Joukkopsykoottisuutta valtapoliitikoilta

Anonyymi-ap

Rinnat rottingilla yhteenkuuluvuus kiihkoutuu -

paljon hyvää ja siten huonoa, jota ei saateta valtiolaivasta nyt havaita, ei edes ymmärtää ryhmäsokeudessa, jossa sota- ja joukkopsykoosi valtasivat |1 alaa Yle A-Talk ajankohtaisohjelmassa* --

.. kuin ei myöskään pakolaislähihistoriaa, jossa Ruotsi vuonna 2015 ohjasi tietoisesti välineellistäen itselleen tulleiden pakolaisten masinoinnin junilla Haaparantaan ja sieltä tyrkättiin edelleen välineellistäen turvanpaikanhakijat Suomen puolelle Tornioon |2 ---

.. tulijoita saattoi olla lähes 30 000 - miksi tästä tapahtumasarjasta ei kerrota mediapoolissa mitään, eivätkä nykypoliitikot hae verrantoa tähän päivään - kun itärajamme "vuotaa" -syytöksenä Venäjän hybridivaikuttamisesta.

MEDIALINKKI
~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010018646.html -
"Opetusministeri Anna-Maja Henriksson yllätysvierailulle Raja-Jooseppiin"
"Raja-Joosepista yritetään ammentaa poliittista näkyvyyttä toivomalla kansansuosion kasvua. Joukkopsykoosi riehuu nyt edustajissamme, perässä hiihdon sopuloitumana. Kansa ei ole tyhmää, vaan huomaavat tämän läpinäkyvyyden. Varsinkin presidenttiehdokkaat yrittävät hyödyntää omana hybridointina välineellistäen näin omat kampanjansa edukseen. Ketä tässä lopulta kiusataan, niin - oikeasti turvapaikanhakijoita!"

|1 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008770711.html -
|* - Itäraja sulkeutuu kaikkein pohjoisinta rajanylityspaikkaa lukuun ottamatta. Mitä Suomi tekee seuraavaksi, jollei itärajan tilanne tasaannu?

A-Talkissa olivat kiihkeässä mielentilassa sisäministeri Mari Rantanen (ps.), puheenjohtajat Sari Essayah (kd.) ja Li Andersson (yrittäen nähdä näkökulmia myös itse pakolaisten osalta) (vas.) sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen (sd.).
Juontajana Sakari Sirkkanen.
Yle-linkki: ~ https://areena.yle.fi/1-63944747 -

__ __
Herää lisäksi kaksi hyvin aiheellista kysymystä:

A. Norjalainen puolueeton tutkimuslaitos Fridtjof Nansen teki omat analyysinsa vuonna 2016, tulokseltaan näin:

"Norjalaistutkijat: Itärajan pakolaiset eivät olleet Venäjän juoni --
Tuoreen norjalaisen tutkijaraportin mukaan vuosi sitten alkanut pakolaisten joukkotulo itärajalta Norjaan ja Suomeen ei ollut Venäjän hybridisotaa. Fridtjof Nansenin instituutin tutkijoiden mukaan turvapaikanhakijoita houkutti Norjaan ja Suomeen halpa matka ja turvallinen reitti."
-Yle-linkki ~ https://yle.fi/a/3-9128359 -
-Yle-toimittajana Tapani Leisti.

B. Jos nykypoliitikotkin hoksaisivat katsoa mistä alkujaan nämä kolmansien maiden pakolaiset - turvapaikanhakijat Venäjältä ovatkaan;
.. he ovat lähinnä sellaisista maista, joita Yhdysvaltain ilmavoimat osaltansa pommitti raskaasti suurin siviiliuhrein vuosina 2001-21 -
.. muistamme Afganistanin, Irakin, Somalian, Jemenin, Libyan ja Syyrian - niin miksiköhän nämä peloissaan olevat ihmiset hakeutuivat ensin Venäjälle, ja miksi nyt sieltä meille -

--
.. osin (teko)syykin on mediamanipulaatiollisesti kirkas - Venäjältä on lyhyt reitti EU-Eurooppaan ja Suomi on ensimmäinen kulkuetappi haettaessa pakoon oman alkuperämaan turvattomuutta.

Ehkä Venäjällä sai tehdä aikansa työtä ja näin ansaita rahaa, jotta "lisenssit" pakomatkan jatkolle mahdollistuivat - kaikissa pakolaisaalloissa ovat valitettavasti liukkaat liikehenkilöt onkimassa "helppoa rahaa" - Välimereltä paljon esimerkkejä.

Eikä tässä vielä kaikki - vaan vieläpä pakolaisten | turvapaikan hakijoiden tullen - paeten sellaisista maista, joilla on historiallisena vääryytenä todellinen oikeutus vaatia "velanmaksua" kehitysmaiden asukkaille -

.. entisiltä näiden alusmaiden isännille - kolonialisteilta |3 -

- painaako nyt vastuu päälle näissä meidän EU' n rikkaiden maiden joukoista? Eikö eittämätön "halpatyövoima" enää kelpaakaan -
.. Närpiön kurkutkin pitää poimia - edelleen käsityönä!

__ __ __
Anteeksipyyntöjä entisiltä isänniltä - tässä brittiläiseltä imperiumilta!

Iso-Britannian kuningaskin oivalsi pyytää anteeksi Keniassa |4 - ei vielä kolonialismin ryöstöä, mutta jo alustavasti anteeksipyyntö uhreilta, jotka antoivat henkensä brittien armeijoissa I Maailmansodan aikana.

|4 ~ https://yle.fi/a/74-20058113 -
"Kenialaisten tyly viesti kuningas Charlesille: ”Haluamme anteeksipyynnön ja varastetut maamme takaisin”"
-Yle-toimittaja Pasi Toivonen.

.. .. ..
Kolonialismi on nyt tilassa, jossa on isäntämaiden maksun aika -

.. eli laskun maksun aika nykyisille kehittyville - ja kehitysmaille; ehkä nämä entiset alusmaalaiset katsovat vastuun painavan nyt läntisten EU-valtioiden omatunnoissa, ja päälle kaikkien tietämät US-pommitukset vuosina 2001-21 - pakolaisten oikeudenmukaisuuden käsityskyky on tässä ja nyt harvinaisen oikeassa!


On tosiaan maksun aika! -

.. niin, hyvät poliitikot löytäisittekö nyt laajempaa yhteishyvällistä ymmärrystä maailmallisuuden jatkuvuudesta EU-Euroopan jälkeenkin sen ulkopuolella ja kykyä nähdä maailmallisella suurenemmistöllä olevan omat toiveensa uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa moniarvoisuus |5 ottaa tilaa kaikille elää omalla tavallaan |6 -
..

18

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuka - mikä hypnotisoi valtapoliitikot tuohon joukko- ja sotapsykoosiin?

      • Tarkoitatko että Venäjällä?

        Mediatietojen mukaan hyvin harva siellä edes tiesi että Vova-setä oli tosissaan hyökkäämässä. Kun hyökkäys oli tosiasia, sotapsykoosi oli pakollinen tila.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Tarkoitatko että Venäjällä?

        Mediatietojen mukaan hyvin harva siellä edes tiesi että Vova-setä oli tosissaan hyökkäämässä. Kun hyökkäys oli tosiasia, sotapsykoosi oli pakollinen tila.

        Miten suhtaudut Yhdysvaltojen hyökkäyssotiin 20 vuoden aikana, vuosina 2001-21? Oliko niistä vaaraa maailmanrauhan tavoittelulle? Miten USA: ta pakoteltiin, takavarikoitiin sen valtiollista ja yksityistä omaisuutta, jopa estettiin us-kansalaisten liikkumista muihin maihin. Miten suhtaudut?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten suhtaudut Yhdysvaltojen hyökkäyssotiin 20 vuoden aikana, vuosina 2001-21? Oliko niistä vaaraa maailmanrauhan tavoittelulle? Miten USA: ta pakoteltiin, takavarikoitiin sen valtiollista ja yksityistä omaisuutta, jopa estettiin us-kansalaisten liikkumista muihin maihin. Miten suhtaudut?

        Kysellään sitten kilpaa. Mitä ajattelet tuosta Venäjän johdon sotapsykoosista naapurissamme?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten suhtaudut Yhdysvaltojen hyökkäyssotiin 20 vuoden aikana, vuosina 2001-21? Oliko niistä vaaraa maailmanrauhan tavoittelulle? Miten USA: ta pakoteltiin, takavarikoitiin sen valtiollista ja yksityistä omaisuutta, jopa estettiin us-kansalaisten liikkumista muihin maihin. Miten suhtaudut?

        Mutta kun usa...
        Mutta kun Irak....
        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun usa...
        Mutta kun Irak....
        😁

        Entä:
        -Somalia
        -Libya
        -Jemen
        -Syyria

        ---


      • Anonyymi


    • Anonyymi

      "Germania - haaveillaanko meillä Suur-Suomesta?"

      " .. Kolmannen Valtakunnan Eurooppa oli saatettava yhden järjestelmän systeemiksi,

      jossa tosin kansalliset ominaisuudet saivat jäädä paikoilleen, kunhan ne eivät muodostuneet uhaksi tunteelle, jossa koettiin ylivertaisuutta muihin nähden. Eurooppa olisi näin saanut riittävän voiman patoamaan pelättyä kommunismia, joka oli Hitlerin Saksan suurimpia uhkakuvia läntisille järjestelmille.
      Hitler ennusti neuvonantajiensa kautta hyvin II Maailmansodan loppumisen jatkoseuraukset. Amerikkalainen panssarikenraali Patton oli ilmeisesti pikaistuksissaan jossain yhteydessä 1944 tuumannut, että saman tien Moskovaan saakka. Hitler uskoi loppuun saakka lännen kääntävän aseensa Neuvostoliittoa vastaan.

      Missä mennään juuri nyt!! ??

      • >Missä mennään juuri nyt!! ??

        Uskoisin että sinä Ilkka voisit kertoa sen meille. Keskustellaan siitä sitten, eikös vain?


    • >kykyä nähdä maailmallisella suurenemmistöllä olevan omat toiveensa uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa moniarvoisuus |5 ottaa tilaa kaikille elää omalla tavallaan |

      Joko kerrot, miten läpikotaisin tuntemassasi Kiinassa on edistytty tuossa moniarvoisuudessa ja kaikkien yli 1,4 miljardin ihmisen mahdollisuuksissa elää omilla tavoillaan?

    • Anonyymi

      Korskeutta Naton oletetun turvaselän takaa, kuten edellisellä kerralla verrannollisesti vuonna1941, jolloin uhoilimme Saksan kolmannen valtakunnan selän takaa! Miten kävi, tietävimmät muistavat lukemansa.

      • Kuten sinulle Ilkka on melkein sata kertaa selitetty, erittäin hyvin kävi verrattuna muihin Euroopan maihin näillä pituusasteilla.

        Haluaisitko keskustella _tästä_ aiheesta lisää? Minulle kyllä sopii. Just say yes!


      • Anonyymi

        Sinä et siis kuulu "tietävimpiin", koska valehtelet.


        Tässä faktaa:

        Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.
        Neuvostoliitto hyökkäsi rikollisesti Suomen kimppuun 30.11.1939 rikkoen Suomen ja Neuvostoliiton välillä voimassa ollutta hyökkäämättömyyssopimusta, Tarton rauhansopimusta ja sopimusta rajaselkkausten selvittämisestä - esittämättä minkäänlaista uhkavaatimusta ja julistamatta sotaa.


    • Anonyymi

      Huomenna 30.11 on merkkipäivä, kun Suomeen alkoivat vyöryä Otto Ville Kuusisen SDP Terijoelle perustaman hallituksen apujoukot itärajan yli, tarkoituksenaan poistaa koko Itäraja Suomen ja Neuvostoliiton väliltä ja liittää meidät suureen sosialistiseen Neuvostoperheeseen.
      Talvisota alkoi 30.11.1939, mutta päättäväisesti lähdettiin tätä Otto Villen porukan ja Neuvostoliiton apupoikien yhteistä väkivaltaista yhteiskuntajärjestyksen muuttamiseen tähtäävää (kivääri) suunnitelmaa päättäväisesti torjumaan, vaikka osalle rajalle tulleista suomalaisista ei ollut antaa mitään kättä pitempää vain kokardi lakkiin kiinnitettäväksi.
      Rajalinja onnistuttiin säilyttämään ja se on siellä vieläkin Suomen ja nyk. Venäjän raja paaluineen, poroaitoineen ja vartioiduin virallisin rajanylityspaikkoineen, joista läpikulku pitäisi olla mahdollista vain asianmukaisilla kulkuluvilla.
      Tilanne on muuttunut ja raja joudutaan sulkemaan liikkumisien osalta toistaiseksi 30.11.2023 klo. 00.00.
      Rajan yli tuli porukkaa, jonka todettiin aiheuttavan uhkaa meidän suomalaisten turvallisuudelle.
      Tästä nopeasta toiminnasta suuri kiitos Suomen hallitukselle ja kaikille niille tahoille, jotka olivat tämän hankkeen takana.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      246
      2384
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1585
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1376
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1265
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1182
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      92
      1116
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      968
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      80
      948
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      912
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      98
      800
    Aihe