Miksi kehitysavun maksaminen on tärkeysjärjestyksessä ykkönen?

Anonyymi-ap

Suomessa ei toimi terveydenhuolto, ei toimi sairaanhoito, poliisi, opetus, mutta kehitysapuun riittää 1500-2000 miljoonaa joka vuosi.

Tilanne on järjetön. Vaikka Suomi on sitoutunut kehitysavun maksamiseen, pitäähän hommassa joku tolkku olla, silloin kun maksuvaraa ei ole. Miten helvetin tyhmiä poliitikot on kun asettavat Afrikan sisällisotien tukemisen suomalaisten terveydenhoidon edelle?
Kuka tätä kehitysapua tulevaisuudessa enää maksaa kun suomalaiset tapetaan tauteihin ja vitutukseen?

17

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan se useimmille selvää ettei lainarahalla voi muita tukea.

      • Anonyymi

        Ei raha ratkaise ongelmia vaan syntyvyyden säännöstely on tärkein. Miks helvetissä kakaroita tehdään ja sitten odotetaan maailmalta ruokaapua. Ihan hölmöä. Nälän hätä poistuu kun kakaroita ei tehdä niitä on aivan liikaa köyhissä maissa. Minä en ainakaan auta näitä ihmisiä oppisivat että ei kakaroita tehdä liukuhihnalla. Onko allahin tarkoitus tappaa nälkään herätkää muslimit todellisuuteen.


    • Anonyymi

      Afrikan leopardihattu päät eivät hyväksy kehitysapu leikkauksia, eikä suomen päättäjiä kiinnosta suomalaisten etujen ajaminen, kansainvälinen ura tärkeämpi.

    • Anonyymi

      suomeen on pesiytynyt järjestöjä , jotka pitää lakkauttaa välittömästi 😠

      • Anonyymi

        Hahahahaaaaa. Lopettiko persut kehitysapurahat ,paniko rahat kiinni ,laittoivatko aiemmat mamut pois. Alentuiko bensa. Eikö leikkaa köyhiltä ? Purra ennen vaaleja " emme leikkaa köyhiltä vaikka kokoomus niin haluaa. Haaaahaaaahaaaaahaaa persut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahahahaaaaa. Lopettiko persut kehitysapurahat ,paniko rahat kiinni ,laittoivatko aiemmat mamut pois. Alentuiko bensa. Eikö leikkaa köyhiltä ? Purra ennen vaaleja " emme leikkaa köyhiltä vaikka kokoomus niin haluaa. Haaaahaaaahaaaaahaaa persut.

        Sinä oot kehitysapu asukas, kun et tajua, että istut paskatunkiossa napsimassa puolukoita hiippakuntasi kanssa.
        Miltä se tuntuu, kun ette koskaan enää pääse päättämään mistään asiasta ja joka kerta mitä uikutatte, ja muut kusee teitä kintuille.


    • Anonyymi

      Kehitysavulla ei ole saatu mitään hyvää aikaan. Nykyinen pakolaisvyörykin on kehitysavun seurausta. Väestö on saatu lisääntymään sellaista vauhtia ettei sitä pystytä enää hallitsemaan niin lähtö- kuin kohdemaissakaan.

    • Anonyymi

      Kysy hallitukselta. Sieltä olisi paljon muutakin kysyttävää.

    • Anonyymi

      Yritystuethan ne on jotka on ykkösenä, niihin ei kukaan saa koskea kun EK kieltää

    • Anonyymi

      Suomen tehtävänä on pelastaa maapallo ja sen asukkaat!

    • Anonyymi

      Kyse on
      TURVALLISUUSPOLITIIKASTA!
      <:)

    • Anonyymi

      Kysy Vasemmistoliitolta, Vihreiltä, Demareilta ja Rkp:ltä!

    • Anonyymi

      Kehitysavussa on tärkeää, että sitä kohdennetaan mahdollisimman paljon ulkoministeriön hallinnoimaan kahdenväliseen kehitysyhteistyöhön ja tuetaan muun muassa suomalaisten järjestöjen työtä. Panostus humanitaariseen työhön on toki tärkeää, mutta ongelmia ratkottaessa pitää aina kohdentaa etusijassa juurisyiden hoitamiseen, koska sillä on pidempikestoista vaikutusta.

      Jos olisin itse vaarallisella alueella maassa, joka käy sotaa, niin arvostaisin todella paljon sitä, että mahdollisesti loukkaannuttuani hoitamiseeni käytettäisiin kehitysavun rahoja. Mikäli selviäisin hengissä ja työllistyisin myöhemmin teollisuuden tai palvelun sektorille, niin kykenisin tekemäni työn tuotosten muodossa maksamaan hoitoni epäsuorasti takaisin tulevaisuudessa.

      Jos olisin syrjäytymisvaarassa oleva lukutaidoton lapsi, niin siitä olisi pitkällä tähtäimellä suuri hyöty, että pääsisin kehitysavun määrärahojen turvin koulun penkille ja oppimaan sellaisia taitoja, joilla voisin pärjätä elämässä itsenäisesti ilman, että minun tarvitsisi harkita rikollisuuden polulle siirtymistä ja huonon kierteen uusiutumista. Mikäli työllistyisin myöhemmin teollisuuden tai palvelun sektorille, niin kykenisin tekemäni työn tuotosten muodossa maksamaan tämän epäsuorasti takaisin tulevaisuudessa. Koulussa olisin myös oppinut demokratiataitoja, joiden avulla pystyisin muiden kehitysavun piirissä olleiden koulutettujen lasten kanssa ajamaan oman maani demokratiakehitystä, ihmisoikeuksia ja kestävää kehitystä, minkä ansiosta oma maani saataisiin pidettyä viljelykelpoisena, tekemään siitä turvallisempi ja oikeudenmukaisempi.

      Mitä enemmän kehitysyhteistyörahoja käytetään tällaiseen tärkeään toimintaan, niin sitä nopeammin myös maailman köyhimmät valtiot saadaan saatettua mukaan jälkiteolliseen vaiheeseen, jossa itse nyt elämme. Jälkiteollisessa maailmassa perheiden koot pysyvät pienempinä, ruoka-apua tarvitaan vähemmän, ehkäistään eläkepommien syntymistä ja paremmin koulutetun väestön turvin rakennetaan myös toimivampia tukiverkostoja ja kehitetään yhteiskunnallisia instituutioita.

      Mitä enemmän saamme käynnistettyä kehitysavun hankkeita, niin täten myös humanitaarista maahanmuuttoa saadaan vähennettyä jatkuvasti yhä enemmän, koska sotien määrää pienentämällä, hyvinvointivaltioita rakentamalla ja jälkiteollisia yhteiskuntia kehittämällä pystytään luomaan turvallisuutta ja vakautta kaikkialle. Siksi uskon, että tietoisuuden lisäämisen myötä yhä suurempi joukko puolueita tulee tulevaisuudessa kannattamaan mahdollisimman suurta rahoitusta kehitysavulle. Mitä enemmän rahoitamme hankkeita, niin maailman kehittyessä meidän tarvitsee rahoittaa jatkossa entistä vähemmän humanitaarista tukea, ja näin ollen kegitysavun leikkausvaraa jää tulevaisuudessa entistä enemmän. Yhteiskuntien ja kestävän kehityksen tukemiseksi tällä vuosisadalla kehitysapuun kannattaa satsata runsaasti, ja jos asiat etenevät hyvin, niin ensi vuosisadalla kehitysavun määrää voidaan pienentää huomattavasti.

      On tärkeää, että kehitysavun määrä pidetään BKT:hen suhteutettuna kohtuullisena, ja tehdään aina arvio siitä, kuinka paljon määrärahoja valtion pyörittämiseen aidosti tarvitaan. Suuret leikkaukset kehitysapuun eivät ole edellä esittämieni seikkojen vuoksi koskaan kannattavia, mutta pieniä leikkauksia on taloudellisen tilanteen mukaan aina mahdollista tehdä. Koska kehitysapu on vain hyvin pieni osa koko valtion budjetista, niin hyvinvointivaltion kustannuksiin on mahdollista saada merkittävämpiä parannuksia muun muassa eri toimintojen sulavoittamisesta, eli tehdään parempaa työtä vähemmällä rahalla, ja superrikkaiden verotusta korottamalla. Myös joitakin kehitysavun toimintoja on mahdollista sulavoittaa aina, kun niihin keksitään uusia keinoja.

    • Anonyymi

      Vihereät, punikit, rkp ja kommiunistit pitävät sitä erittäin tärkeänä. Turvallisuusasiat ovat olleet vuosikausia sivuseikkana ja velkaa on otettu rohkeasti. Kolmen vuoden veropotti on syöty ennakkoon eli osa jaeltu pitkin maailmaa.
      http://velkakello.fi/

    • Anonyymi

      Meillä on politikkoja, jotka haluavat verorahoilla esiintyä hyväntekijöinä.
      ( - ja tämä toiminta on rikos, varkaus..).
      Omat asiat, kotimaan asiat tulee aina ensin hoitaa, eikä intoilla kansainvälistä-korruptio-toimintaa.
      Nyt näissä vaaleissa on taas vain näitä super naivisteja tarjolla,, ne haluaa esiintyä maailman parantajina. Lisäksi ajavat omien ääriryhmiensä etua häikäilemättömästi.
      https://youtu.be/Z8PlCWWGHnY?si=1DGs2ed50GfPOjjD

    • Anonyymi

      Mainituissa maissa kaikki toimii kiitos suomen ulkomaanavun.

    • Anonyymi

      nämä viherpunikit ovat saaneet aikaan tämän vääristymän ja valheellisuuden ja niin suomen valtio ja veronmaksajat on saatu tämän hankkeen maksumiehiksi. Tässä yksi suurrimmista osallisista on tähän henk. koht. tasolla Pekka Haavisto. Erittäin hyvä ettei tästä tullut pressaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe