Russofobia pelottaa

Anonyymi-ap

Suomi on sulkenut suurlähetystöjä ja raja-asemia. Tätä voidaan syystä pitää vihamielisyyden osoituksena Venäjää kohtaan. Ottaen huomioon Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan vihamielisyys on ymmärrettävää. Suomella on kuitenkin myös Ukrainasta riippumaton, oma suhde Venäjään.

Onko siis viisasta osoittaa vihamielisyyttä Venäjälle? Venäjä tulkitsee tämän siten, että Suomi haluaa huonot suhteet Venäjään ääritapauksessa jopa sodan. Sota Venäjän kanssa ei ole realistinen tulevaisuuden kuva. Haluaako joku ehdoin tahdoin ne Venäjän tankit tänne kun vainoharhaisesti reagoimme esimerkiksi muutamaan turvapaikanhakijaan liian voimakkaasti vastoin kansainvälisiä sopimuksia?

19

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On mentävä vaikka rajalle sotimaan että rajat pysyy kiini lopullisesti

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        🍑 ­­­N­­y­­­m­­­f­­­o­­­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181288777

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Koko naton arsenaali on saatava suomeen ja ruotsiin.

      Samoten usan armeija .

      • Anonyymi

        Venäjä ei ole koskaan hyökännyt yhteenkään Naton jäsenvaltioon. Muiden naapurimaiden alueita sen sijaan venäjä on vallannut.


    • Anonyymi

      Putlerin trollien itku on aina musiikia korville.

    • Anonyymi

      "Onko siis viisasta osoittaa vihamielisyyttä Venäjälle?"

      Onko siis Venäjän viisasta tunkea näitä "turvapaikanhakijoita" rajan yli Suomeen vaikka väkisin? Sekö sitä vihamielisyyttä pietarin trollipossun mukaan on kun niitä ei päästetäkään Suomeen?

    • Anonyymi

      Ei ole mitään russofobiaa. On vain russokriittisyyttä ja russorealismia.

      • Anonyymi

        "Kriittisyys" ja "realismi" eivät ole kyllä merkinneet Suomen yleisessä keskustelussa viimeistään maahanmuutto- ja talouspuputtelujen myötä enää yhtään mitään. Tyhjiä kuplamuovifraaseja, joita käytetään enimmäkseen perinteisempien voimasanojen asemesta, kun on tajuttu, että ne eivät ehkä lisääkään vakuuttavuutta. "Faktan" voi hyvin lisätä samaan jonoon.


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa kysymyksessään. Valitettavasti päättäjillämme ei ole ollut päässään järjen häivääkään mikä näkyy siitä millaiseen tilanteeseen olemme joutuneet. Jälkipolvet selittävät sitä sitten ajopuuteoriana mikä on täysin paikkansa pitämätöntä kun tarkastelee maksetun median toimintaa. Hesarissa on jopa omat Nato-toimittajat jo 20 vuoden ajan olleet jokapäiväisessä työssä demonisoimassa Venäjää ja aina tarjonneet ratkaisuksi Natoa.

      Suomessa ei ole demokratiaa. Maata ohjaa median takana olevat tahot demonisoimalla niitä poliittisia vastustajia, jotka eivät ole maksullisen median kanssa samaa mieltä. Pelossa menettää leipäpuu liki kaikki kansanedustajat äänestävät oikein koska ymmärtävät loppunsa koittavan mikäli eivät ole samaa mieltä.

      Ketkä ovat median takana. Nimiä tiskiin. Tämä olisi tärkeää demokratian kannalta.

    • Anonyymi

      Putinfobiaa on, ei russofobiaa. Putinistit yrittävät liittää itsensä väkisin venäläiseen kansaan.

    • Anonyymi

      Melkeinpä lopulta kuitenkin monien vastauksien tasainen kysymys, mutta tokko Suomessa paljon muuta ylimääräistä fobiaa on kuin omaperseoikeistolaisten suvunperintönä saamat kommunisminpelot ja tietty "isänmaallisten" sekopäiden kouhottelut? Molemmat omia lukujaan, eivät edusta kansalaisten enemmistöä.

    • Anonyymi

      Venäjällä ei ole oikein koskaan ollut puhtaat jauhot pussissa. Nyt venäjä itse muistutti asiasta hyökkäyssodan myötä. Asia muitetaan taas usea sukupolvi eteenpäin.

    • Anonyymi

      Suomi Suureksi - Viena Vapaaksi!

    • Anonyymi

      Ukrainalaiset voisivat lopettaa sinne jääneiden venäläisten tappamisen. Voisikohan olla syynä siihen että Venäjä päätti hyökätä tuonne jatkuvasti mediassa aineissa olevan Z:n tontille? Rouvakin pisti sileäksi reilut 200t Cartierilla NYKissä, että ei siellä kauhean huonosti mene pressalla. Kulkee kuitenkin kerjäämässä koko ajan. Olisikohan syytä Suomessakin panostaa vanhuksiin jotka joutuvat taivasalle kun hoitopaikkoja suljetaan ympäri maata???!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Lisätään vielä se kuinka Suomessa ei enää saa aikaa läkärille eivätkä esim. nuoret pääse hoitoon jos tarvitsevat psykiatrista apua. Hurstin systeemit lopetettiin ja samaan aikaan halutaan laillistaa eutanasia. Kanadassa idiootti J.T. jo vuosi sitten sai aikaan sen, että kun ihminen totesi ettei ole enää rahaa asua ja syödä, hänelle ehdotettiin eutanasiaa. Suomihan tulee jälkijunassa, joten tätä tulee varmasti meilläkin tapahtumaan. Ja vain koska meillä päättäjät eivät ole kiinnostuneita kuinka kansa voi, vaan raha on mikä ohjaa. Hyödytöntä porukkaa kaikki. Mikä olikaan heidän pääasiallinen tehtävänsä? Ja Sanna voisi tulla Suomeen koska hänhän halusi sotaan Venäjän kanssa, Pelkää ja otti hatkat jos kansa vaikka suuttuu, syytä on! Täysin hullu, rahanahne ihminen. Niin se muuttaa ihmistä tuo raha. Blogissaan oli aikanaan eri mieltä, kansan asialla. Tuli iso herra Schwab joka koulutti ja maksoi. Sanna Suomeen heti takaisin!!!


    • Anonyymi

      Venäjällä valehtelu on heidän perimässä. Se on vaarallinen seikka.

      • Anonyymi

        Niin kuin Sale ja muut, eikö vaan?


    • Anonyymi

      Me haluamme että, ette enää koskaan kiusaa naapurimaitanne. Siksi me yhdessä tuhoamme teidät.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe