Samaa vanhaa pas..a

Anonyymi-ap

Olen tiennyt kokoajan kuinka Ukrainan käy.
Vaikka kuinka paljon apua ja tukea saisivat sotimiseen Ym.
Eivät millään pysty pärjäämään Venäjää vastaan. Venäjä odottelee ja mikä heidän on odotellessa. Onhan heillä aikaa.
Vaikka Ukraina saisi tukea rahallisesti ja aseellisesti niin niiltä loppuu sotilaat ennen pitkää ja Venäjä vaan venttaa.
Venäjä ei ole laittanut vielä hävittäjiä kuin muutaman menemään ja niillä niitä riittää, Ukrainalla ei riitä mikään. Pikku ryssiä kun ovat.
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ukrainan-vastahy%C3%B6kk%C3%A4ys-ep%C3%A4onnistui-sanoo-ilmari-k%C3%A4ihk%C3%B6-tilanne-n%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-todella-ik%C3%A4v%C3%A4lt%C3%A4/ar-AA1iWWwu?ocid=msedgdhp&pc=LCTS&cvid=6cc34b08c054409bb2a469d1479a31c7&ei=10

9

209

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Noinhan moni ajatteli Hitlerinkin osalta. Itse asiassa tuon ajan saksalaiset sotilaat olivat aivan toista luokkaa osaamisen ja tehokkuuden osalta kuin nämä venäläiset hyökkäysjoukot Ukrainassa. Ei silti Hitler päässyt tavoitteeseensa. Onneksi.

   Putin on nyt hyökkäyssotinut Ukrainassa paljon kauemmin kuin mitä koko toinen maailmansota kesti ja vastassa Putinilla on vain yhden valtion puolustusvoimat , Ukrainan. Eikä nekään olleet aluksi kovin vahvat eikä modernit. Saksalaisia vastassa oli sentään kymmeniä valtioita ja myös tuon ajan muut suuret ja tuon ajan nykyaikaiset sotilasmahdit.
   Ukrainaa toki tuetaan nyttemmin yhä enemmän materiaalisesti, mutta Saksaa vastassa oli nuo suuret sotilasmahdit moderneine armeijoineen, USA ja Britannia. Myös muita mm Neuvostoliitto oli vaihtanut puolta ja saanut kovasti materiaaliapuna modernia aseistusta USAlta ja Britannialta.

  • Anonyymi

   Miten tämä liittyikään Vantaan asioihin?

   • Anonyymi

    Hamas ja Kreml ovat hyvää pataa . Vantaan vasemmiston sydän sykkii palestiinalaisille eli ovat Hamasin kautta Venäjän tukijoita . Vasemmistoa harmittaa ettei vallankaappaus Suomessa onnistunut vaikka ay-liikekin laitettiin asialle. Suomi ei siis lipeä Ukrainan tukijoiden joukosta .


   • Anonyymi

    Ei mitenkään .Vantaalaiset mitään tekemättömät vellihousut aukoo päätään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitenkään .Vantaalaiset mitään tekemättömät vellihousut aukoo päätään.

    Kaikki suomalaiset eivät ole tahallaan työttömiä. Kyllä työttömiä löytyy kaikista puolueista mukaan mukien sosiaalidemokraatit ja vihervasemmisto. Kokoomuksessa ei ole työttömiä. Siellä on yrittäjiä.


  • Anonyymi

   Kyllä, Venäjä on menettänyt yli 50 000 miestä kaatuneina. Se on paljon, mutta verrattuna Ukrainan tappioihin, jotka ovat noin 500 000 kaatunutta ja yli 750 000 vammautunutta miestä, määrä on lähes mitätön. Ukrainan väestöpuu on niin ohut lisääntymisikäisten kohdalta, että maa pysyy taantumassa sodan jälkeen vuosikymmeniä. Todennäköisesti se ei toivu noista tappioista koskaan.
   Jos Zelensky olisi pysynyt allekirjoittamassaan rauhansopimuksessa Turkissa keväällä 2022, maa ei olisi menttänyt maitaan, eikä suurinta osaa noista miehistä. Mutta se tilaisuus meni jo ja vastaavaa ei ole tulossa. Ainoastaan ehdoton antautuminen ja sen karut ehdot.
   Ukraina ilmoitti taas ampuneensa hypernopeita ohjuksia alas. Katsotaan montako Naton huippuasiantuntijaa ilmoitetaan taas parin viikon päästä kuolleen äkillisesti.
   Sitä Zelensky ei ole kertonut, että menetti viime viikolla 24 taistelukonettaan kolmessa päivässä. Pari lentäjää onnistui pelastautumaan ja he kertoivat, että mikään koneiden hätysjärjestelmistä ei reagoinut lähestyviin ohjuksiin. Nyt Natolla on pupu pöksyissä, kun ne eiät tiedä, mistä on kysymys. Skimmauksesta vai täysin uudesta ohjausjärjestelmästä ohjuksissa.

   • Anonyymi

    Aika väsähtänyttä putinpropagandaa julistat. Eikö jo kyllästytä tuommoinen?

    Vai onko noilla itäputinisteilla oikeasti niin vahva ote sinusta, ettet muutakaan voi? Miten olet ajautunut tuohon noin syvälle?


   • Anonyymi

    Äläpä viitsi olla noin vaatimaton. Miksipä et suoraan julista 50 miljoonan ukrainalaisen sotilaan kaatuneena 75 miljoonan vammautuneen.
    Ja Ukrainan menettäneen sataa F35-hävittäjää kolmessa tunnissa sekä tuhat Naton huippuasiantuntijaa, joukossa 50 suomalaista, kuolleen äkillisesti.

    Olishan nuo nyt vähän komeampia lukuja kuin nuo vaatimattomat, joita luettelit….

    Kun kerran vaivaudut kirjoittamaan puutaheinää, niin tee sitä heti kerralla niin paljon, ettei heti tarvi palata siihen. Lukijoillehan se nyt on täysin yksi ja sama…


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2194
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1973
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1751
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1284
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1272
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1231
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1114
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   940
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   896
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   858
  Aihe