Ostaisitko perunaa 35e kilohinnalla?

Anonyymi-ap

16

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Peruna on perusruokaa suomalaisille. Keitettynä kuorineen tai muusina. Joskus paistettunakin. Perunaa tulisi syödä joka päivä. Riisi ja pastaruoat tulisi korvata perunalla. Kotimaista ja ilmastoystävällistä sekä vitamiinipitoisempaa. Lisäksi perunansyönnissä on mukavaa se, kun tietää sen harmittavan vihervasemmistolaisia.

      • Anonyymi

        Peruna on Suomessa täysin yliarvostettua. Pastaa syödään etelä- eurooapssa ja elävät siellä pidempään kuin suomalaiset.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        💋 ­­N­­y­m­­f­o­­m­­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18103237X

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Perunaa tulee syötyä ehkä kerran tai pari kuukaudes. Yleensä meillä syödään pastaruokia, niistä saa monipuolisempia vaihtoehtoja mitä perunasta. Molemmat, pasta ja peruna ovat lähinnä mahan täytettä, vitamiinit ja proteiinit saa siitä mitä siinä on seassa.

      Esimerkiksi siipikarjatuotteet sopii parhaiten pastan tai riisin kanssa, siihen vähän broccolia kylkeen, niin jo on vitamiinit kohdillaan.

      Peruna on ihan hyvää lähinnä jonkin lihakastikkeen kanssa, mutta hemmetin tylsä ruoka-aine, alkaa tökkiä äkkiä. Pastaa ja riisiä sen sijaan syö vaikka joka päivä, kun niiden kanssa voi käyttää erilaisia makuja, sweetsour tai chilikastiketta. Perunan kanssa sweetsour tai chilikastike ei oikein toimi.

      Peruna sopii ns mauttomiin ruokiin, eli vauvasuille jotka syö joka päivä mautonta ruokaa.

      • Anonyymi

        Peruna on hyvää ihan joka päivä.


      • Anonyymi

        Lisäksi perunan ja pastan ero on se, että peruna maistuu perunalta, ja pasta ei maistu oikein miltään. Mutta mutta, tässä tuleekin se juttu. Peruna tarvitsee oman makunsa takia jonkin täydentävän maun rinnalleen, siinä ei ole paljoa vaihtoehtoja, ja sama perunanmaku siinä alkaa tökkiä.

        Sen sijaan pasta, ei maistu millekään, mutta se imee kastikkeesta yms makuja, ja siitä tulee se juttu. Pastoissa on vain mielikuvitus rajana, ja sen ansiosta pastaruokien eri makuvariaatiot tekee siitä niin oivallisen ruoan, siihen ei yksinkertaisesti kyllästy, koska aina voi kokeilla jotain uutta makua.


    • Anonyymi

      Ulkomailta tuodaan perunaa Suomeen koiranruokaan, vieläpä myrkyllistä...
      Sitten mainostetaan, että se on viljatonta koiranruokaa, mutta ei kerrota että siinä on ulkolaista viherkuorista jäteperunaa...

      • Anonyymi

        Koirailu on mennyt liiallisuuksiin nykyään. Koiran asunto ei sovi esimerkiksi kerrostaloon. Kotimainen peruna on jokapäiväistä ruokaa ihmisille, hyvä niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koirailu on mennyt liiallisuuksiin nykyään. Koiran asunto ei sovi esimerkiksi kerrostaloon. Kotimainen peruna on jokapäiväistä ruokaa ihmisille, hyvä niin.

        Peruna on tylsää ruokaa. Pasta antaa enempi vaihtoehtoja. Peruna maistuu perunalta, oli seassa mitä vaan. Pasta sen sijaan imee niitä makuja, ja maistuu siltä miltä kulloinkin halutaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peruna on tylsää ruokaa. Pasta antaa enempi vaihtoehtoja. Peruna maistuu perunalta, oli seassa mitä vaan. Pasta sen sijaan imee niitä makuja, ja maistuu siltä miltä kulloinkin halutaan.

        Pasta on kotoisin Italiasta jossa on velttoilevaa kansaa, mafiaa sun muuta vastaavaa.


    • Anonyymi

      Pastahan on erittäin epäterveellistä koska tehdään valkoisista vehnäjauhoista eli samasta kuin pullakin. Mutta jotkut idiootit ajattelee että se on hienoa kun syödään oikein pastaa joka on fiiniä ulkomaanruokaa.

      • Anonyymi

        Ei se mitään hienoa ole mutta hyvää. Peruna on junttien ruokaa ja se vasta ulkomaan ruokaa on. Alkupeäinen koti kaukana Suomesta.


    • Anonyymi

      Perunan hinta on nimenomaan ongelma täällä Seinäjoellako? Suuret on taas murheet.

      • Anonyymi

        syöpää ei esiinny ulkomailla mutta eipä se ole perunasta kiinni,siks sitä kai maakunnassakin on niin paljon kun kovia rasvoja ja vaaleeta viljaa käytetään paljon. samoin sokeria.Kyllä ne keski euroopassa ja välimerellä vetää viinaa koko ajan muttei pulloa kerralla,ja nimen omaan viinaa ja viiniä.samalla syödään pikkusen. kalja on kans yks myrkky


    • Anonyymi

      Perunan kanssa syödään helposti kovia rasvoja, juuri sen takia, että sillä yritetään peittää perunan puiseva perusmaku. Peruna suorastaan vaatii kylkeen jotain epäterveellistä ja rasvaista sikaa ja voita.

      Pasta sen sijaan ei maistu millekään, vaan se saa makunsa aina siitä kastikkeesta, tai oliiviöljystä, pestosta jne. Siinä voi käyttää omia lempimakuja. Pasta sopii myös kasvisten kanssa.

    • Anonyymi

      Tuota kommenttia en ymmärrä, että perunan syönti harmittaisi vihervasemmistolaisia. Vaimoni äänestää vihreitä ja hänen lempiruokansa on perunakasviskeitto. Sisareni äänestää vasemmistoa, ja hänen lemppari on perunamuusi. Itse taasen äänestän kokoomusta, ja lempiruokaani on pestopasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe