Aloitan tällä uuden ja järkevän keskustelun, mitä, missä sekä milloin.

Anonyymi-ap

Karjalan palauttaminen takaisin "omistajilleen" on äärettömän hyvä idea keskustella Globalisaation ollessa jo yli 10vuotta Länsimielistä ajattelua ja Naapurin selän takana keskustellessa, heidän ollessa läsnä.

Kyllä, teininomaista tökkimistä ja pilkkaamista. Joka kyllä kuulee vaikka kuinka hiljaa kuiskutellaan ja heidän ollessa liikkeellä, he tietävät jännitteen joka ympyröi jokaista kauppakeskusta sekä koulujen sosiaalitiloja.

Heidän pukeutumisensa sekä kaikesta asioista keskustellessa, pitää kysyä hyvin Amerikkalamainen kysymys. Kuka olen, mikä olen ja missä olen? Nykyisistä Suomen "hallitsijoita" vanhempi sukupolvi voi hakea jo toisen EU: maan kansalaisuutta. Monella ihmisellä on Suomessa ulkomaalainen nais tai miesystävä, ruotsin kielen oppimalla ja sen kieltämällä ajetaan etuja, joita vain läntisellä pallonpuoliskolla on. Kielirikas länsimaalainen kuntaalueet, Turku Åbo, Vaasa Wasa, Oulu Uleåborg. Kyllä se on Suomen napaa tuijottaen läntinen pallonpuoliskomme.

Meikäläisiä on maailmassa n. 5,5miljoonaa, kun globaalisti ihmisiä on 8Miljardia, olemme yksi kärpäsen paska usean toisen ja toverillisten liittomaiden kanssa täysi kärpäsen paska, Länsieuroopan, sekä Bosnian ja Turkin silmissä emme ole kuin tappelemassa myös Joulupukin Copyright ja Tekijänoikeuksista. Nyt kun kuiskailemme Karjalasta sekä Pietarin suuralueesta, joka on Moskovasta tunnin ajomatkan päässä, kannattaako täällä siis miettiä ääneen jostain Karjalan tapaisesta alueesta.

Suomi, 105 vuotias valtio, jonka ongelmat eivät johdu koskaan suomalaisista, vaan päättäjistä. Kuka sen päättäjän sinne on ehdolle mennessään miettinyt, että tämä päättäjäkin on kuunnellut naapuripöydän nauraessaan hänen elämälleen, kuten Ranskan hovi olisi ollut tässä pöydässä ja nauranut koko kakaran katkeraksi ihmiseksi, jolla voiman hallinnassa saattaa olla ongelmia? Kuka missä ja milloin, on liikkunut siellä sun täällä?

Jos täällä halutaan jonkun kumman pakkomielteen takia, Neuvostoliiton kaatuessaan, ottamalla muutaman veli venäläisen omaan valtioon? Kukaan ei halunnut veli venäläiselle Suomen kansallisuutta liittämällä Suomeen alueen joka ei ole kuin ja jossa ei ole kuin yksi Euroopan suurimmista järvistä?

Jos täällä aletaan liittämään Petsamosta Ukrainan rajalle uutta valtiomuotoa, joka suojaisi meitä? Vai sitä kärpäsen paskaa mitä naapuripöydässä nauretaan. Jopa Valkovenäjäkin tulisi muuttaa demokratiaksi ja kukaan ei ajattele venäjää kuin pienenä ongelmana, karttapallo käteen ja äkkiä kuskaamaan niitä yläasteelaisille jotta he ymmärtävät että maapallo on soikion muotoinen alue, jossain Linnunradan äärirajoilla.

Lähden tästä tutkimaan Ladan ruuveja ja pultteja että miten helvetissä nuo tekivät sen noin päin helvettiä että saan päänsärkyä ja migreeniä kun ne pyörivät väärään suuntaan helvetti.

Öitä

Lähettäkää joulupukille kirjeitä postinumero on

99999, Korvatunturi

Muuten Korvatunturin huippu on Venäjän puolella, ja se olisi suurin vuori.

5

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos aloittajan mielestä ei kannata ”miettiä ääneen jostain Karjalan tapaisesta alueesta” niin miksi aloittaja itse on aktiivinen tällä palstalla tai vaivautuu edes lukemaan sitä? Ei tunnu oikein johdonmukaiselta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos haluaisin Tarton rauhan toteutuvan niin mitä Amerikan Saamelaiset tekee sitten. Palasimme takaisin aiheeseen A eli mitään rauhaa ei ole eikä tule ennenkuin Suomen valtio antaa sopimuksen jossa lukee B että ihmisoikeusrikos on tapahtunut Saksassa. Tämä on varmaan itsekeksitty selitys sille että C meillä voisi olla naisvankiloita eikä pakkohoitomääräystä, jolla D tekisimme Neuvostoliiton kanssa tehdyn sopimuksen piilossa ja ABCDE nimeäisimmi ja antaisimme julkisen listan natsi Saksan riveissä toimineiden lasten nimistä ja osoitteet.

      Tartu rahaan peace

    • Anonyymi

      Ne sano että marssi Venäjälle, tapitin minuutin ja vastasin poistukaa maastamme, ruotsalaisilla on jo aseet valmiina.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe