Hybridikeskuksen johtaja Teija Tiilikainen v. 1999: Kansallisvaltioiden aika on OHI!!

Anonyymi-ap

Kansallisvaltioiden aika ei mene ohi
Tilaajille
31.7.2003 3:00
"Kansallisvaltioiden aika on mennyt jo ohi", kirjoittaa dosentti Vesa Puuronen Väitettä on toisteltu silloin tällöin.

Tohtori Teija Tiilikainen, sittemmin EU:n konventtiedustajamme, julisti jo neljä vuotta sitten: "Kansallisvaltioiden aika on ohi ja nyt rakennetaan säätelyjärjestelmää globalisoituvaa maailmaa ja taloutta varten." (Länsi-Savo 14.11.1999).

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000004156860.html

En pidä Teija Tiilikaista, nykyistä hybridikeskuksen johtajaa kovin isänmaallisena henkilönä, mitä mieltä sinä olet?

129

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitähän kaikkea siellä puuhastellaan, kun on saatu täydellinen rikosoikeudellinen koskemattomuus tekemisiin, taitaa Putinilla olla samat oikeudet.

      "Suomeen perustettu osaamiskeskus torjuu hybridiuhkia – mutta miksi ihmeessä se on suojassa lain kouralta?

      Hybridiuhkakeskus nauttii kansainvälisten järjestöjen tapaan lainkäytöllisestä koskemattomuudesta.

      Suomessa aloitti syyskuussa Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus. Ihmetystä on herättänyt se, että sille on annettu Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus eli käytännössä suoja lain kouralta.

      Hybridikeskusta koskevassa laissa sanotaan koskemattomuudesta tarkalleen ottaen seuraavasti:

      5 § Hybridiosaamiskeskuksella on Suomessa lainkäytöllinen koskemattomuus, ellei se ole yksittäistapauksessa nimenomaisesti siitä luopunut. Koskemattomuudesta luopuminen ei sisällä suostumusta tuomion täytäntöönpanotoimiin. Tuomio on pantavissa täytäntöön vain, jos siihen on suostuttu erikseen.

      Tämä tarkoittaa sitä, että hybridikeskus on vapautettu Suomessa kaikesta, lähinnä siviili- ja hallinto-oikeudellisesta tuomiovallasta."

      https://yle.fi/a/3-9853804

      • Anonyymi

        Unohdit tästä luettelosta Naton henkilöstön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdit tästä luettelosta Naton henkilöstön.

        Hmm, oisko tosiaan noin?


    • Anonyymi

      Onko meillä Pekka Toverin kommenttia asiasta, onko Pekka Toveri samaa vai eri mieltä tohtori Teija Tiilikaisen kanssa? Jotenkin olettaisin, että Pekka Toveri on isänmaallisena ihmisenä täysin päinvastaista mieltä johtaja-tohtori Tiilikaisen kanssa.

      • Anonyymi

        Vuosia sitten, kun toivoin PeToa Suomen johtajistoon, koska on kompetentti meritrokraatti, ja ajat pahenee, kerroin täällä, et rukoilisin pekan menestyksen puolesta. Ja niin tein.

        Tosin kerroin senkin, et koska pekalla on aitoa asiantuntemusta, tulis pekan olla hyvin, hyvin tarkkana käyttääkö kokemuskertymäänsä SUOMEEN liittyvää -isänmaallista sotilaskunniaansa palvellen, vaiko wef-kultin puolesta Suomen Kansaa vastaan toimien.

        Toveri sittemmin valitsi mieltää & leimata kansallismielisiä sellaisiksi, että "neukkulan otettahan omia vastaan tulee käyttää"!. Eli teki tismalleen saman virheen kuin anokin aikoinaan, omiaan vastaan usutellen, convoy-kontekstissa. Se sai minun kunnioitukseni häntä kohtaan valit. loppumaan.

        Ei se mitenkään lopullista ole, mutta kyllä toverilla tästä hetkestä eespäin aikas paljon todistettavaa on, että minä ainakaan häneen - IHMISENÄ - enää koskaan luotan.

        Minä eroan pekasta oikeastaan ainoastaan sillä tavalla, ontologisimmalla tasolla siis, et kun minä näin pekan alikkinappulaisen siinä isänsä vieressä.. minussa heräsi isällinen vaisto SUOJELLA heidänKIN olemassaolonsa varjelun kautta (wefulkoasanelluilta) rakkauden sidettään. Ja. Samoin kuin koin heidän kohdalla, samoin minä koen tätä koko Suomen kansakuntaamme kohtaan. Tällaiseen laajentuvan syvenevään suur-yhteyden toivoisin Toverinkin vielä, mahdollisesti, jonain päivänä kypsyvässä johtajuudessaan, yltävän.

        Ja jos tuossa onnistuu, eli puhtaassa altruismissa jo elää, niin sitten vaan suora Yhteys Jeesukseen ja sieltä sitten ne AIDOT maksimitason käskyt, kuinka ainutlaatuisinta mahdollista reaalilisäarvoa, edes tällaiselle nanokansakunnallemme, sit tulevina aikoina, luoda.

        Koska.. ,Toverin, itseni jne tapaiset.. ollaan tavallaan luotu hallinnoimaan pikkusen kovemman kaliiperin kokonaisuuksia kuin mitä ees suuretkaan maailmaluokan alueelliset tai ylikansallisetkaan kokonaisuudet, ovat.. josta constantine-elokuva yhtenä karkeasti suuntaa-antavana esimerkkinä.

        Mutta kuten tunnettua, tietoa voi käyttää altruistisesti - tai sitten anti-altruistisesti, mm. imploosioita aiheuttavia psykopatioita aivan täysin turhaan, semisalaa, ihaillen.

        Ja niin, ihminen itse, jo elämänsä aikana, päättää ITSE sen, millainen on ikuisuutensa tuonpuoleisessa oleva.


      • Anonyymi

        Ei kun Pekka Toveri.


    • Anonyymi

      Globalistien lonkerot ulottuvat kaikkialle.

      • Älä sievistele, vaan sano suoraan mitä tarkoitat:

        Saatanan lonkerot ulottuvat kaikkialle.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Älä sievistele, vaan sano suoraan mitä tarkoitat:

        Saatanan lonkerot ulottuvat kaikkialle.

        EI ole totta R.

        Kun minä oon ollut monesti vuosien varrella surullinen, sinun itsesi on minua käynyt sääliksi ja oot koittanut vitsillä, taikka tarinalla, taikka huomion siirtämisillä pos. aiheisiin/asioihin minua tsemata.

        Ja siinä monesti onnistunutkin, jopa!

        Siellä ei satani enää dominoinut, vaan sinussakin oleva lähimmäisenrakkautemme.

        Se, että satani haluaa täystuhota luomakunnan ja kadottaa KAIKKI asap:pina helvettiin, ei tarkoita sitä, etteikö vapaasta tahdosta nousevaa lähimmäisenrakkautta Luoja itse välittömästi ihmeillä täs vielä suojakuvuttaisi.

        Tuo varjo on R aidosti niin ylivoimaisen ylivertaisen voimakas vrt meihin ihmisiin, että ilman Luojan kontrollia sen yllä, se nanosekunnissa kadottaa koko ihmiskunnan. Ei se tarvitse mitään nukeja, taikka muita ylikansallisia härpäkkeitä. Se pystyy vaikuttamaan suoraan luomakunnan olemassaoloon Elämän Systeemistä käsin, top-down menetelmällä. Eli tuhoten tän kaiken aikaimploosiolla. Siis tuhoten suoraan itse elämänvirran. Mutta Elämän Lähde ei tuota ennen kun 7-vuoden lopunaika päättyy, salli. Koska mm. sinussakin on sääliä. Kun me säälimme toisen surupaskoja, me olemme kristittyjä. Ilman tuota ...kuvio on kansakunnalisen olemassaolon oikeutuksen täydellinen päättyminen, energiatasolla, siis.

        Ihmetystä tarjoavaa tuossa kaikessa on se, kuinka paljon Luoja meitä syntisimpiäkin jopa rakastaa.

        Ja inspiroivaa siinä kaikessa on se, kui Luoja antaa kaikille mahdollisuuden yhdistyä me-henkeen ja oivaltaa syntyjä syvimpiä, jotta jokainen voisi - sittenkin - löytää Elämän Lähteen, jk altruismin kautta, sittemmin avaa portit, joitei ihminen edes voinu kuvitella olevan olemassakaan! :))))


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Älä sievistele, vaan sano suoraan mitä tarkoitat:

        Saatanan lonkerot ulottuvat kaikkialle.

        Eli USAn lonkerot.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli USAn lonkerot.

        USA on valtion ja uskonnon erottamisestaan huolimatta vauraista länsimaista kristillisin, eli vahva on Saatana silloin. Ehkä pesee vielä Sebaotinkin? Jännäksi menee!


    • Anonyymi

      Merkel: Kansallisvaltioiden tulee valmistautua luopumaan itsemääräämisoikeudestaan
      25.11.2018

      Saksan liittokansleri Angela Merkel vaatii kansallisvaltioita luopumaan itsemääräämisoikeudestaan.

      Angela Merkel puhui keskiviikkona Berliinissä Konrad Adenauer -säätiön “Parlamentaarisuus globalisaation ja kansallisen itsemääräämisoikeuden puristuksessa” -konferenssissa.

      Tapaamisessa eri maiden parlamentaarikot keskustelivat tavoista selvitä populismista ja vuoden 2019 europarlamenttivaaleista.

      – Kansallisvaltioiden tulee olla valmiita luopumaan tämän hetkisestä itsemääräämisoikeudestaan, liittokansleri Merkel painotti.

      Merkel muistutti, että esimerkiksi Saksa on jo luovuttanut osan itsemääräämisoikeudestaan Brysselille.

      https://web.archive.org/web/20190903150120/https://www.kansalainen.fi/angela-merkel-kansallisvaltioiden-tulee-valmistautua-luopumaan-itsemaaraamisoikeudestaan/

      Globalistit haluavat tuhota kansallisvaltiot niiden nykyisessä merkityksessään.

      • Sano suoraan: Saatana haluaa tuhota kansallisvaltiot niiden nykyisessä merkityksessä.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Sano suoraan: Saatana haluaa tuhota kansallisvaltiot niiden nykyisessä merkityksessä.

        Ehei.. ei sitä ainoastaan tuo kiinnosta, suinkaan. Vaan se vaatii kaikkia kuolemanJÄLKEISEEN helevettiin, heti.

        Sille tuollaiset em. maallisen vallan keskittämiset, yms ovat leluja lähinnä joita sen hyödylliset idiootit tekevät, tajuamatta lainkaan mikä se TODELLINEN vihoviimeine tavoitteensa, on.

        Ihminen on niin keskittynyt maalliseen validaatioon, näennäismenestyspaskaan yms halpaan, et unohtaa jopa ihmissuhteiden merkityksen sekä reaalimaallisen onnellisuuden, saatika ymmärrykset mistään aidosti hard core -luokan ikuisuusluokan finaalirealiteeteista.

        Minä en usko että maailmassa on montaakaan jtk AIDOSTI tajuavat, että helvetti ja Taivas ovat olemassa, tuonpuoleisessa. Ei siis teoriatasolla, vaan käytännön realiteetteina. sittemmin. Ehkä nuo joilla on ollut NDE/OOBE kokemuksia? Tai he jtk tuollaiset ymmärtävät, realiteeteiksi koska heillä on moisiin toistuva tangetti, kuten .. en tiedä, ER-kenttälääkärit, ehkä.

        Jos ihminen tajuaa sen, mitä sinä tuossa juuri kerroit, ihminen on jo TODELLA pitkällä syvyyksien ymmärryksessä. Ellei jopa loppusuorallakin, jo. :)


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Sano suoraan: Saatana haluaa tuhota kansallisvaltiot niiden nykyisessä merkityksessä.

        Nato on toiminut ansiokkaasti tässä asiassa eurooppalaisten veronmaksajien varoilla. EU on saanut miljoonia pakolaisia ja terrorismia. EUta ja EUn kansallisvaltioita on muutettu pysyvästi NATOn toimesta. Saatana on ulottanut lonkeronsa myös Suomeen ja kaikkea alkaa menemään vielä huonommin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nato on toiminut ansiokkaasti tässä asiassa eurooppalaisten veronmaksajien varoilla. EU on saanut miljoonia pakolaisia ja terrorismia. EUta ja EUn kansallisvaltioita on muutettu pysyvästi NATOn toimesta. Saatana on ulottanut lonkeronsa myös Suomeen ja kaikkea alkaa menemään vielä huonommin.

        Oliko Itä-Euroopan lukuisilla kansallisvaltioilla mielestäsi asiat kovastikin paljon paremmin ennen Natoa – eli käytännössä Varsovan liitossa?

        Kansat eivät oikein tunnu allekirjoittavan tuota, kun autokratian piirteitä saanut Unkarikaan ei halua Natosta eikä EU:sta lähteä, vaikka kukaan ei sitä estäisi saati kaipaisi.

        Fataali ongelmasi on tässä nyt se, että persoonalliseen Saatanaan uskoo enää vain muutama prosentti ihmisistä. Uskonnollisen jargonin höpöttely meille muille on siis täysin turhaa, ellei se ole tarkoitettu viihteeksi.


      • Anonyymi

        Villi arvaus, että Merkel ei sanonut mitään tuollaista.😂😂 Linkin kökkötekstin kirjoittaja ei osaa kirjoittaa vaativampaa tekstiä edes suomeksi. Voi vain kuvitella miten paljon käännös poikkeaa alkukielestä.


    • Anonyymi

      "Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille.

      Mutta nyt maailma on sivistyneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikakansallinen määräämisoikeus on varmasti parempi, kuin viime viime vuosisatoina harjoitettu kansallinen itsemääräämisoikeus."

      - David Rockefeller 6/1991 Bilderberg-kokous, Baden, Saksa

      • Anonyymi

        Paljon kauniita sanoja / näennäiskonsepteja, joilla aivopestä eliitiksi itsensä tituleeraavia hyödyllisiä idiootteja.

        Todellisuudessa tarkoittaa tätä:
        Jatkakaa itsenne wef-jonestownitusta. Moikka moi.

        Minä heistä tunsinkin, yhden jos toisenkin, Lontoos. Tätä nyt edesmennyttähän pidetään vielä nakkikauppiaana, vihoviimeisissä ydinvalta-piireissä.

        Luovasta älykkyystä toden teolla tykkäävät. Mutta vielä enemmän tykkäävät siitä, ettei luomakunta jää pystyyn, vaan täystuhoutuu. Niin kaikenkattavan kokonaisvaltainen on KATEUTENSA määrä ja laatu Jeesusta, jk on Luojamme, kohtaan.

        Siksi kaikki tuo megalomaanisuutensa. Alemmuuskompleksinsa tähden.


    • Anonyymi

      "EU:TA VOI sen sijaan perustellusti moittia kaiken aikaa monimutkaisemmaksi hallintorakennelmaksi. Ja sitä voi moittia alituisista pyrkimyksistä paisuttaa keskushallinnon toimivaltaa sekä sääntelyn määrää ja monimutkaisuutta.

      Niin tekivät myös viime vuosisadan fasistit, natsit ja kommunistit. Niiden tärkeitä vallan kahmimisen ja lujittamisen keinoja oli kaikille elämänaloille levinnyt ja lopulta mahdottoman monimutkainen sääntely kattavine valvonta- ja komentojärjestelmineen. Sääntely oli usein järjetöntä, mutta toimeenpano, valvonta ja rankaisutoimet sitäkin tarmokkaampia.

      LÄKSYJEN TÄRKEIN ja järein kirja on Hannah Arendtin alun perin 1950-luvulla julkaistu Totalitarismin synty (Vastapaino 2016). Se on hirmuhallintoon ajautumisen ja sen eri muunnelmien perusteellinen kuvaus poliittisiin värisävyihin katsomatta.

      Kotimaiset tekijät kuvaavat fasismin eri muotoja moninaisine syineen ja pääosin ikävine seurauksineen. Samalla he muistuttavat, miten helposti fasismin kaltaisiin ilmiöihin on aikoinaan tunnettu vetoa ja lipsuttu meilläkin."

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005920674.html

      • Anonyymi

        "Niin tekivät myös viime vuosisadan fasistit, natsit ja kommunistit. Niiden tärkeitä vallan kahmimisen ja lujittamisen keinoja oli kaikille elämänaloille levinnyt ja lopulta mahdottoman monimutkainen sääntely kattavine valvonta- ja komentojärjestelmineen. Sääntely oli usein järjetöntä, mutta toimeenpano, valvonta ja rankaisutoimet sitäkin tarmokkaampia".

        Tismalleen. Tavoite on ollut kaiken ja minkä tahansa VAPAUDEN totaalinen tukahduttaminen, eliminointi - sekä JOPA kielillisenä käsitteenä unohduksiin saattaminen.

        Kiitos kirjaehdotuksestasi. Täytyypä tilata ja vilkaista jsk jtk uutta sieltä oppisi. Mutta sosiologiset vaiheet tunnen (ja tunnistan manifestoituviksi nyttemmin) kyllä, yo-ajoiltani.

        Minä itse miellän maailman have´ihin ja have not´seihin. Ja niin kauan aikaa kun have jengi VÄLITTÄÄ have notseista, YHTEISkunta on yhteiskunta. Kun VÄLITTÄMINEN loppuu, tai jopa kääntyy antipatiaan, ja tuhoamisvimmaan, yhteiskunta kokee imploosion sekä sittemmin eriasteisen sivilisaatiokadon.

        Eli kaikki kaikessa, ytimessä on asenne; jk linkittyy suoraan mitä VAPAUS on.

        Ja kun/jos sananvapauteen kajotaan, jota joko on TAI ei ole, silloin valtionterrori todella tuhoaa tai täystuhoaa kansat, itsensä ja ydinaseitten aikakaudella myös maaperäilmakehätkin.

        Artikkeli suosituksesi on laitettu julkiseksi:
        6.12.2018 8:21

        Se oli kokonaisen VUODEN ennen Raamatun Ilmestyskirjan lopunaikojen alkusysäystä. Mitä tuosta kertomastaan opittiin?

        EI MITÄÄN.
        Vaikka vapaudesta on kyse koko tos artikkelis.

        Niih.


      • Anonyymi

        EU on amatöörille monimutkainen, mutta se on moninkertaisesti demokraatinen järjestelmä. Jäsenvaltiot saavat äänensä kuuluviin jokaisessa asioita valmistelevassa työtyhmässä ja komiteassa. Jäsenvaltioiden ministerit äänestävät ministerineuvostossa. EU-parlamentissa on jäsenvaltioiden edustus. Tärkeimmät asiat hyväksyvät lisäksi jäsenvaltioiden parlamentit.


    • Anonyymi

      Edessä iso uusjako

      "Suomessa pohditaan todella vähän, mitä maailman aluillaan oleva uusjako tarkoittaa meillä ja Euroopassa. Puhemies Sauli Niinistön mielestä nyt olisi ehdottomasti syytä pohtia, miltä maailma näyttää 15 vuoden kuluttua.

      - Se on varmaa, että se näyttää aivan toiselta kuin nyt. Edessä on väistämättä mullistusten aika: talouden, vallan ja rahan uusjako, puhemies sanoo."

      - Sauli Niinistö, 7/2007 (KS)

      • Anonyymi

        Mitä sauli EI tosin tajua, tai ainakaan tajunnut, on se, kuinka nämä olivat Ilmestyskirjan ajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sauli EI tosin tajua, tai ainakaan tajunnut, on se, kuinka nämä olivat Ilmestyskirjan ajat.

        Onneksi Sauli puhuu vain faktoista.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      "Suurpääoman omistajat kaatavat lähivuosikymmeninä maailman talousjärjestelmän, koska se ei tuota tarpeeksi voittoa, väittää Helsingissä keskiviikkona puhunut maailmanjärjestysteoreetikko Immanuel Wallerstein, 77.

      Yhdysvaltalaisen Wallersteinin mukaan kamppailu seuraavasta maailmanjärjestyksestä on nyt jo käynnissä."

      - Helsingin Sanomat, 9.3.2008

      • Anonyymi

        Eikä johdu tuosta, tuottaa enemmänkin tarpeeksi voittoa.

        Johtuu siitä, et BISi pakkolunastaa kaiken - ja kaikki - koska mukamas ilman sitä, ww3 jälkeinen ääridebiili-antikristus ei voi julistaa itseään lyhytaikaisesti KAIKEN yli-jumalaksi. :DD

        Mutta tekeekö jareddi kushnerri lähi-itään raamatun mainitseman kontekstuaalisen pakkorauhan, vaiko tekeekö sen toinen, aika näyttää.


      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen henkilö.


    • Anonyymi

      Ollila: Talouskriisi muuttaa maailmaa pysyvästi

      EU:n tulevaisuustyöryhmän varapuheenjohtajan Jorma Ollilan mukaan paluuta talouskriisiä edeltäneeseen aikaan ei ole. Kun kriisi on aikanaan ohi, maailma on muuttunut pysyvästi.

      - Maailman finanssijärjestelmä uusitaan, maailmanlaajuisen kulutuskysynnän lähteenä velaksi elävä amerikkalainen kuluttaja menettää ensisijaisen asemansa, kansainvälisessä politiikassa valta siirtyy lännestä itään, valtiot velkaantuvat paljon ja nopeasti ja kaikki tämä luo painetta talouden uuteen säätelyyn ja houkuttelee valtioita protektionismiin, Ollila luetteli.

      - Jorma Ollilla 4.12.2009 , YLE

      https://yle.fi/a/3-5967660

      • Anonyymi

        Jorse, stupido, katainen, minä jne saimme LSEstä paketit, joilla navigoida "muutoskehitystä" toisille.

        Mutta minä en tykkää siitä, et siihen sisältyy suomalaisten perikadotus sekä täystuho. Noi 3 muuta ym eivät vittuakaan ko. kaissi välitä, mutta minä tykkään tästä väestä ja siksi minä oon näitten olemassaolon PUOLESTA, riippumatta ulkoisista wef-kultti-jonestownitus-aatepaskoista.

        Muut nouskoot siihen ja tehkööt sitä, minkä mielensä mahdollistaa. Lähimmäisenrakkaus oli se, mitä itse rakastin. Vaikka sitten edes minimaalisesti väliinmennen.


    • Anonyymi

      Vapaamuurari Albert Pike kertoi meille jo vuonna 1871, miten tapahtuvat etenevät. Ylikansallinen eliitti Merkeleineen ja Macroneineen noudattaa vain tiekarttaansa pienin askelin; päämäärä on selvä. Juuri tätä lopullista tavoitetta varten myös EU luotiin, ei suinkaan rauhanprojektin takia, kuten yleisesti ja virheellisesti luullaan.

      Lopullisena tavoitteena on siis maailmanhallitus. (Diktatuurinen, totalitaarinen.)

      Ennustuksen kirjoitti lähes 150 vuotta sitten USA:n armeijan kapteeni, vapaamuurari Albert Pike. Hän lähetti kirjeen italialaiselle poliitikolle Giuseppe Mazzinille.

      Kirje on päivätty 15.08.1871 ja se kertoo syyt kuinka ja miksi ensimmäinen maailmansota ja toinen maailmansota alkoivat 1900-luvulla.

      Ensimmäinen maailmansota

      Ensimmäinen maailmansota tullaan aiheuttamaan, jotta Illuminati saa kaadettua tsaarien vallan Venäjällä sekä luotua Venäjästä kommunistisen valtion. Illuminatin toimitsijat luovat vastakkainasettelua Britannian sekä Saksan välille, jota käytetään hyväksi ensimmäisen maailmansodan sytyttämistä varten. Sodan loppuvaiheessa kommunismi rakentuu ja sitä käytetään tuhoamaan muita hallituksia sekä heikentämään uskontoja.

      Toinen maailmansota

      Toinen maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua fasistien sekä poliittisen sionistien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten, että natsismi tuhoutuu ja poliittinen sionismi on tarpeeksi vahva perustamaan Israelin Palestiinaan.

      Toisen maailmansodan aikana kansainvälisestä kommunismista täytyy tulla tarpeeksi vahva tasapainottamaan kristikuntaa, joka olisi sitten hillitty ja pidetty kurissa, kunnes tarvitsemme sitä lopullista sosiaalista mullistusta varten.

      Kolmas maailmansota

      Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken.

      Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.

      Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti.

      Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

      Tämä manifestaatio tulee johtamaan yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka johtaa kristinuskon sekä ateismin tuhoon - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.

      Kirjeessä mainittiin että lopulta kaikki tämä johtaa yhteen maailman hallintoon.

      Kirje oli väitetysti kerran näytillä Britannian museon kirjastossa, mutta mysteerisesti katosi 70-luvulla eikä sen jälkeen ole nähty.

      Lähteet:

      http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/true-stories/chilling-letter-written-150-years-ago-predicted-both-world-wars-and-a-third-battle-against-islamic-leaders/news-story/e266a72972815e53e9c7aab009778796

      https://www.thesun.co.uk/archives/news/1075930/chilling-letter-written-almost-150-years-ago-predicted-both-world-wars-and-a-third-battle-against-islamic-leaders/

      • Anonyymi

        Monethan ko. tekstin tuntevat. Ilmestyskirjassa sanotaan et lopun aikoina KAIKKI tulee julki.

        KAIKKI.

        Nämä olivat ilmestyskirja ajat, joita elimme. Älä tosin huoli, sillä RAJATTU kestona kaikella.

        Lopun ajat ovat megalomaniaa palvoville kuin ennenaikainen siemensyöksy. Hirvee tuhansien vuosien vaivanäkö, ja sitten 42kkssa tulikin jo Jeesus takas ja puhals anti-vapaatahto suhmurroinnit suorastaan kerrasta poikki.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      "Tavion mukaan Suomessa tuntee kuuluvansa vähemmistöön, kun kannattaa Suomen itsenäisyyttä ja suomalaista kansallisvaltiota.

      – Federalistit, Eurooppaa ihannoivat päättäjät uhkaavat Euroopan kansoja. Federalistit uhkaavat kansallisvaltioita. Federalistit luovat vain uudenlaista Neuvostoliittoa EU:sta, ne luovat uudenlaista Natsi-Saksaa. EU:n globalismi on vain uudenlaista fasismia, fasismia uudessa muodossa, Tavio jatkoi.

      Kansanedustajat salissa kohahtivat.

      SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtman hämmästeli puhetta ensimmäisenä.

      – Arvoisa puhemies, on välttämätöntä puuttua siihen, mitä tässä keskustelussa nähtiin. Perussuomalaisten kansanedustaja Tavio ylitti äsken nähdyssä keskustelussa kaikki keskustelun sopivuuden ja totuuden rajat, kun hän vertasi EU:n kehitystä natsi-Saksaan, Lindtman sanoi."

      https://yle.fi/uutiset/3-10551454

      • Anonyymi

        lindman, pelle, jnk kuvat housut kintuissa tekemässä natsitervehdyksiään nähtyään kaikki nauroi, vaatimassa oikein saada itse määritellä toisten sananvapauden ja mielipideoikeuden kehyksiä POLIITTISESTI itselleen KORREKTEIKSI.

        taisi totuus olla itselleen hiukka epämieluisa?


    • Anonyymi

      ”Meille tulee maailmanhallitus halusimme sitä tai emme. Kysymys on vain siitä, tuleeko se sopimalla vai valloittamalla.”

      - James Paul Warburg , (Feb. 17, 1950, to the United States Senate Committee on Foreign Relations)

      https://en.wikiquote.org/wiki/World_government

      • Anonyymi

        Ei kummallakaan ja molemmilla. Se tulee sillä kun Jeesus päättää sallia satanin eksterminoida luomakunta, koska ihmiset eivät itse enää tahtoneet muuta kuin sodomagomorrattamisia.


      • Anonyymi

        Warburg taisi olla vähän pipi. Meille tuli kansainvälinen laki ja sääntöperäinen järjestelmä, joka säätelee kauppaa, merenkulkua, ilmailua, sodankäyntiä, ihmisoikeuksia, asevalvontaa jne. jne Koska edes jonkinlainen järjestys maailmassa voittaa mielivaltaisuuden. Maailmanhallitus on yksi hulluimmista salaliittoteorioista. Kaikki kv. yhteistyötä tehneet tietävät miten vaikeaa yhteistyö on pienemmissäkään asioissa.😂 Maailmasta on niin erilaisia näkemyksiä, että "hallituksen jäsenet" päätyisivät tappamaan toisensa.


    • Anonyymi

      "Yksi asia, mitä jokainen ihminen vihaa on epävarmuus . Tämän skenaarion mukaan yksilön oikeuksista luovutaan mielihyvin maailmanhallituksen heille takaaman hyvinvoinnin vuoksi”.

      Henry Kissinger, Bilderberg-kokous, 1991

      https://en.wikiquote.org/wiki/Henry_Kissinger

      • Anonyymi

        lelutrollilta näyttävä kissingeri taas anti-ihmisisoikeuksia markkinoimassa..

        miksei kerro saulillekin suoraan, että wef-jonestownittaa Suomen ven alle täystuhoon, vai tekikökin sen nyt jo..

        saulia vie kuin metrin mittaa, kissinkeri..

        kissinkeri vie ja sauli tanssii, ripaskaa.

        ois se kova sana ollu, jos sauli ois kissingereille sanonukin, et Suomi maa mansikka, muu maa mustikka, vedäpä kissingeri suoraan kätees.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lelutrollilta näyttävä kissingeri taas anti-ihmisisoikeuksia markkinoimassa..

        miksei kerro saulillekin suoraan, että wef-jonestownittaa Suomen ven alle täystuhoon, vai tekikökin sen nyt jo..

        saulia vie kuin metrin mittaa, kissinkeri..

        kissinkeri vie ja sauli tanssii, ripaskaa.

        ois se kova sana ollu, jos sauli ois kissingereille sanonukin, et Suomi maa mansikka, muu maa mustikka, vedäpä kissingeri suoraan kätees.

        tos vie Suomen wef-jonestownitukset tarvitseva kissinkeri:

        https://www.etsy.com/listing/891644105/vintage-1980s-1990s-russ-red-hair-troll


      • Anonyymi

        Global governance EI TARKOITA maailmanhallitusta.😂😂 Se tarkoittaa maailmassa esiintyvien asioiden (esim. talous, kriisit, terrorismi, jne..) yleistä hallintaa, josta keskustellaan esim. YK:ssa ja muilla kv. foorumeillla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lelutrollilta näyttävä kissingeri taas anti-ihmisisoikeuksia markkinoimassa..

        miksei kerro saulillekin suoraan, että wef-jonestownittaa Suomen ven alle täystuhoon, vai tekikökin sen nyt jo..

        saulia vie kuin metrin mittaa, kissinkeri..

        kissinkeri vie ja sauli tanssii, ripaskaa.

        ois se kova sana ollu, jos sauli ois kissingereille sanonukin, et Suomi maa mansikka, muu maa mustikka, vedäpä kissingeri suoraan kätees.

        Etkä taaskaan ymmärtänyt mistä puhutaan.


    • Anonyymi

      Eduskunnan pöytäkirjasta numero 118,

      Tiistaina 15.11.1994, sivu numero 4874:

      ”Suomi liittyy Euroopan unioniin tavalla, joka on häpeäksi suomalaiselle kansanvallalle. Jälkikäteen tätä prosessia tullaan paljon tutkimaan ja siitä tullaan paljon keskustelemaan.

      Siksi on ollut ja on tärkeää, että kaikki oleellinen on tullut ja tulee kirjatuksi eduskunnan pöytäkirjaan. Vakavinta on se, että liittymisratkaisu tehdään tavalla, joka on maamme valtiosäännön hengen ja periaatteiden, monien asiantuntijoiden mielestä myös sen kirjaimen, vastainen.”

      - Paavo Väyrynen

      • Eli siinä oli se kansanäänestys, jossa selvä enemmistö äänesti EU:n puolesta (n. 57-43). Kun tulos on väärä, mikään äänestys ei koskaan idän liehittelijöille kelpaa. Aina on jotain vikaa. 🙄

        Jos Natosta olisi kansanäänestetty, voi sitä selittelyn määrää siitä mikä sai aikaan ihan väärän tuloksen, joka muuten olisi ollut paljon selvempi kuin aikanaan EU:n kohdalla.

        Manipulointi, aivopesu, uhkailu, pelko... hohhoijaa vaan. Joka tapauksessa väärin äänestetty.🥱


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Eli siinä oli se kansanäänestys, jossa selvä enemmistö äänesti EU:n puolesta (n. 57-43). Kun tulos on väärä, mikään äänestys ei koskaan idän liehittelijöille kelpaa. Aina on jotain vikaa. 🙄

        Jos Natosta olisi kansanäänestetty, voi sitä selittelyn määrää siitä mikä sai aikaan ihan väärän tuloksen, joka muuten olisi ollut paljon selvempi kuin aikanaan EU:n kohdalla.

        Manipulointi, aivopesu, uhkailu, pelko... hohhoijaa vaan. Joka tapauksessa väärin äänestetty.🥱

        Sinäpä sen sanoit.

        "Mediapomo katuu PALJASTUS: Pekka Karhuvaara pitää lähtöä lehtitalojen yhteiseen EU kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle.

        AVOIMUUDEN puuska iski navakan länsituulen lailla median napamiehiin Porin Suomi Areenassa eilen.

        Eniten avautui MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara. Hän paljasti, miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli ja kertoi samalla katuvansa sitä, että lähti leikkiin mukaan Iltalehden silloisena päätoimittajana ja kustantajana.

        Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.

        – Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajalle Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille.

        Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta, Karhuvaara muisteli porilaisyleisön edessä.

        ALMA MEDIAN toimitusjohtaja Matti Packalen teki työtä käskettyä. Hän soitti Karhuvaaralle kesken kokouksen ja kysyi, lähteekö Iltalehti mukaan. Packalen ryyditti pyyntöään sillä, että Kauppalehden päätoimittaja Lauri Helve oli suostunut hankkeeseen.

        Olin itse EU-jäsenyyden kannalla ja päätin sanoa joo, Karhuvaara kertoi.

        Päätös oli Karhuvaaran mukaan kuitenkin paha erehdys.

        – Vaikka se olikin vaan ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta painetusta viestinnästä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnallisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin.”

        Lähde: Ilta-Sanomat 21.7.2010

        https://twitter.com/paulie880/status/1552569597777379330


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinäpä sen sanoit.

        "Mediapomo katuu PALJASTUS: Pekka Karhuvaara pitää lähtöä lehtitalojen yhteiseen EU kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle.

        AVOIMUUDEN puuska iski navakan länsituulen lailla median napamiehiin Porin Suomi Areenassa eilen.

        Eniten avautui MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara. Hän paljasti, miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli ja kertoi samalla katuvansa sitä, että lähti leikkiin mukaan Iltalehden silloisena päätoimittajana ja kustantajana.

        Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.

        – Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajalle Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille.

        Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta, Karhuvaara muisteli porilaisyleisön edessä.

        ALMA MEDIAN toimitusjohtaja Matti Packalen teki työtä käskettyä. Hän soitti Karhuvaaralle kesken kokouksen ja kysyi, lähteekö Iltalehti mukaan. Packalen ryyditti pyyntöään sillä, että Kauppalehden päätoimittaja Lauri Helve oli suostunut hankkeeseen.

        Olin itse EU-jäsenyyden kannalla ja päätin sanoa joo, Karhuvaara kertoi.

        Päätös oli Karhuvaaran mukaan kuitenkin paha erehdys.

        – Vaikka se olikin vaan ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta painetusta viestinnästä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnallisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin.”

        Lähde: Ilta-Sanomat 21.7.2010

        https://twitter.com/paulie880/status/1552569597777379330

        Mutta nythän EU:n kannatus on meillä paljon suurempi kuin 57 %!

        Kansa ei siis todellakaan kadu ratkaisuaan, vaikka selvästi arvon Anonyymi on sitä mieltä, että sen pitäisi katua hyvinkin katkerasti, koska pahat mediat saivat sen äänestämään väärin.

        Ja ennen kaikkea tietysti Venäjän etujen vastaisesti, mikä tässä se kauhein synti lieneekin.


      • Anonyymi

        paavo tykkäs itsenäisyys-itsemääräämisoikeudesta, mutta koska klaus ei siitä TODELLAKAAN pidä, niin BIS-swappi voitti ja Suomen perikato tapahtui ja täystuho seuraa, tätä menoa, ilman muuta prkl sekin. :(


    • Anonyymi

      EU ja "rauhanprojektin" kuolemantuomion mahdollistamat lainkohdat:

      EUROOPAN UNIONIN PERUSOIKEUSKIRJAN SELITYKSET (*) (2007/C 303/02)
      Nämä selitykset on alun perin laatinut Euroopan unionin perusoikeuskirjan valmistelukunnan puheenjohtajisto

      C 303/17 (Sivunumero)
      C 303/18

      Selitys 2 artiklaan — Oikeus elämään

      a) Euroopan ihmisoikeussopimuksen 2 artiklan 2 kohta:

      ”Elämän riistämistä ei voida katsoa tämän artiklan vastaiseksi teoksi silloin, kun se seuraa voimankäytöstä, joka on ehdottoman välttämätöntä:

      a) kenen hyvänsä puolustamiseksi laittomalta väkivallalta;
      b) laillisen pidätyksen suorittamiseksi tai laillisen vapaudenriiston kohteeksi joutuneen henkilön paon estämiseksi;
      c) mellakan tai kapinan kukistamiseksi laillisin toimin.”

      b) Euroopan ihmisoikeussopimuksen kuudennen lisäpöytäkirjan 2 artikla:

      ”Valtio voi lainsäädännössään määrätä kuolemanrangaistuksen sodan tai sen välittömän uhan aikana tehdyistä teoista. Tällaista rangaistusta käytetään ainoastaan laissa määrätyissä tilanteissa ja sen määräysten mukaisesti.”

      https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:32007X1214(01)&from=ES

      • Anonyymi

        Ota iisisti, tämä maailma lakkaa vielä paljon ennen kuin sinä ehdit vuosia yhden käden sormillas laskeakaan. Elimme ilmestyskirjan vihoviimeisen 7-vuotisjakson alun aikoja sitten, jo. Luomakunnan päättyminen on eksponentiaalinen.

        Jos samanaikaiseen kansallistason yhteisrukoukseen noustaan, osa kansasta, Suomeski, näkee vielä haudaskinkäymättä, Jeesuksen toisen palaamisen. Sitä minä tuossa vähän ajoin takaa, mutta yli hiusrajojen, sekä ylihilseenhän juttuni aina meni - eikä kukaan SKYhyn tietenkään uskonut. Muutoinhan se ois tapahtunutkin jo, näistä ois ihmetervehtyneet monetkin, yms turvasuojakuvutuksia jne. ois ollutki jo.

        Mutta mutta. Ainakin SKYstä tiedetty on. jtk hyvää aina, kaikessa pahassa.


    • Anonyymi

      Tiivistelmä ex-vapaamuurari Leo Zagamin haastattelusta.

      Koko haastattelu:
      http://video.google.com/videoplay?docid=2613809334974855798

      Leo Zagami oli siis 33 asteen vapaamuurari ja hänen sukunsa on sukua Englannin kuningasperheelle. Zagami vaihtoi puolta kun hommat alkoivat mennä liian pitkälle.

      Zagami kertoo mikä illuminati on. Illuminati on yhtä vanha kuin on Vatikaanikin. Illuminatin ylin henkilö on Paavi. Zagami täsmentää, että wikipediassakin oleva määritelmä 1700-luvun illuminatista oli vain pieni ryhmä, eikä sillä koskaan ollut mitään todellista merkitystä.

      Illuminatissa kaikki siis koostuu vapaamuurareista ja Vatikaanista. Muurareista ja Vatikaanista totuuden tietää vain korkein eliitti. Vapaamuurari alkaa saamaan tietoa totuudesta kun hänen asteluku on 30-33. Asteet eivät kuitenkaan lopu tähän. Zagami sanoo, että hän oli korkealla kahdella muullakin asteikolla koska on siniverisestä suvusta.

      Zagamin mukaan vapaamurarius toimii koska se tarjoaa kaikille "onnea". Muurarius muuntuu maanosasta toiseen mentäessä. Esimerkkinä hän sanoo Skandinavian, jossa matalat muurariasteikot noudattavat kristillisiä arvoja kun taas arabimaailman muurarit noudattavat islamilaisia tapoja.

      Korkeimmalla eliitissä saat tietää, että Koraanilla ja Raamatulla ei ole mitään merkitystä, koska ne eivät ole totta. Illuminaatin eliitin usko yhdistyy ja he palvovat Saatanaa. Saatana on ainoa henkiolento joka yhdistää kaikkia uskontoja ja sitä he porukalla palvovat.

      Yllättävää oli, että illuminatin tavoite todellakin on Amerikan tuhoaminen ja se toteutetaan talouden romahduttamisella. Zagami sanoo, että alasajo on jo alkanut ja illuminati pumppaa USA:sta kaiken irti minkä vielä ehtivät. Kyse on muutamista vuosista enää.

      Tavallaan yllätys oli myös Paavin ja Vatikaanin sionismi. Heidän agendansa todellakin on sionismi ja Saatanan palvonta.

      Holokaustista ja toisesta maailman sodasta kysyttäessä Zagami hieman naurahtaa ja sanoo, että eikö asia nyt ole päivän selvä. Sionistit järjestivät niin sanotun holokaustin nimenomaan Israelin valtion perustamiseksi. Zagami muistuttaa että Bushin isoisä Prescott Bush oli suoraan vastuussa ja järjestämässä Hitlerin nousua ja toista maailman sotaa.

      Skull & Bones on kiistatta USAn pahin salaseura ja he yhdessä Rockefeller ja Kissinger jne sukujen kanssa ovat vastuussa Amerikan alas ajosta ja dollarin romahduksesta.

      911 iskuja hän kommentoi sivulauseessa ihan kuin se olisi jo koko maailman tiedossa, että kyseessä oli osa New World Orderia, that's it. Muurarit taitavat tietää totuuden niin laajasti, että se on ollut heille osa arkea jo kohta 6 vuotta. Ei siitä näköjään edes numeroa enää tehdä.

      Numeron Zagami sen sijaan tekee siitä, että illuminatin ehdoton tavoite on saada jokaiselle maailman ihmiselle mikrosiru ja kun tämä tapahtuu niin olemme hänen mukaan eliitin orjia iänkaikkisesti. Hän lisää: "wake up world!"

      No juu, pari asiaa tuli uutena kuten tuo Vatikaanin Saatanan palvonta tuossa mittakaavassa. Ja se, että jopa itse Rockefeller ottaa komennot vastaan suoraan Vatikaanista.

      Vapaamuurarit ne taitaa tietää jotain mitä me ei tästä maailmasta tiedetä.

      • Anonyymi

        Saatana on ainoa henkiolento joka yhdistää kaikkia uskontoja ja sitä he porukalla palvovat.

        Väärin; se yhdistää AINOASTAAN sen kaiken, mikä valetta on, ja elämänkatsomuksina on markkinoitu epätiedostaville.

        satani ei pysty yhdistämään valheitaan aitoon elävään kristinuskoon. kuten ei pystynyt faaraonkaan okkultistit mitään Mooseksen Luojalle, kekä on, minulle absoluuttisen tuntemattomasta syystä, Nasaretin Jeesus.

        Asteissakin jne 90n ninth circle alkaa olla jo vähän vakavempaa.
        Epäesoteerisuus on aina soft corea.

        Väärin. Nimenomaan ei tiedetä. Se satanin tavoite on kusettaa kaikkia irtautumaan Yhteydestä Luojaamme, josta siis seuraa kehokuoleman kontekstissa helvettiin joutuminen. Ja kyllä valit. iänkaikkisesti nimenomaan. :(

        Mitä tulee taas Raamattuun, niin zafani valehtelee, koska tietää että Jeesus on Totuus. Yrittää ainoastaan samaistaa Jeesuksen kaiken maailman maallisiin härpäkkeisiin. Mitä Hän ei siis ole, koska Jeesus ON Taivaan Isä, eli Luoja - eli Jumala.


    • Anonyymi

      ``The tectonic plates beneath the world financial system are shifting, and there is going to be a new financial world order that will be born of this,'' said Peter Kenny, managing director at Knight Capital Group Inc., the Jersey City, New Jersey-based brokerage that handles about $1 trillion worth of stock transactions a quarter.

      ``It's an ugly and painful process.''

      - Bloomberg

    • Anonyymi

      "Kissinger kyllä - huomasin tuolla Atlantin takana, niin hän sanoi että Trump saattaa olla maailmanhistorian käännekohdan presidentti, pyrkimättä siihen tai edes tiedostamatta sitä. Et hän (Kissinger) on huomannut tämän, että on tällainen käännekohta, joka on vähintään samaa luokkaa kuin NL:n romahdus."

      Itse asiassa kuultuna Gustav Hägglund - Yle - 2018

      https://areena.yle.fi/1-4313578

      (Kohdassa n. 45min.)

    • Anonyymi

      Lisärahan painaminen huolettaa presidentti Niinistöä – "saattaa tulla kovia törmäyksiä"

      Mahdottomia ei voi painaa, presidentti Sauli Niinistö varoittaa.
      Santeri Lampi 21.1.2021

      Presidentti Sauli Niinistö kertoo olevansa erityisen huolissaan siitä, että Euroopan keskuspankki (EKP) on jo vuosia ”painanut” lisää rahaa talouteen.

      – Luodaan rahaa tyhjästä. Sillä ei ole mitään yhteyttä talouden kasvuun tai tuotantoon, vaan kyllä se tulee tyhjästä, Niinistö totesi politiikan toimittajille torstaina.

      Hän huomautti, että osakemarkkinoilla ja kiinteistömarkkinoilla on todistettu kovaa kehitystä.

      Lisäksi Niinistö näki, että inflaatio sijoitushyödykkeissä on ”aikalailla reipasta”.

      https://www.suomenmaa.fi/uutiset/lisarahan-painaminen-huolettaa-presidentti-niinistoa-saattaa-tulla-kovia-tormayksia/

      • Anonyymi

        – Luodaan rahaa tyhjästä. Sillä ei ole mitään yhteyttä talouden kasvuun tai tuotantoon, vaan kyllä se tulee tyhjästä, Niinistö totesi politiikan toimittajille torstaina.

        Ok. SKPlle markkatakas ja valuutta kiinni HOPEAkantaan, ei kulta vaan nimenomaan hopea.
        Niin asia on kunnossa päivässä.


    • Anonyymi

      "Buy silver bullion now to prepare for the next decade - Robert Kiyosaki
      best-selling author of Rich Dad Poor Dad

      How would you invest $100,000 in the next decade?

      I would invest $100,000 in silver U.S .Eagles today, not tomorrow.

      In my opinion, silver is the most undervalued, lowest-risk, best investment of all asset classes.

      Why buy stocks and bonds when both are in bubbles?

      When people ask me: "What price should I buy gold and silver at?" I say, "If you have no gold or silver, start accumulating today, and do not worry about price." I believe that when the panic hits, gold and silver will disappear from markets as prices climb.

      I recommend that if you not have any gold or silver today, do not measure gold or silver in dollars, measure in ounces.

      https://www.kitco.com/news/2020-01-03/Buy-silver-bullion-now-to-prepare-for-the-next-decade-Robert-Kiyosaki.html

      • Pietarissa on painettu hommia yötä päivää! 🙉


      • Anonyymi

        Sinulla on hyviä kirjoja, joita tuossa ehdotat. Hyvästä mausta ei voi kuin huomauttaa! ;)


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Pietarissa on painettu hommia yötä päivää! 🙉

        Tuossa asia on väännetty sinulle rautalangasta tai oikeammin ratakiskosta, jos et ymmärrä niin ei se ole minun syyni.

        https://www.youtube.com/watch?v=l-knwwD-PZc


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa asia on väännetty sinulle rautalangasta tai oikeammin ratakiskosta, jos et ymmärrä niin ei se ole minun syyni.

        https://www.youtube.com/watch?v=l-knwwD-PZc

        Etkö osaa selittää asiaasi? Ei tämä ole leffakerho.


    • Anonyymi

      Suomen kansallisvaltio on ainakin haalistunut. Oma linja on EU:n, Naton ja pörssiyhtiöiden vuoksi ... muuttunut, sanotaan niin. Ihan oikeasti. Voin kuvitellla että lomareissu Euroopan metropoleissa virkistää ja kotimaa tuntuu tunkkaiselta. Mitä säästelyjärjestelmiin, teknisesti me teemme monet asiat samalla tavalla tietolikenteestä energiantuotantoon. Myös henkilö- ja tavaraliikenne on yhtä ja samaa kaikkialla.

      • Anonyymi

        Sääntelyä kyllä piisaa kun pankkiireille annetaan valta ja kontrolli, ei näistä tule loppua.

        Swiss Bank Says You Must Give Up Red Meat, Beer, Coffee, Milk, Video Games, Dishwashers, to Be Carbon Neutral

        Consumers are the "ultimate reason for emissions," Credit Suisse argues in a new report

        The conclusion of the report gave the activities and consumption of a hypothetical “sustainable consumer” In total, Credit Suisse would have the sustainable consumer completely give up:

        Red meat
        Beer
        Coffee
        Milk
        Long-haul flights
        Petrol cars
        Video-games
        The ideal consumer would also:

        Only eat 25 grams of cheese , 6 slices of bread, and 2 eggs a week.
        Rely on public transport for 4 days a week.
        Only watch 2 hours combined of TV and streamed video a day.
        Take 3 showers a week for 8 minutes each.
        Only flush the toilet twice a day.
        Use the oven 3 times a week for 20 minutes at a time.
        Only use the dishwasher once a week.
        Buy a maximum of 3 shirts and 2 pairs of trousers a year.

        https://nationalfile.com/swiss-bank-says-you-must-give-up-red-meat-beer-coffee-milk-video-games-dishwashers-to-be-carbon-neutral/


      • Anonyymi

        Suomen kansallisvaltio on ainakin haalistunut.

        Mikä se on? Voiko sauliurvot sanoa mm. EUlle, natollekin nyttemmin, wef-kultille ei, vaikka edes teoriassa sitä haluaisivatkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sääntelyä kyllä piisaa kun pankkiireille annetaan valta ja kontrolli, ei näistä tule loppua.

        Swiss Bank Says You Must Give Up Red Meat, Beer, Coffee, Milk, Video Games, Dishwashers, to Be Carbon Neutral

        Consumers are the "ultimate reason for emissions," Credit Suisse argues in a new report

        The conclusion of the report gave the activities and consumption of a hypothetical “sustainable consumer” In total, Credit Suisse would have the sustainable consumer completely give up:

        Red meat
        Beer
        Coffee
        Milk
        Long-haul flights
        Petrol cars
        Video-games
        The ideal consumer would also:

        Only eat 25 grams of cheese , 6 slices of bread, and 2 eggs a week.
        Rely on public transport for 4 days a week.
        Only watch 2 hours combined of TV and streamed video a day.
        Take 3 showers a week for 8 minutes each.
        Only flush the toilet twice a day.
        Use the oven 3 times a week for 20 minutes at a time.
        Only use the dishwasher once a week.
        Buy a maximum of 3 shirts and 2 pairs of trousers a year.

        https://nationalfile.com/swiss-bank-says-you-must-give-up-red-meat-beer-coffee-milk-video-games-dishwashers-to-be-carbon-neutral/

        Tämä on 1000%sta kommunismiCeauseskulaa:

        Only eat 25 grams of cheese , 6 slices of bread, and 2 eggs a week.
        Rely on public transport for 4 days a week.
        Only watch 2 hours combined of TV and streamed video a day.
        Take 3 showers a week for 8 minutes each.
        Only flush the toilet twice a day.
        Use the oven 3 times a week for 20 minutes at a time.
        Only use the dishwasher once a week.
        Buy a maximum of 3 shirts and 2 pairs of trousers a year.


    • Anonyymi

      Se on orjuus, joka meitä odottaa, jos ylikansalliset pankkiirit saavat suunnitelmansa toteutettua.

      Bush vanhemman hallinnossa vaikuttanut, investointipankkiiri Catherine Austin Fitts kertoo miten asiat ovat.

      "They want complete central control and the way to get complete central control is to end currencies and implement a financial transaction system through the vaccine passports and cbdc’s or digital cash. I mean, it’s really-- --translated into an all digital system where they have complete control.

      It’s no longer your money — — If you behave today, we’ll give two more pesos and maybe you have enough to buy lunch. And if you don’t behave, no more pesos tomorrow.

      Q - Communism 2.0?

      A - This is much worse than communism because this is really slavery.

      Litterointia kohdasta 1.27.17:

      "It's more fun to be on my side whether or not we win yeah in other words I'm not on this side because we're going to win i'm on this side because it's more fun more real it's more real it's more fun i believe we're going to win but if we don't win i'd still rather i'd rather lose on this team than be on mr global i've been on mr global's team i don't want to be there it's too

      https://www.youtube.com/watch?v=bWYgkrjRruk&t=1886s

      • Se on orjuus, joka meitä odottaa, jos Venäjän tsaari saa imperiumihaaveensa toteutettua.

        Pankkiirisutta ei kannata paeta niin että tulee karhu vastaan. Venäjä on paskin mahdollinen kaveri minkään puolesta taistelussa, ja suurin osa maan asutettua aluetta on kauheaa läävää, jota mallia se haluaisi levittää sivistysmaihinkin.

        Katselin taannoin tsekkiläisen sarjan maaseutukaupungista. Olot eivät vieläkään näyttäneet länsimaisilta, vaikka venäläismallinen sosialismi hylättiin jo 30 vuotta takaperin ja maa on kehittynyt valtavasti vapaana. Venäjä on sitten huimasti takapajuisempi kurjala.


      • Anonyymi

        Se on orjuus, joka meitä odottaa, jos ylikansalliset pankkiirit saavat suunnitelmansa toteutettua.

        Totta. Sille alta 500m kinuskille jtk jää ww3 jälkeen henkiin, siis. :D

        Se on orjuus, joka (meitä) odottaa, KUN ylikansalliset pankkiirit saavat suunnitelmansa toteutettua.

        Ei ihmiset ymmärrä, tai halua ymmärtää, et tässä on kyse SUORAAN Ilmestyskirjan aikojen elämisestä. Kirjaimellinen maailman loppu on NYT jo ihmiskunnalla käsillä. :D

        Todella aidosti noin.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Se on orjuus, joka meitä odottaa, jos Venäjän tsaari saa imperiumihaaveensa toteutettua.

        Pankkiirisutta ei kannata paeta niin että tulee karhu vastaan. Venäjä on paskin mahdollinen kaveri minkään puolesta taistelussa, ja suurin osa maan asutettua aluetta on kauheaa läävää, jota mallia se haluaisi levittää sivistysmaihinkin.

        Katselin taannoin tsekkiläisen sarjan maaseutukaupungista. Olot eivät vieläkään näyttäneet länsimaisilta, vaikka venäläismallinen sosialismi hylättiin jo 30 vuotta takaperin ja maa on kehittynyt valtavasti vapaana. Venäjä on sitten huimasti takapajuisempi kurjala.

        TuoKIN vielä. Ihan kuin wef-paska ei riittäisi.

        ven pitkästyttää. ylikansalliset ovat nekin persiistä. blaah

        "Katselin taannoin tsekkiläisen sarjan maaseutukaupungista. Olot eivät vieläkään näyttäneet länsimaisilta, vaikka venäläismallinen sosialismi hylättiin jo 30 vuotta takaperin ja maa on kehittynyt valtavasti vapaana. Venäjä on sitten huimasti takapajuisempi kurjala".

        Noinpa..
        Ja nyt. Kuinka alas olemmekaan me valuneet, kun noilla alkukantaisilla ven ei twerkkaa läskisambat kirkoissa ja miehet nuole toisiaan puistoissa, jos krt alkukantaisuuksienkin Luoja sallii vielä jumalattomuudet ukr tavoin ties kuinka monesta valtiosta mikä se sana oli siellä tukholman profetias taas.. piiskatako vaiko mikä.

        :(

        kaikki on kiinni tästä

        villi
        primitiivi
        sivistynyt
        pyhittyvä

        ..ja sitten Luoja tuomitsee. kuten sodomagomorroissa, taikka kuten mooseksien konteksteissa.


    • Ne, joiden silmiin on osunut kirjoituksiani näillä palstoilla tietänevät mielipiteeni. Ns "liberaalit", jotka haluavat tehdä lopun kansallisvaltioista ja korvata ne ylikansallisilla "sääntelyjärjestelmillä" ovat saaneet maailman pois raiteiltaan milleniumin vaihtumisen jälkeen. Aatteet ja politiikka ovat polarisoituneita ja sekaisin. Maailman voi nyt vielä pelastaa kansallisen demokratian arvon palautus ja kansallisvaltioiden keskinäinen solidaarisuus. Globaalia sääntelyä tarvitaan, mutta se voi toimia vain toimivien demokraattisten kansallisvaltioiden yhteistyön pohjalta. Globalismi ilman demokraattisia kansallisvaltioita voi tarkoittaa vain autoritaarisia imperiumeja tai ylikansallisen suurpääoman valtaa. Molemmat merkitsevät kaikkien demokratian takaamien vapauksien ja oikeuksien loppua. Globalismi ilman kansallisvaltioita on utopia, jonka toteuttaminen johtaa karmeaan dystopiaan.

      • Anonyymi

        Jeps, ei se säätely välttämättä pahasta ole, mutta demokratian perusperiaatteita ei voi eikä saa unohtaa.

        En tiedä ymmärtävätkö ihmiset täällä kun kaikkien katseet on Venäjän sodassa, että taustalla lännessä siis, käydään parhaillaan valtataistelua siitä, saadaanko nuo globalisti-wef -porukka pois vallasta vai ei.

        Aikaikkuna on vielä hetken avoin positiiviselle yllätykselle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeps, ei se säätely välttämättä pahasta ole, mutta demokratian perusperiaatteita ei voi eikä saa unohtaa.

        En tiedä ymmärtävätkö ihmiset täällä kun kaikkien katseet on Venäjän sodassa, että taustalla lännessä siis, käydään parhaillaan valtataistelua siitä, saadaanko nuo globalisti-wef -porukka pois vallasta vai ei.

        Aikaikkuna on vielä hetken avoin positiiviselle yllätykselle.

        Asiaasi auttaisi valtavasti, jos kertoisit, mitkä puolueet täällä Suomessa ovat "globalisti-wef -porukkaa" ja mitkä eivät. Voisit ihan hyvin kertoa, kun varmasti tiedät.


      • En minäkään tietenkään isänmaallisena ihmisenä mitään demokraattisten kansallisvaltioiden häviämistä kannata, sen pitäisi olla kaikille selvää.

        Etenkään en kannata kansallisvaltioiden sulautumista Venäjän työn alla olevaan imperiumiin, joka ei turhia kysele, haluatko mukaan vai et.

        Kannattaa muuten muistaa sellainen "hauska" juttu, että kansallisvaltio on lähinnä eurooppalainen juttu. Muualla maailmassa on ihan saakelisti rajoja, jotka perustuvat vain siirtomaavaltojen keskenään sopimiin maanjakoihin.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Asiaasi auttaisi valtavasti, jos kertoisit, mitkä puolueet täällä Suomessa ovat "globalisti-wef -porukkaa" ja mitkä eivät. Voisit ihan hyvin kertoa, kun varmasti tiedät.

        En tiedä eikä kiinnosta, muutos tulee Atlantin takaa jos on tullakseen. Prosessi on käynnissä jo, mutta lopputulos ei ole tiedossa, voi käydä kummin vain.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä kanssasi.

        -surullisin


      • Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä eikä kiinnosta, muutos tulee Atlantin takaa jos on tullakseen. Prosessi on käynnissä jo, mutta lopputulos ei ole tiedossa, voi käydä kummin vain.

        Miten se sieltä Atlantin takaa siis tulisi? Puhut arvoituksin, mikä on ehkä tarkoituskin.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        En minäkään tietenkään isänmaallisena ihmisenä mitään demokraattisten kansallisvaltioiden häviämistä kannata, sen pitäisi olla kaikille selvää.

        Etenkään en kannata kansallisvaltioiden sulautumista Venäjän työn alla olevaan imperiumiin, joka ei turhia kysele, haluatko mukaan vai et.

        Kannattaa muuten muistaa sellainen "hauska" juttu, että kansallisvaltio on lähinnä eurooppalainen juttu. Muualla maailmassa on ihan saakelisti rajoja, jotka perustuvat vain siirtomaavaltojen keskenään sopimiin maanjakoihin.

        Tarkoitatko, ettei muualla ole ollut rajoja ollenkaan ennen eurooppalaisten kolonistien tuloa alueille?

        Kyllä ne kansat ovat alueillaan asuneet aiemminkin, eivät sekaisin sen enempää kuin nytkään. Toki muinaiset imperiumit eivät olleet tarkkoja rajoistaan, vaan heimoista ja kansoista joita saivat verottaa ja ottaa niistä väkeä sotaväkeensä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko, ettei muualla ole ollut rajoja ollenkaan ennen eurooppalaisten kolonistien tuloa alueille?

        Kyllä ne kansat ovat alueillaan asuneet aiemminkin, eivät sekaisin sen enempää kuin nytkään. Toki muinaiset imperiumit eivät olleet tarkkoja rajoistaan, vaan heimoista ja kansoista joita saivat verottaa ja ottaa niistä väkeä sotaväkeensä.

        No enpä tarkoita. Eurooppalaiset vetivät rajojaan usein niiden heimorajojen poikki, ja nämä keinotekoiset sitten jäivät.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        No enpä tarkoita. Eurooppalaiset vetivät rajojaan usein niiden heimorajojen poikki, ja nämä keinotekoiset sitten jäivät.

        Eurooppalaiset vetivät rajoja taloudellisten etujensa mukaisesti. Nykyäänkin ns talous on ainoa Jumala eurooppalaisille.


      • Anonyymi

        KUKAAN - tavataan vielä - KUKAAN ei ole lopettamassa kansallisvaltioita. Te imuroitte huonolla englannilla tekstejä, joita ette ymmärrä alkuunkaan. Global Governance EI TARKOITA maailmanhallitusta. Se tarkoittaa rajat ylittävien maailman ongelmien käsittelyä kansainvälisessä yhteistyössä. Esim. YKssa tms. järjestöissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KUKAAN - tavataan vielä - KUKAAN ei ole lopettamassa kansallisvaltioita. Te imuroitte huonolla englannilla tekstejä, joita ette ymmärrä alkuunkaan. Global Governance EI TARKOITA maailmanhallitusta. Se tarkoittaa rajat ylittävien maailman ongelmien käsittelyä kansainvälisessä yhteistyössä. Esim. YKssa tms. järjestöissä.

        ”Meille tulee maailmanhallitus halusimme sitä tai emme. Kysymys on vain siitä, tuleeko se sopimalla vai valloittamalla.”

        - James Paul Warburg , (Feb. 17, 1950, to the United States Senate Committee on Foreign Relations)

        https://en.wikiquote.org/wiki/World_government

        "World government is the notion of a common political authority for all of humanity, yielding a global government and a single state. Such a government could come into existence either through violent and compulsory world domination or through peaceful and voluntary supranational union."

        https://en.wikiquote.org/wiki/World_government


    • Anonyymi

      On parempi olla iso monikulttuurinen kompleksi jossa kaikki auttavat kaikkia kuin pieni ja kylmä rutsala pohjoisessa jossa asuu vaan sivistymättömiä kantisjuntteja.

      • Anonyymi

        Näin on, maailmalla pitää olla yksi diktaattori joka päättää kaikesta. Kaikki muu on puuhastelua.


      • Anonyymi

        Millä tavalla kaikki auttavat toisiaan EU:ssa?

        Onko suomalaisten sivistystaso muka paljonkin kasvanut sen jälkeen kun liityimme EU:iin? Kun vaikuttaa, että ihmiset ovat tyhmistyneet sen jälkeen.


    • Anonyymi

      Niinhän nuo klobalistit olivat laskeneet ja suunnitelleet; NWO ja yksi maailmahallitus. Sikisi kait Sannakin hyppäsi heidän kelkkaansa.
      Toisin on kuitenkin käynyt. Sota kulisseissa on jo melkein ohi. Puuttuu vielä loppusiivous ja asioiden julkistus kansalaisille. Salaliittoteoritikot ovat suurimmaksi osaksi perillä noista asioista. Yksityiskohdat vielä puuttuvat.
      Tässä on tilannekatsaus maailman tilanteesta:
      https://www.bitchute.com/video/Y5R9F2DGk6WN/
      Tieto pankkien tilanteesta on oleellinen, jotta ymmärtää sotilaallisen puolen.
      Joten katsokaa koko video.
      Tuo loppusiivous sisältää m'tien politikoiden tuomitsemisen ja hallinnon puhdistuksen. Nämä Kansainvaliset järjestöt YK, WHO, WEF, IMF, jne.. ovat rikollisten valtaamia ja todennäköisesti lakkautetaan kokonaan.

      • Anonyymi

        Niin tiedä noista sitten. Mainitsemas laillisuuden tilaankin takaisinnousu olisi ainoastaan alun alku. Tarvitaan siltikin Luojan ihmeet tervehdyttämään kansakunta. Tarvitaan Luojan ihmeet noustaksemme strategisen edun tasolle tulevissa ww3sis. Ja tarvitaan myös presidenttiyksille olkapäitään kohauttava puheloinen johtamaan sodan ajan Suomea. Sekä meritrokratiaa EKn. PALJON aitoa meritrokratiaa, aitoa isänmaallisuutta sekä vielä enemmän kristillisyyttä.

        Mutta hienoa kun olet itse positiivinen - ja Suomea, näemmä jopa ihmiskuntaakin, rakastava.


    • Anonyymi

      Eurostoliitto ja neuvostoliitto yhdistyvät

    • Anonyymi

      Mitähän tohrotti Tiilikainen on mahtanut sanomallaan oikein tarkoittaa?

      Kuinka se kansainvälinen sääntelyjärjestelmä on oikein tarkoitus rakentaa ilman kansallisvaltioita? EU:ssa on poistettu kaikki rajat, tehdäänkö sama koko maailmassa ja mitä sen jälkeen on tarkoitus säännöstellä ja miten?

      On syytä tohrottishenkilönkin muistaa se, että hyvinvointivaltiot ovat kaikki enemmän tai vähemmän kansallisaatteen tuotetta. Myös siellä Yhdysvalloissa, jossa englanti on ollut käytännössä ainoa asiointikieli ja mahdollisuus käyttää muita kieliä tulleet vasta aika äskettäin.

      Monikulttuuriset valtakunnat ovat kaikki syntyneet valloituksen ja sotien kautta. Niin myös USA, jonka alueista käytiin monia intiaanisotia. Ehkä vähimmällä sotimisella on syntynyt Venäjä, joka valtasi suuret alueet idästä aika pienin kahakoin. Venäjällä myös pitkään säilyivät alkuperäisten pienkansojen alkuperäiset elinkeinot, joita he pystyivät jatkamaan kotiseuduillaan ja monin paikoin tekevät niin edelleen. Sen USA:ssa tai Australiassa alkuperäisasukkaiden alkuperäiset elinkeinot ovat kadonneet, kun taas kansallisvaltiot Suomi, Ruotsi ja Norja ovat säilyttäneet saamelaisten poronhoidon.

      Niin no, onhan meillä tietysti myös Sveitsi. Senkaltaista monikulttuurisuutta minäkin kannatan ja siinä varmaan myös Eva Biaudet on kanssani samaa mieltä. Tiilikaisesta en tiedä, onko.

      • Anonyymi

        Tiilikainen tarkoitti, että YKSIN TOIMIVIEN kansalaisvaltioiden aika on ohi. Kansalaisvaltio joutuu tekemään yhteistyötä muiden kanssa globaalissa maailmassa. Sitä tehdään monenvälisten sopimusten puitteissa, jotka kattavat lähes kaiken rajat ylittävän kanssakäymisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiilikainen tarkoitti, että YKSIN TOIMIVIEN kansalaisvaltioiden aika on ohi. Kansalaisvaltio joutuu tekemään yhteistyötä muiden kanssa globaalissa maailmassa. Sitä tehdään monenvälisten sopimusten puitteissa, jotka kattavat lähes kaiken rajat ylittävän kanssakäymisen.

        Tiilikainen lienee yksi niistä tahoista, jotka kannattavat kansallisvaltioiden vallan siirtämistä EU-liittovaltion keskushallinnolle.


    • Anonyymi

      Tiilikaiska oli Nato-instituution johtaja ja toimi vain USAn etujen puolesta.
      Sellainen ihminen ei ole isänmaansa ystävä.

      • Anonyymi

        Aikooko Tiilikaisen ylikansallinen mikälie nyt auttaa pommitettuja palestiinalaisia, vai eikö kansallisvaltioiden USA:n ja Israelin aika olekaan vielä ohi?


      • Olemme omasta tahdostamme osa Naton instituutioita, ja kun et kerran saa mistään kannatusta sen asiaintilan muuttamiseen vaikka kuinka kiukuttelisit, parasta varmaan olisi tyytyä siihen.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Olemme omasta tahdostamme osa Naton instituutioita, ja kun et kerran saa mistään kannatusta sen asiaintilan muuttamiseen vaikka kuinka kiukuttelisit, parasta varmaan olisi tyytyä siihen.

        Nato ei ole ongelma, vaan EU ja sisämarkkinat, eurosta puhumattakaan.


      • Anonyymi

        🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱


    • Anonyymi

      Tiilikainen tarkoitti tätä WEF:n ajamaa maailmanhallitusta, johon oli tarkoitus koota kaikki elossa olevat roistot. Onneksi ihmiskunta voitti ja pääosa suunnittelijoista on jo käynyt sotilastuomioistuimissa saamassa tuomionsa. Siksi niin montaa politikkoa esittää enää naättelijät silikoninaamari päässään.
      Tämä matalataajuisten radioaaltojen käyttö ihmisten mielten muokkaamiseen oli yksi vaikuttamiskeino. Ja moni käyttäytyi huomaamattaan manipuloidulla tavalla. Bushit testasivat näitä radioaaltoja Irakin sodissa. Muokkaus jatkuu vielä uudemmilla laitteilla ja korkeamilla taajuuksilla. Osa uskoo vieläkin kaiken, mitä YLE tuutistaan syötää.
      https://www.bitchute.com/video/MeLadGFFdvyB/

      • Anonyymi

        Voi pyhä yksinkertaisuus.😂😂😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Jäi jotenkin fiilis, että ap. ei tiedä mistä on kyse.😂 Teija oli oikeassa siinä, että valtioiden on pakko tehdä yhteistyötä lähes kaikilla alueilla. Yhteistyön säätelyjärjestelmää on rakennettu tasaiseen tahtiin jo vuodesta 1945 lähtien.

    • Anonyymi

      "En pidä Teija Tiilikaista, nykyistä hybridikeskuksen johtajaa kovin isänmaallisena henkilönä, mitä mieltä sinä olet?"

      Hieno päätelmä henkilöstä, jonka puheita et edes ymmärrä.😂

      • Anonyymi

        Viimeksi kuin Tiilikainen oli telkkarissa jossain a-studiossa tai vastaavassa, niin jäi mieleen se epävarmuus, kun ei hän enää ollutkaan niin itsevarma, että miten tämä kuvio jatkossa menee eli ehkä ymmärsi itsekin, että saattaa olla häviäjien (globalistien) puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeksi kuin Tiilikainen oli telkkarissa jossain a-studiossa tai vastaavassa, niin jäi mieleen se epävarmuus, kun ei hän enää ollutkaan niin itsevarma, että miten tämä kuvio jatkossa menee eli ehkä ymmärsi itsekin, että saattaa olla häviäjien (globalistien) puolella.

        Ei ole Teijaa hetkeen näkynyt studiossa, liekö punoo WEF-Limnellin kanssa uusia juonia globalistien hyväksi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käynnissä on valtataistelu globaalia, totalitarista keskushallintoa kannattavien ja demokraattisten kansallisvaltioita kannattavien tahojen kesken.

      Jos ajatellaan, että WEF-globalistit häviävät kamppailun, niin onko edes teoriassa mahdollisuus maanpetturuusoikeudenkäyteihin Suomessa?

      Heitä kohtaan sius, jotka ovat MAHDOLLISESTI toimineet vastoin itsenäisen Suomen perustuslakia vastaan, globalistiorjuuttajien eli Klasun poppoon ja heidän taustapirujensa hyväksi?

    • Anonyymi

      Turun Sanomat 10.8 2010

      "Noihin vaiheisiin sattui myös niin osuvasti, että Moskovasta käsin valvoi Afganistan operaatiota muuan KGB-kenraali, nimeltään Viktor Vladimirov , toisissa yhteyksissä Suomessa kovin tuttu.

      Kävin tämän miehen kanssa 1980-luvun lopulla keskustelun, jossa kysyin, mikä meni pieleen, miksi Neuvostoliiton mahtavat sotavoimat eivät saaneet maahan kunnon komentoa.

      Vastaukseksi sain, ettei huumeiden viljelyä pidättele mikään. Lähes koko maailman unikontuotanto oli tärkeämpää kuin mikään muu.

      Suomalaisia joukkoja lisätään parhaillaan alueelle. On kysymysten aika.

      Milloin Suomen hallitus esittelee sen toimintaohjelman, jolla suomalaiset sotilaat eivät enää ole huumekasvien viljelyn takuumiehinä?

      Milloin maamme hallitus tekee selväksi, ettei sen toimintastrategiasta päätetä Washingtonissa?

      Koska hallituksemme lukee, mitä on kirjoitettu maamme allekirjoittamissa huumeiden vastaisissa sopimuksissa?"

      Kirjoittaja on valtioneuvos.

      Harri Holkeri

      • Anonyymi

        Oho... , nyt on kova jos on tosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho... , nyt on kova jos on tosi.

        Ei tuo voi olla totta, Holkeri olisi muka vanhoilla päivillään alkanut salaliittoteoreetikoksi! Täytty puppua koko juttu.


    • Anonyymi

      Kuuleeko Tikkakoski ja Tikkakoskihan kuulee. Onko T. Tiilikainen kuuntelussa, no on varmaankin, eikö vain?

    • Anonyymi

      Vähän epäilen, ettei Teija ymmärrä täysin kokonaiskuvaa vallitsevasta tilanteesta.

      • Anonyymi

        Vähän epäilen että SINÄ et ymmärrä.

        Tohtori Teija Tiilikainenhan ei kerro siitä mitä tahtoo tai toivoisi vaan analysoi sitä kehitystä, joka globaalisti on menossa. Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku. Olis hitsin kivaa jos kaikki olisi kaunista ja tuskatonta unelmahöttöä, mutta kun ei ole, niin ei pidä syyttää sitä, joka uskaltaa sen sanoa.

        Kokonaiskuva on juuri se, että maailmasta uhkaa tulla kaksinapainen, jossa diktatoorinen Kiina ja ailahteleva USA määräävät tahdin. EU:n vaithoehdot ovat pysyä tehottomana ja hajanaisena tai tiivistää yhteistyötään monta piirua liittovaltion suuntaan, niin että EU voisi kolmantena napana vaikuttaa siihen minne maailma menee.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näinhän se iso suunnitelma on, että kansallisvaltoiden valta siirretään hiljalleen keskushallinnolle.

      • Anonyymi

        Teija Tiilikainen ei sanonut, että kansallisvaltioiden aika on ohi. Hän puhui toisiaan vastaan kilpailevista yksittäisistä kansallisvaltioista vs. kansainvälisestä yhteistyöstä. On naiivia kuvitella, että pienehköt yksittäiset valtiot pärjäisivät globaalissa kilpailussa. Kansallisvaltiot pärjäävät vain tekemällä laajaa yhteistyötä. Esim. Suomi on vahvempi osana Natoa tai EU:ta. Katsokaa mitä Ukrainassa tapahtui, kun se ei kuulunut Natoon tai EU:hun.


    • Anonyymi

      Kommentti: Saksan EU-linjaan tulossa radikaali käänne – maan seuraava hallitus haluaa muuttaa EU:n oikeaksi liittovaltioksi

      Saksan seuraava hallitus haluaa avata EU:n perussopimukset ja muuttaa EU:n liittovaltioksi.

      Ensimmäinen radikaali poikkeama väistyvän hallituksen niin kuin useiden aiempienkin hallitusten EU-linjasta on se, että Saksan seuraava hallitus on halukas avaamaan ja muuttamaan EU:n perussopimuksia.

      Toinen radikaali linjaus on syy perussopimusten avaamishaluun: Saksan seuraava hallitus haluaa kehittää EU:sta liittovaltion.

      Nämä linjaukset ovat yllättäviä mutta eivät enää salaisuus, sillä ne löytyvät koalitiosopimukseksi nimetyn hallitusohjelman sivuilta.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008434043.html

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Perussopimusten avaamisesta puhutaan siksi, että mm. päätöksentekojärjestelmä kaipaa uudistusta. Ei voi olla niin, että yksi valtio pystyy estämään Euroopalle tärkeän päätöksen. EU:sta ei tietenkään tule liittovaltiota. Jäsenvaltiot eivät yksinkertaisesti kannata asiaa!!


    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä meidän pitäisi kuolla tällaista maata puolustaessa, kun itse pääkihokin on sitä mieltä, että ohi on ja keskushallintovalta tulee?

    • Anonyymi

      Miksi hybridikeskuksen johtaja halveeraa itsenäisen Suomen merkitystä?

      • Anonyymi

        Opettelisit sinäkin lukemaan.


      • Anonyymi

        Halventaa vai analysoi?
        Vaikka johtopäätös on sinusta ikävä, niin oleellisempaa on, onko se mitenkään väärä?


    • Anonyymi

      Tiilikainen lähti globalistien kelkkaan, pimeyden puolelle

    • Anonyymi

      Oleellista on, onko tohtori Teija Tiilikaisen käsitys oikea tai perusteltu. On selvää, että "kansallismielisenä" itseään pitävät hypeventiloivvat, kun heidän pyhin dogminsa eli kansallivaltio kyseenalaistetaan, mutta mitään argumentteja kansallisvaltioiden renesanssin puolesta ei ole esitetty.

      Jos puhutaan järjellä eikä tunteella, niin jo se, että Suomi liittyi ETA:an ja sitten EU:hun oli käytännössä sen myöntämistä että kansallisvaltion eväät ei riitä globalisoituvassa maailmassa. Käytännössähän vaihtoehdot esimerkiksi kansainvälisen kaupan suhteen ovat ne, että Kiina ja USA määrittävät keskenään säännöt jolla kansainvälistä kauppaa käydään ja ylikansallisiaa yhtiöitä kohdellaan - tai sitten EU:lla ja meillä sen osana on jonkinlainen myötämääräämisoikeus.

      Natoon liittyminen oli toinen käytännön osoitus siitä, että emme luota konsallisvaltion rahkeisiin. Meidän pitää löytää laajempi viiteryhmä johon kuulua ja johon luottaa.

      Kansallisvaltion idea (jonka senkin kopioimme tietenkin muualta emmekä itse kansallisesti keksineet) oli kaunis ajatus yhtenäisestä kansasta joka puhuu yhtä kieltä, uskoo samalla tavalla ja päättää suuren yksimielisyyden vallitessa omista asioistaan.

      Kansallisvaltioissa oli kuitenkin jo alusta lähtien säröjä eikä mikään kansallisvaltio täyttänyt sataprosenttisesti ihannetta. Suomessakin suomalaisen ideaali oli suomea puhuva jäyhän luterilainen maanviljelijä. Mutta jo kansallisuusaatteen alkumetreillä totuus oli, että Suomessa oli myös ruotsinkielisiä, venäjänkielisiä, ortodokseja, saamelaisia ja jopa tataareja. Sama koskee naapureita. Ruotsissa oli suuri saamelais- ja suomalaisvähemmistö, skånelaiset ovat "pakkoruotsalaistettuja" tanskalaisia jne.

      Mikään luonnonlaki ei määrää 150 vuotta vanha kansallisvaltion idea olisi ikuinen. Se syntyi historiallisesti aika äskettäin, joten miksi se ei voisi kadota? Suomen kieltä ja kulttuuria on syytä vaalia niin kauan kuin on mitä vaalia, sillä uusi syntyy eri kulttuurien törmäilystä eikä sisäsiittoisesti.

    • Anonyymi

      Mikähän Teijan sai lähtemään pimeyden puolelle? Luulisi, että tohtori osaisi analysoida asioita vähän laajemmalla spektrillä.

      • Anonyymi

        Missä kohtaa tohtori Tiilikaisen analyysi sitten menee pieleen?


    • Anonyymi

      Herkkuja ruokapöytään mammutti Euroopalle?🤔

    • Anonyymi

      Drain the Swamp!

      Donald J Trump
      2,79 milj. tilaajaa

      https://www.youtube.com/watch?v=YgwSMumt-ek

      Oletko Teija Tiilikainen täysin varma, että olet valinnut oikean puolen? Me ei kukaan tiedetä miten tässä käy, mutta jos "suo saadaan kuivattua", niin oletus on, että laineet lentävät myös Suomeen asti.

    • Anonyymi

      Onko hybridikeskuksella tarvittaessa mahdollisuus ja tekniikka blokata jonkun yksittäisen nettisivun toiminta esim. palvelunestohyökkäyksellä tai vastaavalla?

    • Anonyymi

      NATO-sota sopii hyvin näihin kuvioihin, taustalla lienee pyrkimys luoda EU:lle oma armeija.

    • Anonyymi

      Onko siellä johdossa potentiaalinen maanpetturi eli WEF:n kätyri?

    • Anonyymi

      Mitä tapahtuu näillle maanpettureille ja muille eliitin kätyreille jos ja KUN WEF:n suunnitelmat totalitaristisesta maailmanhallinnosta eivät koskaan toteudu, kiitos valkohattujen?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      188
      4386
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      116
      2764
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2254
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2215
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1942
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1424
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1180
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1071
    Aihe