Samaa vanhaa pas..a

Anonyymi-ap

Olen tiennyt kokoajan kuinka Ukrainan käy.
Vaikka kuinka paljon apua ja tukea saisivat sotimiseen Ym.
Eivät millään pysty pärjäämään Venäjää vastaan. Venäjä odottelee ja mikä heidän on odotellessa. Onhan heillä aikaa.
Vaikka Ukraina saisi tukea rahallisesti ja aseellisesti niin niiltä loppuu sotilaat ennen pitkää ja Venäjä vaan venttaa.
Venäjä ei ole laittanut vielä hävittäjiä kuin muutaman menemään ja niillä niitä riittää, Ukrainalla ei riitä mikään. Pikku ryssiä kun ovat.
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ukrainan-vastahy%C3%B6kk%C3%A4ys-ep%C3%A4onnistui-sanoo-ilmari-k%C3%A4ihk%C3%B6-tilanne-n%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-todella-ik%C3%A4v%C3%A4lt%C3%A4/ar-AA1iWWwu?ocid=msedgdhp&pc=LCTS&cvid=6cc34b08c054409bb2a469d1479a31c7&ei=10

9

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noinhan moni ajatteli Hitlerinkin osalta. Itse asiassa tuon ajan saksalaiset sotilaat olivat aivan toista luokkaa osaamisen ja tehokkuuden osalta kuin nämä venäläiset hyökkäysjoukot Ukrainassa. Ei silti Hitler päässyt tavoitteeseensa. Onneksi.

      Putin on nyt hyökkäyssotinut Ukrainassa paljon kauemmin kuin mitä koko toinen maailmansota kesti ja vastassa Putinilla on vain yhden valtion puolustusvoimat , Ukrainan. Eikä nekään olleet aluksi kovin vahvat eikä modernit. Saksalaisia vastassa oli sentään kymmeniä valtioita ja myös tuon ajan muut suuret ja tuon ajan nykyaikaiset sotilasmahdit.
      Ukrainaa toki tuetaan nyttemmin yhä enemmän materiaalisesti, mutta Saksaa vastassa oli nuo suuret sotilasmahdit moderneine armeijoineen, USA ja Britannia. Myös muita mm Neuvostoliitto oli vaihtanut puolta ja saanut kovasti materiaaliapuna modernia aseistusta USAlta ja Britannialta.

    • Anonyymi

      Miten tämä liittyikään Vantaan asioihin?

      • Anonyymi

        Hamas ja Kreml ovat hyvää pataa . Vantaan vasemmiston sydän sykkii palestiinalaisille eli ovat Hamasin kautta Venäjän tukijoita . Vasemmistoa harmittaa ettei vallankaappaus Suomessa onnistunut vaikka ay-liikekin laitettiin asialle. Suomi ei siis lipeä Ukrainan tukijoiden joukosta .


      • Anonyymi

        Ei mitenkään .Vantaalaiset mitään tekemättömät vellihousut aukoo päätään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitenkään .Vantaalaiset mitään tekemättömät vellihousut aukoo päätään.

        Kaikki suomalaiset eivät ole tahallaan työttömiä. Kyllä työttömiä löytyy kaikista puolueista mukaan mukien sosiaalidemokraatit ja vihervasemmisto. Kokoomuksessa ei ole työttömiä. Siellä on yrittäjiä.


    • Anonyymi

      Kyllä, Venäjä on menettänyt yli 50 000 miestä kaatuneina. Se on paljon, mutta verrattuna Ukrainan tappioihin, jotka ovat noin 500 000 kaatunutta ja yli 750 000 vammautunutta miestä, määrä on lähes mitätön. Ukrainan väestöpuu on niin ohut lisääntymisikäisten kohdalta, että maa pysyy taantumassa sodan jälkeen vuosikymmeniä. Todennäköisesti se ei toivu noista tappioista koskaan.
      Jos Zelensky olisi pysynyt allekirjoittamassaan rauhansopimuksessa Turkissa keväällä 2022, maa ei olisi menttänyt maitaan, eikä suurinta osaa noista miehistä. Mutta se tilaisuus meni jo ja vastaavaa ei ole tulossa. Ainoastaan ehdoton antautuminen ja sen karut ehdot.
      Ukraina ilmoitti taas ampuneensa hypernopeita ohjuksia alas. Katsotaan montako Naton huippuasiantuntijaa ilmoitetaan taas parin viikon päästä kuolleen äkillisesti.
      Sitä Zelensky ei ole kertonut, että menetti viime viikolla 24 taistelukonettaan kolmessa päivässä. Pari lentäjää onnistui pelastautumaan ja he kertoivat, että mikään koneiden hätysjärjestelmistä ei reagoinut lähestyviin ohjuksiin. Nyt Natolla on pupu pöksyissä, kun ne eiät tiedä, mistä on kysymys. Skimmauksesta vai täysin uudesta ohjausjärjestelmästä ohjuksissa.

      • Anonyymi

        Aika väsähtänyttä putinpropagandaa julistat. Eikö jo kyllästytä tuommoinen?

        Vai onko noilla itäputinisteilla oikeasti niin vahva ote sinusta, ettet muutakaan voi? Miten olet ajautunut tuohon noin syvälle?


      • Anonyymi

        Äläpä viitsi olla noin vaatimaton. Miksipä et suoraan julista 50 miljoonan ukrainalaisen sotilaan kaatuneena 75 miljoonan vammautuneen.
        Ja Ukrainan menettäneen sataa F35-hävittäjää kolmessa tunnissa sekä tuhat Naton huippuasiantuntijaa, joukossa 50 suomalaista, kuolleen äkillisesti.

        Olishan nuo nyt vähän komeampia lukuja kuin nuo vaatimattomat, joita luettelit….

        Kun kerran vaivaudut kirjoittamaan puutaheinää, niin tee sitä heti kerralla niin paljon, ettei heti tarvi palata siihen. Lukijoillehan se nyt on täysin yksi ja sama…


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      572
      15096
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      43
      11934
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      361
      8932
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      9
      3791
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3557
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2647
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2147
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    9. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      129
      1749
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      193
      1622
    Aihe