Kirottu joka sinua kiroaa

Anonyymi-ap

Hamas kiroaa Israelia, ja tulee kirotuksi.

26

696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole hyvä kirota Israelia.

      • Anonyymi

        Mihin perustat tuon?


      • Anonyymi

        JUUTALAISTEN TULEE AINA YRITTÄÄ PETTÄÄ KRISTITTYJÄ

        …Ohessa suorat lainaukset Talmudista ja Kabbalasta. Eli Sepher Or Israel 177b: ”Juutalainen, joka tappaa kristityn, ei tee syntiä”, ja Zohar II, 43a: ”Juutalaisten tulee aina yrittää pettää kristittyjä”, sekä Zohar i, 160a: ”Juutalaiset ovat ihmisiä, mutta kristityt eivät ole.”

        Siis lyhyesti sanottuna, Talmudin mukaan juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt. He yrittivät sitä jo kertaalleen Neuvostoliiton avulla, mutta epäonnistuivat, ja nyt he yrittävät sitä toistamiseen Euroopan Unionin avulla. Siksi ei luulisi enää kenellekään olevan epäselvää, mikä on Goudenhove-Kalergi suunnitelmaan perustuvan Euroopan Unionin eli New World Orderin mukaisen Pan-Euroopan perimmäinen tarkoitus. Sen tarkoitus on ensin tyhmistää eurooppalaiset erilaisilla harhaopeilla, kuten kasaarijuutalaisten kehittelemällä Vihreällä liikkeellä sekä erilaisilla seksuaalisilla perversioilla.

        https://www.taikaluukku.com/products/nykyjuutalaiset/

        ***
        Jos minulta kysytään, niin aivan luonnottoman hyvin ovat onnistuneetkin, siis pettämään. Valkonaamat ostivat intiaanipäälliköt lasihelmillä ja juutalaiset ostivat valkonaamapäälliköt tyhjästä tekemällään rahalla.
        Vaikea sanoa kumpi on arvottomampaa; värillinen paperi vai värilliset lasihelmet.

        Politiikkaan pääsy, ennen kuin pääse edes ehdokkaaksi, edellyttää lupausta äänestää ”oikein”. Tämä menettely pudottaa itsenäiset ajattelijat pois ja vain joo-miehet/naiset pääsevät ”hillotolpalle”.
        Näin valitut poliitikot ovat antaneet rahanteko-oikeuden bangstereille ja kieltäneet sen valtioilta. Valtiot on saatu velkaantumaan ja mikä vielä pahempaa, bangsterit ovat loputtomilla rahavaroillaan pystyneet ostamaan poliitikot ja muut päättäjät, siis nämä onnettomat tohelot, jotka antoivat valtionsa rahanteko-oikeuden pois.
        Ostopoliitikoillaan bangsterit teettävät toinen toistaan tuhoisampia lakeja ja päätöksiä.

        ---

        Tässä yhteydessä onkin ehkä syytä lainata Nobel-palkittua venäläistä kirjailijaa, Aleksandr Solzenitsyä, joka on sanonut seuraavasti: ”Johtavat bolsevikit, jotka ottivat vallan Venäjällä, eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Etnisen vihan ajamina he kiduttivat ja teurastivat miljoonia venäläisiä, ilman pienintäkään katumusta. Lokakuun vallankumous ei ollut se, mitä te Amerikassa kutsutte ”Venäjän vallankumoukseksi”. Siinä oli kyse maahanhyökkäyksestä ja Venäjän kansan kukistamisesta sekä kaikkien aikojen suurimmasta ihmisten joukkoteurastuksesta. Fakta, että suurin osa maailmasta on tietämätön tästä valtavasta rikoksesta, on todiste siitä, että koko maailman tiedotusvälineet ovat rikollisten käsissä.” Eli kun kasaarijuutalaiset epäonnistuivat Venäjällä, niin nyt heidän uusin maailmanvalloitusretkensä on meneillään Euroopan Unionissa.

        https://www.taikaluukku.com/products/nykyjuutalaiset/


    • Anonyymi

      Hamas,nuo arabit siellä ja kaikkialla Baal ohjaa.
      Allah on Baal !

      • Anonyymi

        Varmaankin Wakan Tanka ja Tirawa on myös Baal?


    • Anonyymi

      Sana Hamas on suomennettuna "Väkivalta".

      • Anonyymi

        HA MAS ON HEBREAA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HA MAS ON HEBREAA

        Tuo Ha alussa ei ole määräävä artikkeli. Se on kyllä hepreaa.
        Obadja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo Ha alussa ei ole määräävä artikkeli. Se on kyllä hepreaa.
        Obadja.

        KASAARIEN DIKTATUURI

        Ketkä olivatkaan ensimmäisinä ryöstämässä venäläisten kansallista omaisuutta itselleen, kun Neuvostoliitto joulukuussa 1991 virallisesti kaatui ja sen aseman peri Venäjän federaatio?

        Lauma juutalaisia tietenkin, jotka yrittivät kaapata Neuvostoliiton öljy- ja kaasuteollisuuden itselleen, henkilökohtaiseksi omaisuudeksi. Useat heistä ehtivät livistää saaliineen Länsi-Eurooppaan, ennen Vladimir Putinin väliintuloa, ja piilottaa rahansa juutalaisten omistamiin pankkeihin. Venäjän juutalainen Mihail Hodorkovski kietaisi Jukos öljy-yhtiöllä liiveihinsä miljardiomaisuuden, mutta Vladimir Putin vihelsi pelin poikki ja heitti hänet tyrmään.

        Tässä välissä lienee syytä avata termiä juutalaiset. Nykyään heistä suurin osa on alun perin kasaareja, jotka kääntyivät juutalaisuuteen 700-luvulla. Kasaarit olivat Mustanmeren ja Kaspianmeren maisemissa eläneitä ryösteleviä paimentolaisia, joiden uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbariaan, tutustui islamiin, kristinuskoon ja talmudiin, jota on alettu kutsua juutalaisuudeksi.

        Vallanhimoinen Bulan innostui talmudista, koska se lupasi kannattajilleen kaikki maailman rikkaudet sekä muut kansat orjikseen. Falloskultti kiellettiin ja kasaarikansa käännytettiin juutalaisuuteen. Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat sitten Itä-Euroopan ja Venäjän yksitoistamiljoonaisen juutalaisväestön. Nämä ”juutalaiset” levittäytyivät myös länteen, aina Amerikkaa myöten. Mm. Rothschildit ja Soros ovat kasaareja.

        Kasaarijuutalaiset ovat myös vuodesta 1947 lähtien asuttaneet Palestiinalaisilta ryöstettyä Israelin aluetta, ja heistä polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Näillä kasaarijuutalaisilla ei siis tosiasiassa ole mitään yhtäläisyyttä ajanlaskumme alussa Palestiinan alueella eläneiden ja sieltä silloisten roomalaisten poisajamien juutalaisten kanssa. Eli kasaarien geeniperimän omaavat ihmiset muodostavat enemmistön nykyään "juutalaisiksi" kutsutusta väestöstä.

        Unkarin kasaarijuutalainen George Soros, joka häärii nyt EU:n taustapiruna, yritti taannoin kahmia venäläisten kansallisomaisuutta itselleen. Putin kuitenkin paljasti hänenkin juonet, ja Soros katosi maisemista. Nyt hänellä on ikuinen porttikielto Venäjälle, tai saa pallon jalkaansa. Mutta ei näissä juutalaisten valtapyrkimyksissä ole venäläisille mitään uutta. Alla lista Neuvostoliiton ensimmäisestä hallituksesta, jonka juutalaisjäsenet (Jew) olivat taustaltaan kasaareja:

        Soros
        https://taikaluukku.com/_files/200001423-8dac38ea4f/2017-08-23.png

        Lista Neuvostoliiton ensimmäisestä hallituksesta, jonka juutalaisjäsenet (Jew) olivat taustaltaan kasaareja:
        https://taikaluukku.webnode.fi/_files/200001464-9565e965f8/2017-09-19 (2).png

        Tosiasiassa lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeisessä kommunistisen Neuvostoliiton ensimmäisessä hallituksessa oli peräti 80% juutalaisia, joista suuri osa oli laivattu vastikään maahan USA:sta. Juutalaisen Karl Marxin sekä Engelsin julkaiseman Kommunistisen manifestin teorioihin hatarasti nojaileva ja alun perin maailman valtaan pyrkinyt Neuvostoliitto kaatui kuitenkin omaan mahdottomuuteensa ja nyt samaa juutalaisten maailmanvalloitusta yritetään saada aikaiseksi Euroopan Unionin ”hyödyllisten idioottien” avulla.

        https://www.taikaluukku.com/products/oman-kansan-pyovelit/


    • Anonyymi

      Se oli Aabraham, jolle lupaus annettiin. Ja mitä muuta on sanottu?

      (Legends of the Jews 1.5:102) ”Abrahamin oleskelu Egyptissä hyödytti suuresti maan asukkaita, koska hän osoitti maan viisaille, kuinka tyhjiä ja turhia heidän näkemyksensä olivat, sekä opetti heille tähtitiedettä ja astrologiaa, joita Egyptissä ennen hänen aikaansa ei tiedetty”,
      (Joh. 8:39) ”Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin tekisitte Aabrahamin tekoja”.

      Astrologia on yksi ahtaista porteista. Onko ahdas portti uskottava? Ei?

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Myös Venäjä on siirtynyt häviäjän puolelle, kun ei siunaa juutalaisia ja Israelia, niinpä Kristuksen kuningaskunnassa Moskova kaupunki nimi muuttunee nimeksi Venäjä, niinkuin nyt on Monako, Vatikaani ja Liechtenstein valtio.

      • Anonyymi

        Lisäksi synnin mitta on lisääntynyt jos Ukrainassa on kuollut sodan takia juutalaisia.


    • Anonyymi

      Jumalan Sana ei muutu!

      • Anonyymi

        Teidän kristittyjen jumala on Jahve. Luomakunnan luojat antoivat Jahvelle vallan hallita ihmiskuntaa 12 000 vuotta. Jahve poistui kuvioista vuonna 1990 ...siis 34 vuotta sitten ja poistuessaan johtajan paikalta ei ollut itsekään tyytyväinen hallintokauteensa ...ei pärjännyt yksin, kutsui apuun liskhot ...tulivat ja tekivät oman ohjelman (nwo) ihmiskuntaa varten.

        Nykyisin Jahve, teidän kristittyjen ja Israelin jumala, ei ole missään roolissa luomakunnassa ...oli ja meni. Jahven kaikki sanomiset on mitätöity ...Jahve-jumalan sanojen arvo on vahvasti negatiivinen ...siis suuri kushetus kristikansalle. Jahve ei ole ollut eikä koskaan tule saavuttamaan Jumalan asemaa.

        Nykyistä Israelia asuttavat juutalaiset eivät ole aitoja rotujuutalaisia vaan pääosin kasaareja Venäjän mailta, jotka ottivat uskonnokseen juutalaisuuden 700-luvulla ...ovat siis valhejuutalaisia eli ihmiskunnan pohjasakkaa, koska liittoutuivat äärinegatiivisten Maan ulkopuolisten liskhojen kanssa toteuttamaan UusiMaailmanJärjestys-ohjelmaa ja suostuivat likaisen työn tekijöiksi eliitti+orjat prosessissa.

        Kirjoitan tämän vaikka tiedät, että työkalupakissanne ei ole tarpeeksi välineitä käsittelemään antamaani infoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teidän kristittyjen jumala on Jahve. Luomakunnan luojat antoivat Jahvelle vallan hallita ihmiskuntaa 12 000 vuotta. Jahve poistui kuvioista vuonna 1990 ...siis 34 vuotta sitten ja poistuessaan johtajan paikalta ei ollut itsekään tyytyväinen hallintokauteensa ...ei pärjännyt yksin, kutsui apuun liskhot ...tulivat ja tekivät oman ohjelman (nwo) ihmiskuntaa varten.

        Nykyisin Jahve, teidän kristittyjen ja Israelin jumala, ei ole missään roolissa luomakunnassa ...oli ja meni. Jahven kaikki sanomiset on mitätöity ...Jahve-jumalan sanojen arvo on vahvasti negatiivinen ...siis suuri kushetus kristikansalle. Jahve ei ole ollut eikä koskaan tule saavuttamaan Jumalan asemaa.

        Nykyistä Israelia asuttavat juutalaiset eivät ole aitoja rotujuutalaisia vaan pääosin kasaareja Venäjän mailta, jotka ottivat uskonnokseen juutalaisuuden 700-luvulla ...ovat siis valhejuutalaisia eli ihmiskunnan pohjasakkaa, koska liittoutuivat äärinegatiivisten Maan ulkopuolisten liskhojen kanssa toteuttamaan UusiMaailmanJärjestys-ohjelmaa ja suostuivat likaisen työn tekijöiksi eliitti orjat prosessissa.

        Kirjoitan tämän vaikka tiedät, että työkalupakissanne ei ole tarpeeksi välineitä käsittelemään antamaani infoa.

        "Teidän kristittyjen"
        Ja mikä sinä sitten olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Teidän kristittyjen"
        Ja mikä sinä sitten olet?

        Olen mitä olen. Olen tietoinen ...siksi infoni on poikkeavaa.


    • Anonyymi

      Joka koskee Israelin kansaan koskee Jumalan silmäterään.

      • Anonyymi

        Millä perusteella?


    • Anonyymi

      https://srilanka.factcrescendo.com/english/misleading-video-viral-as-israel-air-force-attacking-the-reim-music-festival-and-killing-israelis/

      Videolla näkyy ohjuksia osuvan autoihin, kuorma-autoihin , moottoripyöriä ja ihmisiä jalan, kun lentäjät raportoivat sadoista pyssymiehistä, jotka tunkeutuvat Israeliin hyökätäkseen läheisiin yhteisöihin, Times of Israel raportoi.

      On kuitenkin vain vähän raportteja, kuten tämä haastattelu Yasmin Poran, Kibbutz Be’erin verenvuodatuksesta lähellä Gazan rajaa, selvinneessä, joissa väitetään, että Israelin joukot olisivat voineet tahattomasti tappaa omansa.

      Hän toteaa, että israelilaiset siviilit "epäilemättä" tappoivat traagisesti omat turvallisuusjoukot intensiivisen yhteenottamisen aikana, kun Hamas-taistelijat yrittivät ottaa takaisin vangittua israelilaista panttivankia Gazassa.

      Sama kerrottiin yksityiskohtaisesti myös tässä Israelin uutisraportissa.

      Petoksella sinun tulee käydä sotaa: Israelin moSSadin motto.

    • Anonyymi

      Stub ja Valtonen ovat jakamassa Suomea, koska ovat jakamassa Jumalan maata jonka hän on ikuisesti luvannut juutalaisille Israel valtiona.
      Erittäin vakava lupaus, joka on turmiollinen isän maalle.

      • Anonyymi

        Isänmaan etu tulisi olla etusijalla, nyt daattaa käydä köpelösti sillä sitä saa mitä tilaa.
        Hamasin tukijat ovat lisääntyneet, itse huomasin työssä kuinka eräältä jäi elämän vuodet vajaaksi, hän kiroillen kertoi Israelin vääristeltyä historiaa, mä kerroin Jooel kirjaan vedoten kuinka Jumala lupasi maansa Israelille.


    • Anonyymi

      YK:n kuolinkamppailun lahtölaskenta on alkanut, sen Israel tuomiot ovat tulleet Herra Sebaotin korviin. Jumala asettaa järjestön sekasortoon, jolle käy kuin akanoiden kesäisellä puimatantereilla: tuuli vie sen, eikä siitä löydetä jälkeäkään. Mutta Jumalan maa Israel pysyy jakamattomana saaden luvatut laajennetut rajat.

    • Anonyymi

      Kristuksen kuningaskunnan alussa oleva kansojen tuomiossa ratkaistaan kuka perii valtakunnan. Miten on kohdellut Israel, Jerusalem ja juutalaiskansaa, jos on ollut jakamassa Jumalan maata ja vihannut Jeesuksen vähimpiä veljiä, niin silloin suuntana ikuinen kärsimys tulikivijärvessä, kirjoitusten mukaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe