Lopunaika ...pohtikaa asioita ja kirjoittakaa.

Tyhmää kysymystä ei ole .Nyt on hyvä aika heittää ilmoille pohdintoja sillä monesti niissä on hyvä siemen.
Raamatun tekstit alkaa olla profetioiden osalta n 40v sisällä ,että viimeistään kaikki on tapahtunut.
Tämä ei siis ole sinnesaakka vaan viimeistään sillä kukaan ei tiedä tarkkaa Herran paluuta taivaalle nostamaan Hänessä kuolleet ylös.
Profetiat on osuneet ja lisää osuu.
Vaikeat ajat todella tulee ja ruoka tulee maksamaan ja se on vielä sellaista ,että siitä ei tule kylläiseksi.
Sanon taas tässä kohtaa perheiden isille ,että lähtekää helsingin seudulta ja muuttakaa maalle.
Neuotelkaa yritysten kanssa jos nekin muuttaisi ja sitoutuisitte työntekijöiksi edullisesti.
Samalla isoporukka alkaisi omavaraisuuden ja kaivot olisi kunnossa.
Samoin lampia vesistöjä löytyy niin opetelkaa kalastamaan sekä maakuopat kuntoon.
Yhteisvoimalla jaksaa ja keventää taakkaa.
Paljon asiaa ,mutta hyvällä suunnittelulla toimii.
Itsekkin tein keiton jossa on omakasvattamia porkkanoita, perunoita ja voin sanoa ,että oli makua ja energiaa ja hyvää.

3

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viimeisenä päivänä Jeesus tulee takaisin (Matt 24:30). On ollut niitä, jotka ovat ilmoittaneet olevansa maan päälle palannut Jeesus. Voit olla varma, ettei se, joka näin väittää, ole se Jeesus, jota odotamme. Jeesus ei synny uudestaan lapseksi, kasva aikuiseksi ja sitten kerro tulleensa takaisin. Tällaisista väitteistä Herramme varoitti: ”Jos joku silloin sanoo teille: ’Täällä on Messias’, tai: ’Messias on tuolla’, älkää uskoko.” (Matt 24:23). Ja vaikka Jeesukseksi itseään väittävä tekisi ihmeitä, joita Jeesus teki, hän ei silti ole Jeesus. ”Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.” (Matt 24:24).

      • Anonyymi

        Jeesus palaa takaisin kirkkaudessa ja kunniassa.

        Viimeisenä päivänä tapahtuu kaikkien ylösnousemus (1 Kor 15). Haudat tyhjenevät, kuolleiden sielut pukeutuvat jälleen ruumiiseen, Jumala antaa uuden ruumiin niille, joiden ruumis on maatunut haudassa ja ihminen kokonaisuutena – sieluna ja ruumiina – astuu Jumalan eteen. Ilmestyskirjassa on puhutteleva sana siitä, ettei ketään unohdeta: nekin, joiden ruumis on virunut syvällä merenpohjassa, nousevat ylös ja heidätkin tuodaan Jumalan eteen.

        Viimeisenä päivänä Jumala hävittää nykyisen maailman (2 Piet 3:10). Tämä on syntiinlankeemuksen maailma ja siksi tässä maailmassa on paljon pilallemennyttä. Jumala sietää maailman pahuutta pitkään, vaikka se tuntuukin ihmisiä rakastavasta Jumalasta pahalta ja loukkaa hänen pyhyyttään. Viimeisenä päivänä hän tekee siitä lopun. Jumala luo tilalle uuden maailman (Ilm 21:1)

        Muistammeko, että viimeinen päivä on tulossa? Onko se päivä meille niin todellinen, että se vaikuttaa elämäämme? Paavalille se oli niin todellinen, että se oli hänen mielessään koko ajan. Ja se vaikutti hänen elämäänsä. Hän mietti sitä, mitä on tehtävä ja mitä on viisasta jättää tekemättä, siitä näkökulmasta, että kerran hän vastaa teoistaan Jumalalle.

        Raamattu kuvaa, millaista lopunaika on ja millaista on varsinkin juuri ennen Jeesuksen paluuta. Se puhuu sodista, nälänhädästä ja maanjäristyksistä (Matt 24:6-7). Tai se sanoo, että lopunaikana ihmiset ovat vanhemmilleen tottelemattomia ja rakastavat vain rahaa (2 Tim 3:1-9). Ahdistus maan päällä on suuri ja monet luopuvat pois oikeasta uskosta. On pahoja sairauksia ja kristittyjä vainotaan. Raamattu ei lupaa, että maan päälle saataisiin paratiisi.

        kun Herramme saapuu ja tekee tästä maailmasta lopun, kasvava pahuus loppuu. Sotia, nälänhätää, luonnonmullistuksia ja kristittyjen vainoja on ollut ennenkin, mutta Raamattu kuvaa, että mitä lähemmäksi viimeistä päivää tullaan, sitä suurempina nämä toteutuvat. Ihmiskunnan historia on osoittanut Raamatun olevan tässäkin oikeassa. Keskiajalla sodassa saattoi kuolla kymmeniä tuhansia ihmisiä, toisessa maailmansodassa kuolleita oli kymmeniä miljoonia.

        Ilmestyskirja puhuu siitä, että viimeisinä aikoina Kristuksen omat ovat pieni ja lyöty joukko. Jumalan viholliset ovat vallassa ja moni uskoo, että kristinusko ja Kirkko katoavat. Raamattu puhuu suuresta eksytyksestä, joka tulee ennen Jeesuksen paluuta. Kristitytkin eksyvät helposti ja erityisen helposti jos ajattelemme, että jotakin kristillistä sisältävä ja paljon väkeä kokoava liikehdintä on Jumalasta miettimättä tarkemmin sen sisältöä.

        Tämä suuri Jumala on omiensa kanssa ja pitää meistä huolta tuli vastaan mitä tuli. Nyt tiemme on vaikea, mutta vaikea tie vie Jumalan luo. Ja siellä on meidän hyvä olla. Niistä vaikeuksista, jotka tulevat osaksemme sen takia, että uskomme Jeesukseen ja pidämme hänen sanastaan kiinni, Raamattu neuvoo iloitsemaan. Ne ovat merkki siitä, että olemme siinä joukossa, jota taivaan ja maan Herra johtaa.

        kirjoitti sley


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        💋 ­­­N­y­m­­f­o­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18055050c

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe