Suomi jatkaa kehitysavun maksamista Hamasille

Anonyymi-ap

Ruotsi ja Tanska lopettivat maksamisen. Suomi haluaa jatkossakin tukea kansainvälistä terrorismia vähintään useilla miljoonilla per solu. Terrorismi on Suomelle arvo sinänsä.
ientä kärjistystä, toki, mutta Ruotsi ja Tanska lopettivat maksamisen ja heillä oli varmasti pätevät syynsä. Suomessa aina teeskennellään ettei mitään ole tapahtunut. Mikään ei ole ministereille yhtä ihanaa kuin saada jakaa valtion varoja ympäri maailman. Kun potissa on 1500 miljoonaa joka vuosi, niin on aivan varma että tästä menee kymmeniä miljoonia terrorismillekin.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009915841.html

8

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokainen ase joka Israelista ostetaan edesauttaa Israelin valtioterroria ja palestiinalaisten murhaamista. Israelin murhasi aseillaan myös suomalaisen Jarnon joka ei vieläkään ole saanut oikeutta osakseen.

      Vaikken järjestöstä pidä yhtään niin totuuden puolesta on myönnettävä, että Hamas omaa Lähi Idän ennätyksen, Se on päässyt valtaan koko alueen demokraattisimmissa, vapaimmissa ja valvotuimmissa vaaleissa. Samaa ei voi sanoa abarheit-politiikan Israelista missä ei ole koskaan ollut demokraattisia vaaleja joihin asukkaat saisivat osallistua.

      • Anonyymi

        Se korpraali Jarno Näkynen, tai mikä sen nimi nyt taas olikaan, anyway, joka tunaroi 500kg TNT kanssa Khiamissa ja siirtyi samantien tuonpuoleiseen ja on toiminut siitä lähtien henkioppaana ja inspiroijana mm. sulle ja monelle muullekkin.


      • Anonyymi

        Harvinaisen pimee kaveri.**


    • Anonyymi

      Niinpä, mutta taitaa olla tuo päätös entisen hallituksen peruja, eli voi miettiä kuka huulipunahallituksen ministeri päätöksen on tehnyt. Haaviston jäljiltä löytyy aika paljon näitä. Toivottavasti ehtivät jäädyttää maksut.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Hamas kukistuu, ja nyt alkaa ollakin liikehdintää Saksassa ja Ranskassa maahanmuuton tiukentamisessa. Italia ulkoistaa jo. Saksa pohtii samaa. Briteissä ollaan kurkkua myöten täynnä Hamas marssijoita ja pohdinnassa välivaltakoneistonkannattajien palautukset ja oleskelulupien peruutukset.
      Hyvä, Postimerkki takalistoon ja taksisin omiin valtioihinsa.

    • Anonyymi

      Suomen media ”unohti” saatanalliset murhat

      Suomen media unohti nopeasti 7. lokakuuta 2023 teurastetut israelilaislapset, uunissa paistetut vauvat, elävien silmäkuopista kaivetut silmät, elävältä poltetut naiset, raskaina olevien naisten auki leikatut vatsat ja veitsillä leikatut rinnat, raiskaukset ennen brutaalia murhaa, kokonaisten perheiden teurastamiset.

      7. lokakuuta 2023 juutalaisia tapettiin enemmän yhden päivän aikana kuin kertaakaan sitten toisen maailmansodan ja holokaustin.

      Silti 7. lokakuuta oli Suomen medialle vain pakollisen raportoinnin paikka, joka oli helpottavaa unohtaa sen varjolla että Israel aloitti Gazan maaoperaation Hamasin tuhoamiseksi.

      YLE ja Helsingin Sanomat pääsivät 7. lokakuun jälkeen nopeasti takaisin omalle passiivis-aggressiiviselle linjalleen. MTV, Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat sentään rehellisen suoraan aggressiivisia. Mutta vähät välitetään siitä tosiasiasta, että Israel ei tahallaan surmaa palestiinalaissiviilejä. Se, että Hamas ja palestiinalainen Islamilainen Jihad (PIJ) pitävät kansaa ihmiskilpenään, ja estävät näitä poistumasta tulen ja pommituksen alta, on fakta joka lähes poikkeuksetta jätetään pois median narratiivista. Ja se toimii Hamasin ja palestiinalaisasian hyväksi, joka kerta.

      • Anonyymi

        Näinhän se menee, vasemmisto tyrkyttää valittuja palojaan jokaisella mediakanavallaan, ikään kuin kansa olisi nyt jo kuin P-Koreassa.


    • Anonyymi

      suomen kansan edustajat katsovat oikeudekseen jakaa kansan rahoja rajojen ulkopuolelle ja ottaa köyhiltä suomalaisilta rahat pois

      suomessa on tehtävä vallankumous ja tapettava kaikki kapitalistit

      jakakaa aseet suomen kansalla niit katotaan kenen napit vittu kestää

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe