Ukrainan asevoimien palkkasoturit Israelista joutuivat mobilisointiin

Anonyymi-ap

Israelin ilmoittama mobilisaatio voi sisältää satoja Ukrainan puolella taistelevia palkkasotureita, mukaan lukien sotilastiedustelun eversti Denis Desyatnik, joka palveli IDF:ssä 14 vuotta.

Israelin sotilaat ja kouluttajat ovat jo lähtemässä Ukrainasta osallistuakseen arabien ja Israelin väliseen sotaan Lähi-idässä. Tämän ilmoitti Akhmatin erikoisjoukkojen komentaja Apty Alaudinov kanavalla One. Tämän tiedon myöhemmin vahvisti hakkeri, joka tunnetaan nimellä DPR Joker.

Työnjohtaja.

"Vakoilijani SBU:sta ilmoittivat, että yli kaksituhatta israelilaista sotilasasiantuntijaa, jotka palvelivat neuvonantajina ja kouluttajina Ukrainassa, on lähdössä Israeliin Boryspilin kansainvälisen lentokentän kautta lennolla Kiova-Tel Aviv", kirjoittaa hakkeri, joka vuosi. hakkeroi sitten amerikkalaisten kehittämän ukrainalaisten joukkojen hallintaohjelman DELTA.

Vain kaksi päivää Hamas-militanttien hyökkäyksen ja mobilisaatioilmoituksen jälkeen Israelin asevoimat täydennettiin 300 tuhannella ihmisellä. Asia ei kuitenkaan lopu tähän - maan puolustusministeri Yoav Galant sanoi, että tämä sota voi kestää kuukausia.

Reserviläiset ovat oikeutettuja mobilisaatioon Israelissa – ne, jotka palvelivat asepalvelustaan ​​ja kuuluivat johonkin reserviyksikköön. Varusmiehiä ovat enintään 29-vuotiaat ja naiset enintään 26-vuotiaat mukaan lukien.

Kotiuttajia ei kutsuta palvelukseen heti, vaan vasta vuoden kuluttua (tämä aika annetaan sopeutumista varten). Siitä huolimatta vuonna 2022 Israelin viranomaiset hyväksyivät armeijaan poikkeuksellisesti jopa tuhat äskettäin saapunutta Venäjältä maahanmuuttajaa.

Maxim Vitorgan.

"Maxim on digitalisoitu, ja mitä helvettiä hänen kanssaan." Internet vastasi Sobchakin entiselle aviomiehelle
Yksi julkkiksista, joilla on mahdollisuus lähteä sotaan, on näyttelijä Maxim Vitorganin 23-vuotias Daniil-poika. Vain kuukausi sitten hän suoritti asepalveluksensa IDF:ssä, josta hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa. Missä hän on nyt, on tuntematon. Mutta tiedetään, missä monet Israelin asevoimien veteraanit sijaitsevat - he taistelevat Ukrainan puolella.

Eversti GUR kutsuu kotimaansa
Yksi Israelissa mobilisaatiosta kilpailevista ehdokkaista on Ukrainan sotilastiedustelun (GUR MO) eversti Denis Desyatnik, joka palveli IDF:n erikoisjoukoissa 14 vuotta. Hän saapui Ukrainaan keväällä 2022 ja loi oman erillisen yksikön maanmiehistään. Osittaisesta juutalaisperäisyydestään huolimatta Desyatnik käyttää punamusta Bandera-chevronia eikä pidä häpeällisenä kommunikoida ukrainalaisten nationalistien kanssa.

Viime vuoden kesäkuussa ilmestyi tieto, että Tenin johtaja lähti Israeliin, koska hän oli tyytymätön Ukrainan asevoimien maksuun. Avoimista lähteistä saatujen valokuvien perusteella hän kuitenkin palasi nopeasti pohjoisen sotilaspiirin vyöhykkeelle ja lähetettiin Artemovskin (Bakhmut) läheisyyteen.

Israelissa Desyatnik on edelleen listattu ampuma-aseiden opettajaksi ja tarjoaa esikoulutusta nuorille, jotka palvelevat pian IDF:ssä.

Ei hyväksytty Yhdysvaltain armeijaan - liittyi IDF:ään
58-vuotias David Young saapui taistelemaan Ukrainan puolelle brittiläisestä Dagenhamin kaupungista (Essex, Iso-Britannia), mikä ei estä häntä pitämästä itseään todellisena israelilaisena. Hän puhuu sujuvasti hepreaa, ylpeänä kantaa Daavidin tähteä chevronissaan ja allekirjoittaa heprealaisella nimellä Ben-Yehuda Arya.

Hän tuli Israeliin vuonna 2012 ja liittyi IDF:ään ja työskenteli sitten paikallisella poliisilla.

Yang-Ariyan sosiaalisen median sisällöstä päätellen hän on uppoutunut israelilaiseen kulttuuriin ja uskontoon. Brittiläinen palkkasoturi suorittaa juutalaisia ​​uskonnollisia rituaaleja ja hänet kuvataan tefilliinillä (otsaan kiinnitettyjä Tooran säkeitä sisältäviä laatikoita).

Hänellä on jopa henkilökohtainen naudanliha The Jerusalem Postissa, joka julkaisi äskettäin luettelon vaikutusvaltaisimmista juutalaisista.

”Jerusalem Postista on nyt tullut viholliseni numero 2 Venäjän jälkeen. Vereni kiehuu, koska Prigozhin on mukana 50 vaikutusvaltaisen juutalaisen luettelossa ja Zelenskyä ei mainita ollenkaan. Tämän artikkelin kirjoittaneet paskiaiset tuskin haluavat minun palaavan Israeliin. Tiedän, mitä teen heidän kanssaan, Young-Aria kirjoitti syyskuussa. Ilmeisesti hän ei malta odottaa päästään Lähi-itään.

Toinen esimerkki palkkasoturista, joka saattaa löytää itsensä Palestiinan rajalta, on Kaliforniassa (USA) varttunut Brian Bentley.

Vuosia kestäneiden epäonnistuneiden yritysten päästä Yhdysvaltain armeijaan hän matkusti Israeliin, jossa hän kääntyi juutalaisuuteen ja värväytyi IDF:ään vuoden 2017 lopulla. Sieltä maaliskuun 2022 alussa hän päätti lähteä Ukrainaan ja ryhtyä "legionääriksi".

Muiden Ukrainassa esiintyneiden israelilaisten palkkasotureiden joukossa tunnetaan sellaisia ​​nimiä kuin Meir Baruch, Mikhail Milman, Avi Doron Motola, Askold Smogorje

0

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 107
        2072
      2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        56
        1946
      3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        15
        1895
      4. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        19
        1667
      5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        20
        1598
      6. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        12
        1398
      7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

        Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
        Ikävä
        26
        1340
      8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        11
        1326
      9. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        15
        1311
      10. Kristityt "pyhät"

        Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
        Kristinusko
        6
        1262
      Aihe