Intersukupuolisuus monelle ääriuskovalle tabu

Anonyymi-ap

Perheessämme on yksi intersukupuolinen joita on prosentti. Sara Forsberg kertoo saman itsestään. Kun asiasta mainitsee joillain ääriuudeztisyntuneillä lentää kahvit suusta vaatteille. He säikähtävät että on homo kyseessä. Näinhän ei ole. Ääriuskovat ovat usein huonostikoulutettuja. Nyt on näiden päivä ja kannattaa lukea Forbäsbergin haastattelu ettei lennä kahvi syliin. Jeesus heidät loi.

21

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainahan biologiassa voi jokin mennä pieleen ja fyysisessä prosessissa olla häiriöitä missä kehon ja sen toiminnan osa-alueessa hyvänsä. Pidän tätä kehityshäiriönä, enkä sen kummempaa ilmiönä. Tietenkin se ao. Itselleen voi olla kipeä asia.

      • Anonyymi

        Miksi sen pitäisi olla jotenkin ”kipeä” asia? Silloinhan ihminen saa itse olla juuri sellainen kuin on, ilman että pitäisi jotenkin vääntäytyä yhteiskunnan mukaisiin ”mies” tai ”nainen” normeihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sen pitäisi olla jotenkin ”kipeä” asia? Silloinhan ihminen saa itse olla juuri sellainen kuin on, ilman että pitäisi jotenkin vääntäytyä yhteiskunnan mukaisiin ”mies” tai ”nainen” normeihin.

        Tietenkin syitä voi olla monia, tässä Sara Forsbergin tapauksessa hän suri sitä kun ei voi koskaan saada lapsia.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        💋 ­­­N­y­­m­­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sara Forsbergin haastattelu kertoo realistisesti intersukupuolisuudesta. Asiaan liittyy salamyhkäisyyttä. Petri Paavola sanoi joskus että syy on syntiinlankeamisessa että syntyy näitä. Hän lienee pehmentänyt näkemystään mutta tilanne kuvaa hyvin ahdaskatseisen asennetta. Pelko kauhu ja suunniltaanmeno.

    • Anonyymi

      Luin äidistä jolla on intersukupuolinen lapsi. Lapsella on molempien sukupuolien merkkejä eikä lääkärit pysty sanomaan sukupuolta. Äiti kaipaa Suomeen kolmatta sukupuolta johon lapsi voitaisiin kirjata.

    • Anonyymi

      Sukupuolia on siis ainakin 3.

      • Näin, mutta jumalilla ei ymmärrettävästi ole mitään tekemistä yhdenkään wukupuolen kanssa, ovathan nuo satuolennot yhä olemattomia.


      • Eikö se ole paremminkin sukupuoleton kuin joku
        3. sukupuoli.


      • Anonyymi
        he-ma kirjoitti:

        Näin, mutta jumalilla ei ymmärrettävästi ole mitään tekemistä yhdenkään wukupuolen kanssa, ovathan nuo satuolennot yhä olemattomia.

        Sori he-ma, mutta pakko on kysyä, että mites se Jane Fonda -väikkäri edistyy?

        Onkohan se vähän niin kuin nuo olemattomat jumalat? Kauheasti on puhetta, mutta mitään ei olekaan olemassa?

        Tää kiinnostaa siksi, että takavuosina sä meritoiduit täkkä foorumilla niin upeasti historiatiedettä koskevilla tiedoillasi, että aavistin sinun hankkineen tietosi perehtymällä aerobicin historiaan. Ja taisit sen myöntääkin.

        Joten: mitä väikkärille kuuluu?


      • Anonyymi

        Biologisia sukupuolia on kaksi. Ihmisellä saattaa olla molempien sukupuolien piirteitä.


      • Anonyymi

        Ei ole. Kyllä tässäkin tapauksessa yksilössä on vain kahta sukupuolta sekoittuneena eikä mitään kolmannesta tai neljännestä,ulottuvuudesta tullutta sukupuolta.


    • Anonyymi

      ArtoTTT

      Oikea nimike sairaudelle ko. tapauksessa on Swyerin syndrooma, joka on yksi intersukupuolisuuteen liittyvistä sairauksista ja kehityshäiriöistä, nimestään huolimatta intersukupuolisuus ei ole sukupuoli, vaan suuri joukko jo keskenään täysin erilaisia sairauksia ja kehityshäiriöitä, joita on useita kymmeniä erilaisia.

      • Anonyymi

        Uskonnon varjolla nämä sairaudet tulkitaan perisynniksi, ja vedetään framille syntiinlankeemus ja sen seuraukset.
        Mikään ei ole niin julma kuin ääriuskonnollisuus.


      • Sillä ei ole väliä mikä geenivirhe sukupuolettomuuden aiheuttaa. Vetoaminen sairauteen, geenivirheeseen tai kehityshäiriöön ei ole relevanttia; se on vain tapa viedä keskustelu kahteen biologiseen sukupuoleen. Ihminen voi olla sokea monesta syystä, mutta sokean maailmankuva on erilainen kuin näkevän. Sukupuolten rajoittaminen on hieman kuin väittäisi, että sokea on näkevä, joka ei suostu näkemään.

        Relevanttia on se, kuinka intersukupuoliset henkilöt kokevat vierautta perinteisistä sukupuolirooleista. He eivät ole miehiä tai naisia, vaan jotain muuta. Ehkä enkeleitä.

        Moni uskovainen ei tiedä, että sananmukaisesti Jumala loi ihmisen maasta (adamah), joka on feminiininen käsite. Aadam tuli maasta kuten lapsi naisesta.

        Ensimmäisenä päivänä luotu ihminen, Aadam oli sukupuoleton kuudenteen päivään asti. Sukupuolet syntyivät, kun Adam jaettiin kahdeksi, eli kun Jahve vaivutti Adamin uneen, otti tältä kylkiluun ja loi siitä Eevan. Seksuaalinen identiteetti syntyi kun Aadam ja Eeva söivät hyvän ja pahan tiedon puusta.

        Raamatun ja etenkin Uuden testamentin suhde seksuaalisuuteen on aika hämmentävä. Jeesuksen vuorisaarnan puheet houkuttelevien silmien repimisestä otettiin niin tosissaan, että Eusebioksen mukaan kirkkoisä Origenes kastroi itsensä, ettei altistuisi syntisille ajatuksille. Se on legenda, mutta tosiasia on, että kirkko määritteli varhaisaikoina, että itsensä kastroineet miehet eivät voi nousta papeiksi.

        Monet kuitenkin suosivat kaiken seksuaalisuuden tukahduttamista. Tähän perustuvat munkki- ja nunnajärjestöt ja monien uskonnollisten kirjoittajien vapaaehtoinen selibaatti ja kieltäytyminen avioliitosta. Vaikka seksi avioliitossa on sallittua, se on kristityille silti kauhistus. Parempi olisi olla ilman, kuten Paavali opetti.

        Tuomaan evankeliumissa Simon Pietari pyytää Jeesusta erottamaan Maria Magdalenan possesta, koska tämä on nainen. Jeesus sanoi, että hän tekee Mariasta miehen, niin tämäkin pääsee taivaaseen. Ja voi mikä taivas se onkaan, jossa on vain kusipäisiä miehiä.

        Apogryfiset kirjoitukset kuvaavat Pietaria hyvin misogynistisenä hahmona ja Jeesuksen Maria--suhteesta mustasukkaisena. Myös Paavali pitää naisia kehittymättöminä miehinä ja miehille alisteisina. Enkelit ovat sukupuolettomia. Jeesus kertoo että taivaaseen astuvat saavat uuden ruumiin, joka on puhdas lihallisista haluista.

        Mutta kaikki kristityt eivät vierastaneet seksiä. Oli sellainenkin seurakunta, jonka jumalanpalveluksissa ryypättiin ja rietasteltiin, ethoollisviinin virkaa toteutti orgioista kerätyt eritteet ja ehtoollisleivän, Jeesuksen lihan aseman täytti sikiön kalmo, joka ehtoollisella syötiin.

        Taivaassa ei ole seksiä tai sukupuolia. Siksi uskovaisten kiihkeä kahden sukupuolen puolustelu on hassua. Edes enkelit eivät lisäänny seksillä.


      • Ei ole millään tavoin itsestään selvää, miten poikkeamia päälinjasta tulisi KIELESSÄ nimittää. Aivan yhtä perustellusti voidaan puhua kahdesta sukupuolesta tai useista sukupuolista.

        Ihmisillä on vain kuvitelma, että lyhyetkin kielelliset ilmaisut antavat hyvän kuvan todellisuudesta. Eivät totisesti anna, mutta mitä yksinkertaisempi on, sitä varmemmin luulee, että kieli loisi todellisuutta. Juuri tämä luulo saa aikaan sen, että - hyvää tarkoittaen - tarjotaan loputonta määrää uudissanoja ja -kategoriointeja.

        TODELLISUUDEN tarkka kuvaus ei ole kielelle mahdollista. Mutta tutkimus voi päästä hyvin lähelle todellisuutta. Tuskin on biologisesti perehtynyttä, joka ei tarkkaan tietäisi, mitä syitä milläkin poikkeamalla yleisestä linjasta on, ja mitä poikkeamia on olemassa.

        Jopa käsite 'sairaus' on kielellinen. Tutkimus ei kerta kaikkiaan voi sanoa, mikä on sairasta, mutta voi selvittää, kuinka paljon poikkeamia esiintyy, millaisia ne ovat ja mitkä ovat niiden syyt. 🌹👀


      • Anonyymi

        Monia palstalaisia varmaan kiinnostaisi miksi seksuaalisuus kaikista maailman asioista on sinulle juuri pakkomielle? Et taida avata asiaa kuitenkaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Monia palstalaisia varmaan kiinnostaisi miksi seksuaalisuus kaikista maailman asioista on sinulle juuri pakkomielle? Et taida avata asiaa kuitenkaan?

        En tunne tarvetta väitellä kverulantin kanssa, vaikka kuinka yrittää 'avata' eli provosoida väittelyä. 🌹👀


    • Anonyymi

      Eivät uskovaiset henkilöt harrasta geeni virheellisten ajojahtia.

    • Anonyymi

      Sara ei ole mies eikä nainen vaan kolmatta sukupuolta. Näitä voi olla erilaisia.

      • Anonyymi

        Ei edusta kolmatta sukupuolta, vaan hänessä on kahden sukupuolen ominaisuuksia. Mitään kolmatta sukupuolta ei ole edes olemassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5953
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3625
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1919
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1408
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe