Pyromaanit ja kotien häirintää

Anonyymi-ap

Mikä Ilmajoen Ahonkylän nuoria oikein vaivaa. Onko asiat liian hyvin ettei ole muuta tekemistä kuin pahaa ?
Koulun roskakatos poltettiin.
Pimeässä asukkaiden ovia kolkutellaan, ovikelloa soitellaan ja joitain aikoja sitten heittelivät kananmunia / tomaatteja.

SAIRASTA , SAIRASTA, TODELLA SAIRAAKSI SAATUJA KAKAROITA, VAPAASSA KASVATUKSESSA KASVANEITA JOIDEN VANHEMMAT EIVÄT VÄLITÄ MISSÄ HEIDÄN KULLAN MURUT ILLAT PYÖRIVÄT KUNHAN VAIN OVAT POISSA JALOISTA.

38

1242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulis tuon tuhopolton ainakin selviävän ku kameroiden edes tuuhasteltu,tai sitten ei.Mutta vanhemmat maksaa ja samalla lompsanavauksella lisää rahaa rattaisiin ja tehopyttyihin,on vain ajan kysymys ku joku mopo on auton nokassa läjäs tai ajetaan jonku pyöräilevän lapsen päälle sataa 40-alueella

    • Anonyymi

      Viime yönä lisää tihutöitä. Tämä saadaan loppumaan mutta keinot ovat kovat ja sitten sattuu ja tapahtuu.

    • Anonyymi

      Paremman väen (kokoomus) lapsosia. Ei niitä saada ojentaa, ne on tulevaisuuden kullannuppuja.

      • Anonyymi

        Äläkää my kuulkaa happijoen "parempien happijokisten" kakaroota ny kuulkaa ruvekko tuolla lailla, enää haukkumahan🤣🤣ootta kuukaa siinä hommas myöhäs 20v ne o nuo tuomikylälääset kakarat ny vaan tuollaasia ollu 60 v se on kun ollaan niin parempia kuin muut!!kaikki o sieläkin pyllistetty ei mitään palaveluja jee yks karvakäsi ja joku itsepalvelu "ruokakauppa"jipiii!!!no koko etelä pohojammaan paremmat ihmiset ja velkaasimmat pistetähän muutamalle neliökilometrille ssumahan niin mitä odottaa🤣🤣


    • Anonyymi

      Voivat olla myös vasemmistolaisten koska ovat tätä mieltä, mikään on sinun on myös minun mutta se mikä on minun ei ole sinun.

    • Anonyymi

      Niin mitä oli taas tehty? Itsellä epäilys ku Ahonkyläs on paljon YH-perheitä,todetusti aiheuttaa pahoinvointia nuorissa.

    • Anonyymi

      Huoli KOKO Ilmajoen nuorista ei ole turha! Muutokset nuorison käyttäytymisessä näkyy jo ihan joka paikassa - kouluissa, kylällä, viikonloppuisin ja arkena. Ovat levottomampia nykyään kuin vuosikymmeniin. Mutta tässä ei nyt auta sitten yhtään se erityisesti vanhemman väestön harrastama vanhempien syyllistäminen. Ovat kovasti neuvomassa joka palstalla somessa tämän päivän vanhempia mutta eivät muista että nyt eletään 2000-lukua eikä väkivallan käyttö kurinpitotoimenpiteenä ole enää sallittua! Sitä risua ei saa pitää enää siinä oven pielessä jos on joskus saanutkin pitää. Kaikki uhkailu = henkinen väkivaltakin on kiellettyä. Ei todellakaan ole kasvatushomma helppoa nykyään kun pelkän sanan pitäisi riittää laittamaan hankalat murrosikäiset kuriin! Se ei valitettavasti aina onnistu niin hyvin kuin pitäisi ja sitten ollaankin ongelmissa kun nuori onkin kovin itsepäinen ja vaikeasti hallittavissa! Itsekin monta nuorta kasvattaneena ja yksi vielä kasvamassa, nuorison vanhemmille haluan sanoa että ole enemmän kiinnostuneita nuoresta jota kasvatat. Kysy, miten menee, koulussa ja muuten? Jos on ongelmia esim.koulussa niin puuttukaa rohkeasti niihin. Ota selvää minkälaisessa porukassa nuori liikkuu! Kaveripiiri kertoo yllättävän paljon kun viitsii olla vanhempana kiinnostunut. Sovi nuoren kanssa kotiintuloajat ja huolehdi ja valvo myös että niitä noudatetaan! On tärkeää että juurikin tämmöset elämän perusasiat on nuorisolla suurinpiirtein kunnossa. Ja että nuori kokee että vanhemmat ovat kiinnostuneita. Tämä on yhtä kuin välittäminen.

    • Anonyymi

      Vanhemmuus on ulkoistettu kouluihin, joissa opettajat ei voi tehdä mitään kun INKLUUSIO ja rasismin pelko.

    • Anonyymi

      Piiskaa sais antaa monelle. Sillä tapaa ennen toimittiin, ja vähä läpsittiinkin sekä myllyytettiin maas niin että itku tuli. Kipu opettaa.

    • Anonyymi

      Ainaki joku mainos makasi eilen tiellä ja metallikehykset rutussa,ei mene itsellään.

    • Anonyymi

      Kyllä käy huonosti jos meidän markille tulevat....sitä saa mitä tilaa ja tuntuu pitkään.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat, tuolla että käy huonosti. Onko tuo joku uhkaus. Taidanpa nettivinkata poliisille, niin tulevat kyselemään tarkemmin, mitä tarkoitat että jollekin käy huonosti. Tuo on selvä uhkaus.


    • Anonyymi

      Sama täälä,mopon ketjun jäljet persees kiva mennä liikkatunnilla suihkuun

      • Anonyymi

        Tiedätkö mitä seuraa nykyään siitä, jos pahoinpitelet alaikäisen lapsen. Se luokitellaan törkeänä tekona, ja saat ehdollista sekä maksat isot korvaukset. Vain siitä että kostit pikkukersalle omenavarkauden. Ja unohdit että olet aikuinen, ja kohdehenkilö lapsi.


    • Anonyymi

      Tähän tullaan menemään jos vanhemmat eivät saa kuri niin kuri tullaan antamaan koska kaikkea omaa saa puolustaa.

      • Anonyymi

        Omaa saa puolustaa sillä tapaa, että käskyttää ja ohjaa pois. Käsiksi ei saa käydä, eikä muitakaan ylilyöntejä. Siinä on aina aikuinen vs alaikäinen lapsi kysees. Ei kannata ylilyönteihin sortua, se on aika paha juttu noin rikosoikeudellises mieles. Äänen käytöllä pärjää.


    • Anonyymi

      Ylilyönti on ihan turhaa mutta samalla mitalla omaa saa puolustaa.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat samalla mitalla? Laki määrittelee vain itsepuolustuksen, oman hengen suojaamiseksi. Sekä jokamiehen kiinniotto oikeuden. Jos joku rikkoo sinulta puutarhatontun, niin voit jokamiehen oikeudella ottaa tekijän kiinni ja soittaa poliisit. Mutta mihinkään oman käden kostotoimiin et voi ryhtyä, esim et voi rikkoa tekijän omaisuutta, esim polkupyörää, ilman että joudut korvausvastuuseen. Vaikka sinun pihalta hajotettaisiin mitä tahansa, niin mikään laki ei oikeuta siihen että sinä voisit kostotoimena rikkoa tekijän omaisuutta. Rikkomisesta joutuu aina korvausvastuuseen, laki ei ota kantaa siihen, oliko sinulla harmitus päällä vai ei.


    • Anonyymi

      Sitä varmasti saa mitä tilaa.

    • Anonyymi

      Aika pitkään kestää tieto siitä onko Ahonkylän koulun piharakennuksen pyromaanit saatu kiinni. Vai onko siinä käynyt niin jotta rahalla on saatu pöytä puhdistettua ja julkisuus hiljaiseksi.
      No jos näin on niin huhuilla on kyllä tapana levitä.

      • Anonyymi

        Eikö veispuukis oo mitää tietoa?


    • Anonyymi

      Painetaan villasella ja maksetaan euroilla.....se toimii.

    • Anonyymi

      Näiden Ahonkylän villien kakaroiden annetaan tehdä vain lisää tihutöitä puuttumatta siihen. Nyt oli vuorossa Tuomiahon uusi koulu ja sen nuorisotila ns.Tuomiahon nuoppari.
      Raha ei ole tähän ratkaisu eikä syyksi sanoa korona. Koulu ei ole eikä ole aikaisemminkaan ollut se taho joka kurin opettaa muuta kuin jälkiistunnolla, luokasta poistamisella ja luokalle jättämisellä. Näitäkään ei enää saa käyttää ettei lapsia saa traumoja.

      • Anonyymi

        Mitäs siellä nuopparilla oli hajotettu? Kuulin vain että oli pitänyt koko nuoppari tyhjätä ja laittaa kiinni kun nämä yhdet kakarat pilaa kaikkien muiden illan kun ohjaajilla ei ole muita keinoja kuin kauniisti pyytää lopettamaan.


    • Anonyymi

      Suomen Sisu Mäenpään johdolla valvomaan,ja kyllä täytyy olla valvojalla oikeus puuttua jos tiloja rikotaan

    • Anonyymi

      Mustasaaren Olavin leikkipuisto tuhotyön ( polttaminen ) selvitys uutisoitiin siten että vanhempien oli korvattava, mutta miten käy meillä täällä Ilmajoella Ahonkylän koulun roskakatoksen kanssa ?
      Kovasti hiljaista on ollut veronmaksajien korviin .

    • Anonyymi

      Ei kai tuollaisilla lapsilla voi olla huolehtivia vanhempia jotka pystyisi korvaamaan,asumis ja muut Kelan rahat menee viinaan ja tupakkaan.

    • Anonyymi

      Mitä nuorisotiloissa on tehty?

    • Anonyymi

      Rahottukaa edes jouluna Ahonkylän kakarat !

    • Anonyymi

      Onneksi on niin Nössöjä jottei ne tarkene mopoollakaa kaahata edes pikkupakkaasella,ehkä joskus ovat ja kävyn kokoinen pikkuaivo jäätynyt.

    • Anonyymi

      Ahonkylän poika porukoille uutta mielenkiintoa ja jännä kakkaa tänne sijoittajan sydäniskurista, lähtisiö mopo käyntiin ja keuliman ?

    • Anonyymi

      Joo,oli joku pimiä viritetty saatu käyntiin,kaks ala-ikäästä tai kasvuhäiriöistä veti sataa pimeällä pitkin raittia

    • Anonyymi

      Ja taas kylä raikaa ku asfaltti suli

    • Anonyymi

      Huumeiden käyttöhuone tarvittaisiin ahonkylään

    • Anonyymi

      Kyllä

    • Anonyymi

      Mutta kun se paloi Ahonkylän koulun pihasta eikä ole vielä uutta saatu tilalle missä voisi kokeilla.

    • Anonyymi

      Ja taas alkoi moporalli,pienet lapset vaarassa koulutiellään kun sataa vedellään moottoripyörillä ja hirveä meteli,poliiseja ei missään.

    • Anonyymi

      Ny on joku huurattanu mopoa tunnin just lasin alla,on kyllä onnistunut viritys ainakin äänen perusteella,poliisia ei oo näkyny viimme eikä tänä kesänä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe