinen osa hänen sieluaan. Mutta hän ei kuitenkaan kyseenalaistanut epäuskoaan.

      Hänellekin jäi vain usko tai epäusko valita kun on kyse elämäntarkoituksesta. Hän valitsi olla uskomatta siihen, että tarkoitus löytyisi Raamatusta ja Jeesuksesta. Hän ei halunnut uskoa siihen. Puhutaan tiedemiehestä joka oli alansa huipulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe