Ei vaan jaksa

Anonyymi-ap

21v mies. Ollut nyt kohta 2 vuotta työttömänä, kelarahoilla elävä paska, äitee varmaan häpee silmänsä päästä kun tälläsen paskan maahan tekassu. Isän kuoleman jälkeen en ole löytänyt mitään motivaatiota mennä töihin, päivätpitkät löhöön kotona pelaten tietokoneella ja katson lätkää ja sitten illalla itken itseni uneen haluten tappaa itseni. Ylipainoakin on ja siitäki halunnut päästä eroon mutta saamaton ihmispaska olen enkä ole siinäkään onnistunut.
Yhen naisen kanssa tulin juttuun ja en ollut enään lähes yhtään masentunut hänen ansiostaan, mutta ihan yhtäkkiä tekas maton alta ja esti kaikkialla ja eikös siitä sit kahta kauheempi masennus iski päälle.
Kavereita on parisen kappaletta mutta niitten kanssa harvemmin voin olla kun he käyvät töissä ja toinen asuu ulkomailla. Pilven polttamisella saanut paremman fiiliksen itselle mutta ei sillä loputtomiin voi elellä ja maksaakin maltaita.

Onko neuvoa antaa?

6

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäten tähän että mihinkään en ole soittamassa, nauravat varmaan paskatki pihalle jos tämän menen kertomaan jollekki.

    • Anonyymi

      Ei syytä häpeään. Poliitikoissakin joita pidetään sentään maan suolana, paljon ihmisiä jotka eläissään oikeita töitä tehneet.

    • Anonyymi

      Älä vähätele itseäsi.Äitisi ei sinua häpeä.Kaikki on sinun omassa pässäsi.Moni ikäisesi ,nuormpi ja vanhempikin ihminen on samassa tilantessa.Yksin sinun ei tarvitse olla.Mene netti Punasen Ristin siuille.Siellä on kenekään ei tarvitse olla yksin linkki.Järkävät ilaseksi sinulle ystävän.Tai jos kanttia menen heidän kursille joss ryhdyt ystäväksi yksinäiselle.Antaa sisältöä elämääsi ja uusia ihmisä.Sama toimnta on kirkolla, Sinne soitamaan. Lisäksi on asukastalot ,ihan kivoja ihmisä siellä.Kuin jos kerostalo asut talotoimikunaat.Mukaan vaan rohkeasti. Jos mieli massa Menen netti Helsinki mission sivut.Asuit missä päin suomea tahansa.On numeroita johon voit nimettömänä soitaa 24h/ 7 päivä.On Chatt.Sieläkin olla nimetömänä. Semppiä. Ai niin diakonisalaitos sivut mene sen sivuille.Löydät sivusto ilmasta toimintaa kun selaat sivustoa netti ja otsikoita.

    • Anonyymi

      Mites se olis jokin opiskelu vaikka nettikurssi.Ulos kannattaa raahautua päivittäin edes hetkeksi.Yksi idea olis ottaa lemmikki esim.koira joka vaatisi päivittäin lenkkejä ja olis hyvä ystävä. Sun pitää saada itsesi ensin kuntoon niin henkisestikin niin voi sitä seurustelua sitten ajatella.Surra saa ja pitää mutta joskus on niistettävä nenänsä ja mietittävä miten menen eteenpäin.Isäsikään ei halua että jäät tuleen makaamaan ja suremaan,susta on vaikka mihin.Samoin äiteesi haluaa että voit hyvin,ei siis missään nimessä häpeä sinua.

    • Hei,

      Vastaan vielä minäkin, vaikka saitkin jo hyviä vastauksia. On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmäkeskusteluihin ja ryhmächatteihin osallistuminen voi myös lievittää yksinäisyyttä.

      Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Ehkä sinun ei tarvitse nyt ensi hädässä rientää töitä tekemään vaan saada elämäsi järjestykseen. Voisit aloittaa miettimällä miten sen konkreettisesti tekisit ja lähteä toteuttamaan sitä pienin askelin. Se on matka, ei päämäärä. Joskus extrana voi tulla se kun motivaatio ja itsetunto matkan aikana on kasvanut, että on valmis töihin menoon, joka sitten lopulta olisi se päämäärä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe