Tarjouksessakin Halpahallissa 3,99 €/kg. Minusta paras grillimakkara.
Kyllä Atrian käristeistä tuli täyttävä olo
29
163
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllähän poronkäristys hyvää on, mutta aika käryisää tehdä sisätiloissa.
No tänään tulee tilattua iltapalaksi jostain pizza, kun ei jaksa tehdä muuta kuin juoda kaljaa.- Anonyymi
Tuskin juot kaljaa vaan olutta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin juot kaljaa vaan olutta.
No näitä kaupan purkkijuomia. Kaljaosastolta löytyneitä.
- Anonyymi
Poronkäristys voissa pannulla. Ei mitään haittaa sisätiloissa. Haudutus vaan ja perunamuusi ja puolukkasurvos. Ihan juhlaruokaa vieraallekin tarjottavaksi!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Poronkäristys voissa pannulla. Ei mitään haittaa sisätiloissa. Haudutus vaan ja perunamuusi ja puolukkasurvos. Ihan juhlaruokaa vieraallekin tarjottavaksi!
Pullo kaljaa joukkoon ja sitten hauduttelemaan tunniksi pariksi. Hyvää tulee. Tarvittaessa voi lisätä nestettä, mutta ihan vaan vettä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pullo kaljaa joukkoon ja sitten hauduttelemaan tunniksi pariksi. Hyvää tulee. Tarvittaessa voi lisätä nestettä, mutta ihan vaan vettä.
Pullo siis kiloon käristelihoja. Jos tekee vähemmän, niin vähemmänkin voi laittaa. Puolen litran pullo kyseessä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Poronkäristys voissa pannulla. Ei mitään haittaa sisätiloissa. Haudutus vaan ja perunamuusi ja puolukkasurvos. Ihan juhlaruokaa vieraallekin tarjottavaksi!
Mitä perkskelettä sitä kitkerää puolukkaa pitäisi tukkia joka paikkaan?? Vaatii siksi paljon sokeriakin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mitä perkskelettä sitä kitkerää puolukkaa pitäisi tukkia joka paikkaan?? Vaatii siksi paljon sokeriakin.
Ei tarvitse olla välttämättä lainkaan sokeria. Minä pidän happamista ruoista muutenkin, ja välttelen sokeria, joka on myrkkyä ja tuhoaa maksan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei tarvitse olla välttämättä lainkaan sokeria. Minä pidän happamista ruoista muutenkin, ja välttelen sokeria, joka on myrkkyä ja tuhoaa maksan.
Ei maksaa niinkään sokeri tuhoa vaan alkoholi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei maksaa niinkään sokeri tuhoa vaan alkoholi.
Nimenomaan sokeri rasvoittaa maksan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nimenomaan sokeri rasvoittaa maksan.
Mutta alkoholi tuhoaa maksan. Rasvamaksan kanssa moni pystyy elämään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mutta alkoholi tuhoaa maksan. Rasvamaksan kanssa moni pystyy elämään.
Sokeri on maksalle tuhoisampi, koska sokeria tulee helposti käytettyä liikaa. Monet alkoholijuomatkin sisältävät sokeria (kuten lonkero), joten ovat tietenkin myös haitallisia.
Kunnollinen sokerivero tarvittaisiin, jotta sokerin kansantaloudelle aiheuttamia vahinkoja saataisiin rahoitettua. Ikäraja myös myyntiin, jottei lapset saisi ostettua sokeria ja pilata terveyttään ennen kuin pääsevät edes aikuisiksi.
- Anonyymi
Makkarahan siinä oli kyseessä,Tupakka,Kossu,Hk sininen eläkeyhtiöt kiittää.
- Anonyymi
Eikös se sanottukin aloituksessa..grillimakkara.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eikös se sanottukin aloituksessa..grillimakkara.
Meillä päin käristyksellä tarkoitetaan hirven- tai poronlihasta vuolluista lastuista paisteltua ruokalajia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Meillä päin käristyksellä tarkoitetaan hirven- tai poronlihasta vuolluista lastuista paisteltua ruokalajia.
Nimi onkin KÄRISTE,,,ei käristys.....ei kaikki ole poroa tai hirveä , mitä käristetään , ainakaan "meillä päin".
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Meillä päin käristyksellä tarkoitetaan hirven- tai poronlihasta vuolluista lastuista paisteltua ruokalajia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo on varmaan joku paikallinen juttu, koska en ole koskaan täällä kaakossa päin tuollaista makkaraa nähnyt kaupassa. Speksien perusteella voisi vastata hieman jauhoisempaa versiota Camping-makkarasta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo on varmaan joku paikallinen juttu, koska en ole koskaan täällä kaakossa päin tuollaista makkaraa nähnyt kaupassa. Speksien perusteella voisi vastata hieman jauhoisempaa versiota Camping-makkarasta.
Ahaa, sitä ei ole siellä puolella Suomea sitten myynnissä?! Jännä juttu. Täällä Pohjanmaalla joka paikassa.
Joo jauhoinen on.
- Anonyymi
Mulle hyvää ruokaa itsetehty kalasoppa. Jos sais mateen. Siikakin käy.
- Anonyymi
Ei muuta kuin pilkille. Ja pilkki pohjaan, jossa matikat luuraa.
- Anonyymi
Lillin kuhakin maistuu suussa hyvälle.
- Anonyymi
Kassleri on hyvää, kun jaksaa vaan grillata tarpeeksi pienellä tulella.
- Anonyymi
Tuo kassleri on jäänyt vähän vieraaksi, kun joskus aikoinaaan paistoin ja sitten ne jänteeet vain narskuivat suussa..taitaa vaatia pitkän kypsytyksen.
- Anonyymi
Possunribsit uunissa, Soijaa puolet ja lihalientä puolet. Pitkä haudutus, niin että liha irtoaa luista helposti.
Ja sitten ihan tavallinen karjalanpaisti!- Anonyymi
" Soijaa puolet ja lihalientä puolet" - mikäs tämä homma on sitten?..,,et laita sellaisenaan ribsejä uuniin.
Soijakastike mihin? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
" Soijaa puolet ja lihalientä puolet" - mikäs tämä homma on sitten?..,,et laita sellaisenaan ribsejä uuniin.
Soijakastike mihin?Käyttäiskö maustamattomia ribbsejä. Lihaliemi tosin aika turha, koska ribbsi on itse luista lihaa. Mutta suolaa pitää tietenkin saada. Itse olen hieronut maustamattomille ribbseille rub-maustetta, ja antanut maustua jääkaapissa vuorokauden verran ennen grillaamista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Käyttäiskö maustamattomia ribbsejä. Lihaliemi tosin aika turha, koska ribbsi on itse luista lihaa. Mutta suolaa pitää tietenkin saada. Itse olen hieronut maustamattomille ribbseille rub-maustetta, ja antanut maustua jääkaapissa vuorokauden verran ennen grillaamista.
OK. Onko tuon kanadalaisen miehen tyyli sinulle tuttu?...käyttää jopa fariinisokeria. Ei ole tullut kokeiltua,
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008889653.html - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
OK. Onko tuon kanadalaisen miehen tyyli sinulle tuttu?...käyttää jopa fariinisokeria. Ei ole tullut kokeiltua,
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008889653.htmlJoskus tulee grillauksen lopuksi siveltyä bbq-kastikkeellakin, jos haluaa tummempaa väriä. Useimmiten ei tule, vaan ihan perus maustaminen riittää. Grillaaminen kestää yleensä 4–8 tuntia.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1302245
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu261958Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti121489Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett121337Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis701231- 931048
- 17967
- 88913
Kuin sonnilauma
Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon17800Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa
Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks115752