Ei vaan jaksa

Anonyymi-ap

21v mies. Ollut nyt kohta 2 vuotta työttömänä, kelarahoilla elävä paska, äitee varmaan häpee silmänsä päästä kun tälläsen paskan maahan tekassu. Isän kuoleman jälkeen en ole löytänyt mitään motivaatiota mennä töihin, päivätpitkät löhöön kotona pelaten tietokoneella ja katson lätkää ja sitten illalla itken itseni uneen haluten tappaa itseni. Ylipainoakin on ja siitäki halunnut päästä eroon mutta saamaton ihmispaska olen enkä ole siinäkään onnistunut.
Yhen naisen kanssa tulin juttuun ja en ollut enään lähes yhtään masentunut hänen ansiostaan, mutta ihan yhtäkkiä tekas maton alta ja esti kaikkialla ja eikös siitä sit kahta kauheempi masennus iski päälle.
Kavereita on parisen kappaletta mutta niitten kanssa harvemmin voin olla kun he käyvät töissä ja toinen asuu ulkomailla. Pilven polttamisella saanut paremman fiiliksen itselle mutta ei sillä loputtomiin voi elellä ja maksaakin maltaita.

Onko neuvoa antaa?

6

293

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisäten tähän että mihinkään en ole soittamassa, nauravat varmaan paskatki pihalle jos tämän menen kertomaan jollekki.

  • Anonyymi

   Ei syytä häpeään. Poliitikoissakin joita pidetään sentään maan suolana, paljon ihmisiä jotka eläissään oikeita töitä tehneet.

  • Anonyymi

   Älä vähätele itseäsi.Äitisi ei sinua häpeä.Kaikki on sinun omassa pässäsi.Moni ikäisesi ,nuormpi ja vanhempikin ihminen on samassa tilantessa.Yksin sinun ei tarvitse olla.Mene netti Punasen Ristin siuille.Siellä on kenekään ei tarvitse olla yksin linkki.Järkävät ilaseksi sinulle ystävän.Tai jos kanttia menen heidän kursille joss ryhdyt ystäväksi yksinäiselle.Antaa sisältöä elämääsi ja uusia ihmisä.Sama toimnta on kirkolla, Sinne soitamaan. Lisäksi on asukastalot ,ihan kivoja ihmisä siellä.Kuin jos kerostalo asut talotoimikunaat.Mukaan vaan rohkeasti. Jos mieli massa Menen netti Helsinki mission sivut.Asuit missä päin suomea tahansa.On numeroita johon voit nimettömänä soitaa 24h/ 7 päivä.On Chatt.Sieläkin olla nimetömänä. Semppiä. Ai niin diakonisalaitos sivut mene sen sivuille.Löydät sivusto ilmasta toimintaa kun selaat sivustoa netti ja otsikoita.

  • Anonyymi

   Mites se olis jokin opiskelu vaikka nettikurssi.Ulos kannattaa raahautua päivittäin edes hetkeksi.Yksi idea olis ottaa lemmikki esim.koira joka vaatisi päivittäin lenkkejä ja olis hyvä ystävä. Sun pitää saada itsesi ensin kuntoon niin henkisestikin niin voi sitä seurustelua sitten ajatella.Surra saa ja pitää mutta joskus on niistettävä nenänsä ja mietittävä miten menen eteenpäin.Isäsikään ei halua että jäät tuleen makaamaan ja suremaan,susta on vaikka mihin.Samoin äiteesi haluaa että voit hyvin,ei siis missään nimessä häpeä sinua.

  • Hei,

   Vastaan vielä minäkin, vaikka saitkin jo hyviä vastauksia. On olemassa monia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Ao. palveluista voi halutessaan saada tukea ja vinkkejä myös muuhun avun hakemiseen.

   - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

   Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Ryhmäkeskusteluihin ja ryhmächatteihin osallistuminen voi myös lievittää yksinäisyyttä.

   Joka viikko ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111.

   Ystävällisin terveisin
   MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

  • Anonyymi

   Ehkä sinun ei tarvitse nyt ensi hädässä rientää töitä tekemään vaan saada elämäsi järjestykseen. Voisit aloittaa miettimällä miten sen konkreettisesti tekisit ja lähteä toteuttamaan sitä pienin askelin. Se on matka, ei päämäärä. Joskus extrana voi tulla se kun motivaatio ja itsetunto matkan aikana on kasvanut, että on valmis töihin menoon, joka sitten lopulta olisi se päämäärä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Turkipippurin omistaja törkeä lapsenraiskaus 21.2.2024

   Lapin käräjäoikeus Rovaniemi 1.3.2024 törkeä lapsenraiskaus,syyllinnen Turkinpippurin omistaja Farsad Doski Reger https:
   Rovaniemi
   57
   3209
  2. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1742
  3. Mitä muuttaisit kaivatussasi?

   Rehellisiä vastauksia kiitos.
   Ikävä
   114
   1654
  4. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   27
   1599
  5. Purra antoi Hakkaraiselle tylysti kenkää

   Persujen puheenjohtaja Riikka Purra, joka on myös persujen puoluehallituksen puheenjohtaja, on päättänyt hovinsa kanssa
   Perussuomalaiset
   341
   1580
  6. Farmi Suomi -matskua julki! Iida Vainio ja Archie Cruz intiimissä hetkessä: "...yölläkin sitten..."

   Sutinaa kerrakseen… Rokkari Archie Cruzilla ja kultamekolla kohahduttaneella Iida Vainiolla on ollut mm. tällaista visp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1360
  7. Siitä näkemisestä tuolla oikeissa kuvioissa

   Odotusarvo olisi, että hakeutuisit aktiivisesti tilanteisiin tai paikkoihin, missä olisi mahdollista törmätä. No niinpä.
   Ikävä
   110
   1317
  8. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   424
   1231
  9. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   77
   1215
  10. Vanha valta heitti nyt Kelloniemen ulos

   Vanhan vallan juoksupoika Ilpo Tervonen kruunattiin Heikin ritarikunnan ensimmäisen rasvaajan ansiomerkillä. Juhana Kell
   Kemijärvi
   76
   1097
  Aihe