Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Talvisota 2.0

Anonyymi-ap

Puolustautumista maahantunkeutujaa vastaan

https://www.youtube.com/watch?v=ClLHBWOL5dQ

Mujahediinit ajoivat neuvostoarmeijan pois mailtaan. He ajoivat USA:n armeijan pois mailtaan, se vei hieman kauemmin, kun eivät saaneet siihen CIA:n tukea. Nyt he tappavat maahansa tunkeutuneita örkkejä, kuten jokaisen itseään arvostavan kansansa jäsenen tuleekin tehdä.

Tappajien ja murhaajien valtio, jonka markkinatoreilla pommejaan räjäytelleen terroristit perustivat suurelta osin varastetulle maalle ja edelleen jatkaa varastamista, sala- ja julkimurhaamista ja painostusta, joka ei paljon poikkea siitä, mitä juutalaiset itse kokivat, joskin hyvin lyhyen aikaa, vain 12 vuotta, saa vielä tukea "länsimaisilla arvoilla" jeesustelevilta ns länsimailta.

Eicmannin oikeudenkäynti oli oikeastaan naurettava esitys. On epäselvää, mistä hänet oikeastaan tuomittiin maassa, joka itse on syyllistynyt viattomien tappamiseen ja ihmisten omaisuuden varastamiseen enemmän kuin yksikään toinen maa tuolla alueella. Mutta Eichmannin sanat ennen hirttämistään olivat enteelliset: "toivon, että seuraatte minua mahdollisimman pian".

On häpeä koko läntiselle maailmalle, että niin ei ole vielä tapahtunut. Vähintääkin terroristin Menachem Beginin olisi tullut päätyä hirttosilmukkaan, kuten myös Netanjahun. Sen sijaan toinen maanryöstöstä syntyneen valtakunnan hoippuen kävelevä johtaja halasi häntä.

Mikä ns länsimaiden idea näissä sodissa oikein on? Ukraina taistelee olemassa olostaan ja sitä tuetaan lähinnä moloch-horriduksen levittämällä propagandalla. Aseita annettaan vain sen verran, että ukrainalaisia varmasti kuolisi vielä tuhansia lisää. Samaan aikaan tuetaan avustuspaketein upporikasta timantinkiillottajien maata, kun se tekee kansanmurhaa ja yrittää varastaa lisää maata, vastassaan lähes paljain käsin heitä vastaan taistelevat maansa menettäneet ihmiset.

Mikä järki tuossa "johdonmukaisuudessa" on? Mitä tuolla on tarkoitus saavuttaa? Mitä oli tarkoitus saavuttaa hyökkäämällä Afganistaniin, samalla kun Venäjä vahvistui? Mitä saavutettiin repimällä hajalle Irak ja Libya? Mitä on saavutettu kehittämällä loputon sisällissota Syyriaan?

Israel pyrkii timanttienkiillotamisen suurvallasta myös kaasuntoimittajaksi, ja kaasua on tarjolla myös Palestiinan rannikolla. Turkki, jonka läpi venäläinen kaasu edelleen virtaa Etelä-Eurooppaan, ei sitä salli ja on alkanut tukea Palestiinaa.

Venäjää ei tule romahtamaan kaasun- ja öljynvientisaartoihin. Sen sijaan markkinoita saadaan jaettua uudelleen niin, että Israel pääsee rahakkaille Länsi-Euroopan markkinoille, joiden tosin pitäisi olla tulevaisuudessa supistuvat. Sotatila takaa, että eivät ole, vaan fossiilisten käyttö jatkuu.

5

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huvittavinta, tai traagisinta, on, että israelilaiset ja palestiinalaiset ovat serkuskansoja, jotka ovat hyvin samanlaisia. Isrealilaiset halusivat takaisin maan, jonka olivat aikoinaan ryöstäneet (siitä ryöstöretkestähän melkoinen osa Vanhasta Testamentista kertoo) ja sitten noin 2000 vuotta sitten menettäneet, kun serkkupojat arabit aikovat ottaa takaisin vasta 75 vuotta sitten menettämänsä maat. Kummatkin vetoavat lisäksi kivikautisiin uskontoihinsa, joista juutalaisuus on todellakin jo kivikaudella syntynyt, islam virallisesti antiikin aikana, joskin pitkälti kivikautisiin olosuhteisiin. Noista kahdesta Islam on vakaammalla moraalisella pohjalla ja on kyennyt luomaan suuria valtakuntia.

      • Anonyymi

        Kahdesta vuohipaimenten muinaisjäänteestä länsimaat tukevat toista ja vihaavat ja pelkäävä toista, ja pääosin vain omaa ahneuttaan. Manipuloidakseen itselleen kristikunnan ja sen pohjalta syntyneen sekulaarin lännen myötätunnon juutalaiset ovat poistaneet uskonnostaan joitakin brutaaleimpia piirteitä, mutta eivät ole luopuneet ytimsestä: maan varastamisesta, salamurhaamisesta ja ylimielisyydestä naapureitaan kohtaan. Naisten tasa-arvoisuuskaan ei ole juutalainen keksintö, joskin monet sekulaarit juutalaistaustaiset ovat sitä ansiokkaasti edistäneet, kuten vaikkpa Emma Goldman. Luther raivosi kirjoituksessaan, joka on läntisten sananvapaussoturien parissa yhtä suuressa suosiossa kuin Osama Bin Ladenin puhe, siitä kuinka juutalaisilla rabbeilla on tapana kiittää jumalaansa siitä, etteivät ole syntyneet naisiksi. Luther pauhasi, että naiset ovat yhtä arvokkaita ihmisiä kuin miehetkin, joskaan ei hänkään kannattanut, että naiset avaisivat suunsa seurakunnassa.

        Vuonna 2023 maailma, joka kehittyneempi ja viisaampi kuin koskaan, kulkee samaa rataansa kuin tähänkin saakka. Sotia käydään ja ilmeisesti vain leviävät ja lisääntyvät. Päätöksiä tehdään lyhytnäköisen, noin kvartaalin mittaisen, ahneuden pohjalta. Ilmastonmuutos pysähtyy vain, jos se on pääosin ihmislähtöinen ja "talousmiesten" ja markkina-analyytikkojen sijaan poliittikojen johtama ja pitkän ajan strategiset visiot omaava Kiina päättää sen pysäyttää. Nuoriso palvoo räppäreitä, joka kourivat muniaan ja kolistelevat muutaman kymmenen kilon painoisia kultaketjujaan, jotka omien perinnäisten moraaliarvojensa mukaisesti toimivat timanttienkiillottajat ovat heille myyneet.

        Melkoisesta osaltaan siis Raamatussa mainittu Baabelin porttokin tuntisi olonsa aika kotoiseksi, jos sattuisi syntymään maailmaan nyt. Siitä huolimatta angsti-ateistit eivät edelleenkään tajua, miksi se Raamattu kannattaa lukea. Eikä se auta asiaa, että he kenties ovat lukeneet sen väärästä syystä ja väärällä asenteella.


    • Anonyymi

      "Mitä saavutettiin repimällä hajalle Irak ja Libya? Mitä on saavutettu kehittämällä loputon sisällissota Syyriaan?"

      Israelin aseman vahvistuminen, jota se nyt halusi käyttää hyväkseen. Kuten on nähty, yksikään arabimaa ei halua tukea palestiinalaisia. Edes arjalainen Iran ei halua mennä siinä määräänsä pidemmälle. Nyt on siis sopiva hetki yrittää tuhota palestiinalaiset ja vallata Gazan kaasurannikko.

      Siksi Israel oli vetänyt sotilaansa pois rajaltaan, vaikka tiesi Hamasin tekevän hyökkäyksen, jonka Israelin johto oli itse siltä tilannut. Melko varmasti Moskovan kautta.

      Saa nähdä, oliko suunnitelma yhtä nerokas kuin Neuvostoliiton päätös tunkeutua Afganistaniin oli. Jopa juutalaisen älykkyysosamäärän omaaville tulee joskus laskuvirheitä.

      Bin Laden on kirjeessään melkoisen oikeassa todetessaan, että länsimaat ovat pitkälti vain siionistien työrukkanen, jotka saadaan tekemään oikeastaan ihan mitä vain Israel milloinkin tarvitsee.

      Senkö takia Ladenin teksti yritetään nyt häivyttää, oltuaan kaikkien saatavilla kymmeniä vuosikausia? Jokainen, joka seuraa uutisia, näkee saman ilman mitään kirjeitäkään.

    • Anonyymi

      Nyt sananvapauden suurvallat ovat estämässä ihmisiä lukemasta tai kuuntelemasta Osama Bin Ladenin kirjettä amerikkalaisille. Mitä helvettiä? Eivätkö kuuluisat länsimaiset arvot olekaan niin ylivoimaiset, etteikö joku terroristi potki niitä nurin mennen tullen ja voita ihmisiä puolelleen. Onhan siinä puheessa tietenkin muutamia ikäviä totuuksia, joita juuri nyt ei haluta kuulla.

      Kuten se, että Yhdysvallat itse on täysin syntynyt varastetulle maalle, petoksella ja väkivallalla. Että sen väestöpohja on suurelta osin pelkureita, pakenijoita, rikollisia ja huijareita, ainesta joka syystä tai toisesta oli joutunut vaikeuksiin omassa maassaan. Ja uskonnollisia hulluja. Ei tietysti ole suuri ihme, jos juuri tuo maa tukee aivan vastaavalla tavalla syntynyttä Israelia. Sen sijaan Ukrainan tukeminen on Yhdysvaltojen oman historian valossa sille täysin vieras tehtävä ja jo senkin takia niin vaikeaa kuin on nähtykin sen olevan.

      Eikä ole ihme, miksi Yhdysvallat hävisi Vietnamissa eikä uskalla taistella Ukrainassa. Itsenäistymissotansa oli lähinnä mujahediinien kaltaista taistelua ylivoimaista sotilasvoimaa vastaan, jonka lopulta Ranskan lähettämät apujoukot ratkaisivat kapinallisten eduksi. Sen jälkeen Yhdysvallat käytti armeijaansa vain varastamaan maita Meksikolta ja intiaaneilta, jotka kumpikin olivat auttamatta alakynnessä eivätkä tarjonneet mitään todellista vastusta. Kuten eivät ne sissitkään, joita nujertamaan merijalkaväki aika ajoin lähetettiin naapurimaihin. Ensimmäinen ja toinen maailmansota sekä Korean sota ovat ainoat, joissa vastassa on ollut järjestäytynyt sotavoima. Niissä Yhdysvallat on käyttänyt asevelvollisarmeijaa laajemmalla pohjalla ja joukot ovat onnistuneet käyttäytymään kohtuullisen hyvin, joskin ranskalaisnaiset pitivät enemmän saksalaisista. Sen sijaan Vietnamissa ja osin jo Koreassakin yhdysvaltalaissotilaat kohtelivat paikallaistakin väestöä, joiden puolesta heidän siellä olisi pitänyt olla taistelemassa, kuin intiaaneja. Vietnamissa ja Afganistanissa Yhdysvallat sai aikaan mittavan korruption ja hallinnon, joka oli samanlainen omiaan sortava siirtomaahallinto kuin mitä britit ja ranskanpullat olivat pystytelleet sinne sun tänne ryöstäessään luonnonvaroja. Kummassakin tapauksessa "demokraattinen" hallinto romahti välittömästi kun sitä asein pystyssä pitäneet amerikkaiset poistuivat hävinneinä kotiinsa. Irakin hallinto ei ole kovin paljon erilainen, on ajan kysymys, miten kauan se kestää sen tyhjän päällä, jolle se on pystytetty. Sekin "demokraattinen" hallinto kun luistelee jatkuvasti vuodattamansa veren päällä.

      Ja sitten tulee muka suurenakin yllätyksenä, kun suurin osa maailman väestöstä pyyhkii lähinnä takamuksensa läntisen propagandan höpinöillä "vapaudesta" ja "demokratiasta". Kun Egyptissä islamistit äänestettiin valtaan, länsi kaatoi heidän hallituksensa ja seuraaviin vaaleihin ei väärinäänestäjillä ollut asiaa. Ranskan hallitus, joka tappio vähintään miljoona algerialaista pyrkiessään jatkamaan siirtomaavaltaa maassa, ei joutunut pakotteiden kohteeksi eikä sitä yritetty kaataa ulkoapäin. Se oli "oikealla tavalla" demokraattinen. Ranskalaiset itse tekivät vallankaappauksen ja nostivat valtaan de Gaullen, joka lopetti typerän ja täysin hyödyttömän verenvuodatuksen tekemällä Algeriasta itsenäisen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2162
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      44
      1864
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      68
      1525
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1442
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe