Ei vaan jaksa

Anonyymi-ap

21v mies. Ollut nyt kohta 2 vuotta työttömänä, kelarahoilla elävä paska, äitee varmaan häpee silmänsä päästä kun tälläsen paskan maahan tekassu. Isän kuoleman jälkeen en ole löytänyt mitään motivaatiota mennä töihin, päivätpitkät löhöön kotona pelaten tietokoneella ja katson lätkää ja sitten illalla itken itseni uneen haluten tappaa itseni. Ylipainoakin on ja siitäki halunnut päästä eroon mutta saamaton ihmispaska olen enkä ole siinäkään onnistunut.
Yhen naisen kanssa tulin juttuun ja en ollut enään lähes yhtään masentunut hänen ansiostaan, mutta ihan yhtäkkiä tekas maton alta ja esti kaikkialla ja eikös siitä sit kahta kauheempi masennus iski päälle.
Kavereita on parisen kappaletta mutta niitten kanssa harvemmin voin olla kun he käyvät töissä ja toinen asuu ulkomailla. Pilven polttamisella saanut paremman fiiliksen itselle mutta ei sillä loputtomiin voi elellä ja maksaakin maltaita.

Onko neuvoa antaa?

6

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäten tähän että mihinkään en ole soittamassa, nauravat varmaan paskatki pihalle jos tämän menen kertomaan jollekki.

    • Anonyymi

      Ei syytä häpeään. Poliitikoissakin joita pidetään sentään maan suolana, paljon ihmisiä jotka eläissään oikeita töitä tehneet.

    • Anonyymi

      Älä vähätele itseäsi.Äitisi ei sinua häpeä.Kaikki on sinun omassa pässäsi.Moni ikäisesi ,nuormpi ja vanhempikin ihminen on samassa tilantessa.Yksin sinun ei tarvitse olla.Mene netti Punasen Ristin siuille.Siellä on kenekään ei tarvitse olla yksin linkki.Järkävät ilaseksi sinulle ystävän.Tai jos kanttia menen heidän kursille joss ryhdyt ystäväksi yksinäiselle.Antaa sisältöä elämääsi ja uusia ihmisä.Sama toimnta on kirkolla, Sinne soitamaan. Lisäksi on asukastalot ,ihan kivoja ihmisä siellä.Kuin jos kerostalo asut talotoimikunaat.Mukaan vaan rohkeasti. Jos mieli massa Menen netti Helsinki mission sivut.Asuit missä päin suomea tahansa.On numeroita johon voit nimettömänä soitaa 24h/ 7 päivä.On Chatt.Sieläkin olla nimetömänä. Semppiä. Ai niin diakonisalaitos sivut mene sen sivuille.Löydät sivusto ilmasta toimintaa kun selaat sivustoa netti ja otsikoita.

    • Anonyymi

      Mites se olis jokin opiskelu vaikka nettikurssi.Ulos kannattaa raahautua päivittäin edes hetkeksi.Yksi idea olis ottaa lemmikki esim.koira joka vaatisi päivittäin lenkkejä ja olis hyvä ystävä. Sun pitää saada itsesi ensin kuntoon niin henkisestikin niin voi sitä seurustelua sitten ajatella.Surra saa ja pitää mutta joskus on niistettävä nenänsä ja mietittävä miten menen eteenpäin.Isäsikään ei halua että jäät tuleen makaamaan ja suremaan,susta on vaikka mihin.Samoin äiteesi haluaa että voit hyvin,ei siis missään nimessä häpeä sinua.

    • Hei,

      Vastaan vielä minäkin, vaikka saitkin jo hyviä vastauksia. On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmäkeskusteluihin ja ryhmächatteihin osallistuminen voi myös lievittää yksinäisyyttä.

      Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Ehkä sinun ei tarvitse nyt ensi hädässä rientää töitä tekemään vaan saada elämäsi järjestykseen. Voisit aloittaa miettimällä miten sen konkreettisesti tekisit ja lähteä toteuttamaan sitä pienin askelin. Se on matka, ei päämäärä. Joskus extrana voi tulla se kun motivaatio ja itsetunto matkan aikana on kasvanut, että on valmis töihin menoon, joka sitten lopulta olisi se päämäärä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3205
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2401
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1750
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1593
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1087
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      45
      945
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      866
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      76
      838
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      784
    Aihe