Mtv Katsomo Sisäänkirjautuminen

Anonyymi-ap

Omalla tunnuksella ei enää toimi, no eipähän tartte enää katsella tätäkään sarjaa.

19

1413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokeilin sallia kolmanne osapuolen evästeet Google Chrome selaimella mutta eipä auttanut sekään.

    • Anonyymi

      Sama sisäänkirjautumisongelma jatkunut jo torstaipäivästä alkaen.

    • Anonyymi

      maailma kun muuttuu niin tahtoo mennä aika monimutkaiseksi kaikki järjestelmät ettei välttämättä peruspetterit ja pirkot niin ymmärrä eikä tarvi aina olla peruspetteri sillä myös osa korkeakoulutetuista painii samojen ongelmien kanssa koska ei kaikki korkeakoulutetut osaa välttämättä tekniikan juttuja niin hyvin. Sillai tää kehitys hieman huolestuttaa koska tota noin osa voi pudota ihan täysin kokonaan yhteiskunnan kehityksen rattailta pohjalle. Yksi hyvä neuvo lapsille on se, että ulkoilkaa paljon enemmän eli siitä vastuu kuuluu lapsien vanhemmille. Liikuntaa ei saa unohtaa nykyajassa. Ihminen on luotu myös liikkumaan eikä koko ajan vahtaamaan tablettiruutuja jne.

      Tekoälystä jauhaminen on myös ärsyttävää koska tekoäly sisältää myös paljon isoja, jopa todella vakavia riskejä. Yritämmekö me ihmiset liikaa älyllistää nykyään kaikkea että onkohan sillä loppujen lopuksi paskainen loppu? Ei ole välttämättä viisasta yrittää olla liian älykäs. Jos tekoäly sanelisi liikaa ja sitä voisi kehittää moneen eri suuntaan niin pelottava ajatus on se, että mitä esim silloin joku hullu diktaattori voisi sillä tehdä. Miettikääpä tuota!

      Salkkarien sisäänkirjautumisongelmat on nykyaikaa eli liika on liikaa eli ihmiset alkaa kyllästymään näihin juttuihin kun kaikki on niin monimutkaista. Mobiilikortit sun muut korttimaksujärjestelmät on aiheuttaneet myös paljon päänvaivaa myös korkeakoulutetuille kun nettiverkkohuijarit koko ajan kiusaavat ihmisiä. En nyt varsinaisesti haikaile vanhaa aikaa, koska tarvii maailma myös kehittyä, mutta liika on liikaa ja kyllä esim tuolle verkkohuijausjutulle pitäs saada joku tolkku ja roti. Mä en uskalla edes rekisteröityä ja kirjautua kovin moniin nettipaikkoihin koska pelkään näitä rosvoja.

      Ja hyvät ihmiset silloin kun luotte profiilin jonnekin nettipaikkaan niin älkää kirjoittako liian helppoa salasanaa johon rosvo/kiusaaja voi päästä käsiksi.

      • Anonyymi

        Itse ainakaan ymmärrä mitään näistä nykyajan maksujärjestelmistä esim mobilepay enkä ole koskaan edes yrittänyt perehtyä näihin.


    • Anonyymi

      Itse vielä suht nuori ihminen vasta lähemmäs 35-vuotias ja mua uhkaa jo digisyrjäytyminen. Jos tämän ikäinen ei enää pärjää tekniikan kanssa niin kuinkas sitten jotkut mummot ja papat pärjää? No ei mitenkään.

      • Anonyymi

        Kyllä sain toimimaan ikää on 76 vuotta,joten se siitä.


    • Anonyymi

      Kohta tulee varmaan ne ihmisiin asennettavat mikrosirut pakollisiksi ja niillä voidaan sitten seurata ihmistä joka paikassa kaiken aikaa, todella pelottava ajatus.

      • Anonyymi

        eikös koirat ainakin olla tekemässä niihin mikrosirujuttu??


      • Anonyymi

        jos kehitys menis tuohon mitä kerrot tosa, niin veikkaan että se on sitten ihmiskunnan loppu lähellä sillä hyvin monella menisi järki ja moni päätyisi itsemurhaan.


      • Anonyymi

        jotenki vaan tuntuu että varmaankaan tuollaista ei tule tapahtumaan. Se ehkä voisi jopa tapahtua kiinan kaltaisessa maassa. Tuskin kovin monissa valtioissa ihmiset mikrosirutettaisiin. Ei ainakaan suomessa ja jos täälläkin niin kävis, niin pitäs olla sitten meillä suomessa kyllä tosi äärimmäisen pahat johtajat eliitissä ja muissa asemissa. Huh. Ei passaa ajatella tommosta. Alkaa jo nyt sydän jyskyttää ja ohimot pullistua jyskyttää. Me ihmiset voimme syyttää itseämme kun jos tuhotaan kaikki hyvä. Onhan nyt tuolla Venäjällä tuo hemmetin diktaattori äärioikeistohullu Vlad putin tuhoamassa ja myös sortaa omaa kansaa koska putinin talouslinja on sitä että rikkaat ja yrittäjät pyörittää systeemiä elossa ja kaikilla muilla kurjaa. siellä on valtavan iso ero köyhien ja rikkaiden välillä(tosin sitä osittain selittää valtion valtava koko ja sama kuvio myös monissa muissa isoissa valtioissa kuten Yhdysvallat).


      • Anonyymi

        mitä tulee lemppariohjelmaani salattuihin elämiin(koska juonenkäänteet on nopeita ja välillä aika-ajoin nokkelia) niin lasse sievinen vaikka onkin välillä ärsyttävä jankuttaja ja itsepäinen niin siinä on jokin semmonen hieno ominaisuus eli rakastettava ja että se on niin oikeudenmukainen ja rehellinen.

        Musta ois kiva jos salkkarit teeveesarja jatkuisi lähinnä loputtomiin =)
        se on suomen paras telkkarisarja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä tulee lemppariohjelmaani salattuihin elämiin(koska juonenkäänteet on nopeita ja välillä aika-ajoin nokkelia) niin lasse sievinen vaikka onkin välillä ärsyttävä jankuttaja ja itsepäinen niin siinä on jokin semmonen hieno ominaisuus eli rakastettava ja että se on niin oikeudenmukainen ja rehellinen.

        Musta ois kiva jos salkkarit teeveesarja jatkuisi lähinnä loputtomiin =)
        se on suomen paras telkkarisarja!

        lisään kommenttiini sen että salkkarit tv sarja on myös tosi opettavainen sarja eli pohjimmiltaan mä uskon (ja toivon niin!) että käsikirjoittaja haluaa viestiä nimenommaan sitä että miten asioita ei pidä tehdä eli hän antaa kuvaa siitä että miten asioita ei pidä tehdä. Siksi pidän opettavaisena sarjana. Jotkut jotka kritisoi tätä sarjaa, väittävät että salkkarit antaa huonoa esikuvaa esim nuorille. Minusta käsikirjoittaja tuskin näin haluaa ja oon tästä oikeastaan 100% varma eli päinvastoin hän haluaa viestiä miten asioita ei pidä tehdä. Ja onhan omalla tapaa salkkarit ja niiden osa hahmoista vähän surkuhupaisen humoristisia joten näen tässä sarjassa myös huumoria.


    • Anonyymi

      Nykyajan ohjelmista varmaan 99% on sen sortin kuraa että ne sietäis lakkauttaa vaikka kokonaan.

      Alkakaa hyvät ihmiset liikkua ja pitää kunnostanne huolta sen sijaan että istutte sohvalla sipsejä mussuttaen ja limua juoden typeriä tv-ohjelmia töllöttäen.

      • Anonyymi

        on tervettä liikkua mut lenkin päätteeks on hyvä asettua rauhoittumaan aloilleen, pois älylaitteet ja katsoa vaikka salkkareita tai noh ei iltaisin lenkkeily ole niin viisasta, mutta että jos vaikka päiväaikaan tekkee lenkin niin sen jälkeen vaikka katsoa hyvää katsottavaa telkkarista tai vaikka mennä sohvalle lepäämään tai lämmittää sauna. Eikä aina katsoa somesta tai telkkarista niitä ikäviä uutisia. Välillä tuntuu että sais tulla enemmän myös mukavia uutisia.

        Itse oon himoliikkuja, ja mulla välillä menee tää liikunta hieman yli hilseen jolloin pittää heti kohta toppuutella. Muutin myös ruokavaliotani terveelliseen suuntaan. Nykyään normipainoinen.

        Kai se jokin tasapaino ois hyvä elämässä löytää, tarpeeksi lepoa ja tarpeeks toimintaa.


    • Anonyymi

      Ei mulla kirjautumisessa ollut ongelmia mutta mainokset jäävät silloin tällöin jumiin ja pitää ladata uudestaan. Hitto kun ovat huomanneet ADBlock mainostenesto-ohjelman taas kielletylle listalle. Pitää odottaa että se taas voittaisi kilpajuoksun ja saisi toimimaan myös mtv:ssä.

      • Anonyymi

        Itse lopetin katsomisen kun vaati että laitan adblockerin pois. Ei ole ihan niin laadukas sarja, että sietäisin mainostaukoja.


    • Anonyymi

      Itsellä ei toimi kirjautuminen Katsomoon vieläkään. Ilmeisesti jotain tapahtunut uudistusten yhteydessä. Niin ja kyllä itseäkin ärsyttää tuo kun ei toimi AdBlock myöskään enää Katsomossa.

    • Anonyymi

      jotkut kritisoi sitä että moni paikka on maksullinen, mut toivottavasti youtube ei tuu maksulliseksi. Kyllä nimittäin pystyy luomaan paikkoja nettiin joista ei tarvi maksaa kun joku paikka pystyy pyörittämään sitä kuten youtube jossa ei tarvi ihmisten maksaa sen käytöstä, mut eikös nää jotkut suunnittele sitä maksulliseksi. No toivottavasti ei tuu maksulliseksi.

    • Anonyymi

      Tässä asiassa oli itsellä myös ongelmia mutta sitten sain ohjeen, että kannattaa tv.stä poistaa se vanha MTV katsomo sovellus ja ladata sovelluskaupasta uusi sovellus ilmaiseksi niin tein ja heti tuli tv.stä se koodi mitä se tabletti kysyy ja syötin sen ja heti tuli ilmoitus tablettiin,että tv on nyt aktivoitu ja näin se alkoi toimimaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      686
      5175
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3544
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3307
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2553
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2389
    6. 261
      1980
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe