Laki kiroaa ihmisen joka sitä yrittää !!

Kuten selvästi raamattu osoittaa kymmenin ja kymmenin kohdin elävämme armon aikaa Jeesuksessa Kristuksessa jossa lakiliitto on kumottu ,
niin selvästi raamattu sen osoittaa ja voimakkaasti kuten Gal 3/10 Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin OVAT KIROUKSEN ALAISIA .

Tämä siis voimakasta ja selvää tekstiä kaikille .
Lainalla olevat eivät ole Kristuksen omia vaan kirouksen alla olevia ja saavat aikanaan palkan minkä ansaitsevat.

20

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyhmä sitten sanoo että sitten voi huorata, varastaa ja tappaa mielin määrin kun ei ole lakia.

      Ei voi sanoa että laki on naulittu ristille ja lain kirous on poistettu, ellei kerro mitä on tullut tilalle.

      Jollei kerro sitä, että elämää eikä pelastusta ei määritä laki, vaan Henki. Sen avulla Jumala tunnistaa ne, jotka pääsevät taivaaseen eikä siinä tuomiossa ole mitään osaa lailla. Omalla tavallaan se on kova tuomio, koska siihen kyytiin ihminen ei pääse omilla ansioillaan, vaan sillä että Jumala on armossaan Kristuksen kautta lahjoittanut Pyhän Hengen.

      Ja laki on tosiaan voimassa, ei itse lakia ole kumottu, vaan sitä käytetään tuomion perustella niille, jotka ovat sen kirouksen alaisia. Ja siinä tuomiossa ei ole puolustajaa.

      • Kyllä ..juuri näin.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 ­N­­y­m­f­­o­­m­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18130820J

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jos lain kanssa yrittää pelastua, niin siinä joutuu kauhean selittelyn tielle. Pitää Raamatusta etsii kaikki kohdat missä laki mainitaan hyvässä merkityksessä ettei piiruakaan katoa ja yms.

      Sitten vielä vaikeampi osa kun pitää selittää miten Jeesus liittyy siihen että vanhan liiton lait yhtä pelastavat ja niiden mukaan ojennaudutaan. Tai ei kaikkien piirujen tietenkään, vaan sopivasti joidenkin.

      Sitten pitää selittää miten laki kasvattaa Jeesukseen siten että kun joku lain kohta vähän jää vajaaksi, niin Jeesus siinä sitten auttaa pitkin matkaa. Tämä on vähän vaikeampi selittää Raamatulla. Kääntymyksen voi kyllä selittää ja sen Paavalikin teki, mutta se että pitkin matkaa Jeesus tökkisi eteenpäin kun yrittää vaeltaa lain mukaan, niin se on vähän hankala pala ja se vain pitää ohittaa ja keskittyä muuhun. Sillä kyllä Jeesus voi synnit anteeksi antaa, mutta ei pitkin matkaa suosia synti ihmisen elämässä ja kuitata sitä että kyllä tällä kovalla yrityksellä pääset taivaaseen.

    • Niin raamatun teksti on selvä ja kysymys miksi Jeesus kuoli on juurikin se ,että synti ja kuolema on kumottu Kristuksessa ja mitä se tarkoittaa on se, että mooseksen laki on oltava poissa sillä myös uhrauslaki on poissa sillä Jeesus on täydellinen uhri sille joka uskoo sen ,että Jeesus on Kristus.
      Siinä uskossa toki on vastuu ,että ihminen ei ala elämään tahallisessa synnissä/vääryydessä vaan kun lipsuu niin äkkiä takaisin ruotuun anteeksi pyytäen sillä Jeesus Kristus on uhraamassa taivaassa ihmisen puolesta ihmisen välimiehenä jotta synnit saamme anteeksi.
      Näin tämä perusasia toimii.
      Laki on todellakin poissa vaikka kuten Paavalikin sanoo että käskyt/laki on hyvät ja Pyhät eli 10 käskyä kaikille kansoille perustana oikeasta ja väärästä, mutta meitä ei pienistä rikkeistä kivitetä vaan olemme armon alla ja anteeksi pyyntö ja myös muutkin lisukkeet joista tärkein ,että meidänkin tulee olla anteeksiannolla liikenteessä.
      Nämä ovat niiitä pieniä yksityiskohtia, mutta tärkeitä.

    • Anonyymi

      Paavali kirjoitti että laki on hyvä ja pyhä, että ei laissa itsessään ole mitään eikä sitä pidäkään rikkoa eikä elää siten kuin sitä ei olisi. Se ei vain ole enää pelastuksen kriteeri miten lakia noudattaa. Sitä kautta ei voi uudessa liitossa pelastua. Ei vaikka miten yrittäisi ja löytäisi monta kohtaa Raamatusta missä laki mainitaan.

      Ja kun lain mukaan ei pelastu, niin ei myöskään millään omalla yrittämällä. Koska mitä silloin yrittää? Mihin sitä yrittää ilman lakia pyrkiä?

      Ainut mahdollinen keino on saada Jumalan Pyhä Henki ja siinä elää Jumalan tahdon mukaista elämää. Eikä sitä saa yrittämällä, vaan nöyrtymällä todellisesti Jumalan edessä, rukoilemalla synnit anteeksi ja tunnustamalla että omat yritykset eivät johda mihinkään, niin silloin Jumala armosta lahjoittaa Pyhä Hengen ja voiman. Silloin on vain kilvoittelu siinä että pysyy tässä yhteydessä eikä lähde mukaan mihinkään lihallisuuteen oli se maallista tai uskonnollista. Ei ole yrittämistä, vaan hengellistä kilvoittelua, ei ole taistelu maallisia asioita vastaan kuten Paavali kirjoittaa, vaan kilvoitellaan taivaallisen sota-asun kanssa.

      • Näin juuri..


    • Anonyymi

      Laista höyryäjää on kuin liikenneopettaja, joka paasaa liikennesäänöistä, että sitä ja sitä ei saa rikkoa, vaikka kukaan ei ole rikkonut ja hän itse ei edes osaa ajaa autoa eikä hänellä ole siihen ajo-oikeutta.

      Pyhän Hengen ohjaus taasen on kuin autopilotti, siten että ne ajavat autoa noudattaen paremmin liikennesääntöjä kuin huolimattomat ja muistamattomat ihmiset. Silti se ajamaton liikenneopettaja höyryäisi liikennesäännöistä että pitää sitten muistaa väistää sitä joka tulee oikealta eikä edes tiedä sitä että niin ei aina ole, vaan sääntö voi muuttua liikennemerkeillä.

    • Kyllä... tuo oli hyvin kuvattu ohjauksesta sillä juuri siinä se yksi upea kauneus on uudessa liitossa, että Jumalan äänen/ ohjauksen saa suoraan Hengessä eli Jumala on kuin liittynyt meidän dna han eli olemme yhtä taivaan kanssa.
      Siksi se onkin kaunista ja kun on saanut kokea ja ymmärtää Hengen täyteyden niin ei halua mitään muuta kuin kokea ja olla siinä täyteydessä sillä se on autuaallista olla täällä maanpäällä kuin taivaassa.

      • Anonyymi

        Ja se on niin helppoa ja niin vaikeaa yhtäaikaa. Juuri siitä syystä että omat temput siinä eivät auta.


    • Anonyymi

      Jaa. Me emme kiroa ketään vaan päinvastoin toivotamme parempaa elämää. Oletko ihan varma ketä palvelet?

      • Raamatussa oleva teksti osoittaa sen ,että lainalla olevat ovat kirouksen alaisia.
        Raamatun teksti on selvä.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Raamatussa oleva teksti osoittaa sen ,että lainalla olevat ovat kirouksen alaisia.
        Raamatun teksti on selvä.

        KIrjastasi huolimatta emme kiroa tai toivo vaikeuksia toisille ihmisille.


      • MrHyvis
        Anonyymi kirjoitti:

        KIrjastasi huolimatta emme kiroa tai toivo vaikeuksia toisille ihmisille.

        Siksi pitääkin kertoa Totuus, ettei kukaan joudu kirouksen alle vaan armon ja oppii suoraan Jumalalta Totuuden Hengen kautta.


    • Anonyymi

      Paavali vielä taisi kirjoittaa että kirottu jokainen, joka on puuhun ripustettu viitaten siihen että Jeesus on kuitenkin poistanut tuon lain kirouksen. Tosin vain niiden osalta, jotka uskovat siihen ja ottavat vapauden Hengen vastaan. Meillä on todellinen mahdollisuus olla lain ja synnin kirouksesta vapaita. Ei olisin mitään ideaa vain vapautua lain kirouksesta jos ei myös vapautuisi synnin orjuudesta Hengessä ja voisi päästä osalliseksi Jumalan Pyhästä Hengestä. Ja se ei ole teologiaa, ei oppi jostain eikä suuren väittelyn aihe, vaan oikeaa elämää miten voi tapahtua ja mikä voi muuttaa ihmisen elämän.

      • Kyllä .... avain sana kaikkeen ihmisyyteen on ...Vaeltakaa Hengessä.
        Ällistyttävää kuinka huonolla tolalla kyseinen asia on Kristittyjen keskuudessa.
        Se on ydin sillä Henki on voima ja viisaus ja Totuus ja Suojelija meille ,että vaellamme oikein.
        Kun Henki meitä ohjaa..
        Henki kun ohjaa niin olemme oikealla tiellä Kristuksessa.


    • Anonyymi

      Samalla se on se hullutus Kristuksessa mihin Paavali viittaa. Mitä ei löydä kreikkalaisella viisaudella, eikä se ole vain teologiaa jonka on ymmärtänyt tai oppinut, vaan elämää tässä ja nyt siinä Hengessä minkä Jumala suo.
      UT:n sana ei ole käskyjä miten pitää elää, vaan kertomus mihin ihminen voi päästä Hengessä ja mihin Jumalan Henki ei johda.

    • Hengessä vaeltaminen on todella ydin uudessa liitossa.

    • Anonyymi

      Hengessä vaeltaminen on myös pelottavaa. Ei se ole vain sitä että lainaa Raamatusta kaikki sellaiset kohdat missä mainitaan Pyhä Henki ja että näin on Henki, nyt sitten uskokaa muutkin.

      Se olisi sen kertomista mitä elämässä tapahtuu oikeasti hengellisellä saralla. Miten Jumala nostaa ihmisen mielen arkitodellisuuden yläpuolelle, siten ettei ihminen ole henkisesti riippuvainen siitä mitä ulkopuolella tapahtuu, mitä hänen kehossaan, mitä mieltä ihmiset ovat tai miten jotkut elämän asiat ovat menneet. Mieliala, asenteet ja sydämen tila tulee taivaallisista asioista.

      Mutta hyvä ihme eihän sellaista voi kirjoitella eikä julkituoda. Sehän on yhtä pelottavaa kuin kohtaisi Jumalan. Mikään ei olisi sen jälkeen siten kuten ennen.

      • Niin totta. Jumalan taivaallisen kokeminen on ällistyttävää ihmiselle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      181
      1836
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      270
      1354
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1275
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1057
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      922
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      68
      916
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      162
      914
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      818
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      57
      762
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      725
    Aihe