H.Veijonen sen keksi. Trump on antikristus

Anonyymi-ap

Lappeenrannan nettiprofeetta Harri Veijonen uskoo, että Trump on antikristus:

ANTIKRISTUSEHDOKAS DONALD TRUMP

1. Taannoin kirjoitin, että "Trump ei voi enempää toimia kuin antikristus hiomassa Jerusalemin valerauhaa." Todellakin Trumpilla on viimeisen suuren Antikristuksen erityispiirre hioa valerauhaa Israelille.

2. Kirjoitin myös vastoin kaikkia omasta mielestään profeettoja, että Trumppia ei valita jatkokaudelle. Mutta seuraavalle kaudelle Trump voidaankin taas valita, sillä eräs Antikristuksen tuntomerkki on, että hän tulee takaisin. (Ilm 17:8)

3. Antikristus on aluksi Israelin ystävä, kuten Trump on jo osoittanut olevansa.

4. James Key kirjoittaa hyvin siitä miten Trump ei ole todellinen kristitty ja miten hän sopii hyvin antikristusehdokkaaksi.

5. Ehtisi vahvistaa valerauhan 2026. Toiselle kaudelle Trump tulisi 2024. Ehtisi hyvin vahvistaa Jerusalemin valerauhan talvella 2026, jota ajankohtaa olen pitänyt todennäköisimpänä. HV

Kuka olisikaan sopivampi petoehdokas kuin Trump, jonka pää haavoittui vuonna 2020 mutta tulee takaisin valtaan ja aateveljensä Elon Musk on hänen profeettansa, joka saa tulenkin lankeamaan taivaasta (X-satelliitista) maan päälle. Musk on lanseeraamassa myös mikrosirut iholle, jotta kansa voi käydä kauppaa.

20

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trump ja Musk yhdistelmä on kyllä hyvinkin potentiaalinen.

      • Anonyymi

        https://yle.fi/a/74-20100045

        Yhdysvallat

        Musk aikoo siirtää yrityksiään Kaliforniasta sukupuolivähemmistöjä koskevan lainsäädännön vuoksi

        Musk aikoo siirtää avaruusyhtiö SpaceX:n ja viestipalvelu X:n pääkonttorit Kaliforniasta Texasiin. Musk on jo aiemmin siirtänyt autovalmistaja Teslan pääkonttorin Texasiin.

        Miljardööri Elon Musk aikoo siirtää omistamiensa avaruusyhtiö SpaceX:n ja viestipalvelu X:n pääkonttorit Kalifornian osavaltiosta Texasiin.

        Musk perustelee päätöstään Kalifornian osavaltion lailla, joka estää kouluja pakottamasta opettajiaan ilmoittamaan oppilaan vanhemmille mahdollisista muutoksista oppilaan sukupuoli-identiteetissä.

        – Tämä on viimeinen pisara, Musk sanoi X:ssä.

        Miljardööri väitti Kalifornian kuvernöörin Gavin Newsomin maanantaina allekirjoittaman lain sekä muiden sitä edeltäneiden lakien hyökkäävän perheitä ja yrityksiä vastaan.

        – Tein kuvernööri Newsomille selväksi noin vuosi sitten, että tällaiset lait pakottaisivat perheet ja yritykset lähtemään Kaliforniasta suojellakseen lapsiaan, Musk jatkoi.

        Musk kritisoinut persoonapronominien käyttöä

        Musk on aiemmin kritisoinut muun muassa sitä, miten ihmiset käyttävät ja toivovat muiden käyttävän oman sukupuoli-identiteettinsä mukaisia persoonapronomineja.

        Musk on kommenteissaan heijastellut useiden konservatiivien esittämiä näkemyksiä ja väittänyt, että sukupuoli-identiteettiin liittyvät pronominivalinnat ovat osa väitettyä woke-agendaa, jonka hän väittää olevan vaaraksi yhteiskunnalle.

        Musk on aiemmin ottanut yhteen Newsomin kanssa myös muun muassa osavaltion koronapolitiikkaan liittyen.

        Miljardööri on siirtänyt jo aiemmin sähköautovalmistaja Teslan pääkonttorin Kalifornian Palo Altosta Texasin Austiniin.

        SpaceX:n pääkonttori on tätä nykyä Hawthornessa, mutta Musk uhkaa siirtää toimitilat nyt Boca Chicaan, josta käsin yhtiö jo nykyiselläänkin tekee rakettiensa laukaisuja. X puolestaan majailee San Franciscossa näyttävässä art deco -rakennuksessa, mutta Musk haluaa siirtää viestipalvelun Teslan tavoin Austiniin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/pedon-nousua-seurataan/2023/12/04/elom-musk-joutui-salamurhan-yrityksen-kohteeksi/



      4.12.2023

      Elom Musk joutui salamurhan yrityksen kohteeksi
      Olen viime aikoina miettinyt Elon Muskin roollia Daniel 8. luvun takaa ilmestyskirjan petona mutta ongelmia profiloida tätä siksi, on edelleen aika monta. Ensinnäkin juuri se kuolettava ”miekanhaava” joksi ilmestyskirja nimitti sitä, toki tarkoittaen salamurhayritystä tai muuta väkivaltaista tapahtumaa.

      Pedon ilmestyminen onkin sitten jännempi juttu, nimittäin Paavali kirjeessään tessalonikkalaisille mainitsee pedon- tai laittomuuden ihmisen ilmestymisestä. Samoin kuin sana ”laiton”, mitä sekin tarkoittaa?

      Tätä on syytä pohtia… Ehkäpä videon muodossa tässä kun antaa ajattelemisen aihetta.

      -----------------

      https://www.pelastussanoma.fi/pedon-nousua-seurataan/2022/12/02/alkaa-pikku-hiljaa-selvita-mista-tulee-se-pelottavin-asia/



      2.12.2022

      Alkaa pikku hiljaa selvitä mistä tulee se pelottavin asia

      ---------------

      https://www.pelastussanoma.fi/pedon-nousua-seurataan/2022/11/01/alkaa-niin-pelottaa-etta-kaikki-se-mita-on-tullut-sanottua-on-pian-totta/



      1.11.2022

      Alkaa niin pelottaa, että kaikki se, mitä on tullut sanottua melkein vitsillä, onkin pian totista totta

      Katsokaa mitä tämä on tekemässä ja mihin menossa. Voi luoja, auta meitä ihmisiä tämän asian kanssa.

      --------------

      lue loput linkistä!

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4433f27a-4417-49a4-905c-92bc00075d84

      WSJ: Huoli heräsi Elon Muskin huumeiden käytöstä

      Elon Muskin huumeiden käyttö huolestuttaa hänen johtamiensa yhtiöiden ylintä johtoa, kertoo yhdysvaltalaislehti Wall Street Journal lähteidensä perusteella.

      Maanantai 8.1.2024 klo 18:56

      Tesla-miljardööri ja pikaviestipalvelu X:n omistaja Elon Musk, 52, on jälleen otsikoissa.

      Yhdysvaltalainen talousmedia Wall Street Journal (WSJ) uutisoi nimettömiin lähteisiinsä vedoten, että viime vuosina eräät Muskin omistamien yritysten johtajat ja hallituksen jäsenet sekä muut miljardööriä lähellä olevat ovat huolestuneet siitä, että hänen käyttäytymistään ohjaa huumeiden käyttö.

      WSJ:n mukaan Musk on aiemmin käyttänyt muun muassa ketamiinia, lsd:tä, kokaiinia, ekstaasia ja psykedeelisiä sieniä.

      Muskille läheiset ihmiset sanovat, että hänen huumeiden käyttönsä on jatkuvaa. Etenkin ketamiinin kerrotaan olevan Muskin suosiossa, ja hänellä on siihen myös resepti.

      Musk on myös avaruusyhtiö Space X:n toimitusjohtaja. Hän on Bloombergin ylläpitämän miljardöörilistauksen piikkipaikalla.

      Pilvi
      WSJ:n mukaan Muskin ympärillä olevat ihmiset ovat jo kauan sitten tottuneet hänen ”epävakaaseen” käytökseensä. Jotkut Space X:n johtajat huomasivat kuitenkin muutoksen yritystapahtumassa vuoden 2017 lopulla.

      Tuolloin Musk väitetysti saapui tapaamiseen myöhässä ja puhui käsittämättömiä. Hänen sanotaan myös kuvailleen rönsyilevästi avaruusyhtiönsä uutta rakettia.

      Musk on aiemmin julkisesti polttanut kannabista kalifornialaiskoomikko Joe Roganin podcast-lähetyksessä syyskuussa 2018.
      Kannabiksen viihdekäyttö on laillista Kaliforniassa.

      Miljardööri itse sanoi sunnuntaina X:ssä, että podcastin jälkeen hän kävi kolmen vuoden ajan säännöllisesti huumetestissä. Muskin mukaan testeissä ei löytynyt minkäänlaisia merkkejä edes pienistä määristä huumeita tai alkoholia.


      Julkinen pilvenpoltto johti kuitenkin siihen, että Yhdysvaltain puolustusministeriö otti hänen turvallisuusluokituksensa tarkasteluun. Luokitus liittyy Space X:ään, joka on valtuutettu laukaisemaan vakoilusatelliitteja.

      WSJ nostaa jutussaan esiin myös Muskin sijoittajia hämmentäneet kommentit vuodelta 2018, jolloin hän sanoi harkitsevansa Teslan vetämistä pois pörssistä. Myöhemmin Musk perui aikeensa.

      Ainakaan Teslan osakekurssi ei ole ollut moksiskaan Muskin väitetystä huumeiden käytöstä, sillä se on noussut viimeisen viiden vuoden aikana noin 1000 prosenttia.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2021/06/01/jeesuksen-syntyma-ja-laskelma-tahan-paivaan/

      1.6.2021

      Jeesuksen syntymä ja laskelma tähän päivään

      Matteus 2:14-16 Niin hän nousi, otti yöllä lapsen ja hänen äitinsä ja lähti Egyptiin. Ja hän oli siellä Herodeksen kuolemaan asti; että kävisi toteen, minkä Herra on puhunut profeetan kautta, joka sanoo: ”Egyptistä minä kutsuin poikani”. Silloin Herodes, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja lähetti tappamaan kaikki poikalapset Beetlehemistä ja koko sen ympäristöstä, kaksivuotiaat ja nuoremmat, sen mukaan kuin hän oli aikaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut.

      Herodes määräsi kaikki alle kaksivuotiaat tapettavaksi vuonna X ennen ajanlaskun alkua, joka on vähintään 4 eaa. koska Herodes kuoli tuona alkuvuonna. Herodes siis tiesi Jeesuksen olevan 1-2 vuotias, joten Jeesuksen on täytynyt syntyä vuonna 7, ollakseen 1-2 kun Herodes häntä vainosi. Ja kun laskuissa täytyy ottaa vielä huomioon vuosi 0 joka lisätään Jeesuksen ikään sen seitsemännen vuoden kohdalla.

      Jos Jeesus oli siis kaksi, vuonna 4 eaa. niin se tarkoittaisi, että Jeesus olisi tänään vuonna 2021, 2027 vuotta vanha ja täyttäisi syksyllä siis jo 2028 vuotta.

      Tästä on helppo laskea loppu…

      Otetaan nyt Jeesuksen kuolin ikä, 33 ja puoli vuotta. Elikkä Jeesus on/olisi siis 2033½
      vuotias yhden omerin laskennan alle 7 vuoden kuluttua, eli 2000 vuotta sitten 33½, joka on Herramme vapahtajan ristinkuoleman vuosi.

      Herodes kuoli sairastuttuaan lähes 70-vuotiaana. Juutalainen vanha paastokäärö siis antaa syytä olettaa kuolinpäivämääräksi 28. tammikuuta 1 eaa. joka on siis ihan alkuvuosi. Niinpä Jeesuksen ikä, jos kerran Hän syntyi syksyllä ja sen on melkein pakko haarukoitua vuoteen 7 eaa. joka lukuna toimisi täydellisyytenä yhtälöön. Kyllähän Jumala tämänkin asian huomioi.

      Tämän laskelman mukaan, meidän olisi syytä jo olla Taivaassa!

      • Anonyymi

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2021/07/23/matteus-24-varoitus-israelille-ja-daniel-11-luku/



        23.7.2021

        Matteus 24 varoitus Israelille ja Daniel 11. luku

        On täysin selvää, että Matteus 24. luvun jakeiden 15-20 koskema varoitus osuu juutalaisten temppelinhävityspäivälle. Se on siksi selvää, koska Matteus jopa kirjoittaa heti perään jakeessa 21 näin:

        Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.

        Tämän luulisi vahvistavan, ettei se päivä ole mikään sattuma, vaan se on nimenomaan temppelinhävityspäivä, Tisha Be Av kuun 9. päivä.

        Juutalaiset itse väistävät sitä päivää osumasta sapattiin, siirtämälle sitä aina sen mukaan, jos se sattumalta osuu sapatille. Tämähän ei mitään auta, vaan se päivä on Jumalan tiedossa, eikä muuksi muutu, vaikka ihmiset tekisivät mitä tahansa.

        Tuona päivänä on siis tapahtunut kaikki kauheudet jotka koskee Juutalaisia, jopa natsien lopullinen ratkaisu tapahtui tuona samana päivänä, eikä siis pelkästään temppelit tuhoutuneet tuona vuoden päivänä.

        Tisha Be Av joka tapauksessa osuu aina vuodenajalla kesälle mutta sen sapattiosuma on aina seurattava erikseen.

        Alla olen tehnyt hieman taustaa aiheesta. Luehan nyt vain mielenkiinnolla, en ala sen enempää spekuloimaan. Toivon vain, että tämä herättäisi sinut miettimään ja laskeskelemaan asioita.

        -----------

        (laskelma linkissä!)

        -------------


        Tässä jälkikäteen huomasin, että tuon päällikön, (kuka lie sitten onkin) teltta vois hyvin olla vastarannallakin, Egyptin puolella, mikäli ihana vuori tarkoittaisi Siinain vuorta. Samaa tukisi Egyptin joukkojen tulo vastarannalle, kun Mooses jakoi meren kahtia. Joka tapauksessa peto seisoo silloin Pyhällä paikalla ja julistaa jumaluuttaan.

        Kehotan erityisesti lukemaan Daniel 11. lukua sillä silmällä mitä nyt juuri tapahtuu tälläkin hetkellä, ketkä liittoutuu ja ketkä mahdollisesti sotii keskenään.

        Mutta joka tapauksessa tässä haluan muistuttaa, että jonkin yhden suuren ”antikristuksen” yksivaltiudesta ei lopunaikana ole kysymys. Sellaista ei kannata odottaa tapahtuvaksi, koska sotaa on oleva loppuun saakka, päättyen Harmageddoniin ja Jeesuksen näkyvään paluuseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2021/07/23/matteus-24-varoitus-israelille-ja-daniel-11-luku/



        23.7.2021

        Matteus 24 varoitus Israelille ja Daniel 11. luku

        On täysin selvää, että Matteus 24. luvun jakeiden 15-20 koskema varoitus osuu juutalaisten temppelinhävityspäivälle. Se on siksi selvää, koska Matteus jopa kirjoittaa heti perään jakeessa 21 näin:

        Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.

        Tämän luulisi vahvistavan, ettei se päivä ole mikään sattuma, vaan se on nimenomaan temppelinhävityspäivä, Tisha Be Av kuun 9. päivä.

        Juutalaiset itse väistävät sitä päivää osumasta sapattiin, siirtämälle sitä aina sen mukaan, jos se sattumalta osuu sapatille. Tämähän ei mitään auta, vaan se päivä on Jumalan tiedossa, eikä muuksi muutu, vaikka ihmiset tekisivät mitä tahansa.

        Tuona päivänä on siis tapahtunut kaikki kauheudet jotka koskee Juutalaisia, jopa natsien lopullinen ratkaisu tapahtui tuona samana päivänä, eikä siis pelkästään temppelit tuhoutuneet tuona vuoden päivänä.

        Tisha Be Av joka tapauksessa osuu aina vuodenajalla kesälle mutta sen sapattiosuma on aina seurattava erikseen.

        Alla olen tehnyt hieman taustaa aiheesta. Luehan nyt vain mielenkiinnolla, en ala sen enempää spekuloimaan. Toivon vain, että tämä herättäisi sinut miettimään ja laskeskelemaan asioita.

        -----------

        (laskelma linkissä!)

        -------------


        Tässä jälkikäteen huomasin, että tuon päällikön, (kuka lie sitten onkin) teltta vois hyvin olla vastarannallakin, Egyptin puolella, mikäli ihana vuori tarkoittaisi Siinain vuorta. Samaa tukisi Egyptin joukkojen tulo vastarannalle, kun Mooses jakoi meren kahtia. Joka tapauksessa peto seisoo silloin Pyhällä paikalla ja julistaa jumaluuttaan.

        Kehotan erityisesti lukemaan Daniel 11. lukua sillä silmällä mitä nyt juuri tapahtuu tälläkin hetkellä, ketkä liittoutuu ja ketkä mahdollisesti sotii keskenään.

        Mutta joka tapauksessa tässä haluan muistuttaa, että jonkin yhden suuren ”antikristuksen” yksivaltiudesta ei lopunaikana ole kysymys. Sellaista ei kannata odottaa tapahtuvaksi, koska sotaa on oleva loppuun saakka, päättyen Harmageddoniin ja Jeesuksen näkyvään paluuseen.

        13.10.2023

        Ahdistuksen ajan skenaario

        (skenaario linkissä!)

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2023/10/13/ahdistuksen-ajan-skenaario/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13.10.2023

        Ahdistuksen ajan skenaario

        (skenaario linkissä!)

        https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2023/10/13/ahdistuksen-ajan-skenaario/

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        "11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa kirjoitin varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Helpoin ennaltatiedettävä oli isku 11. 3. 2004 keskellä seitsenvuotisjaksoa, kuten Madridissa iskettiin kuin jo Exodus 3.500 vuotta sitten.

        Tsunami. 26. 12. 2004 - 13 päivän aalto, mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000.
        Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

        Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. 8. 4. 2005
        ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa. 8. 10. 2005
        eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä upposi maan multiin.

        Venäjän presidentinvaalit voittanut Dimitri Medvedev sai onnittelut Suomen Tarja Haloselta. Halonen on Suomen kymmenes presidentti, ja kymmenes Moskovassa on myös Medvedev laskien alkaen Leninistä.

        Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!

        Venäjän anti-ilmestyskirjan mukaan - kirjoitettu tai kuviteltu - tuleva peto on Suomen uusi Urho Kaleva Kekkonen.

        Seitsemäs johtaja tulee takaisinkin, ja koska on ilmeistä, että Kekkosta ei saada henkiin, uudeksi Kekkoseksi kelpuutetaan vaikkapa Matti Vanhanen onhan hänen poliittinen taustansa Keskusta kuten oli Kekkosella.

        Suomalaisenkin Raamatun mukaan seitsemäs johtaja tulee takaisinkin ja on myös yhdestoista. "

        huom.

        mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

        Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20100005

      Yhdysvallat

      WSJ: Elon Musk aikeissa tukea Trumpin kampanjaa 45 miljoonalla dollarilla kuussa

      Sähköautovalmistaja Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ilmoitti antavansa Trumpille täyden tukensa sen jälkeen kun tämä oli joutunut salamurhayrityksen uhriksi.

      YLE–STT

      16.7. 16:43

      Miljardööri Elon Muskin kerrotaan aikovan antaa kuukausittain noin 45 miljoonaa dollaria (41 miljoonaa euroa) Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan tueksi.

      Tuesta kertoo Wall Street Journal asiaa tuntevien lähteidensä perusteella.

      Lehti kertoo, että Muskin lahjoitukset ohjataan rahastoon, jonka kautta tuetaan poliittista tukiyhdistystä, joka keskittyy muun muassa vaa'ankieliosavaltioiden äänestäjiin sekä kampanjoimaan äänestäjien rekisteröitymisen puolesta.

      Elon Musk on muun muassa sähköautovalmistaja Teslan ja SpaceX-yhtiön toimitusjohtaja, sekä suositun X-viestipalvelun omistaja. Musk ilmoitti antavansa Trumpille täyden tukensa sen jälkeen kun tämä oli joutunut salamurhayrityksen uhriksi.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2024/06/16/mietteita-nain-pakanahelluntain-iltana/



      16.6.2024

      Mietteitä näin ”pakanahelluntain” iltana

      Olen aina ollut sitä mieltä, että me saamme nähdä ennen ylösottoa päivän, jona kaikki muuttuu. Siksi Paavali juuri sanoi, ettei se päivä yllätä meitä.

      Päivä, jona profetiat alkavat muuttua todeksi ja pilkkaajien naama vääntyy vaikean näköiseksi ja pelokkaaksi.

      Penseät ystävät ja sukulaiset alkavat kysellä meiltä, että kuinka tärkeää on se valvominen, jota sinä olet koko ajan tehnyt jne.

      Päivä, joka muuttaa kaiken. Sellaista päivää olen odottanut, vaan ei sitä ole vielä tullut. Kaikki hiljeni, kuten on aina joka kevään kynnyksellä tehnyt tähän saakka ja sitten aika on laukannut jälleen ohi kesän, syksyyn ja talveen ja uuteen kevääseen.

      Minulle toki kelpaa mikä päivä tahansa! Tärkeintä on, että pääsemme pois, vaikka se tapahtuisi kuinka yllättäen. Kaipuu Jeesuksen luo on niin valtavan suuri, että se voittaa kaiken pelon, jonka ihminen voi kokea maallisessa elämässä.

      Tänään illalla auringon laskiessa päättyi pakanaomerin laskenta ja nyt jäämme ihmettelemään.

      Toki laulujen laulunkin voi vielä ”saivarrella” kesän pituiseksi jaksoksi. Vai miten sinä tämän miellät:

      Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

      Näetkö sinä tässä koko kesän pituisen jakson, vai vain kesän kynnyksen?

    • Anonyymi

      https://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

      Varma maailmanloppu nimimerkki TJT2:n mukaan

      (31.12.2028 23:59:59)



      ----------------

      Päivitys 10.8.2006: Nimimerkki TJT2 nyysseissä

      (http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.evoluutio/msg/7617275f2f013157) ilmoittaa, että maailmanloppu tuleekin vasta vuoteen 2028 mennessä.

      Tämä on hyvin kummallista, koska Jeesus itse on Sana ja Ylistys -ryhmälle ilmoittanut myöhemmän ajankohdan.

      Nyt joku on siis selvästi perkeleen vallassa, koska VALEHTELEE härskisti ajankohdasta! Laitetaanpa nimimerkki TJT2:n mukaisen maailmanlopun laskuri kuitenkin pyörimään.

      "Mutta varsinainen pointti Lusalla ja kumppaneilla oli tietysti se maailmanloppu (tai oik. asianjärjestelmän päättyminen), joka on ennustettu Raamatussa.

      Ja se ennustushan liittyy Israeliin, ja nykyiset tapahtumat näyttävät toteuttavan ennustusta... joten ei pidä hämmästyä, jos se maailmanloppu tulee vuoteen 2028 mennessä, kuten Lusa on laskeskellut.

      Joten kannattaisi teidän ateistien ja muiden evolutionistien miettiä, että kannattaako olla siellä Saatanan leirissä lueskelemassa evopropagandaa ja katselemassa kreationisteja valheiden avulla pilkkaavia videoita (jimille tiedoksi, että katsoin sen roskavideon jota suosittelit JPK:lle) ja kiusata kreationisteja eri foorumeilla, jne, vai kannattaisiko sittenkin tulla tänne tieteen valoon lukemaan TJ-lehteä, kuuntelemaan RadioDeitä jne."

      Näinhän se on. Muistakaamme myös, että profeettojen arvostelu tai pilkkaaminen on Pyhän hengen pilkkaa, ja sitä ei saa ikinä anteeksi!

    • Trump rinnastettiin Antikristukseen jo vuosia sitten. Veijonen ei rinnastusta keksinyt. Sinänsä Trump tosiaan sopii hyvin Raamatun ja Koraanin oppeihin Antikristuksesta - siltäkin osin, että monet kristitityt palvovat häntä kuin oikeaa Messiasta, vaikka hän valehtelee, luo ympärilleen vihaa ja vastakkainasettelua.

    • Anonyymi

      AJANKOHTA TARKENTUU

      Suomi 24 ryhmissä kiusataan kysymyksellä sano päivä ja hetki milloin Jeesus tulee. Sellainen kysymys on idioottimaista kun tiedetään, ettei yhtä päivämäärää ole mahdollista ihmisen tietää. Ei Isä yksin tietää sanan perusteella vaan Jeesuksen sanan, valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä (Mt 25:13).
      Kuitenkin olen tiennyt Jeesuksen tulemuksen ajan noin 40 vuotta. Aika tiedetään tapahtumana, joista olen kirjoittanut kolme kirjastakin: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986)(löytyy ilmaisena netissäkin), Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995)(löytyy ilmaisena netissäkin) ja Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin (2019).

      Eräs vouhottaa Suomi 24:ssä Veijosen TÖRKEÄNÄ erehdyksenä, kun ennustin Kalliomoskeijan tuhoa ajankohtaan 11. 9. 2021. Ennustus on törkeä palestiinalaisille, jotka vastustavat Kalliomoskeijan tuhoa uuden Juutalaistemppelin tuloksi. Ennustus itsessään ei ole edes huono vaan hyvä, jos ja kun Kalliomoskeija tuhoutuu ja Juutalaistemppeli tulee. Senkin tapahtuman ajankohdassa ymmärrys lisääntyy, ajankohta tarkentuu. Olen nyt puhunut kahtalaista mahdollisuutta: 11. 9. lähivuonna tai hieman myöhemmin kun Trump on palannut valtaan.

      Lienee virhe puhua 70. vuosiviikosta viimeisenä vuosiviikkona. Jeesuksen paluun laskelmat-kirjasessani (löytyy ilmaisena netissäkin) puhun viimeisestä vuosiviikosta. Lakelmissani 70. vuosiviikko oli viimeinen ennen valerauhan teon alkamista 1993. Laskin näet juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa. Toivottavasti se laskelmani ei ole tarkalleen oikeassa, sillä silloin Messias olisi kuollut 38 jKr. ja tuhatvuotislaskelmalla Messiaan näkyvä paluu tulisi vasta 2038.

      Seurakunnan ylösoton aikaa olen siis ennustanut oikein jo 40 vuotta, mutta viikkoa milloin se tapahtuu ei ole ollut mahdollista tietää, vielä. Se tiedetään silloin kun sovitaan siitä milloin Lähi-Idän valerauhasopimus tehdään sisältäen Jerusalemin ja Palestiinan ja Antikristuksen mukana ollen.

      Viikkoa on odotettu mm. 1986, 2007 ja 2014,
      mutta turhaan kun valerauhasopimiseen ei vielä ollut ryhdytty. En ole kovin halukas vieläkään esittämään sen kriittisen viikon ajankohtaa.
      Toki olen puhunut mahdollisuuksista tammikuun loppu 2026 tai 2028.
      Ne ovat kuitenkin epävarmoja. Varmaa on, että ajankohta tarkentuu loppuun asti.

      Harri Veijonen http://veijonen.fi

    • Anonyymi

      Matteus 24 mainitsee "valtakunta valtakuntaa vastaan" tulkittu maailmansodaksi ja siinä samassa puhutaan synnytystuskien alusta kuin sukupolven alusta. On liian varhaista puhua vuodesta 2028, sillä 1914 eläneet kuolevat ennen sitä!

      http://wwnet.fi/users/veijone/



      --------------------------------------------------------------------------------


      VUOSI 1914 LOPUN VUOTENA
      Jeesus sanoi, että Jerusalem on pakanain tallattavana kunnes pakanain ajat päättyvät (Lk 21:24)! The Bible evidence is clear and strong that the "Times of the Gentiles" is a period of 2520 years. Mihael Baxter 1866 laski, että nämä pakanain ajat päättyvät vuonna 1914. Lontoolainen raamatuntutkija, tohtori Grattan Guinnes julkaisi 1895 kirjansa " Lopun aika". Teos ilmestyi suomeksi vuonna 1898 K.J. Gummerus Oy:n kustantamana. Samoin Guinness laski pakanain aikojen loppuvan 1914-1917. Monet muut kristityt raamatuntutkijat laskivat samoin vuoden 1914 olevan merkittävä lopun vuosi eikä vuosi 1914 ole vain Jehovan todistajien keksintöä!

      SE SUKUPOLVI ALKOI 1914

      Tapio Nousiainen kirjoitti vuodesta 1914 alkaneen viimeinen sukupolvi. Uuras Saarnivaara uskoi sen sukupolven alkaneen Jerusalemin vapautuksesta 1917. Pakanain ajat päättyvät vaiheittain ja maailmansodasta alkanut tämä sukupolvi (Mt 24:6-8) päättyy noin 2014.

      LUOPUMUKSEN HUIPPU VAI KIRJOITTAMISTA VASTOIN PAREMPAA TIETOA?

      Vuosisata kuluu. Enää ei tyydytä väittämään, että voi olla, että Jeesus ei tule silloin kun Hän tulee vaan edellisessä Ristin Voitossa oli artikkeli kuin Jeesus ei tule silloin kun Hän tulee! Vuosi 1914 oli vain Jehovan todistajien oppi, väitti helluntailaisten opettaja artikkelissaan. Luopumuksen huippu tai vähintäänkin kirjoittamista vailla parempaa tietoa.

      Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomat

    • Anonyymi

      1. Moos. 6:3

      Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

    • Anonyymi

      Trump on hyvin potentiaalinen antikristus. Totaalisen moraaliton ja patologinen valehtelija. Hänessä vaikuttaa joku henki, johon valvomattomat oikeistokristityt lankeavat. Pihot ja kumppanit suorastaan palvovat häntä.

      • Anonyymi

        Valtava hinku näillä on Trumpia ylistää. Vahva demoninen voima saattaa ajaa sellaiset kristityt moiseen, joille moraalilla ei ole merkitystä.


    • Anonyymi

      Hyväksyvätkö Israelilaiset ei juutalaisen ns messiaan?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe