Israelin armeija: Hamas on demokaratia, Israel ei olekaan ainoa demokraattinen valtio Lähi-idässä

Anonyymi-ap

Israellaiset sotilaat tekevät selväksi, että he ovat hyökänneet demokraattisesti hallittuun valtioon. Kuvassa he ovat vallanneet Hamasin parlametin ja heiluttavat siellä Iisraelin lippua:

https://www.jpost.com/breaking-news/article-773089

Hamasilla on siis edustuksellinen demokratia, jonka israelilaiset ovat nyt estäneet toimimasta valtaamalla heidän parlamenttinsa. Mitäs jos Venäjän julistaisi, että Venäjän ainoa demokraattinen valtio Itä-Euroopassa ja heidän armeijansa valtaisi eduskuntatalon?

Yhtään panttivankia Israelin armeija ei ole tainnut saada vapautettua, ainakaan elävänä. Sairaaloita se sen sijaan on tuhonnut ja tappanut lääkäreitä pommittamalla heidän kotejaan. Israelin väitteille siitä, että sairaaloissa olisi terroristien toimintoja, ei ole missään mitään näyttöä, mutta sitähän Iisrael ei tarvitse. Iisraeliin uskoville kun Raamattukin on sanasta sanaan totta, heille aasitkin puhuvat. No, siitä olen samaa mieltä kyllä, joskin kuvainnollisesti. Potilaita Israel on tappanut jo pidemmän aikaa saartonsa avulla, joka on vaikeuttanut lääkkeiden ja hoitotarvikkeiden saamista.

Israelin armeijahan löysi myös Hamasin maanalaisen sairaalan, siitäkin uutisoivat. Luulisi, että sen jälkeen ei tarvitsisi hyökätä Palestiinan virallisia sairaaloita vastaan, koska silloinhan niissä ei hoideta Hamasin haavoittuneita.

Mitäs Iisrael uskovat ja paikallinen juutalaislobby toteaa tähän?

14

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Hamasilla on siis edustuksellinen demokratia, "

      Totta ja tuo edustaja on Kalasnikov! Vastaan äänestäneet saavat lyijyhoitoa.

      • Anonyymi

        Tarkoitatko tähän tyyliin:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Yitzhak_Rabin

        Niille, jotka vain puhuvat kielillä, mutta eivät ymmärrä niitä, kerrottakoon, että kyseessä on Israelin pääministeri, jonka äärisionistinen juutalainen murhasi ampumalla.

        Mutta ei varmaankaan Kalashnikovilla, vaan jollain omaan ideologiaansa paremmin sopivalla aseella.

        Hyvä muuten tietää sekin, että Kalash-kansa on yksi vanhimpia kulttuurinsa säilyttäneitä ihmisryhmiä syvällä Kauko-idässä, tai miksi se alue nyt lasketaankaan. Selvästi myös meidän suomalaisten esi-isät, jotka siis ovat alunperin selvästi kauempaa idästä kuin venäläisten esi-isät, ovat saaneet vaikutteita, joista jotkut näkyvät kielessämme ja elämäntavassamme edelleen. Näin vaikuttaisi olevan myös lännempänä asuneiden indoeurooppalaisten esi-isien kanssa, hekin ovat saaneet vaikutteita Kalash-kansalta.

        Rynnkkökiväärin suunnittelija Mihail Kalashnikov on mitä ilmeisemmin saanut nimensä sukunsa muinaisen etnisyyden mukaan, vaikka kuvasta päätellen sekään on jossain vaiheessa lorahtanut ehkä Tsingiskaania. Joka ihan todistetusti oli jopa hänestä laulanutta Frederikiä kovempi panomies.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Kalašnikov


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍑 ­­­N­­y­­m­­­f­­­o­­­m­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18106182o

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Voidaan arvailla että kuinkahan vapaat nuo vaalit ovat olleet, koska sen jälkeen ei ole ollut enää uusia vaaleja. Vaikuttaa paremminkin totalitarismista.

      • Anonyymi

        Ei diktatuurissa tarvita vaaleja. Sen on Hamas ja PLO todistanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei diktatuurissa tarvita vaaleja. Sen on Hamas ja PLO todistanut.

        Eikä siviilien tappamiseen tarvita diktatuuria. Enemmistö Knessetissä riittää.

        Eihän Suomessakaan tarvittu diktatuuria tappamaan tuhansittain punavankeja leireille, ilman että heidän syyllisyyttään edes tiedettiin.

        Demokratiaa kyllä tarvittiin pelastamaan ne, jotka pelastuivat. Ilman Väinö Tanneria tragediasta olisi tullut paljon suurempi ja Talvisota olisi luultavasti hävitty.

        Oikeisto kun on aina liian tyhmää nähdäkseen nenänpäätään pidemmälle.


    • Anonyymi

      Vaikea se on olla Israelin olla pommittamatta sairaalan lähistöä, koska Hamasin sotilaskomentokeskukset ovat sairaalan alla ja tunneliverkosto lähtee sieltä. Lisäksi Hamas pitää sairaalassa siviilejä ihmiskilpeinä, ei päästä heitä lähtemään ja käyttää myös ambulansseja sotilaskuljetuksiin. On surullista, että ihmiset uskovat Hamasin propagandan. Hamasin ainoa tarkoitus kun on tuhota Israelin valtio.

      • Anonyymi

        Mitä todisteita on siitä, että Hamas pitäisi ihmisiä väkisin sairaala-alueilla? Paitsi Israelin propaganda, joka on aivan samanlaista kuin venäläinen propaganda Ukrainan sairaaloiden pommittamisesta. Kotinsa menettäneet ihmiset hakevat suojaa sairaala-aleuilta, koska kuvittelevat, että israelilaisetkin olisivat ihmisiä ja ajattelsivat ja toimisivat kuten ihmiset.

        Yhtään kuvaa tai todistetta ei ole siitäkään, että yhdenkään sairaalaan alla olisi ollut Hamasin fasiliteetteja.

        Vaikka olisi, jokainen ymmärtää, ettei sairaita täynnä olevaa sairaalaa voi evakuoida yhtään minnekään.

        Jos nyt Hamas ei aina aivan totuudessa pysy, niin Israel näyttää valehtelevan vähintään yhtä paljon. Mutta Israel selvästi tappaa enemmän. Hamasin surmaamissa ja panttivangeiksi ottamissa oli sentään israelilaisia sotilaitakin. Siitä ei taida olla mitään näyttöä, että Israel olisi Gazan alueella vielä saanut tapettua mitään muuta kuin siviilejä.

        Tuo maailman tehokkain ja kyvykkäin armeija, jonka aseita itse Maailmankaikkeuden Luoja ohjaa. Hallelujah vaan heillekin.


      • Anonyymi

        "Vaikea se on olla Israelin olla pommittamatta sairaalan lähistöä, koska Hamasin sotilaskomentokeskukset ovat sairaalan alla ja tunneliverkosto lähtee sieltä."

        Näin on ja voi olla että panttivangitkin ovat sairaalan tai sitten Hamas sitonut panttivangit "potilaiksi" sänkyyn kiinni.


    • Anonyymi

      Aina on niitä terrorismin kannattajia, joiden mielestä pitäisi odottaa kunnes on itse räjähtänyt ilmaan, ennenkuin puolustautuu.

      Miksi Suomi on hankkinut pommikoneita? Eihän venäläiset ole ampuneet laukaustakaan Suomeen yli seitsemäänkymmeneen vuoteen! Antaisivat vain vihollisen tehdä rakennelmiaan rauhassa, mitä niistä tarvitsee välittää.

      Vasta kun on todisteita, että Suomeen on hyökätty, silloin vasta kannattaa miettiä mitä tehdään.


      Voisiko joku muuten selittää minulle, miksi yhden henkilönkin murhaajaa vastaan lähetetään Suomessa liuta hyvin varustautuneita poliiseja? Sehän on aivan selvää ylireagointia!
      Lähetettäköön vain yksi poliisi samanlaisen pyssyn kanssa ottamaan kiinni murhaaja, ettei tulisi käytettyä enemmän väkivaltaa kuin että rikollisella on reilu mahdollisuus puolustautumiseen!
      Pitäähän siinä olla tasapuolisia!

      • Anonyymi

        Suomella ei ole pommikoneita. Hornet on hävittäjä ja niin on seuraavakin konemalli.

        Suomessa ylivarustautuneet poliisit eivät tapa murhaajan koko perhettä eikä puolta suvusta, yleensä murhaajakin saadaan elävänä oikeuden eteen. Varsinkaan poliisi ei pommita sairaalaa raunioiksi, jos murhaaja sattuu olemaan siellä.

        Israelilaiset kun ovat niin oppivaista kansaa, he voisivat ottaa oppia Suomen poliisista.

        HIhhulisaarnaajien perässä juoksevat voisivat tulla oikeaan uskoon, liittyä kansankirkkoon ja mennä sunnuntaisiin Jumalanpalveluksiin kuuntelemaan kerrankin järkipuhetta.


    • Anonyymi

      "Vaikea se on olla Israelin olla pommittamatta sairaalan lähistöä, koska Hamasin sotilaskomentokeskukset ovat sairaalan alla ja tunneliverkosto lähtee sieltä."

      Näin on ja voi olla että panttivangitkin ovat sairaalan tai sitten Hamas sitonut panttivangit "potilaiksi" sänkyyn kiinni. Lisäksi sairaalassa viime päivinä kuolleet "potilaat" ovat olleet haavoittuneita Hamasin taistelijoita. Itse uskon että sairaalassa on nyt "potilaina" satoja Hamasin terroristeja.

    • Anonyymi

      Onko kukaan edes ajatellut, että sairaalat ovat Hamasin valvonnassa, ja kun Hamas on terroristijärjestö kuinka joku voi pitää heidän uutisointia uskottavana siviiliuhreista ym.

      • Anonyymi

        Kyllä vihervasemmistolaiset uskovat täysin Hamasin ilmoittamiin tietoihin.

        Ylen uutisissakin ilmoitettiin aluksi, että tuossa sairaalapommituksessa oli kuollut yli 500 ihmistä, mutta kun paljastui, että se olikin PFLP:n harhaanmennyt ohjus, niin seuraavassa uutislähetyksessä kuolleita olikin vain alle 50.
        Niin se maailma muuttuu, Eskoseni.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2730
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      209
      1753
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1465
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1221
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      943
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      826
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      740
    Aihe