Onko Shoukat Anjamin profetia toteutumassa?

Anonyymi-ap

"...Lähi-itä tulee kokemaan pandemioiden lisäksi sotia. Israelilla tulee olemaan lisää vaikeuksia naapuriensa kanssa, mikä voi johtaa jopa Psalmissa 83 kerrottuun sotaan. Lähi-idän tilanne kärjistyy niin vaikeaksi, että on mahdollista, että Israel hyökkää vuosien 23 - 24 aikana Damaskokseen. Siitä seuraisi, että koko maailman kansat yhditäisivät voimansa ja taistelisivat Israelia vastaan vuonna 24 tai vuonna 25..."

Alkaa kohdasta 1:45:

https://www.youtube.com/watch?v=3yP4y-lM6Tg

36

1225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia/

      to 24.10.2019

      Shaukat Anjamin profetia

      Itseaiheutettu katastrofi Euroopassa

      Pyhä Henki näytti: sodan äänet eri puolella maailmaa ja sotien uhka erityisesti Lähi-idässä ovat horisontissa.

      Eurooppa pelaa väärää peliä tänä ongelmallisena maailmanpolitiikan aikana. Euroopan johtajat sulkevat silmänsä uuden sosiaalisen systeemin tosiasian edessä, jonka he kohtaavat Euroopassa olevien satojentuhansien laittomien siirtolaisten tähden. Euroopan johtajat haluavat pelata tärkeää roolia maailmanpolitiikassa, sosiaalisesti ja taloudellisesti, mutta samaan aikaan he ovat unohtaneet huolehtia omien kansalaistensa turvallisuudesta, sosiaalisesta hyvinvoinnista ja taloudesta.

      Pahin kaikesta kuitenkin on, että he ovat unohtaneet Luojansa, elävät Jumalan Sanan vastaisesti ja ovat säätäneet lakeja, jotka ovat vastoin jumalallista moraalia.

      Herran Henki sanoo: Eurooppa ja koko läntinen maailma ovat romahtamisen partaalla, jonka ovat itse luoneet. Eurooppaan ja länteen on väkisin tullut ulkopuolisia, joilla on strateginen suunnitelma ja jota valtaapitävät eivät ole huomanneet, valvoneet ja suojelleet maataan sitä vastaan.

      Eurooppa ei käsitä tai sulkee silmänsä siltä tosiasialta, että satojentuhansien tulijoiden joukossa on merkittävä määrä ammattitaistelijoita.

      Milloin tahansa suuri sota puhkea Lähi-idässä, sosiaalinen rauhattomuus ja Euroopan tuhoaminen alkaa. Euroopan identiteetti on vaakalaudalla. Avatkoon Herra valtaapitävien silmät.

      Herran Henki näyttää, että v. 2020 – 2022 Eurooppa kohtaa vakavia ja monenlaisia tuhoja, eikä Suomi tule niiltä säästymään. Joitakin sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia voi alkaa aikaisemminkin, jopa milloin tahansa, mutta jos Eurooppa ei muuta kurssiaan, suuri katastrofi on valmiina ja ansaittuna.

      Kristittyjen tehtävä on polvistua Herran eteen, tehdä parannusta ja rukoilla maansa puolesta anteeksiantoa, rauhaa ja myös pelastumattomien puolesta, joita suurin osa maailmasta on, että monet pääsevät vielä uskosta osalliseksi.

      Uudestisyntyneinä kristittyinä meidän ei tarvitse pelätä, mutta meidän täytyy tutkia oma sydämemme. Missä olemme epäonnistuneet Kristuksen ruumiina? Olemmeko valona ja suolana niin kuin Herramme tarkoitti? Jos emme, niin tehdään parannusta ja jatketaan Herran työn tekemistä. Aamen.

      Shaukat Anjam
      Pihtipudas, Suomi

    • Anonyymi

      http://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia-paastoillassa-23-8/

      Shaukat Anjamin profetia 23.8.2018

      Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 23.8. luettiin seuraava Shaukat Anjamin profetia:

      * * * * * * *

      Vainot, luopuminen ja herätys

      Herran Henki näytti, että seuraava Suomen hallitus ja eduskunta tulevat olemaan pahempia kuin aikaisemmat, mitä tulee kristinuskoon, Jumalan Sanaan, juutalaisiin ja Israeliin. On aika kristittyjen rukoilla vakavasti ja yhdessä.

      Kristittyjä tullaan vainoamaan avoimesti valtaapitävien taholta. He tulevat tekemään lakeja ja säädöksiä, joiden kautta vaikeutetaan Jumalan Sanan totuuden julistamista. Vain rukouksen kautta kristityt voivat selvitä tästä ajasta. Voimme kuitenkin rukoilla, että sellaista hallitusta ei muodosteta. Sanan opettaminen ja julistaminen tehdään vaikeaksi. Totuutta ei kärsitä.

      Monet joutuvat oikeuden eteen. Vankeustuomiot ovat myös mahdollisia. Kristittyjä syytetään vihanpuhujiksi, kun he puhuvat Jumalan Sanan totuutta. Kristittyjen vihaajat taas saavat helposti pilkata Jumalaa, Raamattua ja uskovaisia.

      Tässä vainon aallossa monet ahdistuvat ja luopuvat uskosta. Eturivin kristittyjä paljastetaan ja he luopuvat. Herran Henki näytti, että vihollinen tekee niin paljon suljettujen ovien takana, että jotkut ovat jo tekemässä kompromisseja ja ovat pian valmiit luopumukseen.

      Demokraattinen valtio ei tule suojelemaan kristittyjä samanarvoisina kansalaisina, vaan sen agenda on miellyttää niitä, jotka vastustavat Jumalaa, Hänen Sanaansa ja Hänen kansaansa.

      Näen paljon hengellisiä johtajia, pastoreita ja vanhimpia hämmentyneinä, koska he eivät ole valmiina tällaiseen aikaan. Rukoillaan, tehdään parannusta, valvotaan ja ollaan valmiit.

      Herra näyttää myös hyviä uutisia tämän vaikean ajan kestäessä. Ne, jotka ovat kestäviä vainoissa, jotka pysyvät uskollisina ja seuraavat Herraa, tulevat myös olemaan osa herätystä. Herätyksen laajuus ei ole meidän huolenamme. Jumala antaa armonsa uskollisille kristityille tehdä työtä lujasti yhdessä ja Herra suo herätyksen ja sadonkorjuun. Näen, että tuhannet ja tuhannet vielä pelastuvat.

      Kunnia Jumalalle!

      Shaukat Anjam
      Pihtipudas

    • Anonyymi

      https://www.tv7.fi/profetia-paastoillassa-11-4/

      Shaukat Anjamin profetia 11.4.2019

      Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelman suorassa lähetyksessä 11.4.2019 luettiin Shaukat Anjamin profetia, jonka voit lukea uudelleen tästä:

      * * * * * * *

      Paljastukset ja myrsky ovat tulossa

      Kun olin rukouksessa Suomen ja Euroopan puolesta, Herran Henki näytti sen moraalisen, sosiaalisen ja poliittisen tilanteen, jossa elämme. Yhteiskunta on vihollisen tuhoama ja sosiaalinen elämä on kaukana jumalallisen elämän standardeista.

      Uskonnollinen, poliittinen ja taloudellinen valtaeliitti on edennyt pitkälle riistäessään heikoilta, köyhiltä, lapsilta, naisilta ja vanhuksilta heidän oikeuksiaan, kunnioitustaan ja arvokkuuttaan. Nyt on aika Kristuksen ruumin rukoilla oikeutta ja Jumalan tuomiota jokaisen vääryydentekijän ylle. Heidän täytyy tulla valkeuteen, tunnustaa syntinsä ja saada tuomio. Rukoilemme heidän sielujensa puolesta, koska vain parannuksenteon kautta heidän sielunsa voi pelastua.

      Herran Henki näyttää myös, että Hän tulee paljastamaan eliitin synnit ja tuo heidät tuomiolle. Kristittyinä meidän tulee rukoilla, ettei kukaan heistä pääse pakenemaan, olivatpa he sitten Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa tai Suomessa. Mikä tahansa heidän tittelinsä on: piispa, pastori, presidentti, prinssi, ne eivät tule heitä pelastamaan.

      Tuomio tulee Herralta, mutta uskovien täytyy rukoilla, että maallinen auktoriteetti on rehellinen ja rohkea tuomaan jokaisen vääräntekijän tuomion eteen ja oikeus voi tapahtua. Kristuksen ruumin rooli on tärkeä tässä asiassa.

      Tämä tulee olemaan suuri ravistelu, jollaista ei ole lähihistoriassa nähty. Joitakin kuninkaallisia perheitä tulee myös paljastumaan. Myrsky ja ravistelu tulevat kohtamaan ihmiskauppaa, pedofiliaa, seksuaalisia väärinkäytöksiä ja rahan pesua. Miljardeja euroja pyörii tässä ihmiskaupassa ja uhreina on satoja tuhansia ihmisiä.

      Kuulen Hengen sanovan: ”Nyt riittää, vääryydentekijät joutuvat tuomiolle”.

      Herran Henki sanoo, että näin tulee tapahtumaan, jos Jumalan ihmiset rukoilevat yksimielisesti, että Jumala lähettää oikeutensa ja tuomionsa taivaasta. Jumala haluaa levittää pyhän pelkonsa yli koko maanpiirin myrskyisellä räjähdyksellä ja samaan aikaan tämä ravistelu tekee tietä lopunajan herätykselle, jopa ennen seurakunnan ylöstempausta.

      Rukoillaan kaikki Herraa nöyrästi ja pyydetään Hänen oikeuttansa, aamen!

      Shaukat Anjam

      Pihtipudas, Suomi

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      8.12.2017

      Tuulan 7.12.2017 näkemä näky boakäärmeestä Jenni Haukion eli Suomen kimpussa

      Kerron viimeöisen (7.12.2017) näyn. Muistan vain tämän kohdan, jonka näin monta kertaa. Oli Jenny Haukio, presidentin vaimo, jonka jalkaan nilkasta asti kietoutui boakäärme. Se kietoutui niin huomaamatta, että vasta kun se oli niin syönyt sen jalan sisälleen, se huomattiin. Ei voinut enää tehdä mitään!

      Kaikki oli tapahtunut niin huomaamatta ja nopeasti. Jalka oli eloton ja harmaa. Boa imi voiman jalasta. Tämä oli hyvin salakavalaa - kaikki olivat aivan pöyristyneitä ja yllättyneitä. Oltiin kyllä varauduttu normaalikokoisiin pieniin käärmeisiin, mutta ei kukaan osannut odottaa boakäärmettä! Sen tulo oli kaikille kauhistus!

      Ann-Mari Palon selitys:

      Jenni Haukio edustaa Maan Äitiä. Kysymys on Suomi Äidistä, Suomen maasta.

      Suomi on poikennut laittomuuteen, pois Jumalan pelosta, Jumalan kunnioittamisesta. Ei ole Jumalan pelkoa silmien alla.

      On poljettu lait, jotka isämme ovat rakentaneet Jumalan sanan pohjalle. Suomi on lähtenyt omille teilleen ja vaeltanut omavoipaisuudessaan, ihmisviisaudessaan. Sisään on luikertanut mahtipontinen boakäärme. Se on "ulkomaalainen", suurin käärme koko maailmassa. Ei siis suomalaista perua. Olemmehan tottuneet pikkukäärmeisiin jotka Suomesta ovat. Nämä pikkukäärmeet ovat kyllä tiedossa päättäjilläkin, ja näihin käärmeisiin on huomio kiinnitetty. Tämä boa on toisenlainen käärme = Saatana, ISO ja ovela.

      Iso käärme on tullut EU:n myötä salakavalasti hyvältä ja oikealta näyttävin pyrkimyksin turruttaen mielenliikkeet erilaisilla oikealta näyttävillä tasa-arvon pyrkimyksillä, suvaitsevaisuudella, väärällä oikeudenmukaisuudella saastuttaen Jumalan puhtauden ja totuuden.

      Nämä pyrkimykset syrjäyttävät köyhän, vanhukset, lesket ja lapsiperheet. Pyrkimykset ovat valkeuteen pukeutuneita suuria valheita, jotka hyväksyvät synnin ja jumalattomuuden, esim. homolaki, eutanasia, suurmoskeijahanke, Suomi on kovaa vauhtia jakamassa Israelia jne. Mielistellään ja kumarretaan enemmän luotua kuin Luojaa.

      Nyt tämä boakäärme on tarttunut lujalla kuristavalla otteellaan saaliiseensa, Suomineidon nilkkaan ja käärme aiheuttaa toisen jalan kuoleman. Jalasta tulee eloton ja voimaton.

      Nämä saatanalliset voimat ovat imeneet voiman, ja Suomi seisoo enää yhden jalan varassa. Tämä huomataan kuitenkin vasta sitten kun sen jalka on jo syöty, eli vihollinen on saanut ikään kuin jalansijan. Ja kun voima on poissa, ei ole enää mitään tehtävissä.

      Vasta silloin ikään kuin aukeaa silmät ja ymmärrys ja päättäjät ovat kauhuissaan, ei osattu odottaa tällaista jättisuurta käärmettä.

      Katsoisiko Jumala tätä kaikkea kauhistusta sivusta?

      Suomi on hyljännyt Herran, isiensä Jumalan ja palvellut luotua. Jumala on lähettänyt keskuuteemme profeettoja palauttaakseen kansan Jumalan tykö ja nämä varoittivat kansaa, mutta he eivät ole kuulleet.

      Ja niin kuin Sakarja sanoo, niin sanoo Jumala tänään Suomen kansalle: ”Miksi te rikotte Herran käskyt omaksi onnettomuudeksenne? Koska te olette hyljänneet Herran, hylkää Hänkin teidät. Siksi nyt Herra sallii tämän onnettomuuden Suomen kansalle. Tämä on näyn selvitys. Jos joku kokee jotain muuta, tuokoon esille.

      Uskon että kun ahdistuksessa kansa kääntyy Herran puoleen, Herra pelastaa ja armahtaa, niin kuin muinaisina aikoina, kun sodassa kansa huusi Herraa avuksi ja Herran apu tuli.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Anne Lindellin talousuni romahduksesta /pakolaiset

      On elokuu v. 1997 ja näin seuraavan unen. Unessa istuin hämärtyvässä illassa eräänlaisella kaiteella ankealla ja betonisella pihamaalla, ja katsoin keski-ikäisen miehen kanssa isoa kylttiä varastomaisen rakennuksen tai kenties hylätyn hallin suurten ulko-ovien yläpuolella. Kyltissä luki sanat ”Matförråd” (suom. Ruokavarasto).

      Mies puhui hiljaisella äänellä, pää painuksissa alaspäin, hieman tuskaisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti ja melkein kuiskaten: … Ruokavarastoja täytyy täydentää, sanoi mies, myös siemenviljaa, perunoita ja siemeniä on oltava varastossa tuleville vuosille. Sanoin, että kyllähän meillä nyt ruokaa riittää … sitähän on jo yli tarpeen.

      Niin nyt, sanoi mies, mutta entä kun maailmalla alkaa valtava liikehdintä? Mikään silloin ei oikein toimi. Pakolaisten vuoksi Suomen väkiluku on silloin aivan toista kuin nyt, ja osaa vainotaan. Aivan 2000-luvun alussa tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia.

      Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia.

      Häikäilemättömät väärinkäytökset tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990 luvun allussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa.

      Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa.

      Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin.

      Norjaa aletaan kadehtia, ja yht´äkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja riippumattomia kuin Norjalaiset.

      Huokaisin ja sanoin: minnekkä me sitten voisimme paeta, Ruotsiin, Norjaan? Mies sanoi, että ei kannata paeta … yrietään vain selvitä jotenkin. Mies otti minua molemmista olkapäistä kiinni lujalla otteella ja sanoi: Me kestetään – uskotko? Nyökkäsin kyynelleet silmissä. Mies nousi ylös ja lähti kävelemään hartiat kumarassa poispäin … Tähän heräsin..

      Raha ei siis tule auttamaan eikä rikkaudet, kun talous romahtaa ja ajaudumme yhä vaikeampia aikoja kohti. Ainoastaan luottaminen universumin Luojaan auttaa.

      ”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.” – Jaakobin kirje 5:1-3

      ”Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: ’Tule!’ Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: ’Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä’.” – Ilmestyskirja 6:5-6

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Anne Lindellin uni muslimeista ja venäläisistä heinäkuussa 2010
      Anne Lindell, 18.5.2011
      (Tämä on kopioitu Jouko Pihon profetia 2 sivulta )

      Tämän sivuston löytyminen oli minulle tosi iloinen yllätys, ja laitoin tänne kevättalvella ensimmäisen kirjoituksenikin, enneuneni Saksan Westfalenista. Tänään kävin taasen sivustolla, ja heti melkein ensimmäiseksi oli Jyrki Mannisen 2 enneunta aivan samasta aiheesta kuin itsekin olin nähnyt unessa viime kesänä. Selkäpiitäni karmi: Venäjä valloittaa tai ainakin miehittää puolet Suomesta ja ilmeisesti jopa valtakuntien rajaviivakin oli samanlainen meidän molempien unessa, ja mikä uskomattominta, molempien enneunissa Suomi ei lähtisi puolustautumaan ja vastahyökkäykseen vaan antautuisi ilman verenluovutusta.

      Näin nämä kaksi enneunta peräkkäisinä öinä heinäkuussa v. 2010. Molemmat unet olivat lyhyitä, mutta heräsin oitis unennäön jälkeen molemmilla kerroilla keskellä valoista kesäyötä ja minulla oli vaikeata nukahtaa uudestaan, sillä ajattelin näkemääni unta ja mietiskelin sen merkitystä.

      Ensimmäinen uni: Muslimit ja venäläiset

      Olin unessa yksin kotonani ja ilmeisesti unessa kyseessä oli lämmin elokuun loppupuoli ... hieman syksyä oli jo ilmassa ja illat olivat jo pimenemässä. Istuin ruokasalissa syömässä, kun ulkoa kuului pelottavia ja hätäisiä ääniä ... kuin joitakin ihmisiä liikkuisi nopeasti ja hengästyneenä aivan lähellä kotiani ... aivan kuin etsien ja samalla paeten. Eräs mieshenkilö koputti ruokasalini ikkunaan ja viittoili avaamaan ulko-oven (ovi oli lukossa).

      Raotin ovea ja tämä henkilö (ilmeisesti kyläläisiä) kehotti minua paikallisella ruotsinkielen murteella pakenemaan heti:
      ”Ota vain kaikkein välttämättömin mukaan ja sen verran kuin saat ahdattua autoosi. Älä pakene maanteitä, vaan aja autollasi metsään farmille päin ja jonkin matkan päästä käännyt oikealle ja aja niin kauan eteenpäin että näet muita.. Älä unohda juomavettä, koska voi olla että joudutaan piileskelemään kauan ... vihollinen on aivan kulmilla."


      Otin miehen puheet todesta ja aloin heti tehdä niin kuin hän kehotti. Yritin pitää ajatukset hallinnassa, vaikka kauhu ja pelko miltei lamaannuttivat minut. Pakkasin unessa kaikkea mahdollista mukaan ja kanniskelin tavaroita juoksujalkaa autooni. Iltapäivä oli jo taittumassa iltaan kun tajusin ajankulun ja mietin, ehdinkö lainkaan pakenemaan vihollisilta.

      Sisällä vielä pakatessani ja näissä ajatuksissa kysyin ääneen Jumalalta, että näytä minulle mitä on tulossa ... kerro mikä on tuo vihollinen?

      Samassa kuulin aivan selvästi, kuinka minua käskettiin menemään etelänpuoleisen apukeittiön ikkunan ääreen, koska kohta minulle näytettäisiin vihollinen. Tein kuten käskettiin, ja yhtäkkiä näin, kuinka iltaruskon punaisiksi värjäämistä pilvistä alkoi horisontissa muodostua kuin näkynä jonkinlainen sotajoukko, joka lähestyi hevosilla ratsastaen hurjaa vauhtia. Kun tuo sotajoukko oli tarpeeksi lähellä näin heidän vaatetuksensa ja ilmeensä.

      Verenhimo ja tappamisenhalunkiilto silmissä ja sapeleita heilutellen tuo hurja joukko lähestyi taloani ... kuin muinaiset muslimit konsanaan punavalkoisten turbaanien liinanpäät niskassa liehuen ja heidän edellään juoksi maastopukuisia sotilaita ”uraa”-huutoa huutaen.


      Heräsin kesken unen, sillä näkemäni muslimiratsastajien ja sotilaitten kohtaus (kuin filminauhalta) oli niin kammottava, että sydämeni tykytti rinnassa ja olin hiestä märkä. Tajusin, että unessa oli kyseessä sota, ja että muslimit aloittavat sen etelästä päin ja että se leviää hyvin nopeasti Venäjän kautta myös Suomeen, mutta että me emme taistele, vaan pakenemme.

      Ilmeisesti Venäjän ylivoima on niin suuri, että tajuamme, että verenluovutus ja ihmishenkien menettäminen ei ole järkevää, vaan vetäydymme.

      http://www.armo.info/anne_lindellin_unet_07.2010.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2. Kuninkaiden kirja 21

      1 Manasse oli kahdentoista vuoden vanha tullessansa kuninkaaksi, ja hän hallitsi Jerusalemissa viisikymmentä viisi vuotta. Hänen äitinsä oli nimeltään Hefsibah.

      2 Hän teki sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, niiden kansain kauhistavien tekojen mukaan, jotka Herra oli karkoittanut israelilaisten tieltä.

      3 Hän rakensi jälleen uhrikukkulat, jotka hänen isänsä Hiskia oli hävittänyt, ja pystytti alttareja Baalille ja teki aseran, niinkuin Israelin kuningas Ahab oli tehnyt, kumarsi ja palveli kaikkea taivaan joukkoa.

      4 Hän rakensi alttareja myös Herran temppeliin, josta paikasta Herra oli sanonut: "Jerusalemiin minä asetan nimeni".

      5 Hän rakensi alttareja kaikelle taivaan joukolle Herran temppelin molempiin esipihoihin.

      6 Myös pani hän poikansa kulkemaan tulen läpi, ennusteli merkeistä, harjoitti noituutta ja hankki itsellensä vainaja-ja tietäjähenkien manaajia; hän teki paljon sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, ja vihoitti hänet.

      7 Ja teettämänsä Aseran kuvan hän asetti temppeliin, josta Herra oli sanonut Daavidille ja hänen pojallensa Salomolle: "Tähän temppeliin ja Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.

      8 Enkä minä anna enää Israelin jalkojen harhailla pois siitä maasta, jonka minä olen antanut heidän isillensä, jos he vain kaikessa noudattavat sitä, mitä minä olen käskenyt heidän noudattaa-koko sitä lakia, jonka minun palvelijani Mooses on heille antanut."

      9 Mutta he eivät totelleet, ja Manasse eksytti heidät tekemään pahaa enemmän kuin ne kansat, jotka Herra oli hävittänyt israelilaisten tieltä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/05/vuosi-sitten-cian-murhaama-seth-rich.html

      keskiviikkona, toukokuuta 17, 2017

      Vuosi sitten CIA:n murhaama Seth Rich vuoti 44,053 demokraattien sähköpostia Wikileaksille

      Viime vuonna CIA:n salamurhan kohteeksi joutunut demokraattisen puolueen (DNC) työntekijä Seth Rich (kuvassa) oli vuotanut Wikileaksille peräti 44.053 sähköpostia.

      Hän oli luonut kontakteja FBI:n mukaan Wikileaksiin mm. Gavin McFayeniin kautta, joka on tutkiva journalisti.

      Vain 12 vuorokautta ennen Richin murhaa Wikileaks julkaisi DNC.n vuodettuja sähköposteja, joissa oli tietoja liittyen USA:n presidenttiehdokas Bernie Sandersiin. Josta kuului tulla demokraattisen puolueen presidenttiehdokas.

      Richin murha lavastettiin ryöstömurhaksi, jottei tämä USA:n demokraattisen puolueen johdon CIA:lta tilaama salamurha paljastuisi laajemmin.

      Mutta tämä juuri erotettu FBI:n pääjohtaja James Comey teki jo virhavirheen, koska lakkautti tämän Seth Richin murhatutkinnan FBI:ltä. Vaikka tähän olisi ollut vasta syyttäjä Loretta Lynch oikeutettu. Comey kun halusi suojella Hillary Clintonia mahdollisilta poliittisen murhan tilaussyytteiltä.

      Clintonien suku kun on mafia suku, joka teki jo Valkoisessa Talossa Bill Clintonin pitäessä paikkaa silloisena USA:n presidenttinä yli 12.3 miljoonaa dollaria vuodessa.

      Bill myös käytti ystävänsä pedofiili-sijoittaja Brian Epsteinin Lolita Linesin pedofiili-lentoyhtiön palveluja hyväkseen. Koska Bill on myös maailman varakkaan eliitin tavoin mieltynyt alaikäisiin tyttöihin seksuaalisesti.

      Teksasilainen Alex Jones manitsi muutama vuosi sitten Bohemian Groven homoseksuaalisista rituaaleista, joita hän joutui itse todistamaan ollessaan paikalla vuonna 2000. Kun hän onnistui soluttautumaan sinne väittäen olevansa varakas Teksasilainen öljymiljonääri.

      Mutta itse asiassa tämä joka vuoden heinäkuussa San Franciscon, Monte Riossa järjestettävä herrasmiesten klubi Bohemian Grove, joka perustettiin vuonna 1872. On koostunut joka vuosi näistä varakkaista liikemiehistä sekä poliitikoista, jotka kuuleman mukaan myös harrastavat homoseksuaalista toimintaa metsissä keskenään.

      Alex Jones ei ole ainoa, joka on näistä Bohemian Groven homoseksuaalisista rituaaleista puhunut julkisuudessa. Koska myös USA:n entinen presidentti Richard Nixon mainitsi niistä aikanaan puolisuorasti kuinka Bohemian Grove on homoin paikka mitä maa päällään kantaa.

      Okkultistisen periaatteen mukaan kun naisten ja miesten väliset suhteet alkavat olla loppuvaiheessa jo liian aliarvostettuja. Joka selittäisi sen, että miksi nämä miljonäärit sekä miljardöörit alkavat sitten mielellään keskenään harrastamaan homoseksuaalista toimintaa keskellä heinäkuisia San Franciscon metsiä.

      Itse asiassa okkultistisen vapaamuurari ideologian mukaan tässä 30 ja 33-asteen vapaamuurarien kostoasteen touhuissa juurikin alaikäisiin pikkupoikiin seksuaalinen kajoaminen (pedofilia) katsotaan sellaiseksi toiminnaksi, että siitä saisi nämä vapaamuurariveljet ikuisen elämän.

      Mutta tähän myös liittyy se, että miksi nämä 33-asteen limanuljaskat vielä juovat näiden satanistisissa rituaaleissa tapettujen lasten verta, joissa on paljon adrenaliinia seassa. Joka on tullut siihen lasten voimakkaasta pelosta.

      Ja vielä tähän adrenaliiniin nämä lasten veren juojat jäävät juuri vielä siihen adrenaliiniin koukkuun. Eli heistä tulee vielä adrenaliini nistejä (adrenaliini riippuvainen).

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisuhri

      Ihmisuhri

      Ihmisuhri on ihmisen hengen uhraamista jumalalle. Ihmisuhri oli näkyvässä asemassa etenkin Amerikan muinaisissa kulttuureissa kuten asteekeilla ja inkoilla, mutta nykyisin tapa on maailmalla harvinainen. Ihmisen uhraamisella on voitu hakea esimerkiksi yhteyttä jumalaan tai menestystä, ja ihmisen elämää on pidetty kaikista uhrauksista suurimpana. Ihmisuhriin on yleensä liittynyt verenvuodatus, sillä veri on yhdistetty elämänvoimaan.

      Tarkoitus

      Ihmisten rituaalisella surmaamisella on haettu yhteyttä jumalaan ja taivaalliseen elämään sekä apua ja menestystä jumalilta. Joissain tapauksissa sillä on haettu myös sovitusta, sillä ihmiselämää on pidetty uhrauksista kaikkein suurimpana.[1][2] Ihmisiä on myös surmattu kuolleen isäntänsä tai puolisonsa saattajiksi tuonpuoleiseen.[1][2]

      Useimmissa ihmisuhreissa ihmisverellä on suuri merkitys, sillä sitä on pidetty pyhänä elämänvoimana. Verettömiä uhraustapojakin, kuten kuristamista ja hukuttamista, on käytetty joissain kulttuureissa.

      Ihmisuhrit eri kulttuureissa

      Ihmisten uhraamista jumalille tunnetaan vain muutamalta kulttuurilta. Meksikossa uskottiin, että aurinko tarvitsi ihmisiä ravinnokseen,

      minkä seurauksena asteekit ja nahuat surmasivat vuosittaisissa maissijuhlissaan tuhansia uhreja kerrallaan.[1]
      Asteekkien uhrausseremoniat suoritettiin pyramidien huipulla, missä papit leikkasivat uhrien yhä sykkivät sydämet irti rinnasta.[2]

      Mayoilla ihmisuhrit liittyivät usein luomisen ja uudelleensyntymisen käsitteisiin, ja niitä suoritettiin usein pallopelin yhteydessä. Mayat uhrasivat useimmin mestaamalla, suolistamalla tai pudottamalla uhrit temppelin portaita alas tai cenote-kuoppiin. He uhrasivat myös vuodattamalla omaa vertaan.[3][4]

      Etelä-Amerikan inkat uhrasivat ihmisiä, etenkin lapsia, hallitsijoidensa kruunausjuhlissa sekä aurinkojumalalleen.[2][1] Pohjois-Amerikan tunnetuin ihmisuhraus oli pawnee-intiaanien aamutähden rituaali, jota harjoitettiin 1800-luvulle asti. Se järjestettiin 3–5 vuoden välein, ja uhri oli viholliskansasta kaapattu nuori nainen. Uhri edusti rituaalissa Iltatähteä ja nuolen hänen sydämeensä ampunut mies Aamutähteä

      Afrikan ašantit uhrasivat rikollisia ja orjia satojuhlissaan.[1] Assyrialaiset, kanaanilaiset ja heprealaiset ovat luultavasti joskus polttaneet lapsia elävältä uskonnollisista syistä.[1] Vanhassa testamentissa on mainintoja lapsiuhreista kanaanilaisille jumalille, Moolokille ja Baalille[6], mutta Jahven palvonnan yleistyttyä ihmisuhrit väistyivät.[7]

      Ihmisuhri oli yleistä myös Polynesiassa, ja tutkimusmatkailija James Cook näki siitä 1700-luvulla merkkejä ainakin Havaijilla, Tahitilla ja Seurasaarilla.[8]

      Kelttien papit eli druidit mahdollisesti uhrasivat ihmisiä, aluksi vankeja ja rikollisia ja näiden loppuessa myös viattomia uhreja. Historioitsija Plinius vanhemman mukaan he harjoittivat myös rituaalista kannibalismia. Väitteitä kelttien ihmisuhreista on pitkään pidetty muinaisten roomalaisten propagandana, mutta jotkin uudet arkeologiset löydöt ovat tukeneet väitteitä.[9][2][10] Kelttien legendoista tunnetaan vitsoista rakennettu ihmishahmo, jonka sisällä ihmisuhrit poltettiin elävältä.[10]

      Viikingeillä oli vuodessa neljä uhraamistapahtumaa (blót), joissa puihin hirtettiin kerralla jopa kymmeniä uhrattuja ihmisiä ja eläimiä. Joskus tosin pidettiin ylimääräisiä blótteja, esimerkiksi kriisien kohdatessa yhteisöä. Trollkyrkan runon ja Adam Bremeniläisen mukaan viikingit uhrasivat yhdeksän jokaista lajia, sillä yhdeksän oli mytologisesti merkittävä luku skandinaaveille ja uhraaminen suoritettiin jumalankuvien edessä pirskottaen patsaisiin ja uhraajiin verta.[11][12]

      Muinaisten kreikkalaisten vanhoissa myyteissä kerrotaan ihmisuhreista, mutta arkeologinen tutkimus ei ole löytänyt todisteita kreikkalaisten tai roomalaisten suorittamista ihmisuhreista.[1]

      Alkukristittyjä syytettiin todenvastaisesti rituaalimurhista ja kannibalismista, ja uudella ajalla juutalaisia on joskus syytetty valheellisesti kristittyjen lasten uhraamisesta pääsiäisenä.[1]

      Palvelijoita ja orjia vainajan seuraksi tuonpuoleiseen on uhrattu esimerkiksi Afrikan Dahomeyssa, muinaisessa Egyptissä, muualla Lähi-idässä ja Kiinassa, missä sitä tehtiin vielä 1600-luvulla.[1][2] Intialainen sati oli uhriseremonia, jossa naispuolinen leski poltettiin yhdessä kuolleen puolisonsa kanssa

      Nykyisin

      Ihmisuhreja suoritetaan luultavasti yhä joissain syrjäisissä maailmankolkissa.[2] Vaikka lähes kaikki nykyajan uskonnot kieltävätkin ihmisuhrin, voivat jotkut hyvin harvat vanhojen uskontojen kuten hindulaisuuden tai afrikkalaisten heimouskontojen äärilahkot yhä harjoittaa tapaa.[14] Intiassa ihmisuhreja suoritetaan etenkin maan pohjoisosissa, ja ne liittyvät usein Kali-jumalattaren palvontaan ja tantrismiin.[15]

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20054200

      Hamas tappoi satoja nuoria festivaaleilla viikonloppuna – kooste näyttää, kuinka tapahtumat etenivät

      Hamasin terrori-iskussa musiikkifestivaalille kuoli ainakin 260 ihmistä.

      Terroristit ottivat juhlivia nuoria myös vangeikseen. Heidän kohtalostaan tiedetään vähän.

      5:20

      Päivitetty 9:12


      Äärijärjestö Hamas teki Gazan rajan tuntumassa poikkeuksellisen raa’an terrori-iskun Tribe of Nova -festivaaleille lauantaina.

      Yli 1 500 nuorta oli kokoontunut juhlimaan autiomaahan lähellä Ofakimin kaupunkia järjestetyille elektronisen musiikin festivaaleille, kun kymmenet paikalle ilmestyneet terroristit avasivat tulen heitä kohti.

      Arvioilta 260 nuorta juhlijaa kuoli yrittäessään paeta.

      Israelilaisen Ynet-median mukaan terroristit ottivat festivaaleilta myös panttivankeja.

      Sosiaaliseen mediaan ladatuilla videolla näkyy, kuinka ihmiset pakenivat aavikon halki henkensä edessä.

      Israelilainen Ynet-uutismedia alkoi kerätä viikonloppuna listaa kadonneista henkilöistä. Ynetin mukaan se on saanut yhteenottoja, joiden lähettäjät kertovat festareilla kadonneista omaisistaan.

      Täältä pääset Ynetin juttuun, jossa on kuvia kymmenistä henkensä menettäneistä tai kadonneista festivaalivieraista.

      Silminnäkijät kertovat painajaismaisista tapahtumista
      Silminnäkijät kuvailivat Hamasin hyökkäystä painajaismaiseksi.

      Kymmenet aseistautuneet Hamasin taistelijat saapuivat festarialueelle pakettiautojen ja kuorma-autojen kyydissä.

      Moni kertoi kuulleensa laukauksia ja todistaneensa Hamasin tulitusta. Silminnäkijöiden mukaan Hamasin taistelijat ampuivat siviilejä päin ja etsivät aavikolle piiloutuneita tapettavaksi.

      Eräs festareiden silminnäkijöistä kertoi taivaan yli lentäneistä raketeista juuri ennen hyökkäystä. Silminnäkijän mukaan festarvieraat luulivat Hamasin tulitusta ensin musiikkiesitykseksi.

      Israelin hallituksen mukaan Hamas on ottanut yli sata israelilaista siviiliä ja sotilasta panttivangikseen uusimman hyökkäyksen aikana. Ynet-uutismedian mukaan ainakin 300 ihmistä on ilmoitettu kadonneiksi.

      Terroristijärjestö on julkaissut Telegramissa videoita panttivangeistaan. Videot ovat levinneet myös muualle sosiaaliseen mediaan.

      Videoilla näkyy, kuinka Hamas kuljettaa kauhistuneen näköisiä vankejaan muiden muassa moottoripyörän selässä. Osa huutaa paniikissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiina saattaa käyttää tilannetta hyväkseen ja vallata Taivanin.
      Koska USAn pressa vaalit lähestyvät niin Bidenin puolue joutuu miellyttämään äänestäjiä ja olla siten Israelin rinnalla.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      17.8.2010

      Porilaisen Pekan uni 17.8.2010

      Näin viime yönä lyhyen unen, joka oli seuraava. Olin Venäjällä seuraamassa paikallisia oloja. Oli aika kurjaa verrattuna Suomen oloihin, jotakin rahanvaihtamista kuten ennen Tallinnassa.

      Sitten minulle sanottiin: "Ette pääse kauaa näkemään enää tätä ettekä tule pääsemään tänne."

      Käsitin, että tulee Neuvostoliiton kaltainen tilanne.

      Sitten minulle sanottiin: "Älkää provosoituko, vaikka Venäjä yrittäisi teitä provosoida."

      • Anonyymi

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1cd8de12-2e24-4175-b17d-33c0c526378e

        Venäjän media löysi yllättäviä syyllisiä putki-iskulle

        Venäjällä uutisoitiin heti Balticconnector-kaasuputken epäillystä sabotaasista.

        Tänään klo 11:57

        Suomen ja Viron välisen Balticconnector-merikaasuputken epäilty sabotaasi sai Venäjän Kreml-myönteiset mediat heti spekuloimaan syyllisillä.

        Verkkosivusto Gazeta.ru kertoo jo juttunsa otsikossa, että Venäjää epäillään vuodosta.

        Se siteeraa Britannian yleisradioyhtiö BBC:tä, joka Iltalehden tavoin kertoi eilen lähteisiinsä perustuen, että Venäjän epäillään olevan kaasuputken rikkoutumisesta vastuussa.

        Gazeta nostaa myös esiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön kommentit siitä, että on todennäköistä, että sekä kaasuputken että tietoliikennekaapelin vauriot ovat seurausta ulkopuolisesta toiminnasta.

        Verkkosivusto väittää myös, että ”tapaus ei vaikuta kaasun toimitusvarmuuteen Suomesta millään tavalla”.

        Kuka hyötyy?
        Myös Venäjän suurimpiin kuuluva lehti Pravda etsii syyllisiä kaasuputken vuotoon.

        Se huomauttaa aluksi, että myöskään Nord Stream -kaasuputkien tihutyön tekijästä ei ole vielä selvyyttä.

        Lehden mukaan kaasuputkien räjähdyksestä voi tulla uusi normaali. Pravda kertoo länsimaisen median alkaneen heti syytellä Venäjää, mutta itse asiassa teon takana saattaakin sen mukaan olla keinottelijat.

        Se kirjoittaa, että vaikka Balticconnector ”ei ole suuri tai tärkeä, markkinat reagoivat nopeasti ja kaasun futuurihinnat nousivat jyrkästi. Tämä tarjoaa keinottelijoille mahdollisuuden ansaita rahaa pienin kustannuksin.”

        Venäjää todennäköisesti syytetään tapauksesta, Pravda jatkaa, mutta opastaa samalla lukijoilleen, että tällaisia ​​syytöksiä on vaikea todistaa.

        Huomio tulisikin lehden mielestä keskittää siihen, ketkä hyötyvät tilanteesta.

        Sen mukaan Venäjä ei voita kaasuputken katkaisemalla mitään, vaan suurimmat setelit käärivät kaasukauppiaat. Yhdysvaltoja ei mainita suoraan, mutta on selvää, keneen Kremlin talutusnuorassa olevan median sormi osoittaa.

        Pravda kiteyttää tapahtuman varoittamalla, että vastaavia ”onnettomuuksia” tulee tapahtumaan vielä monia.

        Samaan lopputulokseen päätyi myös Moskovan alueella toimiva tv-kanava 360, joka pyysi suosittua venäläistä, Baltian maita seuraavaa propagandistia analysoimaan tilannetta.

        – Veden alle on piilotettu liian monia asioita, jotka joku haluaa räjäyttää tai yksinkertaisesti vahingoittaa. Tämä on vasta alkua. Nord Stream -räjähdysten tärkeimmät seuraukset ovat vielä edessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1cd8de12-2e24-4175-b17d-33c0c526378e

        Venäjän media löysi yllättäviä syyllisiä putki-iskulle

        Venäjällä uutisoitiin heti Balticconnector-kaasuputken epäillystä sabotaasista.

        Tänään klo 11:57

        Suomen ja Viron välisen Balticconnector-merikaasuputken epäilty sabotaasi sai Venäjän Kreml-myönteiset mediat heti spekuloimaan syyllisillä.

        Verkkosivusto Gazeta.ru kertoo jo juttunsa otsikossa, että Venäjää epäillään vuodosta.

        Se siteeraa Britannian yleisradioyhtiö BBC:tä, joka Iltalehden tavoin kertoi eilen lähteisiinsä perustuen, että Venäjän epäillään olevan kaasuputken rikkoutumisesta vastuussa.

        Gazeta nostaa myös esiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön kommentit siitä, että on todennäköistä, että sekä kaasuputken että tietoliikennekaapelin vauriot ovat seurausta ulkopuolisesta toiminnasta.

        Verkkosivusto väittää myös, että ”tapaus ei vaikuta kaasun toimitusvarmuuteen Suomesta millään tavalla”.

        Kuka hyötyy?
        Myös Venäjän suurimpiin kuuluva lehti Pravda etsii syyllisiä kaasuputken vuotoon.

        Se huomauttaa aluksi, että myöskään Nord Stream -kaasuputkien tihutyön tekijästä ei ole vielä selvyyttä.

        Lehden mukaan kaasuputkien räjähdyksestä voi tulla uusi normaali. Pravda kertoo länsimaisen median alkaneen heti syytellä Venäjää, mutta itse asiassa teon takana saattaakin sen mukaan olla keinottelijat.

        Se kirjoittaa, että vaikka Balticconnector ”ei ole suuri tai tärkeä, markkinat reagoivat nopeasti ja kaasun futuurihinnat nousivat jyrkästi. Tämä tarjoaa keinottelijoille mahdollisuuden ansaita rahaa pienin kustannuksin.”

        Venäjää todennäköisesti syytetään tapauksesta, Pravda jatkaa, mutta opastaa samalla lukijoilleen, että tällaisia ​​syytöksiä on vaikea todistaa.

        Huomio tulisikin lehden mielestä keskittää siihen, ketkä hyötyvät tilanteesta.

        Sen mukaan Venäjä ei voita kaasuputken katkaisemalla mitään, vaan suurimmat setelit käärivät kaasukauppiaat. Yhdysvaltoja ei mainita suoraan, mutta on selvää, keneen Kremlin talutusnuorassa olevan median sormi osoittaa.

        Pravda kiteyttää tapahtuman varoittamalla, että vastaavia ”onnettomuuksia” tulee tapahtumaan vielä monia.

        Samaan lopputulokseen päätyi myös Moskovan alueella toimiva tv-kanava 360, joka pyysi suosittua venäläistä, Baltian maita seuraavaa propagandistia analysoimaan tilannetta.

        – Veden alle on piilotettu liian monia asioita, jotka joku haluaa räjäyttää tai yksinkertaisesti vahingoittaa. Tämä on vasta alkua. Nord Stream -räjähdysten tärkeimmät seuraukset ovat vielä edessä.

        https://www.joukopiho.fi/

        10.8.2010

        Teija K:n näkemä näky v. 2005

        Tämän kansan identiteettiä uhkaa kolminkertainen vaara. Se koskee kansallisen identiteetin ja siihen liittyvät itsemääräämisoikeuden katoamista:

        1. Suomi-leijona karjui väkevänä voimiensa tunnossa. Yhtäkkiä EU-keihäs lävisti sen kyljen, mutta leijona edelleen karjui, mutta heikentyneenä.

        2. Tämän jälkeen Nato-keihäs lävisti sen kyljen ja leijona karjahteli vaimentuneella äänellä ja heikentyi edelleen.

        3. Viimeiseksi sen kylkeen lensi Venäjä-keihäs, jolloin leijona kaatui maahan karjahtaen kuin kuollut.


    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Nimimerkin "Nainen Pohjanmaalta" uni syyskuun lopussa 2015

      Seisoin ikkunan äärellä kotona ja katselin peltojen halki pimeään metsään päin. Oli ilta tai yö, ainakin oli kovin pimeää.

      Ilman mitään varoitusta keskellä metsää tapahtui iso räjähdys. Se oli valtava, syttyi iso tulipalo.

      Otin puhelimen käteeni ja yritin soittaa apua paikalle. Puhuin erään henkilön kanssa, mutta yhteys oli huono.

      Yhden sanan kuitenkin kuulin selvästi: Kaliningrad. Sanoin unessa kovalla äänellä hämmästyneenä: ”Mitä? Kaliningrad?”

      Siihen uneni loppui ja heräsin.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      17.8.2010

      Erään naisen uni 30.11.2009

      Uni, jonka vaimoni näki 30.11.2009,

      Talvisodan alkamisen 70-vuotismuistopäivän vastaisena yönä. Todettakoon, että hän ei ollut etukäteen tietoinen, että päivä olisi Talvisodan alkamisen muistopäivä, vaan sai kuulla siitä vasta muistopäivänä.

      Asumme Pohjanmaalla, n. 20 km:n päässä Vaasasta.

      Näkemässään unessa vaimoni oli kotitien päässä. Hänelle tuli tieto, että on 7 minuuttia aikaa suojautua.

      Hän kiiruhti kotiin tilanteesta ahdistuneena,taivaalle pälyillen.

      Tasavallan presidentti Tarja Halonen varoitti Suomen kansaa (ilmeisesti TV:ssä). Presidentti kertoi, että Suomi oli ensin tehnyt jotain, joka oli loukannut Venäjää.

      Ilmeisesti kyseessä oli ilmatilan loukkaus tai muu vastaava tapahtuma, josta Venäjä oli provosoitunut.

      Suomalaisilla oli nyt 7 minuuttia aikaa suojautua, koska Venäjä aikoi tehdä ”Vihreän maantien” Suomen taivaalle.

      7 minuuttia oli niin lyhyt aika, että tuolta uhkalta ei ehtinyt käytännössä suojautua mitenkään.

      Tapahtuma, Vihreä maantie, osoittautui jonkinlaiseksi ilmasta käsin, mahdollisesti lehtokoneilla levitettäväksi saastevanaksi tai laskeumaksi, joka oli joko ydinperäistä tai muuten myrkyllistä.

      Vihreä maantie ei tullut Etelä-Suomen ylle, kuten hän ensin oli olettanut, vaan Suomen leveimpään kohtaan kutakuinkin Vaasan-Joensuun tasalle. Erikoista vihreän maantien teossa oli se, että se alkoi Pohjanlahdelta päin, Merenkurkun tasalta ja suuntautui siitä itään Venäjän suuntaan.

      Huomautus: Edellä mainitut paikkakunnat ja maantieteelliset nimitykset ovat myöhemmin kartan perusteella määriteltyjä, niitä ei siis ole unessa mitenkään mainittu. Nämä mainittiin vain, että tapahtumat on helpompi sitoa maastoon.

      Maantie oli niin leveä, että se ei ollut mikään kapea kaistale, vaan arvioitu leveys oli ehkä n. 50-100 km. Tämäkin on jälkikäteen tehty arvio, jotta suuruusluokka kävisi ilmi.

      Vaikka tapahtuma oli pelottava, vaimolla oli kuitenkin unessa ”turvallinen olo ja rauha sydämessä”. Tästä voisi tulkita, että tapahtuman keskelläkin Herra oli kanssamme.

      Unen kirjasi talteen aviomies 27.12.2009. Uni oli erikoinen ja termi ”Vihreä maantie” kuulosti hyvin vieraalta. Vaimo haluaa korostaa, että se ehkä oli vain uni ilman syvempää merkitystä.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Markku Koivusen profetia 22.12.2009

      Profetia Suomelle saatu 22.12.2009 n. klo. 05.00 aamulla Salossa

      Näin sanoo Herra, Herra: ”Älkää pelätkö, nyt on pimein hetki yöstä. Paholainen on jo päästetty valloilleen, mutta älkää te nukkuko. Herätkää Suomen uskovat ja huutakaa Herran puoleen, sillä nyt se tulee. Kaaos tulee teidän maahanne, sillä te ette ole kuulleet minun profeettojani, vaan olette hylänneet heidät, ettekä ole nöyrtyneet parannukseen.

      Mutta on vielä joitakin uskollisia veljiä ja sisaria, joiden alttarilla palaa tuli. Teidän ihana maanne on tullut tiensä päähän ja armoa ei enää anneta tälle kansalle, vaan teidän täytyy kulkea koettelemuksien läpi kunnes te ymmärrätte, että Korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa. Ja Hän antaa vallan sille kenelle Hän hyväksi näkee.

      Minä olen antanut teille monta hyvää vuotta, sanoo Herra, siunaukset tälle maalle. Älkää enää kehuko olevanne viisaita Suomen päättäjät, sillä pian, aivan pian, kohtaa viha ja häpeä teidän päätänne, sillä te olette häpäisseet köyhän, ettekä ole armoa tunteneet.

      Niin en minäkään armoa tunne teitä kohtaan, vaan te tulette niittämään sitä hedelmää, jonka te olette kylväneet. Tuomion aika on tullut.

      Mutta minun kansani, valittuni, nostakaa päänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat vaalenneet leikattaviksi. Saarnatkaa Sanaa ja kootkaa minun kallis viljani aittoihin. Pimeyden keskelläkin Minä teitä suojelen, ja Minun Henkeni valo murtautuu esiin teissä ja teidän kauttanne, siksi älkää pelätkö. Sillä teidän rukouksiinne vastataan ja te saatte tuntea, kokea ja elää todeksi, että Hän, joka valtaistuimella istuu, huolehtii teistä ja teidän tarpeistanne eikä teitä hylkää.

      Siksi nöyrtykää Herran, Herran edessä, että Hän teidät ajallansa korottaisi. Ja olkaa valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen tien perustusta, joka pantu on. Ja ottakaa vastaan Hengen miekka ja pelastuksen kypärä tehdäksenne sen, mihin Jumala teitä kutsuu taistellen uskon kilpi vasemmassa kädessä ja puettuina Kristuksen lahjavanhurskauteen, jaloissanne alttius rauhan evankeliumille ja vyötettyinä Jumalan Sanan totuudella.

      Tämä on teidän tehtävänne minun lampaani, minun karitsani. Rakastakaa toinen toistanne minun rakkaudellani ja puhtaasta sydämestä, niin Minä tulen ja sytytän tuleni. Ja niin te taas tulette näkemään, että Minä totisesti elän, ettekä te joudu häpeään minun kansani ja minun valittuni.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      21.10.2009

      Arto Pölläsen kolme sanomaa kesällä 2009

      Kolme sanomaa

      Helatorstain viikonloppuna Ivalossa kokousmatkan aikana sain siellä hiljentyessäni henkeeni sanoman: "Seurakunta on menossa kohti Golgataa".

      Ihmettelin sanaa ja ajattelin, että uskovat ovat hengellisesti käyneet Golgatalla tullessaan uskoon. Mutta jatko kuuluikin jotenkin näin: koska kovin monet uskovista ovat käyneet vain niin "kevyesti" Golgatalla,
      että ovat omistaneet vain pelastuksen (Kristus meidän puolestamme), eivätkä paljoakaan sitä totuutta mitä on lihan (oman minän) kuolema yhdessä Kristuksen kanssa eli "kasvaminen Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen yhteyteen samankaltaisen kuoleman kautta", niin suuri osa seurakuntaa joutuu tai pääsee käymään uudelleen Golgatalla, että tämäkin puoli Jeesuksen uhrityöstä toteutuisi.

      "Kristus meissä", Hengen voima, ylösnousemusvoima ei voi olla suurena seurakunnan keskellä, jos uskovissa oleva lihan mieli ei ole raivattu pois, sillä se on este todelliselle helluntaille ja Hengen voimalle keskellämme.

      Henkeeni tuli vaikutelma, että tämä syksy, talvi ja ensi kevät ovat tärkeä aika tässä Golgata-kokemuksessa
      ja
      että lihansa kuolemaan suostuvat (myös omaa tahtoa kysytään: ..."ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen", Gal. 5) ovat se joukko, joka vie lähetystyön päätökseen ja korjaa sadon ennen loppua.

      Heinäkuussa sain eräänä aamuna sydämeeni sanan: "turning point (käännekohta)". Tuli mielikuva syvästä hengellisestä (ja muitakin tasoja koskevasta?) muutoksesta, joka on alkanut. Ajan (aikakaudenkin?) saranat kääntyvät.

      Elokuun lopulla eräänä iltana hiljentyessäni henkeeni tuli sana: "Myrsky nousee."

      Sitten seurasi henkilökohtainen sana itselleni ja lopuksi sana "pian". Vaikutelma oli, että kyseessä on suurempi maailmaa koskeva asia, jotain muutakin kuin mahdollinen luonnollinen myrsky.

      Arto Pöllänen

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      15.10.2010

      Anne Colling-Rautiaisen uni 5.10.2010

      Kyselin Herralta, että välillä tuntuu, että toinen sanoo toista ja toinen toista, niin mikä on sinun aikataulusi missä mennään? Ja pyysin että näyttäisitkö sen minulle unessa.

      Unohdin asian ja meni useita viikkoja asiasta, mutta 5.10. olen päiväkirjaani kirjoittanut seuraavaa:

      "Viime yönä näin unessa 3 aikajaksoa peräkkäin. Ikään kuin piirretyllä aikajanalla. 1. jakso oli 0 vuodesta nykypäivään, jota nyt elämme.

      Tässä jaksossa katastrofit ja maanjäristykset lisääntyivät jakson loppua kohti merkittävästi.

      Sitten tuli 2. lyhyt ikään kuin liukuma-aikajakso.

      Tämä 2. aikajakso on aivan lyhyt, kuin liukuma, jolloin tapahtuu suuria tuhoja, tiuhaan ja paljon kaikkialla, mutta ei ole mitään siihen verrattuna, mitä 3. jaksolla on tulossa.

      3. jakso oli nimetty janalla Rooman uudeksi valtakunnaksi.


      Unesta ja sen tapahtumista tuli esille se, että olemme nyt astumassa 2. jaksolle."

      Heräsin ja pohdin unta. Mietin, mitä se nyt sitten tarkoitti. Tulin siihen tulokseen, että 2. jakso kuvasti ahdistuksen ajan alkuosaa, sekä se että
      3. jakso aikajanalla on ahdistuksen viimeinen puolikas eli varmaankin se antikristuksen vallan aika.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      29.8.2010

      Reiskan saama vastaus 27.8.2010

      Kävi toissapäivänä niin, että rukoillen kyselin Isältä, paljonko on Suomella aikaa jäljellä.

      Sain selkeän vastauksen, kahdesti: “10 päivää.”

      Menin ystäväni luo rukoilemaan ja kerroin hänelle tästä. Hänpä ei ollutkaan ihmeissään, kun Isä oli hänelle sanonut samana päivänä, että on viikko ja muutama päivä jäljellä.

      Tänään, 29.8.2010, on siis 8 päivää jäljellä. Mikä maata kohtaa, voin vain aavistella muiden profetioiden pohjalta.

      • Anonyymi

        2. Pietarin kirje 3

        8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".

        9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.


      • Anonyymi

        eli 10 v ja tuli korona


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olemme vielä:;"profetoiminen on vajavaista".

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Pyhä Henki näytti: sodan äänet eri puolella maailmaa ja sotien uhka erityisesti Lähi-idässä ovat horisontissa."

      Ihmiskunnan historia on sotien historiaa. Ei siihen Pyhää Henkeä enää kaivata. Sen näkee jo uutisista.

      Pyhän Hengen tehtävä on lohduttaa ihmistä kuin terapeutin juoppoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1816
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      185
      1461
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      108
      1402
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      144
      1341
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      970
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe