Kadehdin työttömiä

Anonyymi-ap

Olen viiskyt ja risat oleva pienipalkkainen rakennusduunari mies. Työstä ei jää oikeastaan mitään säästöön, eikä omaisuutta ole muutenkaan karttunut. Pelkkää vitutusta päivästä toiseen.

Olisin paljon onnellisempi työttömänä sosiaalipummina kun pienipalkkaisena duunarina. Eläkekertymäkin on niin pieni ettei se tule olemaan juurikaan parempi kun henkilöllä joka saa kansaneläkkeen + takuueläkkeen. Siihen eläkkeeseen on kuitenkin vielä liki 15 vuotta.

Nyt pitäisi vaan ottaa lopputili ja haistattaa vitut kaikille. Työttömänä elintasoni olisi liki sama kun nyt, menot tosin pienenisivät kun ei autoa tarvisi enää pitää. Voisin nukkua pitkään, kuntoilla, ja tehdä mitä haluan tai olla tekemättä mitään. Työkkärikään ei tämän ikäisille enää mitään tuputtane.

22

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kerroppa paljonko on tes ja 8tunnin päivää teet.Nooh kyllä ne työt sinultaki kohta loppuu tai vaihda alaa.Bussikuskin paikkoja on avoinna.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­­N­y­m­f­­o­­m­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Vaihda autosi polkupyörään, niin kuntoilua tulee joka työ- ja kotimatkalla. Samalla säästät rahaa ja ympäristökin voi kanssasi paremmin.

    • Anonyymi

      Rakennuksella tienataan aika hyvin.Pärjäätkö noin 500e kk epäilen?Sosiaaliturva ei ole mikään hyvä.

    • Anonyymi

      Ei keltään jää enää, kaikki palkanlisät poistuvat ja lapsikorotukset ja ja viikonloppulisät, pyhäkovaukset... kaikki pois, jäljelle jää 5 e päivä aplkka.

    • Anonyymi

      Alottaja tehnyt vääriä valintoja elämässä. Yhden ukon tiedän niin varmaan 35 vuotta teki timpurin hommia omiin nimin eikä pahemmin tarvinnut lehdissä ilmoitella. Mitä muuta alottaja työttömänä tekis kuin kaljottelis.

    • Anonyymi

      Kai nyt luulis että aloittaja ammattilainen on niin tuntipalkka 15eur.
      Työntekijöiden sijoittaminen palkkaryhmiin määräytyy hänen ammattitaitonsa perusteella. Rakennusalan työntekijät voivat sijoittua
      mihin tahansa palkkaryhmään. Palkkaryhmittelyn mukaiset tuntipalkat ovat seuraavat:
      Palkkaryhmä 1.6.2022
      I Aloitteleva työntekijä 11,26 €
      II Vähän kokemusta omaava työntekijä 12,68 €
      III Aloitteleva ammattilainen 13,89 €
      IV Ammattilainen 15,30 €
      V Kokenut ammattilainen 16,65 €
      VI Erittäin kokenut ammattilainen 17,81

    • Anonyymi

      Kaveri ollut 15 vuotta vakiduunissa ja asuu vuokralla ja säästössä ei mitään. Palkka kuitenkin 2300 euroa nettona. Minä olin 15 vuotta töissä. Säästin noin 100 000 euroa. Työttömänä olen säästänyt 12000 euroa 5 vuodessa. Onnistuu kun on alle 400 euron vuokra.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei ole ilmeisesti koskaan ollut rakennustöissä tai työttömänä. Jos olisi, tietäisi eron 3000 ja 1000 euron nettotulojen välillä. Jos hänen eläkekertymänsä onlähes nolla, kysymys kuuluu missä hän on ollut ja mitä tehnyt? Mieskotirouva? Ikuinen opiskelija? Vanki? Gigolo? Pilkut ovat kuitenkin kohdillaan! Ajatus ei.

      • Anonyymi

        Kuka saa raksalla 3000 näppiin?
        Raksalla tienaa noin 1800 - 2500 nettona.
        Työtön joka saa kelan rahoja pelkästään saa noin 1000 euroa, eikä ole eväs tai matkakuluja.


    • Anonyymi

      Kyllä aloitus taas lajissaan näitä elämään kyllästyneen ihmisen kirjoituksia.Jos 50+risat eikä tuohon mennessä ole saanut mitään aikaseksi elämässä niin antaa olla.

    • Anonyymi

      Itse olen rakennusmies ammattinimikkeellä töissä ja tehnyt noin 15 vuotta hommia. Palkka on aika tarkkaan 15,20 tunti. Tuosta palkasta ei jää kyllä menojen jälkeen juuri mitään säästöön. Rakennusmies on yleismies ja se on aika huono juttu jos aikoo rahaakin saada. Pitää olla erikoistunut johonkin niin silloin tulee se 20 - 25 euroa tunti.

    • Anonyymi

      Niin joo toi varmaan fakta että täytys erikoistua johonki raksa alaan liippaavaan hommaan että sais sen 20-25 eur tunnilta.

      • Anonyymi

        Mielestäni esim. sähkö- ja putkimiehistä on huutava pula. Käviiskö sellainen ala
        jonkun aikuiskoulutuksen kautta. Voisi se tienestikin petraantua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni esim. sähkö- ja putkimiehistä on huutava pula. Käviiskö sellainen ala
        jonkun aikuiskoulutuksen kautta. Voisi se tienestikin petraantua.

        Niimpä muuten putkipuolella voipi jopa tienata.Ja kyllä sähkäriäkin aina tarvitaan.Muurarit sitten onkin luokkaansa.


    • Anonyymi

      Hyvä esimerkki tässä aloitteessa mitä osaamaton elämän hallinta tuottaa , ollaan jopa kateellisia työttömille , tuskin tämä pärjäisi työttömänä jos ei palkallisenakaan . Ihme käsitykset työttömien tuloista , kokeile jos uskallat , turha siitä on työttömiä haukkua omasta aloiteettomuuden puutteesta .

    • Anonyymi

      Jää toki työttömäksi, jos siltä tuntuu. Parempihan olisi hypätä korkealta pää edellä maahan. Silloin pääsisi kätevästi työkyvyttömyys eläkkeelle.

      Se on enemmän kuin kelan rahat/eläke. Olettaen tietenkin, että olet maksanut eläkemaksuja. Se toki edellyttää, että jäät henkiin.

      >simiti<

      • Anonyymi

        Minäkin jäin työttömäksi kun ei tullut palkkaa niin paljon kun halusin eikä työt ole minua varten. otin selvää kelasta ja työkkäristä ja sieltä tulee nyt korvuakisa, ja töitä voi tehdä aina sillon tällön kun haluaa. Niitä on tarjolla, pivä viikossa tai nelä tuntia viikossa... se o mukavaa, voi tehdä miten itsestä tuntuu.

        Palkalla ei elä ellei tee pimeitä hommia, niitä on paljon.

        Juu jos teet töitä, niin et jää henkiin kun eläkettä tarviit, nyt pitää nauttia vapaasta olosta kun jalat toimii pä ja kädet.

        Olen ollu 20 v työtön ja olen edelleen, ihanaa kun kukaan ei käske eikä pyydä haasatteluissa voi leikkiä tyhmää niin ei pääse duuniin ja se on tarkoitus elää kelan rahoilla.
        Aivna kuin eduskuntalaisetkin elää...ei nekään töitä tee, työ ei ole sitä että viedään yhdteiskunnan rahat ja haukutaan duunarit.

        Onneksi en ole äänestäny ei tarvi hävetäettä rikolliset mellastaa edeuskunnassa... huh huh..mile lähen ny kauppaan kelan rahoilla, tällä viikolla tulee uusia rahoja, entiset alta pois et mahtuu uusia.


    • Anonyymi

      Jäin työttömäksi raksatöistä koska bensa kallistui. 1.60 euron litrahinnalla pystyi just käymään töissä kuun palkkani oli 1800 euroa netto. Bensan hinta nousi sitten reilusti yli 2 euroon. Pyysin lisää palkkaa pomolta joka ei suostunut. Päätin että lopetan työt sitten. Olenkin työttömänä säästänyt rahaa kun bensakulut 400 euroa kk säästyy. Ei vaan voi ajella vähintään 70 km joka päivä töihin näillä hinnoilla joten parempi vaan olla työtön. Tästä läheltä ei ole raksatöitä saanut vaikka iso koulu oli rakenteilla niin ne palkkaa vissiin vaan ulkomaalaisia sinne.

    • Anonyymi

      "Kadehdin työttömiä"

      Tuo ongelma poistuu sillä, kun heittäydyt työttömäksi.

      Se on hyvin helppoa. Paljon helpompaa kuin töihinpääsy.

      • Anonyymi

        Miten mittaavaa on tuki. Onko ihan TES -toimeentulotukea jokaiselle tarjolla ?


    • Anonyymi

      Enää ei kannata mennä töihin, Orpo vie ittelleen teidän bensarahanne! Ajelee taksilla ilmaiseksi. Sellasta se on kun itse päättää palkoistaan etuuksistaan ja maksuista, mikään ei maksa mitään. Aamupalarahaa 1000 e kk, jolla syöttää koko sukunsa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe