"Masennus on syntiä"

Anonyymi-ap

Näin totesi nuori ortodoksinen pappi seurakunnan keskustelutilaisuudessa. Eräs seurakuntalainen kommentoi papin julistusta sanomalla, että siinä tapauksessa hän on tehnyt monta kertaa syntiä.

22

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on kyllä ollut pappi harhaoppien aatelia. Masennus sekä kaikki muut epämiellyttävät tunteet ovat juuri oikeaa uskoa. Ne ovat todellisen uskonsoturin merkki.

      Kännilläiset, sekavat, hengellisen orgasmin partaalla olevat hurmahenget ovat taasen yksytyksistä suurinta.

      Mitä parempia tunteita, sitä enemmän ihmisen poikennut pois siitä mikä on oikeaa ja hyvänä pidettävää.

      • Anonyymi

        Ahdistusten läpikäynyt, elämään pettynyt, Kristuksen armossa roikkunut, kokee valaistuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahdistusten läpikäynyt, elämään pettynyt, Kristuksen armossa roikkunut, kokee valaistuksen.

        Budha sut on valaissut


    • Anonyymi

      Masennus, henkiset jumit, epäsosiaalisudet sekä kaikki sellaiset ovat vain pyhyyden ylistys.

      Jos yhtään antaa tunteilleen valtaa ja jotain kivaa kokee, niin silloin antaa hurmahengille vallan ja peli menetetty. Ei ole mitään paluuta masennuksen leivän ääreen.

      • Anonyymi

        Murehtiminen saattaa olla matka katumuksen vain mikäli on rikollinen mutta useimmat murehtii tätä pahuutta täällä. Useat ovat uhreja.


    • Anonyymi

      Mietin sitä,millaisia pappeja teologian laitos lähettää maailmaan. Kuoletetaanko siellä inhimillisyys ja lähimmäisen kohtaaminen lähimmäisen ehdoilla. Aivopestäänkö teologian opiskelijoille joku ortodoksisuuden harhakuva, joka on kaukana Kristuksen opetuksesta.

      • Anonyymi

        Pahinta on ortodoksien mässäykset ruokauhrit kun judet niitä harjoittaa ja ne oli vanhaa liittoa eikä maallista ruokaa sekoiteta uuteen mihinkään ei elukkauhrejakaan enää POJAN ATERIAAN KEHTAATTEKIN ULKOKULTAA ESITTÄÄ HYI SAATANA KABBALAA


    • Anonyymi

      Kaikki teologian opiskelijat ovat elämän keskellä naurettavia hörhöjä.

    • Anonyymi

      > "Masennus on syntiä"

      Kannattaisi kysyä, miksi niin.

      • Anonyymi

        Ahdistus on pahaa tekevillä se lukee uudessa testamentissa.


      • Anonyymi

        Älkää tuomitko ettei teitä.....terveisin Jeesus Nasaretilainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahdistus on pahaa tekevillä se lukee uudessa testamentissa.

        > Ahdistus on pahaa tekevillä se lukee uudessa testamentissa.

        Ahdistus ja masennu ei ole sama asia. Mutta, mielenkiintoista kyllä, jos ahdistus on syntiä, koska näyttää, että olemme siirtymässä suuren ahdistuksen aikaan.

        "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään."
        Matt. 24:21-22


    • Anonyymi

      Koko synti käsite on harhaoppia. Uudessa liitossa ei ole mitään "syntejä", ettei voi sitä eikä tätä. Paavalikin sanoi että niillä on hurskauden maine, mutta ei mitään muuta. Uusi liitto on vaeltamista Hengessä ja totuudessa. Se määrittää sen mikä on oikeaa ja mikä väärää. Se ei ole ihmisen asia, vaan Jumalan. Ihminen on aina syntikäsityksineen pelkkä uskonnollinen puoskari.

      • Anonyymi

        Ainoa synti kristityillä on jos ei usko poikaan ristiin naulittiin mutta sitten ei olekaan kristitty juutalaisilla oli tämä epäuskon synti ja on.


    • Anonyymi

      Jos siihen masennukseen kytkeytyy esim. epätoivo, niin se on jo epäluottamuslause Jumalaa kohtaan ja sikäli lähentelee jo syntiä.

      • Anonyymi

        Joukkoraiskaajien kohteet on aika epätoivoisia vallankin jos pahasti vammautettu luita poikki ja raskaana. Raiskaajat olleet eniten ympärileikattuja jahveja tai mohametteja.


    • Anonyymi

      Masennus on mielialahäiriö, se ei vielä ole mielensairaus, mutta varteen otettava syy kääntyä lääkärin puoleen. Masennu pitää tunnistaa ja tilata lääkäriaika terveyskeskuksesta. Papin kanta tietysti on, että sairaus on synnin synnin palkka, mutta tämä on yleistä uskonnollista puhetta ei käytännöllistä sellaista eikä sitä pidä soveltaa kenenkään yksilön elämään eikä mitenkään tavanomaisella luonnollisella tavalla. Uskonnollinen puhe pitää pitää omassa kategoriassaan ja käytännön elämään liittyvät puheet ja keskustelut omassaan. Uskonnollisen puheen ja tavallisen puheen sekoittaminen keskenään on kardinaalivirhe.

    • Anonyymi

      Tuota on saanut kuulla näissä lahkoissa muutamilta eli se masennus on itse aiheuttamasi sairaus/synti.

      Kyllä niitä masentuneita on ollut jo Jeesuksen aikaan; kai se on parempi puhua niistä Hänen tekemistä parantamisis-töistään, kuin mainita, mitä muutakin Hänen eläessään tapahtui.

      Kun ihmisen mieli on tarpeeksi rikki, eikä siihen saa apua juurikaan, niin on se kumma, jos ei ala oirehtimaan!

      Sekin näkemys on uskoontulosta, että elämä muuttuu jotakuinkin ongelmattomaksi.

      Ei pidä paikkaansa! Allekirjoittaneelle ja monille muille on sallittu ties mitä vastoinkäymisiä.

      Nyt kun vielä maailma pimenee ja niitä kuuntelijoita tarvittaisiin, eikä niitä usein löydy, niin moni alkaa olla katkeamisen rajoilla.

      Ne hengen miehetkin; papit, saarnamiehet ,sielunhoitajat palavat loppuun työssään ja jos mennään tuonne alkuun, niin juuri heillähän tämä henkinen puoli piti olla kunnossa eli ei oltu syntiä tehty.

      Jotain 28 vuotta sivusta seuranneena muita ja itseänikin huomannut, että kyllä se mielialojen vaihtelu siihen elämään kuuluu.

      Siinä olisi nyt meillä kaikilla parantamisen varaa, että otettaisiin se vastaantulija huomioon kuuntelemalla ja tai jollakin muulla tavoin, jotta hänelle tulisi tunne, että hän on arvokas juuri sellaisena, kuin on.

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu, ajatus on oikea. Kiitos.


    • Anonyymi

      Evoluutio se on masennuksen kehittänyt paremman tekemisen puutteessa.

      Se on miljoonien vuosien kehityksen tulos ja turha sitä silloin ihmisen on mennä sorkkimaan hienoa luomusta. Eihän siitä aiheudu kuin harmia ja voi käydä niin että evoluutio olisi sen korvannut ylenmääräisellä ilolla ja riemulla miljoonan vuoden kuluttua, mutta kun ihminen menee sitä kehitystä sotkemaan, niin masennus on ja pysyy ihmiskunnassa.

    • Anonyymi

      Tietenkin on ymmärrettävää että evoluution on vaikea kehittää tai sattuman osua oikein millään lailla kohdallaan silloin kun kyse on mielenoikuista. Ne eivät näy eikä niillä ole mitään selkeää yhteyttä siihen miten ihminen pärjää elintaistelussa. Ne vain ovat miten ovat eikä ole edes varmaa yhteyttä miten geenit niihin vaikuttaa. Ovatko ne edes täysin evoluution hallinnassa.

      Evoluutio on nimenomaan sitä, että yksilö pystyy sopeutumaan erilaisiin olosuhteisiin. Ei sitä miten pään sisällä tuulee.

      Evoluutio toimii esim. siten jos maapallon lämpötila vaikka nousisi 1,5 astetta, niin ihmiset, eläimet sekä kasvikunta sopeutuu siihen helposti ja muuttuvat siten ettei se haittaa mitään, vaan saattaa jopa olla helpompi elää ja tulla toimeen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      690
      5294
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3337
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2583
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe